ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη 210 90 29 667

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη 210 90 29 667

Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη 210 90 29 667

Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη - ΜΥΡΜΥΓΚΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑ ΜΗΛΟ
Απολυμάνσεις Βλάχος

Αν ψάχνετε για μια αποτελεσματική υπηρεσία ελέγχου των παρασίτων για να βελτιώσει την ποιότητα της ζωήςσας στο σπίτι ή την εργασία σας, δεν χρειάζεται να ψάχνετε πολύ. Καλέστε τις Απολυμάνσεις Βλάχος και άμεσα θα σας παρέχουμε επαγγελματική βοήθεια στη μάχη με διάφορα παράσιτα όπως τα μυρμήγκια, ποντίκια, σφήκες, κατσαρίδες , κοριούς, ψύλλους και πολλούς άλλους μικρούς εισβολείς.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, αν το νοικοκυριό σας ή η επιχείρησή σας βρίσκεται εντός της ευρύτερης περιοχής της Αττικής, για να ελευθερώσει το σπίτι σας από την ανεπιθύμητη εισβολή εντόμων.

Τα παράσιτα είναι ένα κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων. Είναι συγκλονιστικό να συνειδητοποιήσουμε ότι μια μικρή οικογένεια εντόμων ζει στο πάτωμα ή τον τοίχο του σπιτιού ή τον χώρο του γραφείου μας. Αυτός είναι ο λόγος που οι τακτικές επιθεωρήσεις των επιβλαβών οργανισμών και η εφαρμογή των προληπτικών μεθόδων έχει τεράστια σημασία: δεν θέλετε οι «μικροί νέοι συγκάτοικοι” να γίνουν αποικία και να προσβάλλουν την ιδιοκτησία σας.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας σε όλες τις περιοχές της Αττικής

Η εταιρία μας  από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμάνσεις Βλάχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στη Νέα Σμύρνη
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στη Νέα Σμύρνη

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμάνσεις  στο 210 90 29 667  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Νέα ΣμύρνηΛόγω της σκληρής δουλειάς, έχουμε δημιουργήσει μια καλή φήμη και σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πιστούς πελάτες μας. Οι υπηρεσίες και τα υλικά μας συμμορφώνονται με τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και οι εργαζόμενοί μας είναι εξειδικευμένοι και πρόθυμοι να σας βοηθήσουν με κάθε δυνατό τρόπο στη μάχη ενάντια με τις στρατιές των ατελείωτων εντόμων που διαταράσσουν την καθημερινότητά σας.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεων 

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις 
 • Απεντόμωση
 • Μυοκτονία 
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία 

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις

Απεντομώσεις : Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά. Οι πολυάσχολες οικογένειες δεν θέλουν τα παράσιτα να εισβάλουν στα σπίτια τους. Τα ενοχλητικά παράσιτα δημιουργούν ποικίλες απειλές. Ορισμένα παράσιτα, όπως οι κατσαρίδες, τα μυρμήγκια, τα ποντίκια και οι αρουραίοι, μπορούν να βλάψουν το σπίτι και την περιουσία σας.

Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη
Απεντομωσεις Μυοκτονιες

Απεντομώσεις : Τα μυρμήγκια, οι κατσαρίδες, τα ποντίκια και οι αρουραίοι μπορούν να εισβάλουν σε κουζίνες και άλλα δωμάτια που αφήνουν πίσω τους περιττώματα και ασθένειες. Άλλα παράσιτα, όπως οι ψύλλοι, τα τσιμπούρια και οι κοριοί μπορούν να αποτελέσουν απειλή για την ηρεμία και την υγεία της οικογένειας και των κατοικίδιων ζώων στο σπίτι. Η Απολυμάνσεις Βλάχος  μπορεί να σας βοηθήσει με τα ζητήματα των παρασίτων σας με τα προσαρμοσμένα προγράμματα καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών.

ΔΥΟ ΝΕΚΡΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη
ΔΥΟ ΝΕΚΡΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ Απολυμάνσεις

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απεντόμωση Απολύμανση για ψύλλους Απολυμάνσεις

Οι ψύλλοι είναι ένα πολύ κοινό παράσιτο Σε όλη την Αττική. Με έδρα τη Νέα Σμύρνη και καλύπτοντας όλα τα νότια προάστια της Αττικής, η Απολυμάνσεις Βλάχος έχει γίνει η κορυφαία εταιρεία ελέγχου παρασίτων στην περιοχή.

Έχουμε αντιμετωπίσει επιτυχώς χιλιάδες παρασιτώσεις. Εξαιτίας αυτού είμαστε η προτιμώμενη εταιρία ελέγχου επιβλαβών οργανισμών για τον πλήρη έλεγχο και εξάλειψη των ψύλλων.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την άμεση εξάλειψη από ψύλλος χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες εφαρμογές που είναι πιστοποιημένες από το αρμόδιο Υπουργείο και σύμφωνα με τις οδηγίες πτυχιούχου γεωπόνου.

Συνηθισμένα σημάδια που χρειάζεστε επαγγελματική αντιμετώπιση των ψύλλων

Το πιο συνηθισμένο σημάδι ενός προβλήματος είναι τα ενοχλητικά τσιμπήματα τους. Οι ψύλλοι πηδούν μέχρι και μισό μέτρο από το έδαφος. Ως εκ τούτου τα δαγκώματα είναι συνήθως γύρω από τους αστραγάλους έως και το γόνατο.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΨΥΛΛΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΨΥΛΛΟΥ

Ωστόσο, εάν βρίσκονται σε κάποιο κρεβάτι ή καναπέ, αναμένεται ότι θα δαγκώσουν οποιοδήποτε μέρος του σώματος και απαιτείται έλεγχος και αντιμετώπιση

Προβλήματα με κατοικίδια ζώα: Εάν η γάτα και το σκυλί σας έχουν συχνή φαγούρα και ξύνονται, είναι πιθανό ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Ελέγξτε τα κρεβατάκια τους για σημάδια ψύλλων. Αν το εντοπίσετε νωρίς, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μόνο το κρεβάτι του κατοικίδιου ζώου και όχι ολόκληρο το σπίτι.

Παρακολουθήσεις: Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, μπορείτε συχνά να τους δείτε να πηδούν. Ειδικά όταν εισέρχεστε σε ένα άδειο ακίνητο, οι δονήσεις από την κίνηση σας θα ξυπνήσουν τους ψύλλους και θα πηδήσουν γύρω για να αναζητήσουν τροφή. Αυτά τα έντομα είναι συνήθως μαύρα και έχουν μέγεθος περίπου 1 χιλιοστό.

Αντιμετώπιση της έκθεσης

Οι ψύλλοι μπορούν να προκαλέσουν τεράστια αναστάτωση και αμηχανία σε ένα σπίτι ή έναν επαγγελματικό χώρο. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε όταν κοιμάστε ή έχετε επισκέπτες είναι να σας επιτεθούν ψύλλοι.

Αυτά τα έντομα μπορούν να ζήσουν χωρίς φαγητό για μερικούς μήνες και δεν μπορούν να αναπαραχθούν έως ότου βρουν πηγή αίματος για τροφή από έναν κομιστή (γάτα ή σκύλο). Ζουν συχνά σε χαλιά, κρεβάτια κατοικίδιων ζώων συντροφιάς και άλλες ρωγμές και σχισμές γύρω από το σπίτι και τα αυγά τους βρίσκονται συχνά στις ίνες χαλιών και υφασμάτων.

Μυοκτονίες

Μυοκτονίες : Η εταιρία μας Μυοκτονίες  από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες

Μικροβιοκτονίες : Η εταιρία μας  από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμάνσεις στα νότια προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις νότια προάστια”]

Εκτός από τις απολυμάνσεις η εταιρία μας πρωταγωνιστεί και στις αποφράξεις. Μερικές περιοχές των νοτίων προαστίων είναι:

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση

https://youtu.be/_OTR2kIxjgM