ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΡΡΗ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΡΡΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στου Ψυρρή, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 76 22 111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΡΡΗ. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα στην αποχέτευση σας, η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» στου ΨΥΡΡΗ μπορεί να αντιμετωπίσει τα πάντα. Το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας χρησιμοποιεί εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας προκειμένου να ανακουφίσει το σύνολο των αποφρακτικών θεμάτων που σχετίζονται με αποχετευτικό δίκτυο σας. Είμαστε άμεσα δίπλα σας για κάθε πρόβλημα αποχέτευσης.

Οι εξαιρετικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας προσφέρουν μία ποικιλία οικιακών και επαγγελματικών υπηρεσιών καθαρισμού αποχετεύσεων. Καμία δουλειά δεν είναι πάρα πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή για την εταιρία μας. Από μία απλή φραγμένη αποχέτευση έως ένα πλημμυρισμένο χώρο στάθμευσης ή οτιδήποτε άλλο, η «Αποφράξεις Βλάχος» εγγυάται ότι η δουλειά θα γίνει σωστά και υπεύθυνα για την απόλυτη ικανοποίησή σας. Οι τεχνικοί μας έχουν πολυετή εμπειρία και λαμβάνουν συνεχή εκπαίδευση σχετικά με τις τελευταίες τεχνικές και μεθόδους.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΡΡΗ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στου ΨΥΡΡΗ είναι πάντα στην διάθεσή σας, ημέρα και νύχτα, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι πελάτες μας με την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια μας έχουν καθιερώσει ως μία από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο των αποφράξεων.

Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε στους πελάτες μας ειλικρινείς και ποιοτικές υπηρεσίες. Με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό καλύπτουμε όλη την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και δίνουμε τέλος στη ταλαιπωρία σας από ζημιές στις αποχετεύσεις σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΨΥΡΡΗ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στου Ψυρρή
 • Απόφραξη Νεροχύτη στου Ψυρρή
 • Απόφραξη Υδρορροής στου Ψυρρή
 • Απόφραξη Τουαλετών στου Ψυρρή
 • Απόφραξη Σιφωνιού στου Ψυρρή
 • Καθαρισμός Φρεατίων στου Ψυρρή
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στου Ψυρρή
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στου Ψυρρή
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στου Ψυρρή

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΡΡΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Μια βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας και απαιτεί άμεση και αμέριστη προσοχή, την οποία προσφέρουμε άμεσα με την κλήση σας. Ξεβουλώνουμε τα πάντα. Δεν υπάρχει βούλωμα, εμπόδιο ή φραγή να μας αντισταθεί ενώ συμπεριφερόμαστε στους σωλήνες σας με τον καλύτερο τρόπο καθώς είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για την άριστη κατάστασή τους.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΡΡΗ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζονται οι υδρορροές;

Γενικά, πρέπει να φροντίζετε να καθαρίζετε τις υδρορροές σας τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο. Ανάλογα όμως με το είδος του φυλλώματος που έχετε κοντά στο σπίτι σας (όπως πεύκα), μπορεί να χρειάζεται να τις καθαρίζετε μία φορά κάθε τρεις μήνες.

Μπορούν τα κοντά μαλλιά να φράξουν την μπανιέρα;

Είτε πρόκειται για μακριά είτε για κοντά μαλλιά, είναι υπεύθυνα για τις περισσότερες φραγμένες μπανιέρες. Μία βουλωμένη αποχέτευση της μπανιέρας μπορεί να προκληθεί και από κοντά και από μακριά μαλλιά. Επομένως είναι μια κοινή παρανόηση ότι οι γυναίκες ευθύνονται για τα βουλώματα που προέρχονται από τρίχες.

Ποια είναι τα κύρια συμπτώματα μιας βουλωμένης αποχέτευσης νεροχύτη;

Το πρώτο πρόβλημα που είναι πιθανό να παρατηρήσετε είναι η αργή αποστράγγιση. Όταν ανοίγετε τη βρύση, το νερό θα αργεί να κατεβαίνει στην αποχέτευση. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, εάν αυτό δεν επιλυθεί, το νερό θα αρχίσει να ανεβαίνει και η αποστράγγιση τελικά θα σταματήσει εντελώς.

Αποφράξεις στου Ψυρρή, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στου Ψυρρή;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στου Ψυρρή και σε όλα τα βόρεια προάστια.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟΥ ΨΥΡΡΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΡΡΗ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

  Η γενική τακτική που ακολουθούμε στις προβληματικές αποχετεύσεις ξεκινά με τον έλεγχο και τη διάγνωση καθώς τα αίτια ενδεχομένως να μη φαίνονται εύκολα. Ως δεύτερο βήμα, ερευνούμε την κατάλληλη μέθοδο που θα εφαρμόσουμε ανάλογα πάντα με την κάθε διαφορετική περίπτωση. Τέλος, πραγματώνουμε τις μεθόδους που επιλέξαμε με διάφορες τεχνικές που έχουμε αποκομίσει από την πολυετή εμπειρία μας και εξελίσσουμε με μεγάλο ενδιαφέρον κάθε μέρα.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΡΡΗ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  Σπασμένοι και προβληματικοί σωλήνες – Αίτια, ενδείξεις και συμβουλές

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΡΡΗ

  Η εμπειρία και η τεχνογνωσία είναι το εφαλτήριο στην παροχή υψηλού επιπέδου αποχετευτικών υπηρεσιών. Θα το διαπιστώσετε από την πρώτη κλήση σας!

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΡΡΗ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Τα δένδρα μερικές φορές δημιουργούν προβλήματα με την εξάπλωση των ριζών τους μέσα στους αποχετευτικούς αγωγούς. Η διάγνωση με κάμερα απόφραξης εντοπίζει με τον κατάλληλο χειρισμό των τεχνικών μας το πρόβλημα και με τους εξελιγμένους ριζοκοπτικούς μηχανισμούς αφαιρεί και απομακρύνει τις ρίζες.

  Μην ξεχνάτε ότι ο προληπτικός καθαρισμός των αποχετεύσεων και των φρεατίων σας γλυτώνει από υπέρογκα έξοδα ειδικά στις παλιότερες κατασκευές. Επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε για τα συμβόλαια συντήρησης και καθαρισμού που προτείνουμε ανάλογα με τις ανάγκες του δικτύου και τις απαιτήσεις σας

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΨΥΡΡΗ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Κηφισιά ΜαρούσιΑγία Παρασκευή ΧαλάνδριΑθήνα

  Εκτός από αποφράξεις στου Ψυρρή εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΡΡΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Τα ΝΑΙ και ΟΧΙ του αποχετευτικού συστήματος

  ΟΧΙ

  Να μην πετάτε στην αποχέτευση υπολείμματα από χαρτιά, τρίχες, είδη προσωπικής υγιεινής, λίπη, περισσεύματα από φαγητά, προφυλακτικά, περιττώματα ζώων. Όλα αυτά τα σκουπίδια δημιουργούν ένα τείχος στις σωληνώσεις και με το πέρασμα του χρόνου δημιουργούνται φραγές καθώς στενεύει η ελεύθερη δίοδος λυμάτων και νερών ώστε τις περισσότερες φορές χρειάζονται επαγγελματία για να διορθωθούν. Επίσης, η ασύστολη κακή χρήση των αποχετεύσεων επιβαρύνει και το περιβάλλον.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  Τα προστατευτικά φίλτρα (πλαστικά και σιδερένια) είναι πολύ χρήσιμα για την κατακράτηση όλων των απορριμμάτων που μπορεί να ξεφύγουν.

  Καλό είναι να καθαρίζετε τακτικά τις αποχετεύσεις με ζεστό νερό και για καλύτερο αποτέλεσμα με ξύδι και μαγειρική σόδα. Δύο υλικά που είναι φυσικά, και βοηθούν στην απομάκρυνση των βακτηρίων.

  Καλό επίσης είναι να ελέγχετε το αποχετευτικό σας σύστημα τακτικά και αν δείτε κάτι ύποπτο όπως π.χ. αργή αποστράγγιση σε κάποια από τις αποχετεύσεις ή δυσοσμία τότε να ξεκινήσετε προληπτική καθαριότητα για να αποφύγετε μελλοντικά βουλώματα.

  Στην τουαλέτα, εάν έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι, καλό είναι να τα διδάξετε ότι δεν πετάμε τίποτα μέσα στη λεκάνη και όταν τελειώνετε με τη χρήση να έχετε το καπάκι κλειστό.

  Έξω από το σπίτι, ο αέρας φέρνει σκόνη και φύλλα, καλό λοιπόν είναι να διατηρείτε πάντα τους εξωτερικούς χώρους καθαρούς και να σκουπίζονται τακτικά, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος υπερχείλισης στα λούκια και κατά συνέπεια υποψίες υγρασίας.

  Πληροφορίες για τη χρήση χημικών καθαριστικών απόφραξης του εμπορίου

  Όταν χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά για απόφραξη πρέπει πάντα να είστε προστατευμένοι με γάντια και γυαλιά. Τα χημικά καθαριστικά του εμπορίου τις περισσότερες φορές είναι μια εύκολη και γρήγορη λύση για βουλώματα, όμως αυτά τα προϊόντα είναι βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία και εξαιρετικά επικίνδυνα για το περιβάλλον. Η μακροπρόθεσμη χρήση τους καταστρέφει τις σωληνώσεις δημιουργώντας διάβρωση στα υλικά των σωλήνων.

  Πριν την εφαρμογή τους να διαβάζετε πάντα προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης καθώς κάθε προϊόν πιθανότατα χρησιμοποιείται διαφορετικά με βάση τον κατασκευαστή.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας