ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Χαϊδάρι 210 57 37 000

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Χαϊδάρι 210 57 37 000

Απολυμάνσεις Χαϊδάρι 210 57 37 000

Απολυμάνσεις Χαϊδάρι - ΠΑΡΑΣΙΤΑ

Απολυμάνσεις Χαϊδάρι και έχετε ξεμπερδέψει μια και καλή από τα παράσιτα που εισβάλλουν καθημερινά στα σπίτια και τις επιχειρήσεις στο Χαϊδάρι. Η δουλειά μας είναι οι απεντομώσεις, απολυμάνσεις και μυοκτονίες και πιστέψτε μας ξέρουμε να την κάνουμε με τις πιο άριστες προδιαγραφές.  Έχετε κάποιο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο; Η ασφάλεια είναι πρωταρχικός στόχος μας για εσάς, την ιδιοκτησία σας και τους εργαζομένους μας. Εδώ και 40 περίπου χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, συντήρησης και καθαρισμού αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πόσο επώδυνο είναι ένα ξαφνικό πρόβλημα στην αποχέτευση σας. Διαταράσσει και επηρεάζει την εύρυθμη λειτουργία της καθημερινότητάς σας.

ΚΟΡΙΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ
ΚΟΡΙΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ

Το διοικητικό μας προσωπικό είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένο να σας εξηγήσει κάθε διαδικασία που ενδεχομένως απαιτηθεί για την επίλυση του προβλήματός σας. Άμεσα θα σας στείλει ένα από τα εξειδικευμένα μας συνεργεία, αφού κάθε φορτηγό του στόλου μας διαθέτει μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας.

Απολυμάνσεις Χαϊδάρι - ΤΡΩΚΤΙΚΟ

Επειδή ποτέ δεν γνωρίζουμε πότε θα προκύψει ένα τέτοιο πρόβλημα, είμαστε στην διάθεσή σας σε όλη την διάρκεια του 24ωρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Γλιτώστε χρήματα και χρόνο καλώντας μας. Ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις να είστε σίγουροι ότι θα εκπλαγείτε από την αποτελεσματικότητά μας. Έχοντας στην διάθεσή μας ένα ανεκτίμητο εργαλείο που δεν είναι άλλο από την κάμερα υψηλής ανάλυσης μπορούμε να σας παρουσιάσουμε οπτικά ακριβώς το εσωτερικό των σωληνώσεων και να εντοπίσουμε την πηγή του προβλήματος κάνοντας έτσι πολύ πιο εύκολη την αντιμετώπιση του.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στο Χαιδάρι
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στο Χαιδάρι

Υπηρεσίες Απολυμάνσεων Χαϊδάρι

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Χαϊδάρι – 210 57 37 000
 • Απεντόμωση Χαϊδάρι – 210 57 37 000
 • Μυοκτονία Χαϊδάρι – 210 57 37 000
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Χαϊδάρι – 210 57 37 000

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Χαϊδάρι

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απολύμανση απεντόμωση για κοριους στο Χαϊδάρι

Η εκπαίδευση είναι η καλύτερη άμυνα εναντίον των κοριών. Το προσωπικό της Απολυμάνσεις Χαϊδαρίου καταλαβαίνει πόσο δυσάρεστο μπορεί να είναι μια προσβολή κάθε είδους. Είμαστε εδώ για να προστατέψουμε εσάς και την οικογένειά σας και να σας χαρίσουμε την ηρεμία, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στον ήσυχο ύπνο σας.

ΚΟΡΙΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ ΣΤΟ
ΚΟΡΙΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ 

Η Απολυμάνσεις Χαϊδάρι έχει αναπτύξει μια λύση 3 επιπέδων για την καταπολέμηση των κοριών με τη χρήση βέλτιστων πρακτικών ολοκληρωμένης διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών. Η επιτυχία στον έλεγχο του προβλήματος του κοριού απαιτεί μια συνεργασία μεταξύ εσάς και του επαγγελματία τεχνικού μας για την καταπολέμηση των παρασίτων.

Έλεγχος και έρευνα

Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, αξιολογείται η σοβαρότητα της μόλυνσης από τους κοριούς. Οι οπτικές επιθεωρήσεις θα μας πουν ακριβώς πώς να το αντιμετωπίζουμε για τη συγκεκριμένη κατάσταση. Ο τεχνικός σας θα σας δώσει μία σειρά οδηγιών, για να βεβαιωθείτε ότι είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για θεραπεία.

Μυοκτονίες Χαιδάρι

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Χαϊδάρι

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Απολυμάνσεις Χαϊδάρι

Το Χαϊδάρι είναι βορειοδυτικό προάστιο των Αθηνών και ομώνυμος δήμος. Βρίσκεται κοντά στο όρος Αιγάλεω, νοτιοανατολικά της Ελευσίνας, νότια της Αττικής Οδού και δυτικά του Κηφισού ποταμού και της λεωφόρου Κηφισού.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμάνσεις στα δυτικά προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις δυτικά προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Χαϊδάρι

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση