ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Νέα Φιλαδέλφεια 210 28 500 15

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Νέα Φιλαδέλφεια 210 28 500 15

Απολυμάνσεις Νέα Φιλαδέλφεια 210 28 500 15

Απολυμάνσεις Νέα Φιλαδέλφεια - ΨΥΛΛΟΣ
Απολυμάνσεις Νέα Φιλαδέλφεια

Απολυμάνσεις Νέα Φιλαδέλφεια. Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα των Απολυμάνσεων Νέας Φιλαδέλφειας. Προσφέρουμε αξιόπιστες και οικονομικά προσιτές υπηρεσίες για τις όλες τις ανάγκες σας που σχετίζονται με την απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία. Παρέχουμε νέες και καινοτόμες λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας και απώτερος στόχος μας είναι η 100% ικανοποίηση των πελατών.

Σας παρέχουμε επιλογές και άμεσες λύσεις σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Ειλικρίνεια και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε λογική τιμή είναι αυτό που λαμβάνετε από εμάς. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1970 και έκτοτε εργαζόμαστε σκληρά και με ζήλο. Αγαπάμε πολύ την δουλειά μας και αυτό φαίνεται από τους ευχαριστημένους πελάτες μας.Απολυμάνσεις Νέα Φιλαδέλφεια - ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμάνσεις Βλάχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 210 28 500 15  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Η εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει είναι αυτό που έχει κάνει την εταιρεία μας να καθιερωθεί μια από τις καλύτερες στον χώρο μας. Έχουμε την εμπειρία και τις δεξιότητες για να γίνει η δουλειά σωστά, ανεξαρτήτου μεγέθους και τοποθεσίας.

ΚΟΡΙΟΙ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ ΣΤΗ Απολυμάνσεις Νέα Φιλαδέλφεια
ΚΟΡΙΟΙ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ

Υπηρεσίες Απολυμάνσεων Νέα Φιλαδέλφεια

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Νέα Φιλαδέλφεια – 210 28 500 15
 • Απεντόμωση Νέα Φιλαδέλφεια – 210 28 500 15
 • Μυοκτονία Νέα Φιλαδέλφεια – 210 28 500 15
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Νέα Φιλαδέλφεια – 210 28 500 15

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Νέα Φιλαδέλφεια

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απολυμανση απεντομωση για κοριους στη Νεα Φιλαδελφεια

Η Απολυμάνσεις Νέα Φιλαδέλφεια χρησιμοποιεί σκευάσματα τελευταίας τεχνολογίας που έχουν σχεδιαστεί για να εξαλείφουν τους κοριούς και να αποτρέπουν μελλοντικές προσβολές, εξολοθρεύοντας και τα αυγά τους. Η ομάδα μας θα σας δώσει μια λίστα ελέγχου πριν από την εφαρμογή, για να σας βοηθήσει να προετοιμάσετε το σπίτι σας για σωστή θεραπεία και στη συνέχεια να επιθεωρήσετε προσεκτικά κάθε σημείο του σπιτιού. Μετά την επιθεώρηση, τη θεραπεία και τον επανέλεγχο στο σπίτι σας, βεβαιώνουμε ότι έχουμε αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τη μόλυνση και το πρόβλημα έχει λυθεί οριστικά. Γνωρίζουμε ότι η απομάκρυνση των κοριών από το σπίτι σας είναι ένα περίπλοκο έργο, γι ‘αυτό είμαστε μαζί σας σε κάθε βήμα.

ΚΟΡΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΕΝΤΟΝΙ Απολυμάνσεις Νέα Φιλαδέλφεια
ΚΟΡΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΕΝΤΟΝΙ

Γνωρίζουμε ότι ο έλεγχος των παρασίτων των κοριών αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τους πελάτες μας και ότι είναι κρίσιμο να κάνουμε τη δουλειά σωστά από την πρώτη επίσκεψη. Με αυτό κατά νου, η επιλογή της εταιρείας που θα προσλάβετε, με γνώμονα μόνο το κόστος, θα σας κοστίσει μακροπρόθεσμα. Στην Απολυμάνσεις Νέα Φιλαδέλφεια παρέχουμε την καλύτερη υπηρεσία για να καθαρίσετε το σπίτι σας σε ανταγωνιστικές τιμές που δεν θα βλάψουν το πορτοφόλι σας.

Οι κοριοί έχουν μήκος 4-5 χιλιοστά, έχουν σχήμα ωοειδές και έχουν χρώμα καφέ.

Οι ενήλικοι κοριοί είναι νυχτόβια έντομα και τρέφονται με αίμα. Όπως και τα κουνούπια, έτσι και οι κοριοί προσελκύονται από τις πηγές τροφίμων με διοξείδιο του άνθρακα. Ο κοινός κοριός τρέφεται συνήθως με ανθρώπινο αίμα. Η εξόντωση κοριών απαιτεί συνδυασμό εντομοκτόνων σκευασμάτων και ειδικών εφαρμογών.

Μυοκτονίες Νέα Φιλαδέλφεια

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η  εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Νέα Φιλαδέλφεια

Η εταιρία μας από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Απολυμάνσεις Νέα Φιλαδέλφεια

Η Νέα Φιλαδέλφεια είναι η πρωτεύουσα του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος της περιφέρειας πρωτεύουσας του Νομού Αττικής. Διοικητικά ανήκει στη Νομαρχία Αθηνών και βρίσκεται στα βόρεια δυτικά προάστια. Συνορεύει βόρεια με το Δήμο Μεταμόρφωσης,βορειοδυτικά με τον Δήμο Άνω Λιοσίων ανατολικά με το Δήμο Νέας Ιωνίας, νότια με το Δήμο Νέας Χαλκηδόνας και δυτικά με το Δήμο Αγίων Αναργύρων.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμανσεις στα δυτικά προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις δυτικά προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Νέα Φιλαδέλφεια

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση