ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Προληπτική συντήρηση αποχετευτικού δικτύου κατά τους θερινούς μήνες

Προληπτική συντήρηση αποχετευτικού δικτύου κατά τους θερινούς μήνες

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ
ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

Προληπτική συντήρηση αποχετευτικού δικτύου κατά τους θερινούς μήνες. Η υψηλή θερμοκρασία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού επιδεινώνουν τις δυσάρεστες οσμές που προέρχονται από τους βουλωμένους σωλήνες της αποχέτευσης και αυτό είναι κάτι ιδιαίτερα ενοχλητικό είτε πρόκειται για τον οικιακό είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο.

Προς αποφυγή προβλημάτων δυσοσμίας ή υπερχείλισης θα πρέπει να συντηρούμε προληπτικά το δίκτυο της αποχέτευσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Συμβουλές τακτικής, προληπτικής συντήρησης του συστήματος αποχέτευσης

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Για να μη φτάσετε στο σημείο να μετατραπεί το σπίτι ή η επιχείρησή σας σε εστία μόλυνσης θα πρέπει να προσέχουμε καθημερινά κάποια πράγματα. Κυρίως τι επιτρέπουμε να καταλήγει στους σωλήνες της αποχέτευσης. Τα υπολείμματα των τροφών δημιουργούν στρώσεις από λίπος, στα οποία συσσωρεύονται άλλες ακαθαρσίες όπως τρίχες, έλαια, χαρτιά κλπ με αποτέλεσμα σταδιακά να δημιουργούνται μεγάλες μάζες που βουλώνουν τη φυσιολογική ροή του νερού μέσα στους σωλήνες. Για να διαφυλάξουμε τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού μας δικτύου, φροντίζουμε να αποφεύγουμε την απόρριψη τέτοιων υλικών στην αποχέτευση.

Επιλέγοντας την Αποφράξεις Βλάχος και το έμπειρο προσωπικό της το πρόβλημα της συντήρησης των αποχετεύσεων του σπιτιού ή της επιχείρησής σας θα λυθεί άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα. Διαθέτουμε υπερσύγχρονα μηχανήματα και έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς που ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμοι να δώσουν λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Διαθέτουμε πιεστικά μηχανήματα με νερό υψηλής πίεσης και ηλεκτροκίνητα περιστροφικά και ριζοκοπτικά μηχανήματα σε όλη την Αττική.

Το κόστος μίας τακτικής, προληπτικής συντήρησης είναι πολύ πιο χαμηλό από τα έξοδα που θα χρειαστεί να καταβάλετε για την αποκατάσταση μιας βλάβης στο δίκτυο της αποχέτευσης. Σας εξασφαλίζει επίσης έναν καθαρό, ασφαλή και υγιεινό χώρο, γι’αυτό μη διστάζετε να επικοινωνήσετε με την Αποφράξεις Βλάχος, για να σας προτείνουμε ένα πρόγραμμα προληπτικής συντήρησης του αποχετευτικού σας δικτύου, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές σας.

Ανάλογα με τις ανάγκες του δικτύου σας, μπορείτε να κάνετε τακτική συντήρηση στην αποχέτευση σας ανά μήνα, δίμηνο, τρίμηνο ή εξάμηνο. Για έκτακτες περιπτώσεις σας προσφέρουμε υπηρεσίες αποφραξης ανά πάσα στιγμή που θα μας χρειαστείτε.

Συμβουλές καθαρισμού αποχετεύσεων

Αν έχετε ήδη κάποιο βούλωμα στο αποχετευτικό σας δίκτυο, μπορείτε να προσπαθήσετε να ξεβουλώσετε μόνοι σας χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα και ξύδι. Αν το πρόβλημα παραμένει τότε καλύτερα να μη χρησιμοποιείτε τα κοινά, χημικά καθαριστικά του εμπορίου γιατί βλάπτουν σημαντικά τους σωλήνες σας με την πάροδο του χρόνου .

Καλέστε την Αποφράξεις Βλάχος και θα είμαστε άμεσα στο χώρο που υπάρχει πρόβλημα ώστε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το πρόβλημά σας. Οι πεπειραμένοι και καταρτισμένοι τεχνικοί μας θα δώσουν λύση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στις αποχετεύσεις τους νιπτήρα, του νεροχύτη, των σιφονιών, της μπανιέρας, της λεκάνης και των φρεατίων του δικτύου της αποχέτευσής σας.

Μόλις φύγουμε να είστε σίγουροι πως ο χώρος που θα αφήσουμε πίσω θα είναι καθαρός και τακτοποιημένος. Είμαστε επαγγελματίες με εμπειρία στον κλάδο πάρα πολλών ετών και πρωταρχικός μας στόχος η ικανοποίηση σας. Για εμάς δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση και καλύτερη διαφήμιση της εταιρείας μας από του ίδιους τους ικανοποιημένους πελάτες μας.