ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΥΖΗ – 2106665999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΥΖΗ – 2106665999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΥΖΗ –  210 66 65 999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΥΖΗ ΒΛΑΧΟΣ: Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΥΖΗ είναι μια οικογενειακή εταιρεία που ειδικεύεται στις συντηρήσεις, αποφράξεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων. Τα συνεργεία της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΥΖΗ  απαρτίζονται από τεχνικούς που διαθέτουν την πείρα και την τεχνογνωσία και δεσμεύονται να παρέχουν τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πελάτες μας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΥΖΗ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΥΖΗ: Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΥΖΗ είμαστε ευέλικτοι, με πλήρη διαφάνεια διαθέτοντας μια κουλτούρα υψηλής απόδοσης. Το πάθος και η προσοχή μας στη λεπτομέρεια για να γίνει σωστά η δουλειά από την πρώτη φορά μας διαφοροποιεί σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον. Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην διεκπεραίωση της κάθε εργασίας σωστά και στην ώρα της.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΥΖΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΥΖΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Καλέστε ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΥΖΗ ΒΛΑΧΟΣ για κάθε πρόβλημα αποχέτευσης. Η εταιρία μας διαθέτει μεγάλο αριθμό κινητών συνεργείων στο Γκύζη και όλη την Αθήνα για αυτό βρισκόμαστε άμεσα στον χώρο σας. Αναλαμβάνουμε καθαρισμό αποχέτευσης, συντηρήσεις, άντληση υδάτων και διάγνωση με κάμερα. Καλέστε μες στο 210 66 65 999

Οι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΥΖΗ θα δώσουν τη λύση

Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Γκύζη θα δώσουν τη λύση: Μην αφήσετε ένα φραγμένο σωλήνα αποχέτευσης να καταστρέψει την ημέρα σας – οι τεχνικοί της Αποφρακτικής Γκύζη είναι απλά μια κλήση μακριά! Θα λύσουν το πρόβλημα των αποχετευτικών εγκαταστάσεων σας και θα σας αφήσουν χωρίς ανησυχία! Η εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας. Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Αποφράξεις Γκύζη για βουλωμένες αποχετεύσεις: Βούλωσαν οι σωλήνες και οι αποχετεύσεις σας; Μην χάνετε το χρόνο σας και τα λεφτά σας χωρίς λόγο. Η εταιρεία Αποφράξεων Γκύζη με σύγχρονες κάμερες και πιεστικά μηχανήματα, εντοπίζει το σημείο της αποχέτευσης που προκαλεί τη φραγή των υδάτων και σας απαλλάσσει από τις ανεπιθύμητες συνέπειες. Αποφράξεις Γκύζη με τον καλύτερο τιμοκατάλογο στις παροχές μας. Καλέστε την Αποφράξεις Βλάχος σήμερα για μία επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης στο Γκύζη και τις γύρω περιοχές!

Υπηρεσίες από την Αποφράξεις Γκύζη

Υπηρεσίες αποφράξεων Γκύζη: Οι βουλωμένες αποχετεύσεις είναι ένα κοινό και ενοχλητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σε κάποια φάση τα περισσότερα σπίτια και οι επιχειρήσεις. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που οι αποχετεύσεις μπλοκάρουν και συχνά κάποιοι αντιμετωπίζουν το σύμπτωμα και όχι την υποκείμενη αιτία. Καλέστε μας μέρα και νύχτα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

 • Αποφράξεις Φρεατίων 
 • Απόφραξη Νεροχύτη 
 • Απόφραξη Υδροροής 
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών 
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου
 • Καθαρισμός Φρεατίων
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στο Γκύζη
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στο Γκύζη
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στο Γκυζη

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν αποφράξειςκαθαρισμό και συντήρηση αποχετεύσεωνδιάγνωση με κάμερα και άντληση υδάτων.

Αποφράξεις Γκύζη
Αποφράξεις Γκύζη

Αποφράξεις κάθε είδους στο Γκύζη

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά. Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Επικοινωνήστε μαζί μας 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΑΠΟ 50€ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ 210 66 65 999

Αποφράξεις  Γκύζη σε όλη την Αθήνα: Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική. Η Αποφράξεις Βλάχος με προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα και εκπαιδευμένους τεχνικούς καλύπτει Άμεσα  όλες τις περιοχές της Αθήνας για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας. Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στο Γκύζη για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΓΚΥΖΙ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΓΚΥΖΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Καθαρισμοί και αποφράξεις Αποχετεύσεων Γκύζη

Καθαρισμοί και αποφράξεις Αποχετεύσεων Γκύζη: Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος στους στο Γκύζη βγάζει ρίζες από το φρεάτιο
Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος στους στο Γκύζη βγάζει ρίζες από το φρεάτιο

Συντηρήσεις και αποφράξεις αποχετεύσεων Γκύζη

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα και την κατασκευή αυτού. Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Γκάζι αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση. Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Γκύζη

Η συνοικία του Γκύζη είναι συνοικία της Αθήνας και βρίσκεται βόρεια της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Συνορεύει με τις συνοικίες Πολύγωνο, Πεδίο Άρεως, Αμπελόκηποι και Κυψέλη. Είναι πυκνοκατοικημένη περιοχή που οικοδομήθηκε κυρίως τις δεκαετίες του 1960 και 1970. Η περιοχή εξυπηρετείται από την γραμμή 3 του μετρό και συγκεκριμένα από τον σταθμό των Αμπελοκήπων.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων