ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στην Καστέλλα, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 400 5 111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ. Για εξαιρετικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης, μην κοιτάτε αλλού, παρά μόνον στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ». Επενδύουμε στη γνώση και την εμπειρία για περισσότερα από 40 χρόνια, οπότε όταν μας επιλέγετε, κάνετε την ιδανική επιλογή. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τα πιο εξελιγμένα σε εξοπλισμό οχήματα προσφέροντας άριστες και πολύτιμες υπηρεσίες αλλά και την απεριόριστη αφοσίωσή μας.

Οι αποχετευτικές υπηρεσίες της εταιρείας μας είναι βέβαιο ότι θα βελτιώσουν το σπίτι ή το χώρο εργασίας σας, διορθώνοντας τα προβλήματα και αυξάνοντας την αποδοτικότητα των συστημάτων αποχέτευσης. Ο στόχος και η αποστολή μας είναι να διοχετεύονται σε εσάς τα οφέλη από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, την προηγμένη τεχνογνωσία και την πολύτιμη εμπειρία που έχουμε αποκτήσει. Επιθυμούμε την ικανοποίησή σας μέσα από την ουσιαστική αποτελεσματικότητα των αποχετευτικών μας εργασιών.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Αντιμετωπίζουμε άμεσα φραγμένους αγωγούς και αποχετεύσεις μόνο με ένα τηλεφώνημα. Σε εμάς απευθύνονται ιδιώτες ή επαγγελματίες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την κακή λειτουργία του αποχετευτικού τους δικτύου. Χρόνιες καταστάσεις ή ξαφνικές ανωμαλίες στη ροή των υδάτων και λυμάτων λύνονται άμεσα μόνο με μία τηλεφωνική κλήση. Κοντά σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» ιδρύθηκε το 1978 η οποία εστιάζει στην παροχή υπηρεσιών απόφραξης, συντήρησης και καθαρισμού αποχετεύσεων σε ολόκληρη την περιοχή του Πειραιά και της Αθήνας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στην Καστέλλα
 • Απόφραξη Νεροχύτη στην Καστέλλα
 • Απόφραξη Υδρορροής στην Καστέλλα
 • Απόφραξη Τουαλετών στην Καστέλλα
 • Απόφραξη Σιφωνιού στην Καστέλλα
 • Καθαρισμός Φρεατίων στην Καστέλλα
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στην Καστέλλα
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στην Καστέλλα
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στην Καστέλλα

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ

Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας για τον καθαρισμό και τη συντήρηση αποχετεύσεων, καθώς και την απόφραξη φρεατίων, νεροχυτών, λεκανών, υδρορροών, και όλων των σημείων αποστράγγισης: μέσα στο σπίτι, στην αυλή, στο υπόγειο, στην ταράτσα, στο μπαλκόνι. Είμαστε αφοσιωμένοι και αντλούμε ικανοποίηση από την ποιότητα της δουλειά μας. Κατέχουμε ηγετική θέση στον τομέα των αποχετεύσεων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η Coca Cola ξεμπλοκάρει τη βουλωμένη τουαλέτα;

Εάν είστε τυχεροί, ο ευκολότερος τρόπος για να ξεβουλώσετε μια τουαλέτα είναι να την περιμένετε απλά. Αφήστε το νερό να διαλύσει το φράγμα και δοκιμάστε να ξεπλύνετε ξανά μετά από αρκετές ώρες. Ρίχνοντας μια καυστική σόδα (κόκα κόλα, για παράδειγμα) στη λεκάνη της τουαλέτας, μπορείτε να επιταχύνετε σημαντικά τη διαδικασία διάλυσης.

Πώς σταματάω την ανάπτυξη λιπών στους σωλήνες;

Το πιο αποτελεσματικό καθαριστικό που μπορείτε να φτιάξετε είναι ένα μείγμα μισού ζεστού νερού και μισού ξιδιού. Μπορείτε επίσης να ρίξετε ζεστό νερό στην αποχέτευσή σας για να μαλακώσετε το λίπος μέσα στις αποχετεύσεις σας, βοηθώντας το να κινηθεί κατά μήκος των σωλήνων.

Γιατί το νερό του νεροχύτη μου μπαίνει στο μπάνιο μου;

Εάν τα λύματα από την κουζίνα σας αναβλύζουν στη μπανιέρα σας, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει φράγμα κάπου μέσα στις αποχετεύσεις, πιο βαθιά από την οπή αποστράγγισης. Ανάλογα με το μέγεθος του σπιτιού σας, το βούλωμα θα μπορούσε να είναι στην πρώτη φάση, που συνδυάζει την κουζίνα με τη μπανιέρα σας, ή πιο κάτω προς τον κεντρικό αγωγό του σπιτιού.

Αποφράξεις στην Καστέλλα, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στην Καστέλλα;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στην Καστέλλα και σε όλη την Αθήνα.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ






  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ – ΜΕΣΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ

  Τεχνολογικός εξοπλισμός αποχετεύσεων

  Ο αποχετευτικός και αποφρακτικός εξοπλισμός που διαθέτουμε μας εξασφαλίζει την πλήρη κάλυψη οποιουδήποτε τύπου εμπλοκής, σε όλα τα είδη βουλώματος όπου κι αν βρίσκεται στο σύστημα των σωληνώσεων. Τα πολλαπλά σύγχρονα εργαλεία στα επιδέξια χέρια των έμπειρων τεχνικών μας αντιμετωπίζουν πολύπλοκες καταστάσεις μεγάλης δυσκολίας, Γνωρίζουμε πότε πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την ατσαλίνα και σε ποιες περιπτώσεις η εκτόξευση υδάτων με το πιεστικό υδροβολής έχει καλύτερα αποτελέσματα. Συνυπολογίζοντας πάντα την κατασκευαστική ποιότητα του δικτύου, την παλαιότητα των σωληνώσεων, τις πολλαπλές γωνίες, τη διάμετρο των αγωγών και διάφορες άλλες παραμέτρους, επιλέγουμε πάντα το κατάλληλο εργαλείο κατά περίπτωση.

  Από το 1978 έχουμε αντιμετωπίσει πάμπολλες διαφορετικές περιπτώσεις κι έχουμε αποκτήσει μεγάλη εμπειρία η οποία είναι ο καταλυτικός παράγοντας στις δύσκολες συνθήκες μίας πολύπλοκης απόφραξης.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  Σπασμένοι και προβληματικοί σωλήνες – Αίτια, ενδείξεις και συμβουλές

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ

  Τα συνεργεία μας έρχονται ταχύτατα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Η σωτήρια «κάμερα απόφραξης»

  Η επισκευή αποχέτευσης είναι ο χειρότερος εφιάλτης κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού. Είναι ενοχλητικό, είναι ακριβό και δεν έχετε κανέναν έλεγχο πάνω του. Και σαν να μην ήταν όλα αυτά αρκετά άσχημα, υπάρχουν όλα τα άλλα έξοδα που σχετίζονται με την επισκευή αποχέτευσης. Δεν πληρώνετε μόνο για επισκευή, πληρώνετε επίσης και για οτιδήποτε σχετίζεται με αυτήν. Συμπεριλαμβανομένου του τμήματος όπου σκάβουν την όμορφη αυλή σας.

  Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία, οι επαγγελματίες τεχνικοί μας αποχετεύσεων διαθέτουν την κάμερα επιθεώρησης. Αυτή η κάμερα, μαζί με συμπληρωματικά εργαλεία αποχετευτικού εξοπλισμού, καθιστά δυνατή την προσέγγιση ζημιών και φραγμών στην αποχέτευση χωρίς κανένα σκάψιμο!

  Η επιθεώρηση κάμερας εφαρμόζεται σε αρκετά σπίτια και επαγγελματικά κτίρια. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα άνοιγμα σωλήνα αποχέτευσης ώστε να εισαχθεί ο εξοπλισμός της κάμερας. Ο τεχνικός μας βρίσκει την καταλληλότερη δίοδο ανάλογα με την κατασκευή και την περίπτωση!   

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΚΑΣΤΕΛΛΑ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Κορυδαλλός • Περιστέρι • Αιγάλεω • ΝίκαιαΠειραιάς

  Εκτός από αποφράξεις στην Καστέλλα εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή των Αθηνών.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Υλικά που δεν πρέπει να πετάμε στην αποχέτευση

  Οι αποχετεύσεις είναι κατασκευασμένες για να δέχονται νερά και τα ανθρώπινα οργανικά απόβλητα (περιττώματα). Οτιδήποτε άλλο δυσχεραίνει την ομαλή λειτουργία του αποχετευτικού σας δικτύου. Σας παραθέτουμε κάποια υλικά τα οποία δεν πρέπει να ρίχνουμε στις αποχετεύσεις μας,

  Υπολείμματα καφέ

  Μπορεί να ξεπλένετε στην αποχέτευση του νεροχύτη κάθε μέρα καφέδες και μπρίκια και να μην είχατε ποτέ βουλωμένη αποχέτευση, μέχρι να σας συμβεί! Δυστυχώς, τα κατακάθια του καφέ δε διασπώνται στο νερό, έτσι αντί να ξεπλένονται και να φεύγουν από τους σωλήνες, συσσωρεύονται μεταξύ τους και όσο περνάει ο καιρός, τα κατακάθια, μαζί με άλλα υλικά, μπορούν να σχηματίσουν μία συστάδα και να γεμίσουν την αποχέτευση μέχρι να εξελιχθεί σε βούλωμα.

  Κελύφη αυγών

  Τα τσόφλια των αυγών είναι μια αιτία απόφραξης σωλήνων αποχετεύσεων. Και αυτό γιατί οι αιχμηρές άκρες του κελύφους των αυγών μπορεί να προσκολληθούν σε άλλα υλικά που βρίσκουν τον δρόμο τους στους σωλήνες αποχέτευσης της κουζίνας σας. Το αποτέλεσμα είναι ο σχηματισμός φράγματος στο σωλήνα αποχέτευσης.

  Μαγειρεμένα λάδια και λίπη προκαλούν βούλωμα αποχετεύσεων

  Όταν λάδια και λίπη χύνονται ή ξεπλένονται στους νεροχύτες, τις αποχετεύσεις ή τις τουαλέτες σας, εισέρχονται στο σύστημα αποχέτευσης όπου ψύχονται, σκληραίνουν και κολλάνε στα εσωτερικά τοιχώματα των σωλήνων αποχέτευσης. Με την πάροδο του χρόνου, καθώς περισσότερα λάδια και λίπη προστίθενται στο σύστημα, αυτά τα εμπόδια αποχέτευσης συσσωρεύονται και σκληραίνουν μέχρι να βουλώσουν εντελώς τους σωλήνες. Η σκληρότητα των μπλοκαρίσματος καθιστά δύσκολο τον καθαρισμό τους.

  Ετικέτες φρούτων και συσκευασίας φαγητών

  Όταν πρόκειται να φάτε ένα μήλο ή μια μπανάνα, οι πιθανότητες να υπάρχει ένα αυτοκόλλητο στη φλούδα του φρούτου είναι αρκετά υψηλές. Πράγματι, αυτό χρειάζεται είτε για την τιμή του φρούτου, εκτός από τυχόν κανονισμούς και πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο αγοραστής. Αν και μπορεί να είναι η ευκολότερη κίνηση, να πετάξετε δηλαδή αυτό το μικρό αυτοκόλλητο στην αποχέτευση, θα πρέπει πραγματικά να αρχίσετε να το ξανασκεφτείτε. Με την πάροδο του χρόνου θα μπορούσε να δημιουργήσει φράγμα στους σωλήνες σας καθώς θα μπορούσαν να κολλήσουν στα τοιχώματα του σωλήνα.

  Χαρτί και βαμβάκι

  Ακόμη και αντικείμενα όπως χαρτοπετσέτες και χαρτομάντιλα προσώπου δεν είναι φιλικά προς την τουαλέτα και τους σωλήνες των αποχετεύσεων. Αυτό μπορεί να φαίνεται περίεργο, καθώς είναι κατασκευασμένα από χαρτί. Δεν όμως είναι σχεδιασμένα για να διαλύονται εύκολα, γι’ αυτό έχουν μεγαλύτερη καθαριστική δύναμη και μπορούν να απορροφούν το νερό.

  Το βαμβάκι όταν βραχεί μαζεύει και γίνεται μία μικρή σφαίρα η οποία προσκολλάται εύκολα σε άλλα υλικά. Είναι ό,τι χειρότερο για την αποχέτευση.

  Προφυλακτικά

  Τα προφυλακτικά είναι ένα άλλο κοινό αντικείμενο που πολλοί άνθρωποι πετούν στις τουαλέτες τους επειδή φαίνεται σαν η πιο βολική επιλογή για απόρριψη. Δυστυχώς, το ξέπλυμα των προφυλακτικών είναι επίσης ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο αποχετευτικό σας σύστημα.

  Το λατέξ που χρησιμοποιείται για την κατασκευή προφυλακτικών έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει τη διαφυγή των σωματικών υγρών, επομένως το υλικό είναι πολύ πιο δυνατό από όσο νομίζετε. Το προφυλακτικό είναι φτιαγμένο από καουτσούκ και είναι βέβαιο ότι θα κολλήσει κάπου στα αποχετευτικό σύστημα και μερικές φορές δυστυχώς εμπλέκεται με διάφορα άλλα υλικά σε αρκετά βαθύ σημείο των σωληνώσεων.

  Οδοντικό νήμα

  Ένα κομμάτι οδοντικού νήματος φαίνεται εντελώς ακίνδυνο, σωστά; Είναι λεπτό και λογικά χωράει εύκολα στις αποχετεύσεις χωρίς να προκαλεί κανένα πρόβλημα, τουλάχιστον φαινομενικά. Δυστυχώς, λόγω της δράσης του στροβιλισμού και των στενών χώρων μέσα στις αποχετεύσεις, το οδοντικό νήμα έχει την τάση να τυλίγεται γύρω από άλλα αντικείμενα, συγκρατώντας τα μαζί σε σχηματισμό που μπορεί να προκαλέσει απόφραξη της αποχέτευσης. Συνήθως, θα πρέπει να πετάτε το οδοντικό νήμα στα σκουπίδια.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Πώς να απαλλαγείτε από τις μυρωδιές του νεροχύτη της κουζίνας

  Γιατί εμφανίζονται μυρωδιές από την αποχέτευση της κουζίνας

  Υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι για τους οποίους η αποχέτευση της κουζίνας σας μπορεί να μυρίζει:

  1. Συσσώρευση τροφής και υπολειμμάτων στον αγωγό αποχέτευσης. Οτιδήποτε ρίχνετε στο νεροχύτη σας, εκτός από το νερό, μπορεί να κολλήσει στα πλαϊνά των σωλήνων ή να καθίσει στο σιφώνι. Και με την πάροδο του χρόνου, τα βακτήρια θα το κάνουν να αποσυντεθεί και να μυρίσει.
  2. Μυρίζουν οι σωλήνες σας από την αποχέτευση. Εάν δεν υπάρχει νερό στο σιφώνι (το σωλήνα κάτω από το νεροχύτη σε σχήμα U) λόγω διαρροής ή εξάτμισης, τα αέρια αποχέτευσης θα απελευθερωθούν από τον σωλήνα σας. Η λύση είναι να διερευνήσετε το σιφώνι για διαρροές ή εμπόδια. Για να το διορθώσετε, μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε το σιφώνι και να το καθαρίσετε.
  3. Μούχλα. Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, οι μυρωδιές της κουζίνας προκαλούνται από μούχλα.

  Πώς να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά

  Παρακάτω είναι μια λίστα με διάφορες μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές του νεροχύτη της κουζίνας.

  Για μυρωδιές φαγητού που σαπίζουν, δοκιμάστε μία από τις παρακάτω μεθόδους καθαρισμού μόνοι σας. Για μυρωδιές αερίων αποχέτευσης κάνετε έλεγχο στο σιφώνι σας.

  1. Ζεστό νερό

  1. Βράζουμε ένα μπρίκι γεμάτο νερό, το αφήνουμε λίγο για να φθάσει στους 80 βαθμούς Κελσίου.
  2. Χύστε το αργά στην οπή του νεροχύτη
  3. Περίμενε 5 λεπτά
  4. Ανοίξτε την κρύα βρύση για να αναγκάσετε το υπόλοιπο λίπος να πήξει και να ξεπλυθεί

  2. Λευκό ξύδι

  1. Ρίξτε μια μικρή ποσότητα λευκού ξιδιού στην οπή του νεροχύτη
  2. Αφήστε το να σταθεί για 30 λεπτά
  3. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό

  3. Μαγειρική σόδα και ξύδι

  1. Ρίξτε μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα στην οπή του νεροχύτη
  2. Ρίξτε 1 φλιτζάνι ξύδι στην τρύπα
  3. Αφήστε το διάλυμα να αφρίσει και αφήστε το να σταθεί για μερικές ώρες
  4. Ρίξτε λίγο ζεστό νερό στην οπή για να ξεπλύνετε τα πάντα

  Ελέγξτε το σιφώνι

  Το σιφώνι κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας σας το οποίο είναι επίσης γνωστό και ως παγίδα αερίων αποχέτευσης. Αυτή η κάμψη σε σχήμα U πρέπει να είναι πάντα γεμάτη νερό και να λειτουργεί ως φράγμα για να σταματά τις μυρωδιές της αποχέτευσης να διαφεύγουν προς τα πάνω.

  Ελέγξτε τα ακόλουθα:

  Έχει εξατμιστεί το νερό στην καμπή U; Αυτό μπορεί να συμβεί αν έχετε πάει διακοπές και δεν τρέχεει το νερό για κάποιο διάστημα. Η απλή λύση είναι να τρέξετε λίγο νερό για να γεμίσετε το σιφώνι.

  Υπάρχει διαρροή στο σιφώνι; Ελέγξτε για σταγόνες ή υγρές κηλίδες κάτω από το νεροχύτη. Εάν υπάρχει διαρροή, καλέστε έναν επαγγελματία.

  Υπάρχει εμπόδιο στο σιφώνι; Εάν εξακολουθεί να υπάρχει απόφραξη μετά τον καθαρισμό, αφαιρέστε το U-bend με ένα κλειδί και καθαρίστε το με μια συρμάτινη βούρτσα.