ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Ηλιουπόλεως 210 99 01 999

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Ηλιουπόλεως 210 99 01 999

Απολυμάνσεις Ηλιουπόλεως 210 99 01 999

Απολυμάνσεις Ηλιούπολη - ΠΑΡΑΣΙΤΑ
Απολυμάνσεις Βλάχος

Η επιχείρησή μας αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες ελέγχου των παρασίτων στα νότια προάστια αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Ολοκληρωμένες υπηρεσίες ελέγχου των παρασίτων παρέχονται σε χιλιάδες πελάτες κάθε χρόνο, για τον έλεγχο όλων των μορφών των παρασίτων όπως αρουραίους, ποντίκια, σφήκες, κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς, ψύλλους, κ.α.

Τους πελάτες μας απαρτίζουν επιχειρήσεις τροφίμων, υγείας, βιομηχανίας, εμπορίου, του δημόσιου τομέα οργανισμοί αλλά και οικιακούς πελάτες. Παρέχουμε τις πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες δίνοντας σε όλους τους πελάτες μας ασφάλεια και αποτελεσματική προστασία. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις επιχειρήσεις προστατεύουμε το εργασιακό σας περιβάλλον και την φήμη σας.

Η πολύτιμη πείρα και εμπειρία μας, εξασφαλίζει άριστη εξυπηρέτηση και έχουμε την ικανότητα να φροντίζουμε να δίνουμε σε κάθε έναν από τους πελάτες μας, τα επίπεδα της προσοχής που απαιτούνται για την εξασφάλιση μιας επιτυχημένης συνεργασίας.

Στην εταιρία απολυμάνσεις Ηλιουπόλεως δίνουμε προτεραιότητα στον πελάτη

Δεσμευόμαστε να εργαζόμαστε σε απόλυτη συνεργασία με όλους τους πελάτες μας, αφού είναι η μόνη πραγματική μέθοδος για την επίτευξη των στόχων. Μπορούμε και συμβαδίζουμε με την αλλαγή στις επιχειρήσεις των πελατών μας και είμαστε απόλυτα έτοιμοι να αντιδράσουμε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες τους.

Η εταιρία μας από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμάνσεις Βλάχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμάνσεις Βλάχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στην Ηλιούπολη
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμάνσεις Ηλιουπόλεως στο 210 99 01 999  

Απολυμάνσεις Ηλιουπόλεως - ΤΡΩΚΤΙΚΟ

Η επιχειρηματική φιλοσοφία μας βασίζεται στην πεποίθηση ότι οι άνθρωποι είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας μας και ότι η εξειδίκευση των καθηκόντων παράγει τομείς εμπειρογνωμοσύνης. Η ομάδα μας εργάζεται συνεχώς για την ανάπτυξη και την εφαρμογή νέων ιδεών, συστημάτων και τεχνολογίας.

Απολύμανση – Απεντόμωση για κοριούς

Οι κοριοί βρίσκονται συνήθως κοντά ή σε ένα κρεβάτι και τρέφονται σχεδόν με οποιοδήποτε αίμα θερμόαιμου ζώου για να επιβιώσουν, αλλά στοχεύουν και τους ανθρώπους επειδή έχουν λιγότερο τρίχωμα για να προστατεύσουν το δέρμα μας από άλλα ζώα, κάτι που μας κάνει εύκολο στόχο.

Το διοξείδιο του άνθρακα προσελκύει αυτά τα παράσιτα. Μπορούν να το αισθανθούν όταν το εκπνέουμε και αυτό τους βοηθάει να μας βρουν. Είναι σίγουρα κάτι ανατριχιαστικό.

Είναι πολύ δυσάρεστο όταν ξυπνάτε το πρωί και έχετε τσιμπήματα και φαγούρας.

Είστε τρομοκρατημένοι ότι μπορεί να έχετε κοριούς και χρειάζεστε βοήθεια τώρα!

ΚΟΡΙΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ Απολυμάνσεις Ηλιουπόλεως
ΚΟΡΙΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ

Στην Απολυμάνσεις Βλάχος καταλαβαίνουμε τι περνάτε και είμαστε ανυπόμονοι να σας βοηθήσουμε. Έχουμε κάποιες συμβουλές για σας σχετικά με το τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, και επιλογές θεραπείας για να σας επιστρέψουμε σε έναν καλό ύπνο.

 1. Πρώτα απ ‘όλα, οι κοριοί βρίσκουν μικρά απομονωμένα σημεία για να δημιουργήσουν τη φωλιά τους. Για να τα διαταράξετε, να είστε όσο πιο καθαροί γίνεται, για να αποφύγετε τη δημιουργία περισσότερων «πιθανών τοποθεσιών» για να φωλιάζουν οι κοριοί.
 2. Δεύτερον, πλύνετε όλα τα ρούχα σας με ζεστό νερό και κρατήστε όλα τα βρώμικα λευκά είδη μακριά από τα καθαρά. (Ρούχα, σεντόνια, κουβέρτες, πετσέτες κ.λπ.)
 3. Τρίτον, περιορίστε την κυκλοφορία τους προστατεύοντας τα κρεβάτια σας. Τοποθετήστε νάυλον σκεπάσματα γύρω από τα στρώματα του κρεβατιού. Δεν θα είναι σε θέση να ανέβουν στη λεία επιφάνεια τους, σταματώντας έτσι την κίνησή τους. Δεν θέλουμε οι νεοσσοί να μετακινούνται από το δωμάτιό σας στο υπόλοιπο σπίτι!
 4. Τέταρτον, δημιουργήστε μια παγίδα και τοποθετήστε την κάτω από το κρεβάτι σας για να δείτε πόσο κακή είναι η προσβολή και αρχίστε να τα ξεφορτώσετε. Πρέπει να ξέρετε ότι από τα σκουλήκια κρεβάτι αγαπούν το διοξείδιο του άνθρακα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε αυτό προς όφελός μας.

Οι κοριοί είναι παράσιτα δύσκολα στην αντιμετώπισή τους και αυτές οι απλές οδηγίες δεν είναι αρκετές. Στην Απολυμάνσεις Ηλιούπολης έχουμε την κατάλληλη αντιμετώπιση διαθέσιμη για εσάς. Να είστε βέβαιοι ότι έχετε μια επαγγελματική ομάδα που έχει την εμπειρία για να σας απαλλάξει από αυτά με την κατάλληλη θεραπεία. Η διεξοδική διερεύνηση είναι το κλειδί και μπορεί να απαιτούνται παραπάνω από μία θεραπεία. Καλέστε σήμερα την Απολυμάνσεις Βλάχος για να επαναφέρετε την κρεβατοκάμαρά σας στους ήρεμους ρυθμούς της καθημερινότητας..

Υπηρεσίες Απολυμάνσεων

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Ηλιουπόλεως – 210 99 01 999
 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ – 210 99 01 999
 • ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ – 210 99 01 999
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία – 210 99 01 999

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.

προστασια απο εντομα στην Ηλιουπόλεως
προστασια απο εντομα

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απολύμανση απεντόμωση για κατσαρίδες

Όταν ψάχνετε για μια υπηρεσία ελέγχου κατσαρίδων, θέλετε να απαλλαγείτε από αυτά τα σιχαμερά έντομα, οριστικά για να εξασφαλίσετε την υγεία και την ασφάλεια της οικογένειάς σας. Η εταιρία μας σας απαλλάσσει μόνιμα από τις κατσαρίδες και απομακρύνει την προσβολή με τον πιο γρήγορο, αξιόπιστο και ασφαλέστερο τρόπο.

ΝΕΚΡΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ
ΝΕΚΡΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Η επαγγελματική μας υπηρεσία χρησιμοποιεί ειδικό gel, που δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα ελέγχου της κατσαρίδας επιφανειακά, αλλά παρέχει την καλύτερη και πιο αποτελεσματική λύση για τον απόλυτο έλεγχο και εξάλειψη των κατσαρίδων.

Μυοκτονίες

Η εταιρία μας Μυοκτονίες Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες

Η εταιρία μας από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Δείτε άλλες περιοχές για Απολυμάνσεις στα νότια προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις νότια προάστια”]

Εκτός από τις απολυμάνσεις η εταιρία μας πρωταγωνιστεί και στις αποφράξεις. Μερικές περιοχές των νοτίων προαστίων είναι:

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις

απολυμάνσεις Ηλιουπόλεως άμεσα

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση

απολυμάνσεις Ηλιουπόλεως  με ένα τηλεφώνημα στο 210 99 01 999