ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Ραφήνα 22940 28060

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Ραφήνα 22940 28060

Απολυμάνσεις Ραφήνα 22940 28060

Απολυμάνσεις Ραφήνα - ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ
Απολυμάνσεις Ραφήνα

Η Απολυμάνσεις Ραφήνα μας, σας παρέχει υπηρεσίες ελέγχου παρασίτων αναλόγως τις συνθήκες και τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες. Ότι και αν είναι αυτό που έχει διαταράξει την καθημερινότητά σας μπορούμε να σας παρέχουμε απαράμιλλη εξυπηρέτηση σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή.

Είμαστε περήφανοι και φροντίζουμε παρέχοντας επαγγελματικές, φιλικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες που προσαρμόζονται για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Παρακαλώ μη διστάσετε να μας καλέσετε για να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Η εταιρεία μας προσφέρει τις υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας σε όλου του είδους τα οικήματα όπως οικίες, στρατόπεδα, νοσοκομεία, σχολεία, πολυκατοικίες, εργοστάσια, εστιατόρια, ξενοδοχεία, βιομηχανικοί χώροι, κ.α. Οι πλήρως καταρτισμένοι και έμπειροι τεχνικοί μας εξοντώνουν όλα τα παράσιτα, συμπεριλαμβανομένων μυρμήγκια, κοριούς, ποντίκια και αρουραίους, σφήκες, κατσαρίδες και πολλά άλλα.

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμάνσεις Βλάχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στην Ραφήνα
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στην Ραφήνα

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 22940 28060  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Ραφήνα

Όταν κλείσετε ένα ραντεβού μαζί μας, ένας τεχνικός από το φιλικό μας προσωπικό θα έρθει στην ώρα του να εντοπίσει το παράσιτο που προκαλεί το πρόβλημα και να το εξολοθρεύσει.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεις Ραφήνα

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Ραφήνα – 22940 28060
 • Απεντόμωση Ραφήνα – 22940 28060
 • Μυοκτονία Ραφήνα – 22940 28060
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Ραφήνα – 22940 28060

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Ραφήνα

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απολύμανση – απεντόμωση για κοριούς Απολυμάνσεις Ραφήνα

Οι κοριοί έχουν κάνει μια σημαντική επιστροφή τα τελευταία χρόνια και δεν φαίνεται ότι αυτό θα αλλάξει πολύ σύντομα. Οι κοριοί είναι ένα σημαντικό πρόβλημα παγκοσμίως και είναι επίσης σημαντικό θέμα και στην Ελλάδα. Στην Απολυμάνσεις Ραφήνα λαμβάνουμε κλήσεις για κοριούς κάθε μέρα. Οι κοριοί δεν κάνουν διακρίσεις σε φτωχούς-πλούσιους, προάστια-πόλη, βρώμικους- καθαρούς χώρους- απλώς δεν τους νοιάζει. Ένας θερμόαιμος οργανισμός αυτό είναι όλο που έχει σημασία για αυτούς. Το μόνο που χρειάζονται είναι αίμα. Οι κοριοί είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν και εξαπλώνονται εύκολα, με αποτέλεσμα την ταχεία ανάπτυξη. Η Απολυμάνσεις Ραφήνας έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες και έχει επενδύσει πολύ χρόνο και χρήμα στην ανάπτυξη ενός σχεδίου που παρέχει κάλυψη για κοριούς όλο το χρόνο. Έχουμε πολλές κινητές μονάδες έμπειρων τεχνικών και πτυχιούχους γεωπόνους στη διάθεσή μας. Με ένα ελάχιστο κόστος, μπορείτε τώρα να προστατεύσετε το σπίτι σας καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους από την απειλή μόλυνσης από κοριούς.

Όλοι γνωρίζουν ότι η αντιμετώπιση των κοριών είναι δαπανηρή. Οι επαγγελματίες απολυμαντές της Απολυμανσης Ραφηνα δημιούργησαν ένα πρόγραμμα για να σας εξοικονομήσουν μεγάλα ποσά χρημάτων για μια θεραπεία κοριών στο σπίτι σας. Το πρόγραμμα προστασίας από κοριούς αποτελείται από:

 • Απόλυτη παρακολούθηση της δραστηριότητας των κοριών
 • Εκπαίδευση για τους πελάτες μας σχετικά με μεθόδους θεραπείας και προετοιμασία για τη θεραπεία
 • Λεπτομερή τεκμηρίωση των συνήθων επιθεωρήσεων

Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να πληρώνετε για τέτοιες δαπανηρές θεραπείες κοριών και θα παράσχουμε προληπτικά σχέδια που θα αποτρέψουν μεγάλες, εκτός λειτουργίας, δαπάνες στο μέλλον.

ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΚΟΡΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΩΡΟΥ Απολυμάνσεις Ραφήνα
ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΚΟΡΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΩΡΟΥ

Εάν βρίσκεστε στην ατυχή θέση να έχετε κοριούς στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, οι θεραπείες ψεκασμού με ειδικά σκευάσματα είναι ο αποτελεσματικότερος και ο προτιμώμενος τρόπος εξολόθρευσης των κοριών. Σε αντίθεση με ορισμένες άλλες χημικές ουσίες, τα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα σκευάσματα μας είναι μη τοξικά για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια ζώα, αλλά μπορούν να σκοτώσουν τους κοριούς σε κάθε στάδιο της ανάπτυξής τους, συμπεριλαμβανομένων των αυγών τους. Έχουμε τον σωστό εξοπλισμό και την εμπειρία για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Ποιος είναι κατάλληλος για αυτήν την υπηρεσία;

Όποιος παρέχει το σχέδιο προστασίας που προσφέρουμε. Το πρώτο βήμα είναι μια ενδελεχής επιθεώρηση του σπιτιού σας, ανάλογα με την τοποθεσία. Είτε είστε καινούργιοι στην οικογένεια της Απολυμανσεις Ραφηνας, είτε ένας μακροχρόνιος πελάτης, θέλουμε να ακολουθήσουμε τα βήματα που χρειάζεται για να απομακρύνουμε τους κοριούς από το σπίτι σας και να προστατέψουμε εσάς και την οικογένειά σας. Επομένως, μην περιμένετε, καλέστε σήμερα την Απολυμανσεις Ραφηνα.

Μυοκτονίες Ραφήνα

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Απολυμανση μυοκτονια για ποντικια

Η Μαύρη Πανώλη εμφανίζεται συχνότερα σε τα άτομα που ζουν ή βρίσκονται σε υπαίθριες περιοχές σε άμεση γειτνίαση με άγρια τρωκτικά, όπως σκίουροι, ασβοί και αρουραίοι. Τα κατοικίδια ζώα φέρνουν επίσης μολυσμένους, από την πανώλη, ψύλλους στο σπίτι. Οι γάτες είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες στην ασθένεια. Μπορεί να προκύψουν εστίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, ειδικά όταν οι συνθήκες είναι στοιχειώδεις ή ανθυγιεινές.

ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΣΠΙΤΙΟΥ Απολυμάνσεις Ραφήνα
ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΣΠΙΤΙΟΥ

Τα συμπτώματα της δονητικής πανώλης αναπτύσσονται εντός μίας εβδομάδας από την έκθεση στο βακτήριο και μπορεί να περιλαμβάνουν πονοκέφαλο, πυρετό, αδυναμία, κόπωση και οδυνηρούς, πρησμένους λεμφαδένες. Η ασθένεια αντιμετωπίζεται με αντιβιοτικά, αλλά τα μη θεραπευμένα άτομα μπορεί να πεθάνουν μέσα σε μία εβδομάδα από την εμφάνιση των συμπτωμάτων.

Μικροβιοκτονίες Ραφήνα

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Απολυμάνσεις Ραφήνα και στα ανατολικά προάστια

Η Ραφήνα είναι το λιμάνι των Μεσογείων, στις ακτές της Ανατολικής Αττικής. Καλύπτει έκταση 19.000 στρεμμάτων και ο πληθυσμός της ανέρχεται στους 10.701 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Απέχει από την Αθήνα περίπου 25 χλμ.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμανσεις στα ανατολικά προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις ανατολικά προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Ραφήνα

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση