ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ – 2106665999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ – 2106665999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ – 210 66 65 999

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ παρέχει τις υπηρεσίες της στον οικιακό, επιχειρηματικό και δημόσιο τομέα. Φημιζόμαστε για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και τον μοναδικό επαγγελματισμό. Έχουμε πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και βοηθάμε τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της Αττικής.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ – 24ωρη εξυπηρέτηση

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ σας εξασφαλίζει από το 1970 την πιο αποτελεσματική λύση στη συντήρηση και τον καθαρισμό των αποχετεύσεων σας. Όποια ζημιά και αν προκύψει στους αγωγούς του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, οι αποφρακτικές μας υπηρεσίες την διορθώνουν γρήγορα και οικονομικά. Αποφράξεις Παιανίας, με αποτέλεσμα που θα σας αφήσει απόλυτα ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ.

Δουλεύουμε γρήγορα και αποτελεσματικά και μπορούμε να παρέχουμε τέλεια αποτελέσματα, κάθε φορά. Είτε είστε ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού ή μιας επιχείρησης, έχουμε τις ικανότητες και την εμπειρία να λύσουμε το ζήτημα που σας απασχολεί. Καλέστε μας ημέρα ή νύχτα, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Μην ψάχνετε πουθενά αλλού, οι αποφράξεις στην Παιανία είναι η ειδικότητα μας και το εξειδικευμένο μας προσωπικό μπορεί να λύσει κάθε πρόβλημα απόφραξης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ

Βουλωμένη αποχέτευση σημαίνει ταλαιπωρία. Αν έχετε βουλωμένη αποχέτευση, η Αποφράξεις Παιανία μπορεί να ξεβουλώσει σωστά τους σωλήνες σας. Για οτιδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε ότι έχει σχέση με την αποχέτευση, οι τεχνικοί μας μπορούν να δώσουν λύση για άλλη μια φορά.

Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος στην Παιανία βγάζει ρίζες από το φρεάτιο
Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος στην Παιανία βγάζει ρίζες από το φρεάτιο

Οι αποχετεύσεις κουζίνας φράζουν με το χρόνο. Καθώς τα λίπη, τα σαπούνια, τα έλαια και τα απορρυπαντικά συσσωρεύονται στα εσωτερικά τοιχώματα των σωλήνων σας, τρέχουν πιο αργά, προκαλώντας τελικά εμπλοκή. Η Αποφράξεις Παιανία Βλάχος χρησιμοποιεί τη μέθοδο της υδροβολής για τον καθαρισμό της αποχέτευσης, έναν φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο περιποίησης για τους σωλήνες σας. Χρησιμοποιούμε επίσης ισχυρά ριζοκοπτικά μηχανήματα, έναν περιβαλλοντικά ασφαλή τρόπο για να σκοτώσουμε τις ρίζες που εμποδίζουν τους αγωγούς και τις αποχετεύσεις σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ – Προβλήματα στις αποχετεύσεις

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ Αποφράξεις Παιανία
ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ

Ο ένοχος για τα βουλώματα της αποχέτευσης του μπάνιου είναι συνήθως τα μαλλιά και το σαπούνι που συσσωρεύονται στους σωλήνες. Τα βουλώματα του νιπτήρα του μπάνιου μπορεί να είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Οι επαγγελματίες τεχνικοί αποχετευτικών εγκαταστάσεων της Αποφράξεις Παιανία μπορούν εύκολα να ξεβουλώσουν το δίκτυο αποχέτευσης του λουτρού σας.

Είτε έχετε ένα φραγμένο σιφόνι δαπέδου, μια βουλωμένη αποχέτευση ή στάσιμο νερό στο νεροχύτη σας, η Αποφράξεις Παιανία μπορεί να σας βοηθήσει. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας εκτελούν σωστά τις υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης σε προσιτή τιμή.

Εάν οι αποχετεύσεις σας είναι βουλωμένες στην Παιανία ή τις γύρω περιοχές, επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Παιανία για να λάβετε τις μοναδικές μας υπηρεσίες.

βουλωμενο φρεατιο στην Παιανια
βουλωμενο φρεατιο στην Παιανια

Υπηρεσίες – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ

Έχοντας μεγαλώσει στα προάστια της Αττικής, κατανοούμε τις ειδικές απαιτήσεις των κατοίκων. Οι εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας μας, το πάθος για να γίνει σωστά η δουλειά από την πρώτη φορά – αποτελεσματικά με εντιμότητα και ακεραιότητα – μας έχει καθιερώσει ως την πρώτη σας επιλογή.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Παιανία 
 • Απόφραξη Νεροχύτη Παιανία
 • Απόφραξη Υδροροής Παιανία 
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Παιανία 
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Παιανία
 • Καθαρισμός Φρεατίων Παιανία 
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Παιανία 
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Παιανία 
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Παιανία 

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στην Παιανία
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες  στην Παιανία
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στην Παιανία
ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ - Αποφράξεις Παιανία
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Αποφράξεις Βλάχος Παιανία Επικοινωνία

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Παιανία για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες! 210 66 65 999

Αποφράξεις Παιανία και στην Αθήνα

Η Παιανία (τέως Λιόπεσι) είναι κωμόπολη της Ανατολικής Αττικής στην κοιλάδα των Μεσογείων. Εντοπίζεται στις ανατολικές παρυφές του Υμηττού, σε υψόμετρο 200 μ. περίπου, σε απόσταση 17 χιλιομέτρων ανατολικά των Αθηνών και 4 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Παλλήνης.

Αποφράξεις  κάθε είδους στη Παιανία

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτική η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 66 65 999

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Παιανία και Ανατολικά Προάστια

Οι φιλικοί και έμπειροι τεχνικοί της Αποφράξεις Παιανία έχουν πάθος για την δουλειά τους. Σε συνάρτηση με τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας κάθε απόφραξη λεκάνης, νεροχύτη, νιπτήρα, υδρορροής, φρεατίου αποτελεί για εμάς παιχνιδάκι.

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 66 65 999

Συντηρήσεις Παιανία

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στην Παιανία, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Παιανία

 Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων: