ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΦΡΕΑΤΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΦΡΕΑΤΙΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ. Κάθε χρόνο μετά την περίοδο των βροχών πολλά φρεάτια μαζεύουν αδρανή υλικά και βουλώνουν. Η εταιρεία Αποφράξεις Βλάχος, παρέχει υπηρεσίες αποφράξεων και καθαρισμούς φρεατίων από χώμα, άμμο, λίπος, κλαδιά και όποια άλλα εμπόδια. Ένα φραγμένο φρεάτιο μπορεί να δημιουργήσει πολλά ανεπιθύμητα επακόλουθα όπως υπερχείλιση, καταστροφή τοιχίων μέχρι και πλημμύρα υπογείων και στεγανών.

Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων και άντλησης νερού για σιφώνια, κουζίνες, μπανιέρες κ.τ.λ. Επίσης, διαθέτουμε διάγνωση με κάμερα και εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Εξυπηρετούμε πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, Δήμους, ΟΤΑ,  εργοστάσια, βιοτεχνίες, νοσοκομεία και οποιοδήποτε κτίριο αντιμετωπίζει αποχετευτικά προβλήματα. Εκτός από τον καθαρισμό φρεατίων, κάνουμε και όλα τα είδη των αποφράξεων αποχετεύσεων και των καθαρισμών:

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Όταν συνεργάζεστε με την Αποφράξεις Βλάχος, το συνεργείο μας θα φτάσει στον χώρο σας με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, έτοιμο να αποφράξει κάθε φρεάτιο και όχι μόνο. Εργαζόμαστε γρήγορα και καθαρά, με φιλικότητα και επαγγελματισμό. Τα συνεργεία απόφραξης διαθέτουν υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης στις αποφράξεις φρεατίων και αποφράξεις παντός τύπου.

Κρατήστε τις αποχετεύσεις σας καθαρές με τις επαγγελματικές υπηρεσίες της «Αποφράξεις Βλάχος». Καλέστε μας για άμεση εξυπηρέτηση σήμερα, σε όλη την Αθήνα.

Προληπτικές Μηνιαίες Συντηρήσεις

Αποφράξεις και ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Αναλαμβάνουμε ΜΗΝΙΑΙΕΣ, ΕΞΑΜΗΝΕΣ ή ΕΤΗΣΙΕΣ προληπτικές συντηρήσεις. Η συχνότητα εφαρμογής τους εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού. Με τη συντήρηση της αποχέτευσης ή του φρεατίου σας μπορούμε να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση. Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, προλαβαίνουμε τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής. Μια συντήρηση στην αποχέτευση μπορεί να σας γλιτώσει από πάρα πολλά έξοδα και από πολλές ζημιές.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ
ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ – ΕΟΡΤΕΣ – ΑΡΓΙΕΣ
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ – ΠΑΣΧΑ

Ο στόλος των κινητών συνεργείων της Αποφράξεις Βλάχος διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα οχήματα, για να μπορούν οι τεχνικοί που τα στελεχώνουν να μπορούν να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις για ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΦΡΕΑΤΙΟΥ, εύκολες ή δύσκολες. Έτσι σε κάθε μας όχημα βρίσκονται όλα τα ειδικά και υπερσύγχρονα εργαλεία, ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα, πιεστικά υδροβολής υψηλής πίεσης, ειδικές ψηφιακές κάμερες διάγνωσης της αποχέτευσης με υψηλή ευκρίνεια.

Σημάδια μιας βουλωμένης γραμμής αποχέτευσης

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Μια βουλωμένη γραμμή αποχέτευσης μπορεί να έχει καταστροφικές επιπτώσεις στις υδραυλικές εγκαταστάσεις του σπιτιού σας. Είναι από τις περιπτώσεις που χρήζει άμεση επαγγελματική βοήθεια και αν το αγνοήσετε τότε το πρόβλημα θα επιδεινωθεί. Η συσσώρευση σκουπιδιών και οι τυχόν εισερχόμενες ρίζες δέντρων μέσα στο φρεάτιο, αλλά και ένας κατεστραμμένος σωλήνας μπορεί να προκαλέσει προβλήματα τα οποία είναι δαπανηρά αν αφεθούν, ως προς την επίλυσή τους. Επομένως είναι σημαντικό να ενεργήσετε άμεσα όταν διαπιστώσετε ότι το φρεάτιο του σπιτιού σας είναι βουλωμένο. Όταν το κεντρικό φρεάτιο έχει αρχίσει να βουλώνει, υπάρχουν σημάδια που σας το δείχνουν, όπως:

Οι υδραυλικές συσκευές στραγγίζουν αργά

Το νερό αποστραγγίζεται αργά ή καθόλου από τις υδραυλικές συσκευές σε όλο το σπίτι σας. Μπορεί να επηρεαστούν όλες οι αποχετεύσεις δηλαδή του νεροχύτη, της μπανιέρας και του ντους. Μπορεί επίσης να υπάρχουν προβλήματα με το ξέπλυμα της λεκάνης της τουαλέτας ή μπορεί ακόμη και να υπερχειλίσει, φέρνοντας ενδεχομένως νερό και λύματα στο σπίτι σας. Μπορεί να προκληθεί ζημιά στο τρεχούμενο νερό και μόλυνση από βακτήρια και ιούς. Ακόμα, αν η λειτουργία του πλυντηρίου προκαλεί υπερχείλιση στο νιπτήρα του μπάνιου, μπορεί να οφείλεται σε βούλωμα του κεντρικού φρεατίου.

Ήχοι γουργουρίσματος στις αποχετεύσεις

Ο ήχος γουργουρίσματος είναι χαρακτηριστικό σημάδι ενός βουλωμένου φρεατίου. Μπορεί να το εντοπίσετε στη λεκάνη της τουαλέτας, στο νεροχύτη, στο πλυντήριο κ.ο.κ. Πολλές φορές οι ρίζες των δέντρων που βρίσκονται κοντά στο κεντρικό φρεάτιο, είναι υπεύθυνες για το φράξιμό του. Καθώς μεγαλώνουν και αναπτύσσονται εισχωρούν όλο και πιο βαθιά στις σωληνώσεις, με αποτέλεσμα το φράξιμο. Έτσι τα συμπτώματα, όπως το γουργούρισμα, σταδιακά θα αυξηθούν.

Η βεντούζα δεν αρκεί για απόφραξη

Πολλές φορές σε κοινά βουλώματα χρησιμοποιούμε μια βεντούζα για απόφραξη. Όμως αν αυτό έχει γίνει συχνό φαινόμενο στα σημεία αποχέτευσης του σπιτιού, όπως στη λεκάνη της τουαλέτας, στο νιπτήρα αλλά και στο νεροχύτη της κουζίνας, τότε το φράξιμο βρίσκεται πιθανότατα στο κεντρικό σύστημα της αποχέτευσης του κτιρίου με απόληξη στο κεντρικό φρεάτιο του κτιρίου. Η επίδραση ενός φράγματος στην πίεση του νερού μπορεί επίσης να οδηγήσει σε ανεξήγητες αλλαγές στη στάθμη του νερού της τουαλέτας.

Το νερό ανεβαίνει από τη γραμμή αποχέτευσης

Όταν ένας επαγγελματίας τεχνικός αποφράξεων καθαρίζει ένα φρεάτιο, μπορεί να έχει πρόσβαση και στο σωλήνα της αποχέτευσης, ελέγχοντας με κάμερα και γνωρίζοντας πού ακριβώς θα καθαρίσει. Αν το νερό ρέει προς τα πάνω ή προς τα έξω, τότε η κεντρική γραμμή της αποχέτευσης είναι βουλωμένη και δεν μπορεί να αποστραγγίσει.

Οι αποχετεύσεις σας αρχίζουν να μυρίζουν

Αν υπάρχει διάχυτη δυσοσμία στο σπίτι από όλες τις αποχετεύσεις, τότε τα λύματα δεν αποστραγγίζονται κανονικά. Όλα τα απόβλητα που κανονικά θα έπρεπε να έχουν καταλήξει στο φρεάτιο, ρέουν μέσω των γραμμών αποχέτευσης προς τα πάνω.

Αν επίσης, στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας, δηλαδή στην αυλή ή στον κήπο δείτε λάσπη ή μαζεμένο νερό χωρίς να έχει κακοκαιρία, τότε αυτό είναι σημάδι ότι η υπόγεια γραμμή της αποχέτευσης δυσλειτουργεί ή είναι εντελώς φραγμένη. Μπορεί ακόμα να παρατηρήσετε ανάπτυξη χλόης στον κήπο σας με ταχείς ρυθμούς, λόγω των νερών. Τα χόρτα και η βλάστηση μπορεί να τρέφονται με θρεπτικά συστατικά που έχουν κολλήσει ή διαρρέουν από τη γραμμή αποχέτευσης.

Παρατηρήσατε σημάδια βουλωμένης κεντρικής γραμμής αποχέτευσης;

ΠΟΤΕ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Αν επιβεβαιώσετε ότι το κεντρικό σας φρεάτιο είναι βουλωμένο, καλέστε μας να σας βοηθήσουμε. Ο καθαρισμός του φρεατίου είναι μια εργασία που απαιτεί γνώσεις, αλλά είναι και επικίνδυνη για την ανθρώπινη υγεία αν δεν είστε επαρκώς προστατευμένοι. Τα λύματα που βρίσκονται στο κεντρικό φρεάτιο είναι άκρως επικίνδυνα για τους ανθρώπους καθώς είναι γεμάτα με βακτήρια και ιούς.

Η εταιρεία μας είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους καθαρισμού και επισκευής των φρεατίων. Ο επαγγελματίας τεχνικός αποφράξεων που θα σας επισκεφθεί, μπορεί να αντιμετωπίσει την αιτία των βουλωμένων υδραυλικών σας εγκαταστάσεων και να καθαρίσει το κεντρικό σας φρεάτιο. Θα είμαστε άμεσα δίπλα σας και θα διαγνώσουμε γρήγορα το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε προσφέροντας οριστικές λύσεις. Παρέχουμε ανταγωνιστικές τιμές για καθαρισμό φρεατίων αποχέτευσης υψηλής ποιότητας.

Αποφράξεις

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

210 76 22 111

Επικοινωνήστε μαζί μας όλο το 24ωρο