ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Κερατσίνι 210 40 05 111

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Κερατσίνι 210 40 05 111

Απολυμάνσεις Κερατσίνι 210 40 05 111

Απολυμάνσεις Κερατσίνι - ΠΑΡΑΣΙΤΟ
Απολυμάνσεις Κερατσίνι – ΠΑΡΑΣΙΤΟ

Η Απολυμάνσεις Κερατσίνι μας επιλύει όλα τα προβλήματα των επιβλαβών οργανισμών στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα για περισσότερο από 40 χρόνια. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, μυοκτονίας και απεντόμωσης σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές ελέγχου των παρασίτων και σκευάσματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Με αυτόν τον τρόπο σας απαλλάσσουμε από παράσιτα.

Οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποδώσουν τα βέλτιστα και σε τιμές που συνάδουν στην δύσκολη οικονομική εποχή που διανύουμε.

ΚΟΡΙΟΙ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ Απολυμάνσεις Κερατσίνι
ΚΟΡΙΟΙ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ

Η επιτυχία μας βασίζεται στην ανάπτυξη μιας εκπαιδευμένης, δομημένης και δραστήριας ομάδας που στηρίζεται στην αξιοπιστία, στην απαράμιλλη εξυπηρέτηση, στην τιμιότητα, στην αγάπη και τον ζήλο που έχουμε επιδείξει απέναντι σε αυτό που κάνουμε.

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 210 40 05 111  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Κερατσίνι - ΤΡΩΚΤΙΚΑ

Η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και η εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι πελάτες μας, σε συνδυασμό με το υψηλά εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, έδωσε τη δυνατότητα στην εταιρεία μας να καθιερωθεί ως μια από τις καλύτερες στον χώρο της.

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην πεποίθηση ότι οι άνθρωποι μας είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας μας.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στο Κερατσίνι
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στο Κερατσίνι

Υπηρεσίες 

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Κερατσίνι – 210 40 05 111
 • Απεντόμωση Κερατσίνι – 210 40 05 111
 • Μυοκτονία Κερατσίνι – 210 40 05 111
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Κερατσίνι – 210 40 05 111

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απεντομώσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απεντομωση για μυρμηγκια

Τα μυρμήγκια μπορούν να μολύνουν τα τρόφιμα, τις δομές τους σπιτιού και ακόμη και να σας προκαλέσουν τσιμπήματα. Η Απολυμάνσεις Κερατσίνι παρέχει επαγγελματικό έλεγχο των μυρμηγκιών. Θα προσδιορίσουμε ποια είδη μυρμηγκιού έχουν εισέλθει στο σπίτι σας και θα εφαρμόσουμε μια από τις εξειδικευμένες μεθόδους μας για την εξάλειψη του προβλήματος των μυρμηγκιών σας για πάντα.

ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΞΥΛΟ Απολυμάνσεις Κερατσίνι
ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΞΥΛΟ

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αποτρέψετε την ανάπτυξη μυρμηγκιών στην αυλή σας: αφαιρέστε το νερό που λιμνάζει γύρω από την ιδιοκτησία σας, κόψτε τα κλαδιά δέντρων που αγγίζουν το σπίτι σας και βεβαιωθείτε ότι τα καυσόξυλα δεν αποθηκεύονται δίπλα στην ιδιοκτησία σας. Και αν τα μυρμήγκια έχουν ήδη εγκατασταθεί στην κουζίνα ή το μπάνιο σας, αναλαμβάνουμε τον έλεγχο των μυρμηγκιών και την εξάλειψη τους. Επικοινωνήστε με την Απολυμάνσεις Κερατσίνι σήμερα και θα φροντίσουμε για το πρόβλημα των παρασίτων σας.

Μυοκτονίες

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Εκτός από απολυμάνσεις πραγματοποιούμε και Αποφράξεις στο Κερατσίνι

Απολυμάνσεις Κερατσίνι – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210 400 51 11


[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις προάστια Πειραιά”]

Δείτε περισσότερα

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση