ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Νίκαιας 210 40 05 111

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Νίκαιας 210 40 05 111

Απολυμάνσεις Νίκαιας – 210 40 05 111

Καλωσορίσατε στον ιστότοπο της Απολυμάνσεις Βλάχος. Η επιχείρησή μας παρέχει τον έλεγχο και την εξόντωση των παρασίτων σε όλους τους πελάτες μας, σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Συγκροτήθηκε το 1970 και η εταιρεία μας έχει εμπειρία πολλών ετών στην καταπολέμηση των παρασίτων και την ασφαλή χρήση των σκευασμάτων που και σαφώς είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η Απολυμάνσεις Βλάχος παρέχει υπηρεσίες ελέγχου και πρόληψης για όλα τα έντομα και τα παράσιτα από μυρμήγκια, κατσαρίδες, μύγες, κουνούπια, ποντίκια και αρουραίους, ψύλλους, κοριούς – ο κατάλογος είναι ατελείωτος. Όλες οι επιθεωρήσεις κατοικιών που παρέχονται στον ιδιοκτήτη σπιτιού, καθώς και όλες οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες για το μεμονωμένο πρόβλημα των παρασίτων που μπορεί να έχετε. Προσφέρουμε επίσης διάφορα είδη εφαρμογών, που καλύπτουν ποικίλα παράσιτα και προσφέρουν προστασία καθ ‘όλη τη διάρκεια του χρόνου, ώστε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας καλέσετε και να φροντίσουμε το πρόβλημα. Καθώς θέλουμε να παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή των νέων προγραμμάτων, συνεχίστε να ελέγχετε μαζί μας τις καινοτομίες του κλάδου για να προστατεύσετε το σπίτι σας.

ΝΕΚΡΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΕ ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΡΚΕ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ
ΝΕΚΡΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΕ ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΡΚΕ 

Είτε πρόκειται για μια έκτακτη περίπτωση, είτε για μια τακτική επίσκεψη, οι απολυμαντές μας είναι πάντα έτοιμοι να διαχειριστούν οποιαδήποτε δύσκολη ή και εύκολη κατάσταση αντιμετωπίζετε. Η πολύχρονη εμπειρία μας, μας καθιστά ειδικούς σε ότι και αν συμβαίνει στον χώρο σας.

Επικοινωνήστε σήμερα με την εταιρία μας στο 210 40 05 111 για κάθε είδους απολυμάνσεις!

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210 40 05 111 . Γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις και όλα τα είδη:

 • απολυμάνσεις για μονοκατοικίες
 • απολυμάνσεις για διαμερίσματα
 • απολυμάνσεις για πολυκατοικίες
 • απολυμάνσεις για γραφεία
 • απολυμάνσεις για σχολεία
 •  απολυμάνσεις για νοσοκομείαΓια την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτι
  Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στη Νίκαια
  Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος 

  κής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Έχουμε λάβει τη μέγιστη προσοχή κατά την επιλογή των χημικών προϊόντων, τον τρόπο εφαρμογής, τη διαθεσιμότητα των αντιδότων, την τοξικότητα των χημικών ουσιών και άλλων παραμέτρων πριν από την εφαρμογή.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΡΟΥΤΟ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ
ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΡΟΥΤΟ

Όλοι οι τεχνικοί εκπαιδεύονται και παρακολουθούν τακτικά σεμινάρια για να είναι πάντα ενημερωμένοι σχετικά με τα νέα σκευάσματα και τις τεχνολογίες. Να είστε βέβαιοι ότι βρίσκεστε σε καλά χέρια. Είμαστε πολύ περήφανοι για την εξυπηρέτηση των πελατών μας και η δουλειά μας θα ολοκληρωθεί μόνο όταν θα είστε εσείς ευχαριστημένοι.

Μπορούμε και διατηρούμε αυτή την επιχείρηση επειδή ως προϋπόθεση έχουμε πάντα την απαράμιλλη εξυπηρέτηση των πελατών και πρώτης τάξεως ποιότητα. Οι πελάτες μας μπορούν πάντα να υπολογίζουν σε εμάς για να γίνει η δουλειά σωστά από την πρώτη φορά.

Παρέχουμε μια αξιόπιστη φιλική εξυπηρέτηση για αυτό και οι πελάτες μας, μας συστήνουν ανεπιφύλακτα σε γνωστούς, συγγενείς και φίλους. Βασικότερος και απώτερος σκοπός μας είναι η ασφάλεια και η υγεία σας και σε αυτό δεν συμβιβαζόμαστε. Κάθε περίπτωση είναι μοναδική και ξεχωριστή και σεβόμαστε στο έπακρο τις ανησυχίες όλων των πελατών μας.

Έχοντας ένα σταθερό δίκτυο πελατών, συνεχίζουμε και αναπτυσσόμαστε με γοργούς ρυθμούς χάρη στην σκληρή δουλειά και την εμπιστοσύνη που εσείς μας έχετε δείξει.

Υπηρεσίες απολυμάνσεων

Υπηρεσίες απολυμάνσεων:

 • Απολυμάνσεις – 210 40 05 111
 • Απεντόμωση – 210 40 05 111
 • Μυοκτονία – 210 40 05 111
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία – 210 40 05 111

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις  κάθε είδουςΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ - ΚΟΡΙΟΙ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ

Στην ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ  ΒΛΑΧΟΣ, αναλαμβάνουμε απεντόμωσεις σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ  – 210 40 05 111
 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ  – 210 40 05 111
 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ  – 210 40 05 111
 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ  – 210 40 05 111
 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ  – 210 40 05 111
 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ  – 210 40 05 111

Παρέχουμε αποδεδειγμένα, περιβαλλοντικά ασφαλείς και οικονομικά αποδοτικές λύσεις για τα προβλήματα των παρασίτων σας. Η προσέγγισή μας στον έλεγχο παρασίτων στον επαγγελματικό σας χώρο έχει πολλά βήματα για να εξασφαλιστεί ο έλεγχος:

 • Θα εξαλείψουμε τα παράσιτα που αποτελούν άμεση απειλή για τη λειτουργία της επιχείρησής σας.
 • Προσδιορίζουμε τα σημεία εισόδου, τα θέματα αποχέτευσης και την κακή αποθήκευση για να εξαλείψουμε την πηγή ενδεχόμενων προσβολών από επιβλαβείς οργανισμούς. Τα ειδικά σκευάσματα είναι μόνο ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται σε μια επιτυχημένη στρατηγική καταπολέμησης των παρασίτων. Τα περισσότερα ζητήματα παρασίτων μπορούν να αποφευχθούν με το σωστό πρόγραμμα επιθεώρησης και αντιμετώπισης.
 • Συντάσσουμε συστάσεις συστηματικά για να βελτιώσουμε τα προγράμματα και τις υπηρεσίες μας για τους πελάτες μας

Αυτή είναι μια επαγγελματική σχέση. Αν δεν είμαστε ενωμένοι με τους πελάτες μας, τότε οποιοδήποτε πρόγραμμα ελέγχου παρασίτων τελικά θα αποτύχει. Πρέπει να κατανοήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας, αλλά πρέπει επίσης να εκπαιδεύσουμε τους πελάτες μας σχετικά με το τι μπορούν να κάνουν για να αποτρέψουν τις μολύνσεις.

Απεντόμωση για μύγες

Όλες οι μύγες προέρχονται από την οικογένεια των Διπτέτρων (Diptera) που είναι μία από τις μεγαλύτερες κατηγορίες στον κόσμο με 150.000 είδη σε αυτό. Από αυτά, 6.000 είδη μπορούν να βρεθούν στην Ευρώπη. Κατοικούν όλα τα μέρη της Ευρώπηςς, αλλά τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται σε περιοχές με βλάστηση και κοντά σε πηγές γλυκού νερού.

Παρά κάποιες διαφορές στη δομή τους, η πλειοψηφία των ενήλικων μυγών μπορεί να αναγνωριστεί εύκολα έχοντας μόνο ένα ζευγάρι φτερά που είναι λειτουργικά. Τα πίσω φτερά είναι γνωστά ως “αλτήρες” και δονούνται κατά τη διάρκεια της πτήσης. Είναι στην πραγματικότητα ένα γυροσκοπικό όργανο που τους δίνει ισορροπία κατά τη διάρκεια της πτήσης. Το κεφάλι τους φέρει ένα ζευγάρι μεγάλα μάτια και μια κεραία. Τα στόμια τους είναι κατασκευασμένα για να απορροφούν και να στραγγίζουν το νέκταρ.

ΝΕΚΤΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ Απολυμάνσεις Νίκαιας
ΝΕΚΤΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ 

Ορισμένα είδη, όπως τα κουνούπια, έχουν στόμια που έχουν εξελιχθεί σε εργαλεία που δαγκώνουν και μπορούν να διαπεράσουν το δέρμα και να πιουν αίμα. Κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους, οι μύγες περνούν από μια πλήρη μεταμόρφωση. Τα περισσότερα ενήλικα θηλυκά είναι ωοθηκικά και τοποθετούν αυγά κοντά ή στις πηγές τροφίμων. Μερικές μύγες όπως αυτές που ανήκουν στην οικογένεια Sarcophagidae είναι γνωστές ως σαρκοφάγες μύγες. Είναι ζωοτόκες που σημαίνει ότι γεννούν ζωντανές προνύμφες που τρέφονται με την αποσύνθεση της φυτικής ύλης και μερικές είναι ακόμη και αρπακτικές ή παρασιτικές.

Οι μύγες μπορεί να είναι ένα πραγματικό πρόβλημα και ενόχληση. Είναι επίσης γνωστές ως φορείς ασθενειών ορισμένες από τους οποίες μπορεί να είναι θανατηφόρες. Αναπαράγονται γρήγορα και μπορούν να ζήσουν σχεδόν παντού. Αυτό καθιστά τον έλεγχο και την αντιμετώπιση τους πολύ δύσκολα. Απολυμάνσεις Νίκαιας άμεσα.

Μυοκτονίες

Απολυμάνσεις Νίκαιας - ΤΡΩΚΤΙΚΑ
Απολυμάνσεις Νίκαιας – ΤΡΩΚΤΙΚΑ

Η εταιρεία μας ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ από το 1970 ειδικεύεται και στις μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΗ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΨΩΜΙ - Απολυμάνσεις Νίκαιας
Μυοκτονίες – Απολυμάνσεις Νίκαιας

Τα χημικά σκευάσματα για τις μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται από την Απολυμάνσεις Νίκαιας είναι ασφαλή καθώς είναι  εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Μικροβιοκτονίες 

Η εταιρεία μας ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΕΣ από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες .

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις και ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΕΣ. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Μικροβιοκτονίες πραγματοποιούνται από την Απολυμάνσεις Νίκαιας σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού. Απολυμάνσεις Νίκαιας είναι η λύση.

Δείτε και τις Αποφράξεις Νίκαιας

Δείτε άλλες περιοχές  στα προάστια Πειραιά

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις προάστια Πειραιά”]

Δείτε περισσότερα

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση