ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Δάφνη 210 90 29 667

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Δάφνη 210 90 29 667

Απολυμάνσεις Δάφνης 210 90 29 667

Απολυμάνσεις Δάφνη - ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ
Απολυμάνσεις Βλάχος

Με πάνω από 30 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η Απολυμάνσεις Βλάχος μπορεί να εξαλείψει οποιοδήποτε πρόβλημα παρασίτων στην κατοικία σας ή στην εμπορική σας ιδιοκτησία. Ψάχνετε για μια αξιόπιστη εταιρεία καταπολέμησης των παρασίτων στην Δάφνη; Έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Στην Απολυμάνσεις Βλάχος καμία δουλειά δεν είναι πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή. Επιλύουμε τα πιο δύσκολα προβλήματα των παρασίτων σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, ακόμα και την ίδια ημέρα που θα μας καλέσετε. Από τη στιγμή που λαμβάνουμε την κλήση σας, στέλνουμε τον πλησιέστερο τεχνικό μας στην περιοχή, χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία παρακολούθησης οχημάτων, ώστε να λάβετε την πιο γρήγορη και αποτελεσματική υπηρεσία. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πάρα πολύ για ένα μέλος της ομάδας εμπειρογνωμόνων να φτάσει στο χώρο σας.

Με την πολύτιμη εμπειρία των τόσων ετών και την εγγύηση της 100% ικανοποίησης σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά κάθε πρόβλημα που έχει προκύψει στον χώρο σας στην περιοχή της Δάφνης. Η οικογενειακή μας επιχείρηση σας προσφέρει τις καλύτερες λύσεις προσφέροντας τις υπηρεσίες απολύμανσης, μυοκτονίας και απεντόμωσης σε όλες τις περιοχές της Αττικής.

ΚΟΡΙΟΙ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ - Απολυμάνσεις Δάφνη
ΚΟΡΙΟΙ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ

Η εταιρία μας ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμάνσεις Βλάχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Απολυμάνσεις Δάφνη
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Απολυμάνσεις Δάφνη

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμάνσεις Δάφνη στο 210 90 29 667  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Δάφνη - ΜΑΜΑ - ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

Λειτουργούμε πάντα με τις βασικές αξίες της τιμιότητας, αξιοπιστίας και της απαράμιλλης εξυπηρέτησης. Στόχος μας είναι η εξαιρετική σας εξυπηρέτηση και η παροχή εξατομικευμένων προσεγγίσεων για την εξάλειψη των παρασίτων. Είμαστε μία από τις λίγες εταιρείες που το προσωπικό είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τις προσωπικές σας ανησυχίες, να σας προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και φιλικές προς το περιβάλλον προσεγγίσεων, όσον αφορά την εξολόθρευση οποιοδήποτε παρασίτου.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεων

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις – 210 90 29 667
 • Απεντόμωση – 210 90 29 667
 • Μυοκτονία – 210 90 29 667
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία – 210 90 29 667

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Δάφνη

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απεντόμωση για αράχνες

Οι αράχνες αποτελούν μια αυξανόμενη ανησυχία στην Αττική και έχουν εξαπλωθεί μέσω γκαράζ, σοφίτες και άλλες απομονωμένες περιοχές. Βρίσκουν συχνά το δρόμο τους σε κατοικίες όταν αναζητούν νέους χώρους φωλιάσματος και χώρους για να δημιουργήσουν τους ιστούς τους. Η Απολυμάνσεις Δάφνη είναι η κατάλληλη εταιρεία καταπολέμησης παρασίτων.

Έχοντας ένα πρόβλημα με αράχνες μπορεί να είναι πολύ αγχωτικό για τους ενοικιαστές και τους ιδιοκτήτες σπιτιού. Αυτό το καταλαβαίνουμε και παρέχουμε γρήγορη εξυπηρέτηση στον έλεγχο αράχνης ακόμα και την ίδια μέρα.

ΑΡΑΧΝΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΟΙΧΟ
ΑΡΑΧΝΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΟΙΧΟ

Οι τεχνικοί που εδρεύουν στη Δάφνη είναι σε θέση να φτάσουν σε σας άμεσα. Για να συζητήσετε το πρόβλημά σας και να έρθουμε σε εσάς το συντομότερο δυνατόν, καλέστε την φιλική ομάδα εξυπηρέτησης της Απολυμάνσεις Δάφνης.

Η Απολυμάνσεις Δάφνη είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία εξάλειψης παράσιτων και αντιμετωπίζουμε τις αράχνες χήρες και τις κρατάμε μακριά από το σπίτι σας σε όλα τα νότια προάστια της Αττικής.

Πώς απελευθερώνουμε την ιδιοκτησία σας από τους αράχνες

Είτε ψεκάζουμε απευθείας στις περιοχές δραστηριότητας, είτε χρησιμοποιούμε ειδικά καπνιστικά και κατά την επαφή τους οι αράχνες επηρεάζονται και με τη σειρά τους πεθαίνουν. Προσφέρουμε τον έλεγχο παρασίτων με άμεσο χρόνο απόκρισης, οπότε καλέστε την Απολυμανσεις Δαφνης τώρα.

Εγγυημένη αντιμετώπιση αραχνών

Όλες οι υπηρεσίες της ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗΣ ΒΛΑΧΟΣ παρέχονται με εγγύηση. Εάν το πρόβλημα επιμένει, θα επιστρέψουμε μέχρι να εξαλειφθεί.

Πώς μπορώ να ξέρω αν χρειάζομαι επαγγελματικό έλεγχο αραχνών;

Ζώντας στην Αττική είμαστε ευτυχώς αρκετά τυχεροί, ώστε να μην συναντήσουμε μερικές από τις πιο επικίνδυνες αράχνες.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά είδη στην Αθήνα που θεωρούνται παράσιτα λόγω της δυσφορίας που μπορούν να προκαλέσουν και σε κάποιες περιπτώσεις για την απειλή που θέτουν. Εάν βλέπετε συχνή δραστηριότητα αραχνών στην ιδιοκτησία σας, είναι πιθανό οι αράχνες να φωλιάζουν μέσα και γύρω από το σπίτι, όπως οι χώροι της σοφίτας και οι ψευδοροφές.

Ο έλεγχος παρασίτων της ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ μπορεί να εφαρμόσει μια θεραπεία για την εξάλειψη του προβλήματος. Οι αράχνες βρίσκονται συνήθως έξω, συχνά σε καταφύγιο κάτω από υδρορροές και σε άλλες παρόμοιες περιοχές. Εάν υποψιάζεστε ότι έχετε ένα πρόβλημα αράχνης, τότε τηλεφωνήστε μας για να συζητήσουμε τις επιλογές σας και τις πληροφορίες τιμολόγησης.

Μυοκτονίες Δάφνης

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η  εξόντωσή τους είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Απολυμανσεις Δαφνη
Απολυμανσεις Δαφνη

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Δάφνης

Η εταιρία μας από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμάνσεων νότια προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις νότια προάστια”]

Εκτός από τις απολυμάνσεις η εταιρία μας πρωταγωνιστεί και στις αποφράξεις. Μερικές περιοχές των νοτίων προαστίων είναι:

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Δάφνη

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση