ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΡΕΑΣ – 2107622111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΡΕΑΣ – 2107622111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΡΕΑΣ – 210 76 22 111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΡΕΑΣ ΒΛΑΧΟΣ: Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΡΕΑΣ, 210 76 22 111 εδώ και σαράντα χρόνια δίνει οριστικό τέλος στα αποφρακτικά προβλήματα του δικτύου σας. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΡΕΑΣ διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΡΕΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΡΕΑΣ: Τα φορτηγά της  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΡΕΑΣ είναι πλήρως εξοπλισμένα και οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας είναι ειδικοί στην απόφραξη και στον καθαρισμό βουλωμένων αποχετεύσεων γρήγορα και επαγγελματικά. Επιλέξτε ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΡΕΑΣ ΒΛΑΧΟΣ για οριστική και σίγουρη λύση του προβλήματος.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΡΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ομάδα της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΡΕΑΣ είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες, ημέρα και νύχτα σε όλο τον Καρέα και τις γύρω περοχές. Τηλεφωνήστε μας και μέσα σε ελάχιστη ώρα θα βρισκόμαστε στον χώρο σας για να σας απαλλάξουμε από έναν βουλωμένο νεροχύτη ή οτιδήποτε άλλοι σας έχει παρουσιαστεί. Καλέστε μας στο 210 76 22 111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΡΕΑΣ για λειτουργική αποχέτευση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΡΕΑΣ για λειτουργική αποχέτευση: Η αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας των σωληνώσεών σας γίνεται με τη χρήση κάμερας η οποία εισχωρεί στα έγκατα των σωλήνων σας και εντοπίζει τη διαδρομή της φραγής των υδάτων σας.  Οι αποχετεύσεις μας είναι κάτι που όλοι θεωρούμε δεδομένο, ώσπου μια μέρα, έχουμε ένα μπλοκάρισμα που επηρεάζει περιοχές εντός ή εκτός του σπιτιού μας. Οι βουλωμένες αποχετεύσεις, οι φραγμένες τουαλέτες, οι νεροχύτες ή οι μπανιέρες μπορεί να είναι ένα πραγματικό πρόβλημα. Αλλά όχι για την εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΡΕΑΣ, την αγαπημένη εταιρεία αποχετεύσεων σε όλη την Αττική.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΑ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Εγγυόμαστε για όλες τις εργασίες μας και εξασφαλίζουμε ότι οποιοδήποτε πρόβλημά σας σύντομα θα αντιμετωπιστεί. Ακόμη μπορούμε να τοποθετήσουμε και μια κάμερα επιθεώρησης μέσα στους σωλήνες σας εντοπίζοντας όπου και αν είναι το θέμα που έχει παρουσιαστεί.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΑ

Υπηρεσίες από την Αποφράξεις Καρέας

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Καρέας – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Νεροχύτη Καρέας – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Υδροροής Καρέας – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Καρέας – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Καρέας – 210 76 22 111
 • Καθαρισμός Φρεατίων Καρέας – 210 76 22 111
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Καρέας – 210 76 22 111
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Καρέας – 210 76 22 111
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Καρέας – 210 76 22 111

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στον Καρέα
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στον Καρέα
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα τον Καρέα

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Καρέας για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες! Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν αποφράξειςκαθαρισμό και συντήρηση αποχετεύσεωνδιάγνωση με κάμερα και άντληση υδάτων.

καθαρο φρεατιο στον Καρεα
καθαρό φρεάτιο στον Καρέα

Αποφράξεις Καρέας κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτική η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά. Η Αποφράξεις Καρέας Βλάχος με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Αποφράξεις Καρέας και Αθήνα

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές της Αθήνας για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Καθαρισμοί  Αποχετεύσεων Καρέας

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Ουσιαστικά, το σύστημα εκτόξευσης νερού με υδροβολή αποτελείται από δεξαμενή νερού βιομηχανικού μεγέθους και σωλήνα με ακροφύσιο υψηλής πίεσης. Το νερό υψηλής πίεσης που παράγεται μέσω αυτού του ακροφυσίου ταξιδεύει μέσα από τους αγωγούς σας, αφαιρώντας όλα τα συντρίμμια, τα σκληρά υλικά και τη συσσώρευση. Ο επαγγελματικός αυτός καθαρισμός αναγκάζει ανεπιθύμητα υλικά και ακαθαρσίες, που μπορεί να φράξουν ένα νεροχύτη ή ένα πλυντήριο πιάτων, να διαλύονται και να απομακρύνονται.

Η υδροβολή δε βλάπτει την ακεραιότητα των σωλήνων σας και είναι μια άριστη μέθοδος αφαίρεσης υπολειμμάτων. Επειδή το πιεστικό μηχάνημα υδροβολής χρησιμοποιεί νερό υψηλής πίεσης χωρίς χημικές ουσίες, είναι ένας φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος για να διώξουμε όλα σχεδόν τα συντρίμμια και τη συσσώρευση από το εσωτερικό της γραμμής αποχέτευσης.

Συντηρήσεις Αποφράξεις Καρέας

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων

Καρέας

Ο Καρέας είναι περιοχή του Δήμου Βύρωνα στην Αττική, η οποία βρίσκεται στις δυτικές απολήξεις του Υμηττού, σε υψόμετρο περίπου 250 μέτρων. Η περιοχή αποτελεί προάστιο του Βύρωνα στα νοτιοανατολικά του, ενώ συνορεύει και με την περιοχή της Ηλιουπόλεως στα δυτικά, στα νοτιοδυτικά και στα νότια. Η απόσταση του Καρέα από το κέντρο της πόλης των Αθηνών, μέσω του τοπικού οδικού δικτύου, είναι περίπου 6 χιλιόμετρα.