ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Αργυρούπολη 2109901999

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Αργυρούπολη 2109901999

Απολυμάνσεις Αργυρούπολης 210 99 01 999

Απολυμάνσεις Αργυρούπολη - ΜΥΡΜΥΓΚΙ

Καλώς ορίσατε στον ιστότοπο της Απολυμάνσεις Βλάχος. Εδώ και πολλά χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, μυοκτονίας και απεντόμωσης στα νότια προάστια  αλλά και σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Η επιχείρησή μας κατέχει ηγετική θέση στον τομέα μας. Αυτό βέβαια το πετύχαμε με την σκληρή δουλειά και τον ζήλο που έχουμε επιδείξει.

Γιατί Απολυμάνσεις Βλάχος

Στην Απολυμάνσεις Βλάχος: έχουμε πλούσια εμπειρία στον ελέγχο και την αντιμετώπιση των παρασίτων σε όλους σχεδόν τους επαγγελματικούς κλάδους, όπως η υγειονομική περίθαλψη, η επεξεργασία και διανομή τροφίμων, η φιλοξενία, η εκπαίδευση, η διαχείριση εμπορικών ακινήτων και πολλά άλλα. Προσφέρουμε πολλές επαγγελματικές υπηρεσίες για επιχειρήσεις και εμπορικές εγκαταστάσεις, όπως εσωτερική εκπαίδευση και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Για να δείτε πώς μπορούμε να αναπτύξουμε ένα πρόγραμμα ελέγχου παρασίτων που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της εταιρείας σας και που αποτελεσματικά επιλύει τα προβλήματα των παρασίτων σε όλη την επιχείρηση ή την επαγγελματική σας εγκατάσταση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Οι υπηρεσίες και τα προγράμματα ελέγχου επιβλαβών οργανισμών αποτελούν την ιδανική λύση για επιχειρήσεις στις περιοχές των νοτίων προαστίων καθώς και σε όλη την Αργυρούπολη. Διασφαλίζουμε ότι οι ποιοτικές λύσεις διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών θα δώσουν μια αναβάθμιση στην επιχείρησή σας.

Ως ηγέτης η Απολυμάνσεις Βλάχος προσφέρει τις πιο ενημερωμένες και ασφαλείς υπηρεσίες και πρακτικές ελέγχου των παρασίτων για τον άνθρωπο, τα κατοικίδια και το περιβάλλον

Η ασφάλεια και η υγεία σας αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα. Σε κάθε εφαρμογή που αναλαμβάνουμε εκδίδεται πιστοποιητικό απεντόμωσης και μυοκτονίας, καθώς η εταιρεία μας διαθέτει την απαραίτητη άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Όλοι οι εργαζόμενοι υποχρεούνται να παρακολουθήσουν σεμινάρια και να καταρτιστούν για να είναι πάντα ενημερωμένοι με τις τρέχουσες μεθόδους εφαρμογής, τα θέματα ασφάλειας και τους κανονισμούς σχετικά με τον έλεγχο και τη διαχείριση των επιβλαβών οργανισμών.

ΝΕΚΡΟΙ ΨΥΛΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - Απολυμάνσεις Αργυρούπολη
ΝΕΚΡΟΙ ΨΥΛΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμάνσεις Βλάχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμάνσεις Βλάχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Απολυμάνσεις Αργυρούπολη
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς

Επικοινωνήστε σήμερα με τις μαζί μας στο 210 99 01 999  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Με την εμπειρία και πείρα που έχουμε αποκτήσει στην καταπολέμηση των παρασίτων στην Αττική, διαθέτουμε ένα ευρύ πελατολόγιο που περιλαμβάνει οικίες, πολυκατοικίες, επιχειρήσεις, εστιατόρια, ξενοδοχεία, εργοστάσια, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, στρατόπεδα, πλοία, κ.α. Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στην διάθεσή σας, μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 99 01 999 και θα λύσουμε κάθε σας απορία.

Απολυμάνσεις Αργυρούπολη ΝΕΚΡΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ

Απολύμανση – Απεντόμωση για ψύλλους

Οι ψύλλοι μπορούν να πηδήσουν μέχρι και 40 εκατοστά. Αυτό είναι περίπου 150 φορές το δικό τους ύψος! Φανταστείτε έναν άνθρωπο με ύψος 1,80 που πηδάει μέχρι τον 90ο όροφο ενός ουρανοξύστη για να πάρετε μία ιδέα.

Οι ψύλλοι είναι μια σοβαρή απειλή για τα κατοικίδια ζώα σας.

Συγκεντρώσαμε κάποιες πληροφορίες για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε περισσότερα σχετικά με τους ψύλλους.

 • Οι ψύλλοι είναι εξαιρετικά εύκολο να εντοπιστούν, δεδομένου ότι συνήθως δεν μπορούν να ζήσουν στο σπίτι χωρίς την παρουσία κατοικίδιων ζώων ή τρωκτικών, οπότε το πρώτο που έχετε να κάνετε είναι να ελέγξετε τα κατοικίδια ζώα σας.
 • Ψάξτε για μικρά καστανά ή μαύρα έντομα μήκους 3 χιλιοστών στις τρίχες ή τη γούνα τους.
 • Οι έλεγχοι ψύλλων γίνονται σε πολλά διαφορετικά σημεία. Πιστέψτε το ή όχι, μπορείτε σχεδόν να ελέγξετε τους ψύλλους με ηλεκτρική σκούπα. Ο στόχος σας είναι να απορροφήσετε τις προνύμφες και τα αυγά ψύλλων. Εδώ είναι μερικές συμβουλές: φροντίστε να μην αφήσετε κανένα σημείο του σπιτιού χωρίς να το ελέγξτε και ειδικά όπου τα κατοικίδια ζώα σας ξοδεύουν τον περισσότερο χρόνο τους. Κοιτάξτε κάτω από τα έπιπλά σας, μέσα στις καρέκλες και τους καναπέδες σας, κατά μήκος του τοίχου, κάτω από τα κρεβάτια και οποιαδήποτε άλλη κρυψώνα. Κάθε φορά που τελειώνετε την ηλεκτρική σκούπα, βεβαιωθείτε ότι έχετε αδειάσει την τσάντα ή μπορεί να είναι μακριά από το σπίτι σας, ώστε να μην επανέλθουν, αφού έχετε εργαστεί τόσο σκληρά.
 • Ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσετε το κατοικίδιό σας είναι η συχνή φροντίδα. Τα κατοικίδια χρειάζονται συχνό χτένισμα και λουτρά με σαπούνι, επειδή χρησιμοποιώντας το σαπούνι θα σκοτώσουν πραγματικά τους ψύλλους του κατοικίδιου ζώου σας. Αυτές οι ενέργειες μπορεί να απαιτούν πολύ χρόνο, αλλά θα βοηθήσουν πολύ μακροπρόθεσμα. Δεν θα σας βλάψει να πάτε το κατοικίδιο ζώο σας στον κτηνίατρο σας όπου μπορούν να σας δώσουν συμβουλές για το πώς να θεραπεύσετε το κατοικίδιο ζώο σας ή ακόμα και να σας συνταγογραφήσει ένα φάρμακο για αυτό. Είναι επίσης σημαντικό να χρησιμοποιείτε προϊόντα ελέγχου ψύλλων στα κατοικίδια ζώα σας.
 • Εάν δεν έχετε κατοικίδια ζώα, αλλά έχετε ψύλλους, πιθανότατα έχετε τρωκτικά όπως ποντίκια ή αρουραίους. Για να απαλλαγείτε από τους ψύλλους, πρέπει προφανώς να απαλλαγείτε και από τα τρωκτικά και στη συνέχεια να σφραγίζετε το σπίτι, ώστε τα νέα τρωκτικά να μην μπορούν να επανέλθουν. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο και τρομακτικό. Ευτυχώς, στην Απολυμάνσεις Βλάχος μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεων

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις 210 99 01 999
 • Απεντόμωση – 210 99 01 999
 • Μυοκτονία – 210 99 01 999
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία – 210 99 01 999

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά. Στις ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

Απεντομωσεις Μυοκτονιες στην Αργυρουπολη
Απεντομωσεις Μυοκτονιες
 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

ΝΕΚΡΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΝΕΚΡΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ

Μυοκτονίες

Η εταιρία μας Μυοκτονίες Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται στις και στις ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ. Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ. Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η  εξόντωσή τους είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες

Η εταιρία μας Μικροβιοκτονίες Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται και στις  ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΕΣ. Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές μικροβιοκτονίες . Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών. Μικροβιοκτονίες πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Δείτε άλλες περιοχές για  Απολυμάνσεις στα νότια προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις νότια προάστια”]

Εκτός από τις απολυμάνσεις η εταιρία μας πρωταγωνιστεί και στις αποφράξεις. Μερικές περιοχές των νοτίων προαστίων

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση