ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Βάρη 210 8990600

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Βάρη 210 8990600

Απολυμάνσεις Βάρη 210 89 90 600

Απολυμάνσεις Βάρη - ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΤΟ ΨΩΜΙ
Απολυμάνσεις Βάρη

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα της Απολυμάνσεις Βάρη. Εδώ και πολλά χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Έχουμε καθιερωθεί μια από τις καλύτερες εταιρείες ελέγχου των παρασίτων, ικανοί να σας απαλλάξουμε από κατσαρίδες, αράχνες, κοριούς, ποντίκια, φίδια, μύγες, σφήκες, μυρμήγκια και οτιδήποτε άλλο έχει εισβάλλει στον χώρο σας.

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση έχοντας ως γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση και εξυπηρέτησή σας. Η ηθική, η αξιοπιστία, η τιμιότητα, η ειλικρίνεια και η απαράμιλλη εξυπηρέτηση αποτελούν τις βασικές αξίες που μας χαρακτηρίζουν. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε ποιες είναι οι ανάγκες και οι ερωτήσεις σας, θα είμαστε περισσότερο από ευτυχείς να βοηθήσουμε. Μπορούμε και παρέχουμε τις εργασίες μας στον εμπορικό, οικιακό και δημόσιο τομέα, εξολοθρεύοντας κάθε απρόσκλητο επισκέπτη. Οι τακτικοί μας πελάτες εκτιμούν ιδιαίτερα τις μηνιαίες, διμηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες υπηρεσίες μας.

Οι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες της Απολυμάνσεις Βάρη γνωρίζουν τη βιολογία και τις συνήθειες των παρασίτων

Θα επιθεωρήσουν το σπίτι σας για να βρουν την πηγή του προβλήματος των παρασίτων. Στη συνέχεια, θα σχεδιάσουν ένα σχέδιο εξόντωσης, που προσαρμόζεται για τη δική σας κατάσταση.

Οι παραβιάσεις από παράσιτα είναι μια απειλή για ολόκληρο το χρόνο. Τα περισσότερα, όπως οι κατσαρίδες, τα μυρμήγκια, τα ποντίκια και οι αρουραίοι, είναι ενεργά σε κάθε εποχή. Μερικά παράσιτα φαίνεται να κινούνται σε εσωτερικούς χώρους όποτε αλλάζει ο καιρός. Το φθινόπωρο παράσιτα, όπως τα σκαθάρια και οι σφήκες εισβάλουν στα σπίτια για να ξεφύγουν ή να ξεχειμωνιάσουν τους ψυχρούς μήνες. Τα τρωκτικά και άλλα ζώα εισβάλλουν σε σπίτια για φαγητό ή καταφύγιο κάθε φορά που βρίσκουν ένα άνοιγμα.

Η επιχείρησή μας είναι η απάντησή σας. Καλέστε μας στο 210 89 90 600 και να είστε σίγουροι ότι οποιοδήποτε πρόβλημα παρασίτων και αν έχετε θα το αντιμετωπίσουμε, καθώς μπορούμε να εγγυηθούμε το αποτέλεσμα. Δεν έχει σημασία το είδος του παρασίτου που σας ταλαιπωρεί, εμείς θα ξεπεράσουμε κάθε σας προσδοκία.

ΝΕΚΡΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ Απολυμάνσεις Βάρη
ΝΕΚΡΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΒΑΡΗ

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Απολυμάνσεις Βάρη
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Απολυμάνσεις Βάρη

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 210 89 90 600  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Βάρη - ΕΝΤΟΜΟ

Οι άριστα εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι τεχνικοί της ομάδας μας, χρησιμοποιούν άριστης ποιότητας σκευάσματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Δεσμευόμαστε απέναντί σας ολοκληρώνοντας κάθε εργασία που μας αναθέτετε και αυτό έχει ως συνέπεια να διατηρούμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεις Βάρη

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Βάρη – 210 89 90 600
 • Απεντόμωση Βάρη – 210 89 90 600
 • Μυοκτονία Βάρη – 210 89 90 600
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Βάρη – 210 89 90 600

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Βάρη

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.

Απολυμάνσεις Βάρη
Απολυμάνσεις Βάρη

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απεντόμωση Απολύμανση για κοριούς

Ήσυχος ύπνος και πάλι χωρίς την ανησυχία των κοριών

Οι κοριοί είναι ο χειρότερος εφιάλτης κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού και, δυστυχώς, για τους ιδιοκτήτες σπιτιού στη Βάρη και τις γύρω περιοχές, οι κοριοί γίνονται όλο και πιο συνηθισμένοι. Ευτυχώς, έχουμε τις λύσεις που χρειάζεστε για να απαλλαγείτε από τους κοριούς μία για πάντα. Εδώ στην Απολυμάνσεις Βάρη χρησιμοποιούμε εγκεκριμένα και πιστοποιημένα σκευάσματα, ακίνδυνα για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια ζώα για να εξαλείψουμε τους κοριούς με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα!

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΗ

Εδώ στην Απολυμάνσεις Βάρης, στόχος μας είναι να σας παρέχουμε ένα σπίτι χωρίς παράσιτα για το οποίο μπορείτε να νιώσετε άνετα. Οι υπηρεσίες μας για τον έλεγχο των κοριών σας γρήγορα εξαλείφουν το πρόβλημα από το σπίτι σας, ώστε να μπορείτε να κοιμάστε ήσυχα χωρίς τυχόν τσιμπήματα κοριών. Οι υπηρεσίες επαγγελματικού ελέγχου των κοριών περιλαμβάνουν:

 • Μια λεπτομερή επιθεώρηση του χώρου σας
 • Αποτελεσματικές εφαρμογές για γρήγορη, αξιόπιστη αντιμετώπιση των παράσιτων.
 • Ποιότητα υπηρεσιών που είναι ασφαλείς για τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα σας.
 • Μια εγγύηση ικανοποίησης για μακροπρόθεσμη προστασία.
 • Και πολλά άλλα!

Μια λεπτομερής επιθεώρηση για πλήρη προστασία

Οι κοριοί είναι δύσκολο να αντιμετωπισθούν, γι ‘αυτό όταν καλείτε την Απολυμανσεις Βαρη για να αντιμετωπίσουμε την προσβολή των παρασίτων με τη δέουσα προσοχή, παίρνουμε το χρόνο να εξετάσουμε προσεκτικά το σπίτι σας και να καθορίσουμε την καλύτερη λύση. Κατά την επιθεώρησή μας, θα ψάξουμε για σημάδια κοριών σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού σας και θα αναπτύξουμε ένα σχέδιο θεραπείας που θα λειτουργήσει αποκλειστικά για εσάς. Έπειτα, ένας από τους εξαιρετικά καταρτισμένους τεχνικούς μας θα φροντίσει το σπίτι σας όσο το δυνατόν συντομότερα, δίνοντάς σας απόλυτη σιγουριά.

Όταν οι κοριοί προσβάλλουν το σπίτι σας, κάθε λεπτό που βρίσκονται στο σπίτι σας τους δίνει περισσότερο χρόνο για να αναπαραχθούν και να εξαπλωθούν. Γι ‘αυτό επικεντρωνόμαστε σε έγκαιρες θεραπείες που λειτουργούν γρήγορα. Οι αποτελεσματικές εφαρμογές μας όχι μόνο σκοτώνουν τους κοριούς, αλλά και τις προνύμφες. Με τη διακοπή του αναπαραγωγικού κύκλου τους, μπορείτε να έχετε τη μακροπρόθεσμη ανακούφιση που σας αξίζει!

Για εμάς, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την ικανοποίηση των πελατών μας. Γι ‘αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας την εγγύηση ικανοποίησης. Αν βρείτε κοριούς στο σπίτι σας, έχοντας τηρήσει πιστά τις οδηγίες που σας έχουμε δώσει, θα επιστρέψουμε στο σπίτι σας για να κάνουμε αυτό που πρέπει. Μπορείτε να υπολογίζετε σε εμάς για να έχετε το σπίτι σας απαλλαγμένο απόλυτα από κοριούς.

Μυοκτονίες Βάρη

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Βάρη

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Αποφράξεις Βάρη και στα Νότια προάστια

Η Βάρη είναι οικισμός της Αττικής, που βρίσκεται 26 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη ανάμεσα στους νότιους ορεινούς όγκους του Υμηττού, πολύ κοντά στις ακτές του Σαρωνικού. Μεταξύ των ακτών και του οικισμού παρεμβάλλεται ο οικισμός Βάρκιζα. Στην αρχαιότητα η περιοχή της Βάρης αντιστοιχούσε στον Αττικό Δήμο Αναγυρούντος. Διοικητικά ο οικισμός υπάγεται στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Στην περιοχή της Βάρης εδρεύει η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (Σ.Σ.Ε).

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμάνσεις Βάρη στα νότια προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις νότια προάστια”]

Εκτός από τις απολυμάνσεις η εταιρία μας πρωταγωνιστεί και στις αποφράξεις. Μερικές περιοχές των νοτίων προαστίων

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Βάρη

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση