ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Νεάπολη 210 40 05 111

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Νεάπολη 210 40 05 111

Απολυμάνσεις Νεάπολη – 210 40 05 111

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΕΑΠΟΛΗ - ΠΑΡΑΣΙΤΑ
Απολυμάνσεις Νεάπολη – ΠΑΡΑΣΙΤΑ

Η Απολυμάνσεις Νεάπολη είναι μια εταιρεία ελέγχου των παρασίτων που εδώ και 40 περίπου έτη προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας και δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Παρέχουμε αξιόπιστη και επαγγελματική εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες μας στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα, προσφέροντας μαι ευρεία γκάμα υπηρεσιών.

Με την αύξηση των πληθυσμών των παρασίτων, πολλοί κάτοικοι της Νεάπολης επιλέγουν την Απολυμάνσεις Νεάπολη για αποτελεσματικό έλεγχο των παρασίτων. Τα κουνούπια, τα μυρμήγκια, οι κατσαρίδες, οι ψύλλοι, οι κοριοί, τα τρωκτικά και άλλα κοινά οικιακά παράσιτα δεν μας ταιριάζουν, ανεξάρτητα από το πόσο μικρή ή μεγάλη είναι η μόλυνσή σας. Και οι υπηρεσίες μας δεν τελειώνουν στα νοικοκυριά. Χρησιμοποιώντας το κορυφαίο σύστημα αντιμετώπισης βλαβερών οργανισμών, παρέχουμε υπηρεσίες πρόληψης και εξόντωσης εντόμων, τρωκτικών και μικροοργανισμών και σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, έτσι ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε το χώρο εργασίας ασφαλή και απαλλαγμένο από παράσιτα. Κάντε το πρόβλημα των παρασίτων σας παρελθόν. Επικοινωνήστε με την Απολυμάνσεις Νεάπολη για ένα αποτελεσματικό σχέδιο ελέγχου προσαρμοσμένο στο σπίτι, την επιχείρηση και τις ανάγκες σας.

ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ Απολυμάνσεις Νεάπολη
ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ Απολυμάνσεις Νεάπολη

Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι, ευγενικοί και φιλικοί και με την πολύχρονη και πολύτιμη εμπειρία τους, διασφαλίζουν την πλήρη ικανοποίηση όλων των πελατών μας. εξολοθρευτές μας είναι ευγενικό, εξυπηρετικό και έμπειρος. Προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες εξόντωσης που εγγυώνται την απόλυτη εκμηδένιση των παρασίτων. Σας προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές. Οι επαγγελματίες απολυμαντές μας χρησιμοποιούν μόνο ασφαλή, αξιόπιστα και εγκεκριμένα προϊόντα σε όλες τις εφαρμογές ελέγχου επιβλαβών οργανισμών.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΠΛΕΕΙ ΣΕ ΝΕΡΟ Απολυμάνσεις Νεάπολη
ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΠΛΕΕΙ ΣΕ ΝΕΡΟ Απολυμάνσεις Νεάπολη

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμάνσεις Βλάχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμάνσεις Βλάχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στη Νίκαια
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στη Νίκαια

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμάνσεις Βλάχος στο 210 40 05 111  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Νεάπολη - ΤΡΩΚΤΙΚΑ

Είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε κάθε είδος παράσιτο όπως μυρμήγκια, κατσαρίδες, σφήκες, αρουραίους, ποντίκια, ψύλλους, κοριούς, μύγες, κουνούπια, κ.α.

Υπηρεσίες – Απολυμάνσεις Νεάπολη

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Νεάπολη – 210 40 05 111
 • Απεντόμωση Νεάπολη – 210 40 05 111
 • Μυοκτονία Νεάπολη – 210 40 05 111
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Νεάπολη – 210 40 05 111

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις – Απολυμάνσεις Νεάπολη

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απεντομώσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Μυοκτονίες – Απολυμάνσεις Νεάπολη

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων. Απολυμανσεις Νεάπολη

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Νεάπολη

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Νεάπολη

Η Νεάπολη είναι συνοικία της Νίκαιας στην Αττική. Βρίσκεται στους πρόποδες του Όρους Αιγάλεω και συνορεύει με το Κερατσίνι και τον Κορυδαλλό. Επίσης στη συνοικία της Νεάπολης υπάρχει το Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης Νίκαιας, που αποτελεί έδρα του Ιωνικού Νίκαιας και το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άνω Νεάπολης (ΔΑΚΑΝ).

πηγή: Wikipedia

Απολυμάνσεις Νεάπολη – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210 40 05 111 Τ.Κ. 18452

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμάνσεις στα προάστια Πειραιά

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις προάστια Πειραιά”]

Δείτε περισσότερα για Απολυμανσεις Νεάπολη

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση