ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΗΣΙΑ – 2102850015

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΗΣΙΑ – 2102850015

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΗΣΙΑ – 210 28 15 500

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΗΣΙΑ: Είμαστε μία από τις ανώτερες εταιρείες συντήρησης, καθαρισμού και απόφραξης αποχετεύσεων και πλέον γνωστοί για την παροχή άριστης ποιότητας υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχής της Αττικής. Η εμπειρία και η κατάρτιση των τεχνικών της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΗΣΙΑ έχει ως αποτέλεσμα την πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση ακόμη και σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΗΣΙΑ ΣΤΟ 210.28.500.15

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΗΣΙΑ ΒΛΑΧΟΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΗΣΙΑ ΒΛΑΧΟΣ: Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΗΣΙΑ είναι κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Καθ ‘όλη την πολύχρονη εμπειρία μας στον κλάδο, έχουμε δημιουργήσει ένα πιστό δίκτυο επαγγελματιών και έχουμε δεσμευτεί να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Μέσα από τις ισχυρές επιδόσεις επαγγελματισμού, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΗΣΙΑ έχει αυξήσει σταθερά την επιχείρησή μας να γίνει ευρέως αναγνωρισμένη για την υψηλή ποιότητα των εργασιών, την αποτελεσματικότητά και φιλική εξυπηρέτηση. Για κάθε είδους πρόβλημα στις αποχετεύσεις σας, καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ και το εξειδικευμένο προσωπικό με τον προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό μας θα είναι άμεσα κοντά σας.

 ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΗΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλέστε ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΗΣΙΑ 24 ΩΡΕΣ τη μέρα Κυριακές και αργίες. Εκτός από ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΗΣΙΑ αναλαμβάνουμε ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ και ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ. 210.28.500.15

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ  ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΗΣΙΑ από το 1970

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΗΣΙΑ από το 1970:  Η συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου και η απόφραξη των σωληνώσεών σας είναι για μας υπόθεση γρήγορη και εύκολη αλλά και για σας οικονομική και μόνιμη λύση. Η εταιρεία αποφράξεις Πατήσια με πολυετή παρουσία στο χώρο, προσφέρει λύσεις όλο το 24ωρο καθημερινά.

Υπηρεσίες Αποφράξεις Πατήσια

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Πατήσια 
 • Απόφραξη Νεροχύτη Πατήσια 
 • Απόφραξη Υδροροής Πατήσια
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Πατήσια 
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Πατήσια
 • Καθαρισμός Φρεατίων Πατήσια 
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Πατήσια 
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Πατήσια 
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Πατήσια 

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στα Πατήσια
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στα Πατησια
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στα Πατήσια

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στα Πατήσια για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες! Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν αποφράξειςκαθαρισμό και συντήρηση αποχετεύσεωνδιάγνωση με κάμερα και άντληση υδάτων.

Αποφράξεις Πατήσια
Αποφράξεις Πατήσια
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟ

Αποφράξεις Πατήσια κάθε είδους

Αποφράξεις Πατήσια κάθε είδους: Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή.

Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.28.500.15

Η Αποφράξεις Πατήσια Βλάχος με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Πατήσια και Αθήνα

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Διάγνωση με κάμερα Πατήσια

Ελέγξτε τους σωλήνες σας με την υπηρεσία επιθεώρησης της αποχέτευσης με την ειδική κάμερα διάγνωσης μας. Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία καθαρισμού με υδροβολή, για τον εκ των προτέρων καθαρισμό των αγωγών αποχέτευσης, πριν από τις επιθεωρήσεις του αποχετευτικού σας δικτύου, για να ελέγξετε την ακεραιότητα του αγωγού σας. Η κάμερα διάγνωσης είναι ένα από τα πιο πολύτιμα εργαλεία μας. Με την κάμερα ευκρίνεια μπορούμε να δούμε κυριολεκτικά τον εσωτερικό κόσμο μιας αποχέτευσης.

Αποκτήστε εγγυημένη εξυπηρέτηση όπου και όταν τη χρειάζεστε στα Πατήσια συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης 24/7 και της προγραμματισμένης, προληπτικής συντήρησης για την προστασία της λειτουργίας της αποχέτευσης σας.

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων Πατήσια

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

καθαρο φρεατιο στα Πατησια
καθαρο φρεατιο στα Πατησια

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.28.500.15

Συντηρήσεις Αποφράξεις Πατήσια

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Πατήσια

Τα Πατήσια είναι περιοχή της Αθήνας. Εκτείνονται από 3,5 ως 5 περίπου χιλιόμετρα βόρεια του ιστορικού κέντρου. Υπάγονται απευθείας στον Δήμο Αθηναίων, του οποίου κατέχουν το βόρειο άκρο. Παλαιότερα, τα Πατήσια ήταν εξοχική περιοχή εκτός των ορίων της πρωτεύουσας και τόπος μικρών εκδρομών για τους Αθηναίους του 19ου αιώνα. Χαρακτηριστικά, στην απογραφή του 1879 είχαν 847 μόνιμους κατοίκους.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων