ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Γλυφάδα 210 89 90 600

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Γλυφάδα 210 89 90 600

Απολυμάνσεις Γλυφάδας 210 89 90 600

 ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ
Απολυμάνσεις Βλάχος

Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο της Απολυμάνσεις Βλάχος. Ξεκινήσαμε την λειτουργία της επιχείρησής μας με μεγάλο πάθος και μεράκι και αυτό διατηρούμε μέχρι και σήμερα εξυπηρετώντας την περιοχή των νοτίων προαστίων.

Δεν είναι τυχαίο που το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών μας προέρχεται από ευχαριστημένους πελάτες μας που μας σύστησαν με την σειρά τους στην οικογένεια τους, σε φίλους και γνωστούς. Είμαστε περήφανοι που είμαστε σε θέση να παρέχουμε άψογη εξυπηρέτηση σε κάθε έναν από τους πελάτες μας ξεχωριστά.

Τα παράσιτα είναι παντού και είναι σε θέση να καταστρέψουν ολόκληρο το νοικοκυριό σας. Είναι πολύ σημαντικό να σιγουρευτούμε ότι ζούμε σε ένα υγιεινό περιβάλλον, απαλλαγμένο από ασθένειες. Για να εξασφαλιστεί αυτό, πρέπει να διασφαλιστεί ο δρόμος για ένα σπίτι χωρίς παράσιτα. Συνιστάται ιδιαίτερα ότι κάθε νοικοκυριό λαμβάνει υπηρεσία ελέγχου παρασίτων τουλάχιστον μία φορά κάθε έξι μήνες.

ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΕ ΧΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - Απολυμάνσεις Γλυφάδα
ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΕ ΧΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Οι φιλικοί τεχνικοί μας ελέγχου των παρασίτων είναι εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι και ενημερώνονται συνεχώς σχετικά με τις τελευταίες μεθόδους θεραπείας καθώς και τις νέες μεταβαλλόμενες χημικές ουσίες. Το κάνουμε αυτό για να εξασφαλιστεί η νεότερη, καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση ελέγχου των παρασίτων. Είναι αυτά που προσφέρουμε σε εσάς, τον πελάτη μας.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς

Η εταιρία μας από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους.

Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμάνσεις Βλάχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσης – απολύμανσης – μυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας μας  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων , αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμάνσεις Βλάχος στο 210 89 90 600  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Γλυφάδα - ΚΟΥΖΙΝΑ

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και είναι φιλικά προς τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον. Στόχος μας είναι να παρέχουμε το καλύτερο στην υπηρεσία ελέγχου των παρασίτων. Εκπαιδεύουμε τους πελάτες μας σχετικά με το τι κάνουμε, γιατί το κάνουμε και τι πρέπει να περιμένουμε μετά από μια εφαρμογή, καθώς επίσης και παρέχοντας όλες τις προληπτικές συστάσεις για το τι θα πρέπει να προσέχετε μελλοντικά. Παραδίδουμε πάντα άμεση, επαγγελματική και ασφαλής υπηρεσία για εσάς, την οικογένειά σας, τα κατοικίδια ζώα σας και το περιβάλλον μας. Θέλουμε εσάς, τους πολύτιμους πελάτες μας να είστε ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες και τα αποτελέσματα από την αρχή μέχρι και το τέλος.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεων

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Κατανοούμε ότι η παρουσία ενός εντόμου μπορεί να αποτελέσει σοβαρό πρόβλημα για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Απολυμάνσεις Βλάχος αναπτύσσει προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών που συμμορφώνονται με τις προδιαγραφές του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υπερβαίνουν τις απαιτήσεις οποιουδήποτε ρυθμιστικού οργανισμού στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

προστασια απο εντομα
προστασια απο εντομα

Η Απολυμάνσεις Βλάχος φροντίζει ώστε να μπορείτε να είστε βέβαιοι ανά πάσα στιγμή ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία από τα σκεύασμα για έντομα ή τρωκτικά. Μεταξύ άλλων, αναλαμβάνουμε:

Μικρές Επιχειρήσεις

Οι μικρές επιχειρήσεις βασίζονται σε μακροχρόνιες σχέσεις με “πιστούς” πελάτες. Αυτές οι σχέσεις μπορεί να απειλούνται από την παρουσία παρασίτων στις εγκαταστάσεις ή τα προϊόντα σας. Είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι πελάτες θα κάνουν σπάνια προφορικές ή γραπτές καταγγελίες εάν έχουν αρνητική εμπειρία στο κατάστημά σας. Αλλά είναι βέβαιο ότι θα το πουν σε άλλους δέκα πελάτες μόλις βγουν από αυτό. Μην διακινδυνεύετε τη φήμη σας! Μπορούμε να συνεργαστούμε για να διαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα αντιμετώπισης προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας και σε αυτό που οι πελάτες σας προσδοκούν από εσάς.

ΝΕΚΡΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΧΑΡΤΙ - Απολυμάνσεις Γλυφάδα
ΝΕΚΡΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΧΑΡΤΙ

Διαχείριση εγκατάστασης

Οι κατασκευαστές, οι εταιρείες ακινήτων και οι διαχειριστές κτιρίων (θέρετρα αναψυχής, εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, λιμάνια, αθλητικά κέντρα κ.λπ.) θα πρέπει να παρέχουν και να διατηρούν ένα περιβάλλον χωρίς επιβλαβείς οργανισμούς για τους πελάτες τους. Τα τρωκτικά, τα πουλιά, οι κατσαρίδες και πολλά άλλα έντομα μπορεί να γίνουν μόνιμοι επισκέπτες για τις εγκαταστάσεις σας, γεγονός που αφορά σε μεγάλο βαθμό τη δομή του κτιρίου και την οικοδόμηση του τοπίου.

Οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης με κακό εξαερισμό, οι περιοχές με δύσκολη πρόσβαση, οι ψευδοροφές, οι αεραγωγοί και τα συστήματα αποχέτευσης αποτελούν σημεία εισόδου όπου τα παράσιτα μπορεί να ευδοκιμήσουν και να παραμείνουν απαρατήρητα. Ειδικές κατασκευές και διαμορφώσεις, όπως οι βιολογικοί καθαρισμοί, οι χώροι αποθήκευσης κατεστραμμένων εμπορευμάτων ή προϊόντων προς επιστροφή, οι τεχνητές λίμνες, τα οπωροφόρα δέντρα και τα φυτά μπορούν να αυξήσουν σημαντικά την ποικιλία και τον αριθμό των επιβλαβών ειδών. Η Απολυμάνσεις Γλυφάδας μπορεί να προσφέρει ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα ελέγχου παρασίτων για τις εγκαταστάσεις σας.

Ξενοδοχεία

Σύμφωνα με έρευνες, όταν ένας πελάτης του ξενοδοχείου έχει κακή εμπειρία λόγω παρουσίας επιβλαβών οργανισμών, περισσότερο από το 90% αυτών μεταφέρουν αυτή την εμπειρία σε άλλους 10. Η θέα μιας κατσαρίδας στο πάτωμα του μπάνιου ή ενοχλητικές μύγες στο μπουφέ του πρωινού θα μπορούσε να οδηγήσει εύκολα σε απώλεια πελατών και να βλάψει την εικόνα του ξενοδοχείου. Με τους πελάτες που φθάνουν καθημερινά από όλο τον κόσμο και την παρουσία διαφόρων πιθανών παρασίτων, τα ξενοδοχεία αποτελούν ιδιαίτερη πρόκληση για την Απολυμάνσεις Γλυφάδα, τόσο από πλευράς αποτελεσματικότητας όσο και διακριτικής ευχέρειας, όπως αρμόζει στο ξενοδοχείο σας.

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά. Στις ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απεντομώσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Μυοκτονίες

Η εταιρία μας Μυοκτονίες Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται και στις ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ. Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ. Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Μυοκτονίες Βλάχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες

Η εταιρία μας Μικροβιοκτονίες Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται και στις ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΕΣ. Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές Μικροβιοκτονίες . Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμάνσεις στα νότια προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις νότια προάστια”]

Εκτός από τις απολυμάνσεις η εταιρία μας πρωταγωνιστεί και στις αποφράξεις. Μερικές περιοχές των νοτίων προαστίων είναι:

Δείτε περισσότερα για

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση

Απολυμάνση Γλυφάδα