ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Ελληνικό 210 99 01 999

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Ελληνικό 210 99 01 999

Απολυμάνσεις Ελληνικό 210 99 01 999

Απολυμάνσεις Ελληνικό - ΕΝΤΟΜΟ
Απολυμάνσεις Ελληνικό

Λειτουργώντας στον χώρο ελέγχου παρασίτων για πάνω από 30 χρόνια, η ομάδα της Απολυμάνσεις Ελληνικό έχει τις απαραίτητες δεξιότητες για να εξοντώσει κάθε είδους παράσιτο που έχει εισβάλλει απρόσκλητο στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Δεν έχει σημασία το είδος και ο χώρος που έχει παρουσιαστεί το πρόβλημα, οι τεχνικοί – απολυμαντές μας θα αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά αυτά τα μικρά έντομα στο Ελληνικό αλλά και σε όλες τις περιοχές της Αττικής.

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, έχουμε την γνώση και την τεχνογνωσία για να αναλάβουμε την φροντίδα των προβλημάτων παρασίτων σας μια για πάντα. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται κατά την διαδικασία της κάθε εφαρμογής είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και οι εξειδικευμένοι και φιλικοί τεχνικοί μας έχουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αναλάβουν την φροντίδα των προβλημάτων σας με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Η Απολυμάνσεις Ελληνικό είναι η κορυφαία εταιρεία ελέγχου παρασίτων που προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αντιμετώπισης εντόμων και τρωκτικών.

Στην Απολυμάνσεις Ελληνικού, ως εμπειρογνώμονες ελέγχου παρασίτων είμαστε υπερήφανοι που το έργο μας είναι επωφελές για εκατοντάδες ανθρώπους σε όλη τη νότια Αττική. Κάθε μέρα συμβάλλουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής κάνοντας τους ανθρώπους ασφαλέστερους και πιο ευτυχισμένους και το περιβάλλον τους πιο υγιές. Σήμερα, οι νέες μέθοδοι όπως η ολοκληρωμένη διαχείριση των παρασίτων, η οποία δίνει έμφαση στην ελαχιστοποίηση της χρήσης χημικών ουσιών και στην απομάκρυνση όλων των παραγόντων κάνει τα παράσιτα να επιβιώνουν, καθιστούν την εργασία μας πιο αποτελεσματική και πιο φιλική προς το περιβάλλον και τον πελάτη.

Το μόνο που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι ο αποτελεσματικός έλεγχος όλων των «ενοχλητικών εισβολέων» δεν εξαρτάται μόνο από την ποιότητα των κατασταλτικών οργάνων αλλά και από τον τρόπο που χρησιμοποιούνται. Ακόμη και η καλύτερη τεχνολογία θα ήταν άχρηστη, αν δεν υπάρχει η ικανότητα και η εμπειρία κατά την εκτέλεσή της. Η Απολυμανσεις Ελληνικο καθοδηγείται από τις σύγχρονες απαιτήσεις του επαγγέλματος που ασκείται σταθερά για τα τελευταία 15 χρόνια.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στο Ελληνικό
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στο Ελληνικό

Οι γεωπόνοι-επιστήμονες και οι τεχνικοί μας είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι για να ανταποκριθούν αποτελεσματικά και με συνέπεια στις απαιτήσεις των αναλαμβανόμενων έργων:

 • Αξιοποιούμε πραγματικά όλα τα μέσα που προσφέρει η σύγχρονη βιομηχανία στον έλεγχο παρασίτων
 • Χρησιμοποιούμε όλα τα εργαλεία της σύγχρονης τεχνολογίας στον τομέα της διαχείρισης πληροφοριών, για άμεση επικοινωνία με τον πελάτη σε δοκιμές εργασιών και πιστοποίηση.
 • Το προσωπικό εκπαιδεύεται να ακολουθεί ακριβώς τις οδηγίες χρήσης των σκευασμάτων, να εφαρμόζει ορθολογικά ασφαλείς μεθόδους και να λειτουργεί με σεβασμό στις απαιτήσεις και την ευαισθησία των πελατών και του περιβάλλοντος.
 • Έχουν τη γνώση και την εμπειρία να αντιμετωπίζουμε όλα τα προβλήματα στην επιστημονική, τεχνική, επαγγελματική και επικοινωνιακή τους διάσταση.
 • ενσωματωμένη προστασία από επιβλαβείς οργανισμούς
 • καταπολέμηση των επιβλαβών οργανισμών
 • υπηρεσίες καταπολέμησης των παρασίτων
ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ Απολυμάνσεις Ελληνικό
ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 210 99 01 999  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Ελληνικό - ΕΝΤΟΜΑ

Η προσήλωσή μας στην προώθηση της βιομηχανίας μας σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα παρεχόμενων υπηρεσιών, η οποία προέρχεται από την εκπαίδευση και την εμπειρία, πηγαίνει πέρα από κάθε προσδοκία.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεις Ελληνικό

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Ελληνικό – 210 99 01 999
 • Απεντόμωση Ελληνικό – 210 99 01 999
 • Μυοκτονία Ελληνικό – 210 99 01 999
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Ελληνικό – 210 99 01 999

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Ελληνικό

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.

προστασια απο εντομα Ελληνικό
προστασια απο εντομα στο Ελληνικο

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απολυμανση απεντομωση με gel για κατσαριδες Απολυμάνσεις Ελληνικό

Το ειδικό Gel μας, ένα ισχυρό απωθητικό και εντομοκτόνο σκεύασμα κατά των κατσαρίδων και έχει ένα εξαιρετικά ισχυρό δραστικό συστατικό που εφαρμόζεται σε κάθε κατσαρίδα, ενώ σε άλλες περιοχές εκτελείται και εφαρμογή με ψεκασμό.

ΝΕΚΡΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΝΕΚΡΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Οι κατσαρίδες καταναλώνουν το τζελ και επιστρέφουν στα μικροσκοπικά τους κρησφύγετα, όπου πεθαίνουν. Οι άλλες κατσαρίδες τρώνε τα δηλητηριασμένα τους πτώματα κι έτσι βεβαιωνόμαστε ότι ολόκληρη η αποικία θα εξαλειφθεί εντελώς. Με τη μέθοδο αυτή, η ασφάλεια της οικογένειάς σας και αυτή των κατοικίδιων ζώων σας είναι εγγυημένη.

Μυοκτονίες Ελληνικό

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Ελληνικό

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Αποφράξεις Ελληνικό και στα Νότια προάστια

Το Ελληνικό είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού στο Νότιο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής. Είναι συνολικής έκτασης 7,5 τετ. χλμ. εκ των οποίων τα 5,5 ανήκαν στο παλαιό Διεθνές Αεροδρόμιο Ελληνικού.

Αποτελείται από την περιοχή των Σουρμένων, του Άνω Ελληνικού, του Κάτω Ελληνικού (Άγιος Κοσμάς) και την συνοικία της Αγίας Παρασκευής.Η Λεωφόρος Βουλιαγμένης και οι εγκαταστάσεις των δύο (2) αεροδρομίων καθώς και ο χώρος των βάσεων χωρίζουν το Δήμο Ελληνικού στις τέσσερις συνοικίες.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμάνσεις Ελληνικό στα νότια προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις νότια προάστια”]

Εκτός από τις απολυμάνσεις η εταιρία μας πρωταγωνιστεί και στις αποφράξεις. Μερικές περιοχές των νοτίων προαστίων είναι:

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Ελληνικό

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση