ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Η Μεγάλη Απόφραξη

Η Μεγάλη Απόφραξη

Για να μην γίνει η απόφραξη ελληνική ταινία και αντί να αποφράξετε τους σωλήνες γκρεμίσετε το σπίτι, Αποφράξεις Βλάχος.

Στην επική ταινία “Η Μεγάλη Απόφραξη” ο Κώστας Τσάκωνας υποδύεται έναν μαστροχαλαστή και πολυτεχνίτη που μπλέκει συνέχεια σε κωμικές καταστάσεις μαζί με τον επεισοδιακό βοηθό του Τάσο Κωστή.

Η υπόθεση είναι και αυτή πολύ απλή αλλά κλασική. Μας θυμίζει πάρα πολλούς σημερινούς τεχνικούς που προσπαθούν να επιβιώσουν κάνοντας όποια δουλειά βρουν μπροστά τους.

Η Μεγάλη Απόφραξη
Η Μεγάλη Απόφραξη

Η μεγάλη απόφραξη είναι ακόμα μια cult ταινια της δεκαετίας του 80 με τον εκπληκτικό Κώστα Τσάκωνα. Η συγκεκριμένη είναι μια άτυπη συνέχεια της προηγούμενης ταινίας του 1987 ‘‘κλασικη περιπτωση βλαβης’‘. Έχουμε την επιστροφή των δυο μαστόρων που ότι πιάσουν στα χέρια τους το διαλύουν. Φοβερή ταινία με πολύ γέλιο.

Ελπίζουμε να μην σας θυμίζει η ταινία παλιότερες βλάβες στην κατοικία σας. Ειδικά όταν μια απλή απόφραξη μοιάζει να γίνεται εφιάλτης…

Αποφράξεις - Απολυμάνσεις Βλάχος - Η Μεγάλη Απόφραξη
Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Βλάχος – Η Μεγάλη Απόφραξη

Αποφράξεις Βλάχος για να μην καταντήσετε γραφικός

Άμα δεν θέλετε να ρισκάρετε το σπίτι σας και την ψυχική σας υγεία, τότε ο μόνος τρόπος είναι να εμπιστευτείτε τους ειδικούς στις αποφράξεις, απολυμάνσεις και απεντομώσεις. Οι αποφράξεις Βλάχος είναι από το 1970 στο χώρο και διαθέτουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να κάνουν και την πιο δύσκολη απόφραξη παιχνιδάκι!

Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη και ο στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη στην Αθήνα, στον Πειραιά και σε όλη την Αττική.

Αποφράξεις Βλάχος - Η Μεγάλη Απόφραξη
Αποφράξεις Βλάχος – Η Μεγάλη Απόφραξη

Είστε απογοητευμένοι από τους άλλους τεχνικούς; Αν δεν θέλετε να μεταμορφωθεί το σπίτι σας σε αιώνιο εργοτάξιο, η λύση είναι απλή, Αποφράξεις, Απολυμάνσεις Βλάχος.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο 210.76.22.111

Καθαρισμοι αποχετευσεων

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αττικής με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο 210.76.22.111

Δείτε περισσότερα για τις αποφράξεις στην Αθήνα: