ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Μοσχάτου

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Μοσχάτου

Απολυμάνσεις Μοσχάτου – 210 99 01 999

Αν έχετε προβλήματα με οποιοδήποτε παράσιτο στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, δεν έχετε παρά να καλέσετε την απολυμαντική μας εταιρεία. Λειτουργούμε και δρούμε στον χώρο εδώ και 30 περίπου έτη και προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας  στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ Βλάχος.

Μπορούμε λοιπόν να σας βοηθήσουμε με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και είμαστε πολύ περήφανοι που από την πρώτη ημέρα λειτουργίας μας εργαζόμαστε σκληρά, με ζήλο και μεράκι.

Αντιλαμβανόμαστε ότι σαφώς και θα αισθάνεστε άβολα και πολύ περίεργα, γνωρίζοντας ότι κάποιο παράσιτο έχει εισβάλλει στον χώρο σας. Αυτός είναι ο λόγος που δίνουμε μεγάλη προσοχή για να εξαλείψουμε όλες τις ενδείξεις ανεπιθύμητων παρασίτων. Αν χρειαστείτε τη βοήθειά μας καλέστε μας στο 210 99 01 999 και θα λύσουμε κάθε σας απορία.

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμάνσεις Βλάχος στο 210 99 01 999  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι αποκλειστικά από εμάς και συνεχίζουν να καταρτίζονται και να παρακολουθούν σεμινάρια, ώστε να είναι πάντα ενημερωμένοι και έτοιμοι για τα νέα σκευάσματα και τεχνικές. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το αρμόδιο υπουργείο και είναι ασφαλή για τον άνθρωπο, τα ζωάκια και το περιβάλλον.

Η Απολυμάνσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.

Γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • απολυμάνσεις για μονοκατοικίες
 • απολυμάνσεις για διαμερίσματα
 • απολυμάνσεις για πολυκατοικίες
 • απολυμάνσεις για γραφεία
 • απολυμάνσεις για σχολεία
 • απολυμάνσεις για νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

  Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς
  Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της 

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Έχουμε λάβει τη μέγιστη προσοχή κατά την επιλογή των χημικών προϊόντων, τον τρόπο εφαρμογής, τη διαθεσιμότητα των αντιδότων, την τοξικότητα των χημικών ουσιών και άλλων παραμέτρων πριν από την εφαρμογή.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συστηθούμε ως πρωτοπόροι στον τομέα των παρασίτων. Το έχουμε αποδείξει και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό.

Όλο το προσωπικό μας είναι πλήρως καταρτισμένο και έμπειρο ώστε να μπορούν να ανιχνεύσουν και να εξαλείψουν τυχόν παράσιτα που ανακαλύπτουν. Δεν θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα δύσκολα για σας και για αυτό η ομάδα ελέγχου των παρασίτων μπορούν να επισκεφτούν την ιδιοκτησία σας την ώρα που είναι βολική για εσάς. Όλες οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια της κάθε εφαρμογής είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις

Απολυμάνσεις Μοσχάτο -ΕΝΤΟΜΑ
ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ – ΕΝΤΟΜΑ

Οι τεχνικοί ελέγχου των παρασίτων της Απεντομώσεις Βλάχος είναι εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι και ενημερώνονται συνεχώς σχετικά με τις τελευταίες μεθόδους θεραπείας καθώς και τις νέες μεταβαλλόμενες χημικές ουσίες. Το κάνουμε αυτό για να εξασφαλιστεί η νεότερη, καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση ελέγχου των παρασίτων. Είναι αυτά που προσφέρουμε σε εσάς, τον πελάτη μας.

Η εταιρία μας Απεντομώσεις Βλάχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα  για ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους.

Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απεντόμωση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στην ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσης:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων , αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Μυοκτονίες Βλάχος

Απολυμάνσεις Μοσχάτο - ΤΡΩΚΤΙΚΑ
ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ – ΤΡΩΚΤΙΚΑ – Απολυμάνσεις Μοσχάτου

Η εταιρεία μας ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ από το 1970 ειδικεύεται και στις μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες

Η εταιρεία μας Μικροβιοκτονίες Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες .

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές μικροβιοκτονίες. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Μικροβιοκτονίες πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού. Απολυμάνσεις Μοσχάτου – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210 99 01 999

Δείτε άλλες περιοχές  στα νότια προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις νότια προάστια”]

Εκτός από τις απολυμάνσεις η εταιρία μας πρωταγωνιστεί και στις αποφράξεις. Μερικές περιοχές των νοτίων προαστίων είναι:

Δείτε περισσότερα

Απολυμάνσεις Μοσχάτου στο 210 99 01 999

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση

Απολυμάνσεις Μοσχάτου και Πειραιά