ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Βουλιαγμένης

Απολυμάνσεις Βουλιαγμένης – 210 99 01 999

Απολυμάνσεις Βουλιαγμένης - ΜΥΡΜΗΓΚΙ
ΜΥΡΜΗΓΚΙ

Καλώς ορίσατε στον ιστότοπο της Απολυμάνσεις Βλάχος. Εδώ και πολλά χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, μυοκτονίας και απεντόμωσης στην Βουλιαγμένη αλλά και σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Η επιχείρησή μας κατέχει ηγετική θέση στον τομέα μας. Αυτό βέβαια το πετύχαμε με την σκληρή δουλειά και τον ζήλο που έχουμε επιδείξει.

Γιατί να μας επιλέξετε

Στην εταιρία μας έχουμε πλούσια εμπειρία στον ελέγχο και την αντιμετώπιση των παρασίτων σε όλους σχεδόν τους επαγγελματικούς κλάδους, όπως η υγειονομική περίθαλψη, η επεξεργασία και διανομή τροφίμων, η φιλοξενία, η εκπαίδευση, η διαχείριση εμπορικών ακινήτων και πολλά άλλα. Προσφέρουμε πολλές επαγγελματικές υπηρεσίες για επιχειρήσεις και εμπορικές εγκαταστάσεις, όπως εσωτερική εκπαίδευση και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Για να δείτε πώς μπορούμε να αναπτύξουμε ένα πρόγραμμα ελέγχου παρασίτων που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της εταιρείας σας και που αποτελεσματικά επιλύει τα προβλήματα των παρασίτων σε όλη την επιχείρηση ή την επαγγελματική σας εγκατάσταση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Οι υπηρεσίες και τα προγράμματα ελέγχου επιβλαβών οργανισμών αποτελούν την ιδανική λύση για επιχειρήσεις στις περιοχές των νοτίων προαστίων καθώς και σε όλη τη Βουλιαγμένη. Διασφαλίζουμε ότι οι ποιοτικές λύσεις διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών θα δώσουν μια αναβάθμιση στην επιχείρησή σας.

Ως ηγέτης η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ Βλάχος προσφέρει τις πιο ενημερωμένες και ασφαλείς υπηρεσίες και πρακτικές ελέγχου των παρασίτων για τον άνθρωπο, τα κατοικίδια και το περιβάλλον.

Η ασφάλεια και η υγεία σας αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα. Σε κάθε εφαρμογή που αναλαμβάνουμε εκδίδεται πιστοποιητικό απεντόμωσης και μυοκτονίας, καθώς η εταιρεία μας διαθέτει την απαραίτητη άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Όλοι οι εργαζόμενοι υποχρεούνται να παρακολουθήσουν σεμινάρια και να καταρτιστούν για να είναι πάντα ενημερωμένοι με τις τρέχουσες μεθόδους εφαρμογής, τα θέματα ασφάλειας και τους κανονισμούς σχετικά με τον έλεγχο και τη διαχείριση των επιβλαβών οργανισμών.

 ΝΕΚΡΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ
 ΝΕΚΡΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ

Επικοινωνήστε σήμερα  στο 210 99 01 999 για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Εξυπηρετούμε ολόκληρη την περιοχή της Αττικής και είμαστε ειδικοί να αντιμετωπίσουμε και να καταπολεμήσουμε κάθε παράσιτο, καθώς η ανταπόκρισή μας είναι άμεση, κρατώντας κάθε επιβλαβείς οργανισμούς έξω από τον χώρο σας.

Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι αποκλειστικά από εμάς και συνεχίζουν να καταρτίζονται και να παρακολουθούν σεμινάρια, ώστε να είναι πάντα ενημερωμένοι και έτοιμοι για τα νέα σκευάσματα και τεχνικές. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το αρμόδιο υπουργείο και είναι ασφαλή για τον άνθρωπο, τα ζωάκια και το περιβάλλον.

Η Απολυμάνσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.

Γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • απολυμάνσεις για μονοκατοικίες
 • απολυμάνσεις για διαμερίσματα
 • απολυμάνσεις για πολυκατοικίες
 • απολυμάνσεις για γραφεία
 • απολυμάνσεις για σχολεία
 • απολυμάνσεις για νοσοκομεία

  Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της απολυμάνσεις Βουλιαγμένης
  Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς 

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Έχουμε λάβει τη μέγιστη προσοχή κατά την επιλογή των χημικών προϊόντων, τον τρόπο εφαρμογής, τη διαθεσιμότητα των αντιδότων, την τοξικότητα των χημικών ουσιών και άλλων παραμέτρων πριν από την εφαρμογή.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συστηθούμε ως πρωτοπόροι στον τομέα των παρασίτων. Το έχουμε αποδείξει και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά. Στις ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

Απεντομωσεις Μυοκτονιες απολυμάνσεις Βουλιαγμένης
Απεντομωσεις Μυοκτονιες
 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από την ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απεντόμωση για ψύλλους

ΝΕΚΡΟΙ ΨΥΛΛΟΙ Απολυμάνσεις Βουλιαγμένη
ΝΕΚΡΟΙ ΨΥΛΛΟΙ

Οι ψύλλοι μπορούν να πηδήσουν μέχρι και 40 εκατοστά. Αυτό είναι περίπου 150 φορές το δικό τους ύψος! Φανταστείτε έναν άνθρωπο με ύψος 1,80 που πηδάει μέχρι τον 90ο όροφο ενός ουρανοξύστη για να πάρετε μία ιδέα.

Οι ψύλλοι είναι μια σοβαρή απειλή για τα κατοικίδια ζώα σας.

Συγκεντρώσαμε κάποιες πληροφορίες για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε περισσότερα σχετικά με τους ψύλλους

 • Οι ψύλλοι είναι εξαιρετικά εύκολο να εντοπιστούν, δεδομένου ότι συνήθως δεν μπορούν να ζήσουν στο σπίτι χωρίς την παρουσία κατοικίδιων ζώων ή τρωκτικών, οπότε το πρώτο που έχετε να κάνετε είναι να ελέγξετε τα κατοικίδια ζώα σας.
 • Ψάξτε για μικρά καστανά ή μαύρα έντομα μήκους 3 χιλιοστών στις τρίχες ή τη γούνα τους.
 • Οι έλεγχοι ψύλλων γίνονται σε πολλά διαφορετικά σημεία. Πιστέψτε το ή όχι, μπορείτε σχεδόν να ελέγξετε τους ψύλλους με ηλεκτρική σκούπα. Ο στόχος σας είναι να απορροφήσετε τις προνύμφες και τα αυγά ψύλλων. Εδώ είναι μερικές συμβουλές: φροντίστε να μην αφήσετε κανένα σημείο του σπιτιού χωρίς να το ελέγξτε και ειδικά όπου τα κατοικίδια ζώα σας ξοδεύουν τον περισσότερο χρόνο τους. Κοιτάξτε κάτω από τα έπιπλά σας, μέσα στις καρέκλες και τους καναπέδες σας, κατά μήκος του τοίχου, κάτω από τα κρεβάτια και οποιαδήποτε άλλη κρυψώνα. Κάθε φορά που τελειώνετε την ηλεκτρική σκούπα, βεβαιωθείτε ότι έχετε αδειάσει την τσάντα ή μπορεί να είναι μακριά από το σπίτι σας, ώστε να μην επανέλθουν, αφού έχετε εργαστεί τόσο σκληρά.
 • Ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσετε το κατοικίδιό σας είναι η συχνή φροντίδα. Τα κατοικίδια χρειάζονται συχνό χτένισμα και λουτρά με σαπούνι, επειδή χρησιμοποιώντας το σαπούνι θα σκοτώσουν πραγματικά τους ψύλλους του κατοικίδιου ζώου σας. Αυτές οι ενέργειες μπορεί να απαιτούν πολύ χρόνο, αλλά θα βοηθήσουν πολύ μακροπρόθεσμα. Δεν θα σας βλάψει να πάτε το κατοικίδιο ζώο σας στον κτηνίατρο σας όπου μπορούν να σας δώσουν συμβουλές για το πώς να θεραπεύσετε το κατοικίδιο ζώο σας ή ακόμα και να σας συνταγογραφήσει ένα φάρμακο για αυτό. Είναι επίσης σημαντικό να χρησιμοποιείτε προϊόντα ελέγχου ψύλλων στα κατοικίδια ζώα σας.
 • Οποιοδήποτε προϊόν χρησιμοποιείτε, φροντίστε να διαβάσετε και να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες της ετικέτας του προϊόντος. Δεν κερδίζετε σχεδόν τίποτα με το να προσπερνάτε κάποιες οδηγίες, αλλά μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά τον κίνδυνο που σχετίζεται με αυτά τα προϊόντα.

 • Εάν δεν έχετε κατοικίδια ζώα, αλλά έχετε ψύλλους, πιθανότατα έχετε τρωκτικά όπως ποντίκια ή αρουραίους. Για να απαλλαγείτε από τους ψύλλους, πρέπει προφανώς να απαλλαγείτε και από τα τρωκτικά και στη συνέχεια να σφραγίζετε το σπίτι, ώστε τα νέα τρωκτικά να μην μπορούν να επανέλθουν. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο και τρομακτικό. Ευτυχώς, στην Απολυμάνσεις Βουλιαγμένη μπορούμε να σας βοηθήσουμε.
ΝΕΚΡΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ
ΝΕΚΡΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ – απολυμάνσεις Βουλιαγμένης

Μυοκτονίες Βουλιαγμένη

Η εταιρεία μας Μυοκτονίες Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται και στις μυοκτονίες .

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Για τη μυοκτονία είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι μυοκτονίες και ο σχεδιασμός της μυοκτονίας γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό. Απολυμάνσεις Βουλιαγμένης στο 210 99 01 999.

Μικροβιοκτονίες Βουλιαγμένη

Η εταιρεία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται και στις μικροβιοκτονίες στην Βουλιαγμένη.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές μικροβιοκτονίες. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Μικροβιοκτονίες πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού. Απολυμάνσεις Βουλιαγμένης για άμεσο αποτέλεσμα.

Πληροφορίες περιοχής Βουλιαγμένης

Η Βουλιαγμένη είναι παραθαλάσσιος οικισμός, μέρος του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Αθηνών που βρίσκεται 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού. Μαζί με τη νησίδα Υδρούσα αποτελούν τη Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές στα νότια προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις νότια προάστια”]

Εκτός από τις απολυμάνσεις η εταιρία μας πρωταγωνιστεί και στις αποφράξεις. Μερικές περιοχές των νοτίων προαστίων

Δείτε περισσότερα για ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Απολυμάνσεις Βουλιαγμένης

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

απολυμάνσεις Βουλιαγμένης για κατσαρίδες

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση

απολυμάνσεις Βουλιαγμένης άμεσα στο210 99 01 999