ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Παλαιό Φάληρο 210 99 01 999

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Παλαιό Φάληρο 210 99 01 999

Απολυμάνσεις Παλαιό Φάληρο 210 99 01 999

Η εταιρεία μας μας προσφέρει τις υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Η εμπειρία μας και η πείρα μας δεν αφήνουν περιθώρια αποτυχίας σε οποιαδήποτε εργασία και αν αναλαμβάνουμε.

Η δουλειά σας είναι σημαντική, μην αφήνετε τα παράσιτα να σταματήσουν τη δουλειά σας. Καλέστε μας σήμερα, εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με ένα παράσιτο. Θα στείλουμε τους τεχνικούς αντιπροσώπους μας για την καταπολέμηση των παρασίτων, για να αντιμετωπίσουν γρήγορα την κατάσταση και να την εξαλείψουν σε χρόνο μηδέν.

ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΩΡΟΥ Απολυμάνσεις Παλαιό Φάληρο
ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΩΡΟΥ

Στην εταιρεία μας διαχειριζόμαστε μια μεγάλη ποικιλία παρασίτων, όπως:

Είμαστε μια ανθρωποκεντρική επιχείρηση έχοντας ως απώτερο σκοπό μας την άριστη εξυπηρέτησή και την 100% ικανοποίησή σας. Επιπλέον, οι άρτια εκπαιδευμένοι και έμπειροι τεχνικοί μας είναι ικανοί να επιλύσουν οποιοδήποτε ανεπιθύμητο παράσιτο έχει εισβάλλει στον χώρο σας.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στο Παλαιό Φάληρο
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στο Παλαιό Φάληρο

Ο έλεγχος των παρασίτων θα πρέπει να ανατίθεται σε επαγγελματίες που κατέχουν τις γνώσεις και τις ικανότητες να αντιμετωπίσουν ότι και αν συμβαίνει στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 99 01 999 και θα είστε σε ασφαλή χέρια.

Απολυμάνσεις Παλαιό Φάληρο - ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

 • μυρμήγκια
 • κατσαρίδες
 • σκόρο
 • ψύλλοι
 • κουνούπια
 • μύγες
 • ποντίκια

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 210 99 01 999  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Οι εργασίες που παρέχουμε απευθύνονται σε κάθε είδους οίκημα, στον ιδιωτικό, εμπορικό και δημόσιο τομέα. Ανταποκρινόμαστε και αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά κάθε περίπτωση παρασίτων με πάνω από 30 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας. Η φήμη που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια οφείλεται κατά κύριο λόγο στην υψηλής ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών και άψογη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεων 

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.

Απολυμάνσεις Παλαιό Φάληρο
Απεντομωσεις 

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απεντόμωση Απολύμανση για κοριούς

Τα κρούσματα από κοριούς είναι όλο και πιο συχνά, καθώς ο αριθμός τους έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία 10 χρόνια. Δεδομένου ότι τα παράσιτα είχαν φτάσει στο χείλος της εξαφάνισης, τα φθηνά αεροπορικά ταξίδια επέτρεψαν στους ανθρώπους να επισκέπτονται προορισμούς όπου οι κοριοί εξακολουθούσαν να αναπτύσσονται. Φέρνοντας τους πίσω στις αστικές περιοχές, τα προβλήματα με τους κοριούς αυξήθηκαν ραγδαία λόγω των υπερβολικά πολυσύχναστων περιοχών, καθώς και του τεράστιου αριθμού των ξενοδοχείων, ξενώνων και των κοινών κατοικιών.

ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΟΡΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΕΡΙ Απολυμάνσεις Παλαιό Φάληρο
ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΟΡΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΕΡΙ

Η Απολυμάνσεις Παλαιό Φάληρο είναι ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών ελέγχου και αντιμετώπισης των κοριών.

 1. Οι κοριοί συχνά φτάνουν εύκολα από έναν προορισμό σε άλλον.
 2. Μπορούν να σας ακολουθήσουν στο σπίτι εάν έχετε μείνει σε ένα προσβεβλημένο ξενοδοχείο ή κατοικία.
 3. Λόγω αυτού τα μεταχειρισμένα έπιπλα δημιουργούν σοβαρό κίνδυνο για κοριούς.

Πώς να αποφύγετε τους κοριούς

Οι περιοχές του σπιτιού με δραστηριότητα κοριών πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα, καθώς και οι γύρω περιοχές. Οι κοριοί θα προσπαθήσουν να αποφύγουν χημικά σκευάσματα. Η αντιμετώπιση ολόκληρου του ακινήτου,από την Απολυμάνσεις παλαιό Φάληρο συμπεριλαμβανομένων των παρακείμενων δωματίων, βελτιώνει τις πιθανότητες συνολικής εξάλειψης.

Πώς να αντιμετωπίσετε τους κοριούς;

Δυστυχώς, μόλις εξαπλωθεί η μόλυνση, δεν υπάρχει αποτελεσματική, φυσική μέθοδος για την απομάκρυνση των κοριών. Σας συμβουλεύουμε να αποθηκεύσετε κάπου αλλού, όλα τα αντικείμενα και τα ρούχα που βρίσκονται στο συγκεκριμένο χώρο, ώστε η περιοχή να είναι όσο το δυνατόν πιο ελεύθερη. Τα κλινοσκεπάσματα πρέπει να απογυμνωθούν και μαζί με τα ρούχα να πλυθούν σε ένα κύκλο άνω των 60 ° C. Όλα αυτά θα βοηθήσουν πολύ την επεξεργασία της θεραπείας.

Η Απολυμάνσεις Παλαιού φαλήρου εξειδικεύεται στην εξάλειψη των κοριών. Ως κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών απεντόμωσης, μπορείτε να εμπιστευτείτε την Απολυμανσεις Παλαιο Φαληρο για να απαλλαγείτε από τα παράσιτα. Όχι μόνο εξοντώνουμε τους κοριούς,αλλά παρέχουμε επίσης υπηρεσίες απολύμανσης για έπιπλα, όπως κρεβάτια, καναπέδες και χαλιά.

Για τις κορυφαίες υπηρεσίες ελέγχου κοριών με πιστοποίηση από πτυχιούχους γεωπόνους, τηλεφωνήστε τώρα στην Απολυμανσεις Παλαιου Φαληρου

Ποια είναι τα σημάδια των κοριών;

Μια προσβολή από κοριούς μπορεί να είναι δύσκολο να παρατηρηθεί κατά τα πρώτα στάδια. Τα σημάδια θα γίνουν σύντομα αισθητά σε κρεβάτια, παπλώματα και στρώματα. Ως κορυφαία εταιρία ελέγχου παρασίτων, η ομάδα της Απολυμάνσεις Παλαιό Φάληρο κατανοεί ότι οι μολύνσεις προκαλούν προβλήματα σε ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ομάδα των τεχνικών αντιμετώπισης κοριών εργάζεται σκληρά για την ταχεία και αποτελεσματική αφαίρεση των παρασίτων.

Ο ψεκασμός ειδικού, πιστοποιημένου σκευάσματος για κοριούς είναι η γρηγορότερη, πιο αποτελεσματική μέθοδος που προτείνουμε και παρέχεται από μια εξειδικευμένη ομάδα της Απολυμανσεις Π. Φαλήρου. Επιπλέον, προσφέρουμε εγγυημένες χημικές επεξεργασίες και σε άλλα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων των αποσκευών ή των επίπλων. Η έμπειρη ομάδα τω τεχνικών μας θα αξιολογήσει την κατάστασή σας και θα σας συστήσει τον καλύτερο τρόπο για την εξάλειψη του προβλήματος.

Μυοκτονίες

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Απολυμάνσεις Παλαιό Φάληρο - ΤΡΩΚΤΙΚΟ
Απολυμάνσεις Παλαιό Φάληρο

Μικροβιοκτονίες

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Δείτε άλλες περιοχές  στα νότια προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις νότια προάστια”]

Εκτός από τις απολυμάνσεις η εταιρία μας πρωταγωνιστεί και στις αποφράξεις. Μερικές περιοχές των νοτίων προαστίων είναι:

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση