ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στους Αγίους Αναργύρους, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 57 37 000

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ. Αντιμετωπίστε άμεσα τους φραγμένους αγωγούς και τις βουλωμένες αποχετεύσεις μόνο με ένα τηλεφώνημα στην εταιρεία «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» που στέκεται δίπλα σας όποια ώρα και ημέρα τη χρειαστείτε «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ».

Παρέχουμε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο εξυπηρέτησης, τη μεγαλύτερη επιλογή τεχνολογιών και διαδικασιών και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Είτε πρόκειται για προληπτική συντήρηση του συστήματος αποχέτευσης είτε για πρόβλημα απόφραξης, γνωρίζουμε πώς να σας βοηθήσουμε, δίνουμε τις κατάλληλες λύσεις σε κάθε αποχετευτικό πρόβλημα και ενεργούμε γρήγορα και διακριτικά.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Στην εταιρεία μας μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε όλο το 24ωρο, ημέρα και νύχτα, Κυριακές και αργίες, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας έχουν διαγνώσει και διορθώσει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων αποχέτευσης.

Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες. Η συνέπεια, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός μας είναι η δύναμή μας. Καλύπτουμε την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και δίνουμε τέλος στις απρόσμενες αναποδιές που σας δημιουργούν τα προβλήματα των αποχετεύσεών σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στους Αγίους Αναργύρους
 • Απόφραξη Νεροχύτη στους Αγίους Αναργύρους
 • Απόφραξη Υδρορροής στους Αγίους Αναργύρους
 • Απόφραξη Τουαλετών στους Αγίους Αναργύρους
 • Απόφραξη Σιφωνιού στους Αγίους Αναργύρους
 • Καθαρισμός Φρεατίων στους Αγίους Αναργύρους
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στους Αγίους Αναργύρους
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στους Αγίους Αναργύρους
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Η βασικότερη αιτία του βουλώματος της μπανιέρας είναι οι τρίχες, τα σαμπουάν και τα σαπούνια. Όταν κάνετε μπάνιο στην μπανιέρα, κάποια από αυτά εισχωρούν μαζί με το νερό μέσα στο σιφόνι και κατόπιν προς την κεντρική αποχέτευση. Επίσης, μία μπανιέρα μπορεί εύκολα να βουλώσει μετά από το γνωστό και παραδοσιακό πλύσιμο χαλιών, κουβερτών ή χνουδωτών υφασμάτων, αλλά ακόμα και αφού πλύνετε τα κατοικίδια σας. Μην αγχώνεστε καθόλου, γιατί ότι και να συμβεί στην αποχέτευσή σας, υπάρχει ο «ΒΛΑΧΟΣ».

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πώς μπορώ να αποφύγω φραγμένες υδρορροές;

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τις φραγμένες υδρορροές είναι να εγκαταστήσετε προφυλακτήρες υδρορροής και να καθαρίζετε τακτικά μπαλκόνια και ταράτσες από φύλλα και σκουπίδια. Υπάρχουν προστατευτικά υδρορροής, επίσης γνωστά ως καλύμματα υδρορροής με διαφορετική αποτελεσματικότητα κατά περίπτωση. Όπως και με κάθε επιλογή εργαλείων, είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό προστατευτικό υδρορροής ανάλογα με την κατασκευή της.

Ποια είναι τα σημάδια χαλασμένης ή φραγμένης αποχέτευσης;

• Τα νερά υπερχειλίζουν από το μπάνιο, τη λεκάνη, το νεροχύτη.
• Δυσάρεστες οσμές βγαίνουν από το νεροχύτη, το νιπτήρα ή τη λεκάνη.
• Μούχλα σε τοίχο ή ταβάνι.
• Χαμηλή ροή αποστράγγισης.

Μπορούν δύο τουαλέτες να μοιράζονται την ίδια αποχέτευση; 

Τα περισσότερα σπίτια έχουν περισσότερες από μία τουαλέτες και αν βρίσκονται στην ίδια πλευρά του σπιτιού, οι γραμμές της αποχέτευσής τους μπορούν συνήθως να κατευθύνονται στον ίδιο σωλήνα. Ωστόσο, εάν βρίσκονται σε αντίθετες πλευρές, το καθένα μπορεί να έχει δική του γραμμή αποχέτευσης.

Αποφράξεις στους Αγίους Αναργύρους, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στους Αγίους Αναργύρους;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στους Αγίους Αναργύρους και σε όλα τα βόρεια προάστια.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές

  Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας για να αποφράξουμε και να καθαρίσουμε τις σωληνώσεις με μηχάνημα υδροβολής υψηλής πίεσης. Προσεγγίζουμε τα σκληρά κι επίμονα βουλώματα με νέες τεχνικές διαφορετικών κεφαλών πάνω σε ηλεκτρομηχανικά εργαλεία. Διενεργούμε ελέγχους με κάμερα απόφραξης σε όλο το δίκτυο αποχέτευσης για τον εντοπισμό εμποδίων, διαρροών, φθορών ή ακόμα και για την εύρεση χαμένων μικροαντικειμένων όπως δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, κλπ.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  Σπασμένοι και προβληματικοί σωλήνες – Αίτια, ενδείξεις και συμβουλές

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

  Μπορούμε να εντοπίσουμε και να αντιμετωπίσουμε την αιτία μίας βρώμικης και ζημιογόνου υπερχείλισης προτού κλιμακωθεί σε μεγάλη βλάβη.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Τα είδη υγιεινής δεν είναι απλά συνδεδεμένα με τους σωλήνες, αλλά με ειδικούς μηχανισμούς και εξαρτήματα, που σφραγίζουν αυτή τη σύνδεση. Έτσι, ανάμεσα σ’ ένα είδος υγιεινής και στους αγωγούς του πιθανώς υπάρχουν νήματα, μικροσωλήνες και ταινίες, τα οποία στερεοποιούνται στον τοίχο σας με το γνωστό στόκο. Πρέπει να λαμβάνετε σοβαρά υπόψη σας τον μηχανισμό σύνδεσης ανάμεσα στα είδη υγιεινής και τους αγωγούς όταν εσείς ή ο τεχνικός σας επιχειρείτε να τα αποφράξετε.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι στο υδραυλικό σύστημα του σπιτιού περιλαμβάνονται και συσκευές που συχνά βρίσκονται πίσω από τοίχους, εντός των ειδών υγιεινής ή σε κοινόχρηστους χώρους. Τέτοιες συσκευές είναι οι μετρητές νερού, οι αντλίες, τα φίλτρα νερού, τα σιφώνια και τα μέσα θέρμανσης και αποσκλήρυνσης του νερού.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Νίκαια • Κορυδαλλός • Νέα Φιλαδέλφεια • Άγιοι Ανάργυροι • Αθήνα

  Εκτός από αποφράξεις στους Αγίους Αναργύρους εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Τα ΝΑΙ και ΟΧΙ του αποχετευτικού συστήματος

  ΟΧΙ

  Να μην πετάτε στην αποχέτευση υπολείμματα από χαρτιά, τρίχες, είδη προσωπικής υγιεινής, λίπη, περισσεύματα από φαγητά, προφυλακτικά, περιττώματα ζώων. Όλα αυτά τα σκουπίδια δημιουργούν ένα τείχος στις σωληνώσεις και με το πέρασμα του χρόνου δημιουργούνται φραγές καθώς στενεύει η ελεύθερη δίοδος λυμάτων και νερών ώστε τις περισσότερες φορές χρειάζονται επαγγελματία για να διορθωθούν. Επίσης, η ασύστολη κακή χρήση των αποχετεύσεων επιβαρύνει και το περιβάλλον.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  Τα προστατευτικά φίλτρα (πλαστικά και σιδερένια) είναι πολύ χρήσιμα για την κατακράτηση όλων των απορριμμάτων που μπορεί να ξεφύγουν.

  Καλό είναι να καθαρίζετε τακτικά τις αποχετεύσεις με ζεστό νερό και για καλύτερο αποτέλεσμα με ξύδι και μαγειρική σόδα. Δύο υλικά που είναι φυσικά, και βοηθούν στην απομάκρυνση των βακτηρίων.

  Καλό επίσης είναι να ελέγχετε το αποχετευτικό σας σύστημα τακτικά και αν δείτε κάτι ύποπτο όπως π.χ. αργή αποστράγγιση σε κάποια από τις αποχετεύσεις ή δυσοσμία τότε να ξεκινήσετε προληπτική καθαριότητα για να αποφύγετε μελλοντικά βουλώματα.

  Στην τουαλέτα, εάν έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι, καλό είναι να τα διδάξετε ότι δεν πετάμε τίποτα μέσα στη λεκάνη και όταν τελειώνετε με τη χρήση να έχετε το καπάκι κλειστό.

  Έξω από το σπίτι, ο αέρας φέρνει σκόνη και φύλλα, καλό λοιπόν είναι να διατηρείτε πάντα τους εξωτερικούς χώρους καθαρούς και να σκουπίζονται τακτικά, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος υπερχείλισης στα λούκια και κατά συνέπεια υποψίες υγρασίας.

  Πληροφορίες για τη χρήση χημικών καθαριστικών απόφραξης του εμπορίου

  Όταν χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά για απόφραξη πρέπει πάντα να είστε προστατευμένοι με γάντια και γυαλιά. Τα χημικά καθαριστικά του εμπορίου τις περισσότερες φορές είναι μια εύκολη και γρήγορη λύση για βουλώματα, όμως αυτά τα προϊόντα είναι βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία και εξαιρετικά επικίνδυνα για το περιβάλλον. Η μακροπρόθεσμη χρήση τους καταστρέφει τις σωληνώσεις δημιουργώντας διάβρωση στα υλικά των σωλήνων.

  Πριν την εφαρμογή τους να διαβάζετε πάντα προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης καθώς κάθε προϊόν πιθανότατα χρησιμοποιείται διαφορετικά με βάση τον κατασκευαστή.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας