ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Αθήνα – 210 76 22 111

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Αθήνα – 210 76 22 111

Απολυμάνσεις Αθήνα – 210 76 22 111

Απολυμάνσεις Αθήνα – 210 76 22 111: Καλώς ήλθατε στον ιστότοπο της Απολυμάνσεις Αθήνα ΒΛΑΧΟΣ. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας ελέγχου των παρασίτων σε όλες τις περιοχές της Αθήνας. ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ Αθήνα ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ, ΑΜΕΣΑ –  210 76 22 111.  Εδώ και τέσσερις περίπου δεκαετίες καλύπτουμε όλες τις υπηρεσίες απολυμάνσεις στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Αθήνα από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων,  σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους.  Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των  εξής ανεπιθύμητων επισκεπτών στην Αθήνα:

Δυστυχώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι παραπονιούνται ότι έχουν προβλήματά παρασίτων. Εσείς όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, εμείς μπορούμε να είμαστε άμεσα στον χώρο σας για να σας βοηθήσουμε να απαλλαχτείτε από τα παράσιτα που σας ταλαιπωρούν. Σεβόμαστε την οικογένειά σας και την περιουσία σας και θα λειτουργήσουμε στον χώρο σας, όπως ακριβώς και στο δικό μας σπίτι. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα 210 76 22 111210 90 29 667.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Απολυμάνσεις Αθήνα

Στην Απολυμάνσεις Αθήνα Βλάχος καλύπτουμε όλο το φάσμα ελέγχου, καταπολέμησης και εξολόθρευσης εντόμων, παράσιτων και τρωκτικών. Με ολοκληρωμένα προγράμματα απολύμανσης φτιαγμένα ακριβώς στα μέτρα της επιχείρησης ή της κατοικίας σας. Καλέστε μας από οποιοδήποτε μέρος της Αθήνας, έχουμε διαθέσιμα κινητά συνεργεία ανά πάσα στιγμή.

 • Απολυμάνσεις Αθήνα – 210 76 22 111 – 210 90 29 667
 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ Αθήνα- 210 76 22 111 – 210 90 29 667
 • ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ Αθήνα- 210 76 22 111 – 210 90 29 667
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Αθήνα – 210 76 22 111 – 210 90 29 667
Απολυμάνσεις Αθήνα
Απολυμάνσεις Αθήνα στην Ακρόπολη

Απολυμάνσεις Αθήνα ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Απολυμάνση Αθήνα: Δραστηριοποιούμαστε σε όλους τους χώρους και εγκαταστάσεις, γνωρίζοντας και τις ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης. Μερικές εφαρμογές είναι:

 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚIΕΣ –  210 76 22 111
 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ –  210 76 22 111
 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ –  210 76 22 111
 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ –  210 76 22 111
 • ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ –  210 76 22 111
 • ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ –  210 76 22 111
 • ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ –  210 76 22 111

Μπορούμε και εξυπηρετούμε όλων των ειδών τα οικήματα στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα, προσφέροντας υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αλλά και τακτικές εφαρμογές. Κρατήστε μακριά από το σπίτι ή την επιχείρηση σας όλα τα έντομα, τρωκτικά ή οτιδήποτε άλλο. Δεν έχει σημασία πόσο περίπλοκο ή δύσκολο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, εμείς θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα. Αναλαμβάνουμε ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ Αθήνα σε κάθε είδους κλειστό χώρο που υπάρχει πρόβλημα, δημόσιο, ιδιωτικό και επαγγελματικό.

Απολυμάνσεις Αθήνα
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΘΗΝΑ

Απεντομώσεις Αθήνα

Η Απεντομώσεις Αθήνα έχει ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια σε όλη την ΑΘΗΝΑ. Η ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΑΘΗΝΑ  κρίννεται απαραίτητη όταν έχετε σοβαρές ενδείξεις εξάπλωσης κάποιου εντόμου στο σπίτι σας. Για την Απεντομώσεις Αθήνα Βλάχος χρησιμοποιούνται από τις  ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Δείτε περισσότερα για τις Απολυμάνσεις Απεντομώση:
Απολυμάνσεις
Απολυμάνσεις – Μικροβιοκτονίες

Τεχνικές – Απεντομώσεις Αθήνα

Στην ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΒΛΑΧΟΣ εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές  απεντόμωσης εντόμων. Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΒΛΑΧΟΣ  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία. Στην εταιρία μας θα βρείτε τη λύση που ψάχνεται. Οι τρόποι απεντόμωσης είναι οι εξής:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΚΟΡΙΩΝ ΑΘΗΝΑ

Η ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΚΟΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ είναι ένα καθημερινό φαινόμενο για εμάς. Τα κρούσματα κοριών χρήζουν αντιμετώπισης με απεντόμωση και απολύμανση. Ο κοριός δαγκώνει το θύμα του και ταυτόχρονα εγχέει σάλιο για να εξασφαλίσει ροή αίματος και απορροφά το αίμα του ξενιστή μέσα από τα στόμια που μοιάζουν με βελόνες. Κατά τη διάρκεια των τριών έως πέντε λεπτών που χρειάζεται για την πλήρη σίτιση, ο κοριός επιμηκύνεται και γίνεται πιο κοκκινωπό. Στη συνέχεια, υποχωρεί στην κρυψώνα του για να χωνέψει το γεύμα και θα επιστρέψει στην τροφή μέσα σε 3 με 10 μέρες. Οι αντιδράσεις στα τσιμπήματα του κοριού ποικίλλουν μεταξύ των ατόμων. Πολλά άτομα δεν δείχνουν σημάδια τσιμπήματος. Άλλοι δεν συνειδητοποιούν ότι έχουν δαγκωθεί μέχρι να εμφανιστεί ένα ερυθρό οίδημα γύρω από το δάγκωμα, μερικές φορές με έντονη φαγούρα. Μερικοί παρουσιάζουν φλεγμονή από τις κηλίδες που μπορεί να εμφανιστούν σε γραμμικές σειρές ή μοιάζουν με εξάνθημα. Αυτά τα σημάδια, μπορεί να μην εμφανίζονται για αρκετές ημέρες μετά το δάγκωμα του ατόμου.

ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΚΟΡΙΟΥΣ - Απολυμάνσεις Αθήνα
ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Όταν υπάρχουν υποψίες για κοριούς, θα πρέπει να επιθεωρούνται λεπτομερώς τα υπνοδωμάτια και το σαλόνι. Ελέγξτε όλες τις πιθανές περιοχές για φωλιά, έχοντας κατά νου ότι οι κοριοί και ειδικά οι νεαρές νύμφες και τα αυγά, μπορούν να χωρέσουν σε πολύ μικρές ρωγμές και σχισμές. Μην παραβλέπετε τα μέρη όπου τα κατοικίδια ζώα κοιμούνται.

Οι κηλίδες αίματος στα κλινοσκεπάσματα, μαζί με τα σκούρα καστανόχρωμα στίγματα (σημάδια κοπράνων) και τα “κελύφη” χρώματος κεχριμπαριού μπορεί να υποδηλώνουν προσβολή από κοριούς. Οι βαριές προσβολές μπορούν να ανιχνευθούν από την ιδιαίτερη γλυκιά μυρωδιά των εκκρίσεων των κοριών.

Για υπεύθυνη λύση στην απεντόμωση κοριών και εντόμων καλέστε ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΚΟΡΙΩΝ ΑΘΗΝΑ – 210 90 29 667

Μυοκτονία Αθήνα

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ Αθήνα: Η εταιρία μας Μυοκτονία Αθήνα Βλάχος  από το 1970 ειδικεύεται και στις ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ και καλύπτει όλη την Αθήνα και τα περίχωρα. Η Μυοκτονία είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία. Ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές. Αυτές περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων. Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ. Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ Αθήνα με ασφάλεια

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ με ασφάλεια: Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται  είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό. Μυοκτονίες – 210 7622 111

Μικροβιοκτονίες Αθήνα

ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΕΣ Αθήνα: Η εταιρία  Βλάχος ειδικεύεται και στις μικροβιοκτονίες, με βαθιά γνώση στο αντικείμενο και με άρτιο εξοπλισμό αντιμετώπισης μικροβίων. Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνή ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών. Μικροβιοκτονίες πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού

Αθήνα

Δημοτικές κοινότητες Αθήνας

Ο Δήμος Αθηναίων χωρίζεται σήμερα διοικητικά σε επτά δημοτικές κοινότητες (πρώην διαμερίσματα), σύμφωνα με το άρθρο 2 § 4 του Προγράμματος Καλλικράτης, οι οποίες αριθμούνται σε 1η, 2η, 3η, 4η, 5η, 6η και 7η:

 • H 1η δημοτική κοινότητα περιλαμβάνει το κέντρο των Αθηνών με το λεγόμενο εμπορικό τρίγωνο (Σύνταγμα, Κολωνάκι, Ιλίσια, Εξάρχεια, Ομόνοια, Μοναστηράκι, Πλάκα, Κουκάκι);
 • H 2η δημοτική κοινότητα περιλαμβάνει τις ΝΑ. συνοικίες (Νέος Κόσμος, Στάδιο, Παγκράτι);
 • H 3η δημοτική κοινότητα περιλαμβάνει τις ΝΔ. συνοικίες (Βοτανικός, Πετράλωνα, Κεραμεικός, Θησείο);
 • H 4η δημοτική κοινότητα περιλαμβάνει τις Δ. συνοικίες (Κολωνός, Ακαδημία Πλάτωνος, Σεπόλια μέχρι Κάτω Πατήσια);
 • H 5η δημοτική κοινότητα περιλαμβάνει τις ΒΔ. συνοικίες (Κάτω Πατήσια μέχρι Προμπονά);
 • H 6η δημοτική κοινότητα περιλαμβάνει τις Β. κεντρικές συνοικίες (Πλ. Αττικής, Πλ. Αμερικής, Κυψέλη);
 • H 7η δημοτική κοινότητα περιλαμβάνει τις ΒΑ. συνοικίες (Αμπελόκηποι, Γκύζη, Πολύγωνο, Ερυθρός Σταυρός, Γουδή, Ελληνορώσων).

Απολυμανσεις Αθήνα – Επικοινωνία – 210 76 22 111

Απολυμάνσεις σε επαγγελματικούς χώρους, με την αμεσότητα και την εξυπηρέτηση που μας διακρίνει.

Ανάφης 32, Αθήνα, 112 56

Έχετε χρησιμοποιήσει την ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΛΑΧΟΣ στο παρελθόν? Αν θέλετε  αφήστε μας μια κριτική.

Κριτική από κινητό | Κριτική  από desktop

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Τηλέφωνα  Απολυμάνσεων στην Αθήνα

210 76 22 111 : ΒΥΡΩΝΑΣ – ΚΑΡΕΑΣ – ΥΜΗΤΤΟΣ – ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ – ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΙΛΙΣΣΙΑ – ΓΟΥΔΙ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 76 22 111 : ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΑΓ. ΑΡΤΕΜΙΟΣ – ΜΕΤΣ – ΚΟΛΩΝΑΚΙ – ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 90 29 667 : ΔΑΦΝΗ – ΚΟΥΚΑΚΙ – Ν. ΚΟΣΜΟΣ – Ν. ΣΜΥΡΝΗ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΜΟΣΧΑΤΟ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 99 01 999 : ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΛΙΜΟΣ- ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΠΡΑΧΑΜΙ) – ΦΑΛΗΡΟ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 89 90 600 : ΓΛΥΦΑΔΑ – ΒΟΥΛΑ – ΒΑΡΗ – ΒΑΡΚΙΖΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΚΑΒΟΥΡΙ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 66 65 999 : ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΠΑΠΑΓΟΥ – ΨΥΧΙΚΟ – ΦΙΛΟΘΕΗ – ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΜΑΡΟΥΣΙ – ΚΗΦΙΣΙΑ – ΓΕΡΑΚΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΗ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 28 50 015 : Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΥΚΗ – Ν. ΙΩΝΙΑ – Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΓΑΛΑΤΣΙ – ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΛΑΜΠΡΙΝΗ – ΠΕΥΚΑΚΙΑ – ΠΕΡΙΣΣΟΣ – ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ – Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ – ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 57 37 000 : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΙΛΙΟΝ – ΑΙΓΑΛΕΩ – ΧΑΪΔΑΡΙ – ΚΟΛΩΝΟΣ – ΣΕΠΟΛΙΑ – ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ – ΑΧΑΡΝΑΙ – ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ – ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 40 05 111 : ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ – ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – ΝΙΚΑΙΑ – ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

22940 28060 : ΜΕΣΟΓΕΙΑ – Ν. ΜΑΚΡΗ – ΡΑΦΗΝΑ – ΑΡΤΕΜΙΣ (ΛΟΥΤΣΑ) – ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – ΚΟΡΩΠΙ – ΚΕΡΑΤΕΑ – ΚΑΛΥΒΙΑ – ΛΑΓΟΝΗΣΙ – ΣΑΡΩΝΙΔΑ – ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – ΛΑΥΡΙΟ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

6944 388 277 : ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ