ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στον Κολωνό, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 57 37 000

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΟΣ. Για περισσότερα από 40 χρόνια, η οικογενειακή μας επιχείρηση, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στον ΚΟΛΩΝΟ έχει αφιερωθεί στην παροχή αποτελεσματικών και επαγγελματικών υπηρεσιών αποχέτευσης στους πελάτες μας. Προσπαθούμε συνεχώς να ενημερωνόμαστε για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον αποχετευτικό και αποφρακτικό τομέα και είμαστε αφοσιωμένοι στην προσπάθεια να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες σας.

Η τεχνική ομάδα μας είναι στοχεύει στην παροχή ανώτερων υπηρεσιών αποχετευτικών δικτύων. Διατηρούμε καθαρό το σπίτι ή το γραφείο σας, επιτρέποντας στο νερό και στα λύματα να ρέουν ελεύθερα σε όλη την εγκατάσταση των σωληνώσεών σας. εντοπίζουμε αργούς ή προβληματικούς αγωγούς αποχέτευσης προτού δημιουργηθούν μεγαλύτερα προβλήματα.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Η αφοσιωμένη ομάδα της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΟΣ που αποτελείται από έμπειρους και ειδικευμένους τεχνικούς αποχετεύσεων είναι σε θέση να καλύψουν τις ανάγκες σας ημέρα και νύχτα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Τα πλήρως εξοπλισμένα οχήματά μας ξεκινούν για να φθάσουν σπίτι σας από το κοντινότερο σημείο σε εσάς σε ελάχιστο χρόνο μετά την κλήση σας. Διαθέτουμε τους πιο σύγχρονους μηχανισμούς και εργαλεία και τους πιο επιδέξιους τεχνικούς.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΟΣ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στον Κολωνό
 • Απόφραξη Νεροχύτη στον Κολωνό
 • Απόφραξη Υδρορροής στον Κολωνό
 • Απόφραξη Τουαλετών στον Κολωνό
 • Απόφραξη Σιφωνιού στον Κολωνό
 • Καθαρισμός Φρεατίων στον Κολωνό
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στον Κολωνό
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στον Κολωνό
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στον Κολωνό

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΟΣ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Χρειάζεστε κάποια υπηρεσία στο δίκτυο της αποχέτευσης του σπιτιού ή της επιχείρησής σας; Με τις επαγγελματικές υπηρεσίες μας οι νεροχύτες, οι υδρορροές και οι τουαλέτες σας θα είναι καθαρές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αντιλαμβανόμαστε ότι οι βουλωμένες αποχετεύσεις μπορούν να δημιουργήσουν χάος, να προκαλέσουν προβλήματα, ακόμη και να προκαλέσουν πλημμύρα στο χώρο σας, με υπερχείλιση του νερού.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΟΣ | Συχνές ερωτήσεις

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζετε τις αποχετεύσεις σας;

Μπορείτε να καθαρίζετε τις αποχετεύσεις μία φορά την εβδομάδα χρησιμοποιώντας ζεστό νερό και υγρό σαπούνι πιάτων. Εάν παρατηρήσετε ότι το νερό δεν κατεβαίνει γρήγορα στην αποχέτευση, χρησιμοποιήστε τη μέθοδο μαγειρικής σόδας για να το καθαρίσετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα για μηνιαία συντήρηση.

Πως σταματάω την ανάπτυξη λιπών στους σωλήνες;

Το πιο αποτελεσματικό καθαριστικό που μπορείτε να φτιάξετε είναι ένα μείγμα μισού ζεστού νερού και μισού ξιδιού. Μπορείτε επίσης να ρίξετε ζεστό νερό στην αποχέτευσή σας για να μαλακώσετε το λίπος μέσα στις αποχετεύσεις σας, βοηθώντας το να κινηθεί κατά μήκος των σωλήνων.

Τι προκαλεί την απόφραξη της κύριας γραμμής αποχέτευσης;

Με την πάροδο του χρόνου, είναι πιθανό να αρχίσουν να συσσωρεύονται διάφορα συντρίμμια (υπολείμματα φαγητών, τρίχες, αδιάλυτες ουσίες) εντός της κύριας αποχέτευσης. Αυτό μπορεί να αποτελείται επίσης από πολλά άλλα πράγματα, όπως χαρτί υγείας, αφρό σαπουνιού και ξένα αντικείμενα που συσσωρεύονται και εμποδίζουν την κύρια γραμμή. Τα λάδια και τα λίπη είναι ένα συχνό πρόβλημα για τις αποχετεύσεις κύριας γραμμής και προκαλούν γρήγορα φράξιμο.

Αποφράξεις στον Κολωνό, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στον Κολωνό;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στον Κολωνό και σε όλη την Αθήνα.


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΟΣ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

  Παρέχουμε επαγγελματικούς καθαρισμούς, τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις και αποφράξεις των αποχετευτικών δικτύων, καθώς και αντλήσεις υδάτων ώστε να σας απαλλάξουμε από καταστροφικές καταστάσεις πλημμύρας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στον ΚΟΛΩΝΟ θα επιθεωρήσουν αποτελεσματικά τις γραμμές αποχέτευσης και τα προβλήματα στο δίκτυο αποχέτευσης χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες κάμερες για επιθεωρήσεις αποχέτευσης.

  Φτάνουμε στο χώρο σας με τα απαραίτητα μηχανήματα και εργαλεία για να διαχειριστούμε ακόμη και τις πιο δύσκολες αποχετευτικές γραμμές και καθαρίζουμε τις σωληνώσεις με ασφάλεια καθώς χρησιμοποιούμε πιεστικά υδροβολής υψηλής πίεσης νερού και ηλεκτροκίνητα περιστροφικά μηχανήματα.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΟΣ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  Σπασμένοι και προβληματικοί σωλήνες – Αίτια, ενδείξεις και συμβουλές

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΟΣ

  Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στον τακτικό καθαρισμό του δικτύου των όμβριων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΟΣ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Το τρεχούμενο νερό παρέχει τις βάσεις για πολλές καθημερινές εργασίες όπως το πλύσιμο των πιάτων, το μαγείρεμα, το ντους, την κηπουρική και πολλές άλλες δραστηριότητες. Χωρίς αυτό, η οικογενειακή ζωή σταματάει. Οι έμπειροι τεχνικοί μας μπορούν να διασφαλίσουν ότι όλες οι ανάγκες σας ικανοποιούνται, ώστε να συνεχίζεται η κανονικότητα των νοικοκυριών σας και να κυλάει με ευκολία.

  Με μία επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα είναι σαν να λαμβάνετε μια ακτινογραφία από τις γραμμές της αποχέτευσής σας. Βοηθά  να διαγνώσει ο τεχνικός σωστά την αιτία των αργών αποστραγγίσεων της αποχέτευσης. Μια κάμερα επιθεώρησης εισάγεται μέσω των σωλήνων των αποχετευτικών εγκαταστάσεων. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στους εξειδικευμένους τεχνικούς μας να αποκτήσουν μια σαφή εικόνα των αγωγών αποχέτευσης. Έτσι ακολουθούμε την κατάλληλη διαδικασία αντιμετώπισης του εκάστοτε προβλήματος.
  Αυτή η τεχνολογία σε πραγματικό χρόνο δείχνει την πορεία της κάμερας μέσα από τους σωλήνες. Θα ταξιδέψουμε μέσω του σωλήνα και θα προσδιορίσουμε τα μπλοκαρίσματα και τα εμπόδια, συμπεριλαμβανομένων των συσσωρεύσεων, των ριζών δέντρων, των σπασμένων σωλήνων και άλλων υλικών. Με την επιθεώρηση με κάμερα, εντοπίζουμε προβλήματα αποχετευτικών δικτύων που μπορεί να προκαλέσουν εμπλοκή.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΚΟΛΩΝΟΣ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Κηφισιά ΜαρούσιΑγία Παρασκευή ΧαλάνδριΑθήνα

  Εκτός από αποφράξεις στον Κολωνό εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΟΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Τι δεν πρέπει να ρίχνετε στην αποχέτευση

  Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που συνήθως οι άνθρωποι ρίχνουν στις αποχετεύσεις τους αλλά δεν πρέπει. Οτιδήποτε, εκτός του νερού, κατεβαίνει στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου του σπιτιού σας αυξάνει τις πιθανότητες βουλώματος.

  Κατακάθια καφέ

  Οι περισσότεροι άνθρωποι υποθέτουν ότι τα κατακάθια του καφέ είναι αρκετά μικρά ώστε να μην κολλάνε στους σωλήνες σας, αλλά αυτό δε συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι τεχνικοί μας λένε ότι το κατακάθι του καφέ είναι μια από τις πιο πιθανές πηγές βουλώματος στους σωλήνες της κουζίνας σας.

  Κελύφη αυγών

  Τα ίδια τα τσόφλια αυγών μπορεί να φαίνονται αβλαβή, αλλά όταν τα στέλνετε στην αποχέτευση, ο «σκουπιδοφάγος» τα τρίβει σε μικρά κομμάτια και στη συνέχεια κολλάνε σε λίπος και άλλες ελαιώδεις ουσίες για να δημιουργήσουν μία παχύρρευστη μάζα που μπορεί εύκολα να φράξει τους σωλήνες σας. Καλύτερα να πετάξετε τα τσόφλια των αυγών στον κάδο απορριμμάτων.

  Λίπος και λάδια

  Αυτές οι ουσίες συνδυάζονται και λειτουργούν ως συνδετικό υλικό για όλα τα είδη υλικών, όπως τα τσόφλια αυγών που αναφέρθηκαν προηγουμένως, και δημιουργούν χοντρές, κολλώδεις σφαίρες που μπορούν να επικαλύψουν τους σωλήνες μέχρι να μην περάσει τίποτα μέσα από αυτά. Έτσι, όταν πρόκειται για λίπος μπέικον, λίπος κρέατος και άλλες ουσίες σαν αυτές, ο καλύτερος εμπειρικός κανόνας είναι να τα τοποθετήσετε σε ένα βάζο ή σε κονσέρβα για να τα αφήσετε να κρυώσουν και μετά να τα τοποθετήσετε στα σκουπίδια σας.

  Aυτοκόλλητα σε προϊόντα και φρούτα

  Αυτά τα φαινομενικά αβλαβή αυτοκόλλητα μπορούν πραγματικά να προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα στο εσωτερικό των σωλήνων σας. Ακόμη και η μικρή κόλλα που είναι πάνω τους μπορεί να είναι αρκετή για να τα κάνει να κολλήσουν στο εσωτερικό των σωλήνων. Εάν περάσουν από τους σωλήνες σας, μπορεί επίσης να παγιδευτούν σε σωλήνες και φίλτρα επεξεργασίας λυμάτων, προκαλώντας προβλήματα με τον εξοπλισμό που έχει σχεδιαστεί για την επεξεργασία του νερού σας. Αν με κάποιο τρόπο ξεπεράσουν και τα δύο αυτά εμπόδια, μπορεί να καταλήξουν στην παροχή νερού. Όπως και να το δεις, αυτό απλώς δημιουργεί πρόβλημα.

  Βαμβακερές μπάλες και χαρτοπετσέτες

  Ακριβώς επειδή οι χαρτοπετσέτες και οι μπάλες από βαμβάκι είναι βιοδιασπώμενα δε σημαίνει ότι θα διαλυθούν αμέσως. Είναι σχεδιασμένα να είναι απορροφητικά, γεγονός που τα καθιστά τον τέλειο ένοχο για να φράξουν τους σωλήνες. Εάν πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε, πετάξτε τα στα σκουπίδια όταν τελειώσετε. Ωστόσο, συνιστούμε να μεταβείτε σε υφασμάτινες πετσέτες, ειδικά στην κουζίνα όπου οι άνθρωποι τείνουν να χρησιμοποιούν πολλές χαρτοπετσέτες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  Προφυλακτικά

  Τα προφυλακτικά είναι κατασκευασμένα από καουτσούκ. Το καουτσούκ δεν είναι βιοδιασπώμενο. Δεν διαλύεται στο νερό. Είτε θα κολλήσει στα υδραυλικά σας είτε, αν καταφέρει με κάποιο τρόπο να περάσει τους σωλήνες σας, πιθανότατα θα καταλήξει να επιπλέει κάπου στην παροχή νερού και κανείς δεν θέλει να το συναντήσει.

  Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής

  Ακριβώς όπως τα προφυλακτικά, έτσι και οι σερβιέτες, τα ταμπόν, τα ντεμακιγιάζ, οι μπατονέτες αυτιών, τα οδοντονήματα δεν πρέπει να τα ρίχνουμε στις αποχετεύσεις καθώς περιπλέκονται μεταξύ τους. Επίσης μαζί με αλλά υλικά δημιουργούν άμορφες μάζες και συσσωματώσεις οι οποίες μερικές φορές είναι αρκετά δύσκολο να αφαιρεθούν.

  Περιττώματα γάτας

  Τα απορρίμματα γάτας είναι γνωστό ότι φράζουν τις αποχετεύσεις και δημιουργούν τεράστια προβλήματα στα σηπτικά συστήματα. Εκτός αυτού, τα κόπρανα γάτας μπορούν να μαζέψουν βακτήρια τα οποία είναι ανθεκτικά στις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται συνήθως για την επεξεργασία του νερού, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί τελικά να βρει το δρόμο του στην παροχή νερού όπου μπορεί να αποτελέσει απειλή για πολλά ζώα.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΟΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Πώς να απαλλαγείτε από τις μυρωδιές του νεροχύτη της κουζίνας

  Γιατί εμφανίζονται μυρωδιές από την αποχέτευση της κουζίνας

  Υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι για τους οποίους η αποχέτευση της κουζίνας σας μπορεί να μυρίζει:

  1. Συσσώρευση τροφής και υπολειμμάτων στον αγωγό αποχέτευσης. Οτιδήποτε ρίχνετε στο νεροχύτη σας, εκτός από το νερό, μπορεί να κολλήσει στα πλαϊνά των σωλήνων ή να καθίσει στο σιφώνι. Και με την πάροδο του χρόνου, τα βακτήρια θα το κάνουν να αποσυντεθεί και να μυρίσει.
  2. Μυρίζουν οι σωλήνες σας από την αποχέτευση. Εάν δεν υπάρχει νερό στο σιφώνι (το σωλήνα κάτω από το νεροχύτη σε σχήμα U) λόγω διαρροής ή εξάτμισης, τα αέρια αποχέτευσης θα απελευθερωθούν από τον σωλήνα σας. Η λύση είναι να διερευνήσετε το σιφώνι για διαρροές ή εμπόδια. Για να το διορθώσετε, μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε το σιφώνι και να το καθαρίσετε.
  3. Μούχλα. Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, οι μυρωδιές της κουζίνας προκαλούνται από μούχλα.

  Πώς να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά

  Παρακάτω είναι μια λίστα με διάφορες μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές του νεροχύτη της κουζίνας.

  Για μυρωδιές φαγητού που σαπίζουν, δοκιμάστε μία από τις παρακάτω μεθόδους καθαρισμού μόνοι σας. Για μυρωδιές αερίων αποχέτευσης κάνετε έλεγχο στο σιφώνι σας.

  1. Ζεστό νερό

  1. Βράζουμε ένα μπρίκι γεμάτο νερό, το αφήνουμε λίγο για να φθάσει στους 80 βαθμούς Κελσίου.
  2. Χύστε το αργά στην οπή του νεροχύτη
  3. Περίμενε 5 λεπτά
  4. Ανοίξτε την κρύα βρύση για να αναγκάσετε το υπόλοιπο λίπος να πήξει και να ξεπλυθεί

  2. Λευκό ξύδι

  1. Ρίξτε μια μικρή ποσότητα λευκού ξιδιού στην οπή του νεροχύτη
  2. Αφήστε το να σταθεί για 30 λεπτά
  3. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό

  3. Μαγειρική σόδα και ξύδι

  1. Ρίξτε μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα στην οπή του νεροχύτη
  2. Ρίξτε 1 φλιτζάνι ξύδι στην τρύπα
  3. Αφήστε το διάλυμα να αφρίσει και αφήστε το να σταθεί για μερικές ώρες
  4. Ρίξτε λίγο ζεστό νερό στην οπή για να ξεπλύνετε τα πάντα

  Ελέγξτε το σιφώνι

  Το σιφώνι κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας σας το οποίο είναι επίσης γνωστό και ως παγίδα αερίων αποχέτευσης. Αυτή η κάμψη σε σχήμα U πρέπει να είναι πάντα γεμάτη νερό και να λειτουργεί ως φράγμα για να σταματά τις μυρωδιές της αποχέτευσης να διαφεύγουν προς τα πάνω.

  Ελέγξτε τα ακόλουθα:

  Έχει εξατμιστεί το νερό στην καμπή U; Αυτό μπορεί να συμβεί αν έχετε πάει διακοπές και δεν τρέχεει το νερό για κάποιο διάστημα. Η απλή λύση είναι να τρέξετε λίγο νερό για να γεμίσετε το σιφώνι.

  Υπάρχει διαρροή στο σιφώνι; Ελέγξτε για σταγόνες ή υγρές κηλίδες κάτω από το νεροχύτη. Εάν υπάρχει διαρροή, καλέστε έναν επαγγελματία.

  Υπάρχει εμπόδιο στο σιφώνι; Εάν εξακολουθεί να υπάρχει απόφραξη μετά τον καθαρισμό, αφαιρέστε το U-bend με ένα κλειδί και καθαρίστε το με μια συρμάτινη βούρτσα.