ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ «ΒΛΑΧΟΣ» στην ΚΗΦΙΣΙΑ, ο ειδικός της αποχέτευσης!

210 80 80 878

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ. Από τις συνήθεις εργασίες των αποχετεύσεων έως και τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης η εταιρεία «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ»  είναι έτοιμη να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες σας και να ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες σας για καθαρισμούς, αποφράξεις και συντηρήσεις αποχετεύσεων.

Αντιμετωπίζουμε άμεσα βουλωμένες αποχετεύσεις, σιφώνια, λεκάνες, νεροχύτες, νιπτήρες, μπανιέρες, φρεάτια και υδρορροές. Με σύγχρονες μεθόδους (κάμερα) και έμπειρο προσωπικό, η φραγή των αγωγών σας θεωρείται παρελθόν. Εξασφαλίστε την ομαλή λειτουργία του αποχετευτικού σας δικτύου για πάντα, μόνο με ένα τηλεφώνημα, οικονομικά και αποτελεσματικά.

Στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ, χρησιμοποιούμε την πολύχρονη εμπειρία μας για να κατανοήσουμε και να λύσουμε τυχόν προβλήματα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και δοκιμάζουμε νέες και καινοτόμες μεθόδους ώστε να μπορέσουμε να προστατεύσουμε το σπίτι ή την επιχείρησή σας με ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Ανταποκρινόμαστε και επιλύουμε κάθε αποχετευτικό ζήτημα που παρουσιάζεται στον χώρο σας.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» ιδρύθηκε το 1978 και προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα σε προσιτές τιμές και μια πληθώρα υπηρεσιών όπως απόφραξη, καθαρισμό, συντήρηση αποχετεύσεων, αντλήσεις υδάτων. Είμαστε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των αποχετεύσεων και τα τελευταία 40 και πλέον χρόνια έχουμε δεσμευτεί για υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας για την πλήρη ικανοποίηση των πελατών.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στην Κηφισιά
 • Απόφραξη Νεροχύτη στην Κηφισιά
 • Απόφραξη Υδρορροής στην Κηφισιά
 • Απόφραξη Τουαλετών στην Κηφισιά
 • Απόφραξη Σιφωνιού στην Κηφισιά
 • Καθαρισμός Φρεατίων στην Κηφισιά
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στην Κηφισιά
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στην Κηφισιά
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στην Κηφισιά

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΑΙΤΙΕΣ ΒΟΥΛΩΜΑΤΟΣ

Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο και αυτό γιατί οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί αποκλειστικά από την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ». Τα εργαλεία και τα μηχανήματα που φέρουν τα οχήματα των συνεργείων μας είναι προηγμένης τεχνολογίας και θα ολοκληρώσουν αποτελεσματικά κάθε εργασία που τους ανατίθεται, επαναφέροντας την εύρυθμη λειτουργία της καθημερινότητάς σας.

Μάθετε γιατί βουλώνουν οι αποχετεύσεις και πως μπορείτε να τις αποφράξετε.

Τα τρόφιμα, οι τρίχες, τα λίπη μπορούν να προκαλέσουν εμπλοκές στην αποχέτευση. Επίσης ρίζες δέντρων, χαρτί υγείας και άλλα προϊόντα υγιεινής μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στις γραμμές αποχέτευσης. Οποιοσδήποτε τύπος βουλώματος μπορεί να προκαλέσει ζητήματα για ένα σπίτι ή μια επιχείρηση, που κυμαίνεται από μικρά προβλήματα έως σοβαρές ζημιές στην ιδιοκτησία.

Όλα τα είδη υλικών και αντικειμένων μπορούν να εμποδίσουν τη ροή των αγωγών σας και να προκαλέσουν φράξιμο: μαλλιά, σαπούνι, γράσο, οδοντόκρεμες, υπολείμματα τροφών, χαρτί υγείας ακόμα και κοσμήματα και παιδικά παιχνίδια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ | Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ μόνος/η μου να κάνω την απόφραξη της αποχέτευσης;

Υπάρχουν κάποιοι τρόποι να δοκιμάσετε όπως η μίξη σόδας και ξυδιού, η χρήση σύρματος, η βεντούζα και πολλοί άλλοι τρόποι που περιγράφουμε σε αυτή τη σελίδα. Ωστόσο αν το φράξιμο βρίσκεται βαθιά στην αποχέτευση χρειάζεστε πιο εξειδικευμένα μέσα.

Η υδροβολή ενδείκνυται για όλες τις περιπτώσεις φραξίματος;

Όχι απαραίτητα. Σε ορισμένες περιπτώσεις που οι αγωγοί μπορεί να είναι ταλαιπωρημένοι χρησιμοποιούμε ηλεκτρική ατσαλίνα για να μην προκαλέσουμε κάποια βλάβη στο δίκτυο. Επιπλέον για να καθαρίσουμε ρίζες από το δίκτυο χρησιμοποιούμε άλλον εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Αποφράξεις αποχετεύσεων στην Κηφισιά, ποιες είναι οι τιμές;

Η τιμή εξαρτάται από τη φύση του προβλήματος, τον χρόνο εργασιών, τη χρήση επιπρόσθετων υπηρεσιών διάγνωσης και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στην Κηφισιά;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στην Κηφισιά και σε όλα τα νότια προάστια.

Πότε να καλέσω επαγγελματίες στις αποφράξεις;

Αν η ροή των υδάτων δεν καλυτερεύει με απλά μέσα όπως η βεντούζα μάλλον το πρόβλημα βρίσκεται πιο βαθιά στην αποχέτευση και χρειάζεται επαγγελματικό εξοπλισμό.

Μυρίζει η αποχέτευση, γιατί;

Το πιο πιθανό είναι να υπάρχει δυσκολία στη διέλευση και στασιμότητα των λυμάτων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα λύματα να σαπίζουν και να αναδύουν μυρωδιές. Επιπλέον οσμές μπορεί να παράγει και η μόνιμη υγρασία σε αυτή τη περίπτωση.


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

  Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΒΛΑΧΟΣ θα εξυπηρετηθείτε με χρήση των πιο εξελιγμένων μηχανημάτων και πιστοποιημένων μεθόδων στον χώρο της απόφραξης δικτύων. Πάντα προσαρμόζουμε τις εφαρμογές μας στις ανάγκες της δικής σας αποχέτευσης διαφυλάσσοντας πως θα την επαναφέρουμε χωρίς να την τραυματίσουμε. Πραγματοποιούμε επαγγελματική απόφραξη σε όλους τους τύπους αποχετεύσεων με σύγχρονες και δοκιμασμένες μεθόδους.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Όταν χρειαζόμαστε απόφραξη της αποχέτευσης κάποιες φορές είναι η κορυφή του παγόβουνου σε σχέση με τα γενικότερα ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει το αποχετευτικό δίκτυο. Οι πιο χρήσιμες επιπλέον υπηρεσίες που μπορεί να σας εξυπηρετήσουν σε κάποιο ζήτημα με το αποχετευτικό σας δίκτυο είναι ο έλεγχος με κάμερα (διάγνωση) ο καθαρισμός αποχέτευσης, η προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης και η άντληση υδάτων. Ποιοι είναι όμως οι πιο σημαντικοί λόγοι που δημιουργούνται βουλώματα, διαρροές και βλάβες γενικότερα αλλά δεν έχουν άμεση σχέση με εμάς και την προσωπική χρήση;

  • Η κακή ποιότητα κατασκευής είναι ένας σημαντικός λόγος που το δίκτυο μας μπορεί να μας προκαλεί συνεχώς πρόβλημα. Κακή σχεδίαση, με διαμόρφωση γωνιών που δυσκολεύουν τη ροή του νερού, στενοί αγωγοί, κλπ.
  • Ένας άλλος σημαντικός λόγος είναι η παλαιότητα του δικτύου. Παρωχημένα υλικά κατασκευής, ταλαιπωρημένοι αγωγοί και πολλές παθογένειες που έχουν παρουσιαστεί με τον καιρό.
  • Τέλος, η κακή συντήρηση του γενικού ή του δικού μας δικτύου πολλές φορές είναι η αιτία των ζητημάτων που αντιμετωπίζουμε. Οι ανωμαλίες στο δίκτυο διαμορφώνονται προσθετικά, έτσι η καλή συντήρησή του είναι ζωτικής σημασίας.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχέτευσης στην ΚΗΦΙΣΙΑ και στις γύρω περιοχές

  Βριλήσσια Μαρούσι Νέα Ερυθραία Εκάλη Πεντέλη

  Εκτός από αποφράξεις στην Κηφισιά εξυπηρετούμε και τις γύρω περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στη κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή των βορείων προαστίων.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

  ΟΧΙ

  Δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι, με τον καιρό, να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται βούλωμα στην αποχέτευση.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση.

  Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

  Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

  Το καπάκι της λεκάνης να είναι κλειστό γιατί μπορεί να πέσουν αντικείμενα χωρίς να το καταλάβουμε, όπως επίσης και μικρά παιχνίδια από τα παιδιά.

  Στους εξωτερικούς χώρους να σκουπίζουμε τακτικά γιατί φύλλα και χώματα θα βουλώσουν τα λούκια προκαλώντας πλημμύρες και υγρασίες.

  Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά του εμπορίου για την απόφραξη της αποχέτευσης

  Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης, πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση.

  Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δε σας προτείνουμε.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ
  ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ
  Google

  Ανακαλύψτε μας στους χάρτες της Google, δείτε τα νέα μας και τις αξιολογήσεις μας.