banner ad

Αποφράξεις Μοσχατο

Αποφράξεις Μοσχάτο – 210 40 05 111

210 90 29 667

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

Τα διάφορα θέματα στην αποχέτευσή σας συμβαίνουν απροσδόκητα, εκεί που δεν το περιμένετε, αλλά το πρόβλημα μπορεί να προϋπάρχει αρκετό καιρό. Οι βουλωμένες αποχετεύσεις δεν είναι πάντα απαραίτητο να προκληθούν από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, αν και επιδεινώνουν τα προβλήματα στην αποχέτευση. Με μια γρήγορη ανταπόκριση μετά την κλήση σας, ένα από τα συνεργεία μας θα έρθει και όλα θα είναι φυσιολογικά όπως και πριν.

Επειδή κανένας δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα χρειαστείτε τις υπηρεσίες μας, είμαστε στην διάθεσή σας σε όλη την διάρκεια του 24ωρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες.

Δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπιστεί, όταν μια αποχέτευση είναι βουλωμένη, αλλά 9 στις 10 φορές μια δυσάρεστη οσμή θα είναι σίγουρα ένα μήνυμα ότι κάτι συμβαίνει.

Όταν το αποχετευτικό σας σύστημα υπολειτουργεί, δυστυχώς δεν θα επιλυθεί το πρόβλημα από μόνο του και αν το αφήσετε θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο.

Αναλαμβάνουμε και αποφράσσουμε αποχετεύσεις παντού στο Μοσχάτο, όπως: Οικίες Νοσοκομεία Στρατόπεδα Εστιατόρια Σχολεία Καφετέριες Δημόσιες υπηρεσίες, κ.α. Πηγαίνουμε σε εκατοντάδες αποφράξεις σε εβδομαδιαία βάση σε όλη την περιοχή του Μοσχάτου και γύρω από αυτή. Η εμπειρία και η πείρα μας σε συνάρτηση με τον εξειδικευμένο εξοπλισμό μας, δεν αφήνουν ποτέ ανολοκλήρωτη αποτελεσματικά μια εργασία.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Επιθεώρηση με κάμερα Μοσχάτο

Έτσι, εάν έχετε ποτέ ένα ζήτημα όπου δεν μπορείτε να εντοπίσετε το πρόβλημα, η έμπειρη ομάδα της Αποφράξεις Μοσχάτο μπορεί να διενεργήσει έρευνα αποστράγγισης με κάμερα, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας αιχμής. Φτάνουμε στην πηγή του προβλήματος! Η αδιάβροχη και εύκαμπτη κάμερα διοχετεύεται στο εσωτερικό των σωληνώσεων και καθορίζεται με απόλυτη σαφήνεια η θέση και το είδος του ζητήματος. Οι πελάτες μπορούν επίσης να έχουν από το συνεργείο μας και μια εξωτερική μνήμη όπου είναι καταγεγραμμένη όλη η εργασία.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Αποφράξεις Μοσχάτο. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Αποφράξεις Φρεατίων Μοσχάτο210 40 05 111210 90 29 667
Απόφραξη Νεροχύτη Μοσχάτο – 210 40 05 111210 90 29 667
Απόφραξη Υδροροής Μοσχάτο – 210 40 05 111210 90 29 667
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Μοσχάτο – 210 40 05 111210 90 29 667
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Μοσχάτο – 210 40 05 111210 90 29 667
Καθαρισμός Φρεατίων Μοσχάτο – 210 40 05 111210 90 29 667
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Μοσχάτο – 210 40 05 111210 90 29 667
Μηνιαίες Συντηρήσεις Μοσχάτο – 210 40 05 111210 90 29 667
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Μοσχάτο – 210 40 05 111 – 210 90 29 667

Επίσης αναλαμβάνουμε:

  • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στο Μοσχατο
  • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στο Μοσχατο
  • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στο Μοσχατο

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Μοσχατο για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 40 05 111 – 210 90 29 667

Αποφράξεις Μοσχατο και στην Αθήνα

Το Μοσχάτο είναι δημοτική ενότητα και έδρα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, στην περιφέρεια του Νοτίου Τομέως στην Αττική. Βρίσκεται σε προνομιακή θέση, περιβαλλόμενο από τον Κηφισό και τον Ιλισσό, ενώ νοτίως βρέχεται από το Σαρωνικό. Το βόρειο τμήμα του διασχίζουν οι γραμμές των ΗΣΑΠ και η οδός Πειραιώς που το χωρίζουν από τη βιομηχανική περιοχή του δήμου (Βι.Πε.) όπου υπάρχουν βιοτεχνίες υποδημάτων, ενδυμάτων, τροφίμων, κεραμικών και οικοδομικών υλικών..

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Μοσχατο κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Απόφραξη με ηλεκτροκίνητο περιστροφικό μηχάνημα Μοσχάτο

Πολλές φορές τα υπόγεια θα πλημμυρίσουν εξαιτίας μιας φραγμένης γραμμής αποχέτευσης-του μεγάλου σωλήνα που οδηγεί από το σπίτι σας κάτω από την αυλή σας στο δημόσιο σύστημα αποχέτευσης. Αν αυτός ο κύριος σωλήνας είναι πλήρως φραγμένος, τα απόβλητα δεν θα είναι σε θέση να ρέουν από το σπίτι σας, αφήνοντας το νερό και τα λύματα να δημιουργούν μπλοκαρίσματα στο υπόγειο σας. Συνήθως, το βούλωμα δημιουργείται από προϊόντα προσωπικής υγιεινής ή από ρίζες από αναπτυσσόμενα ή ώριμα δέντρα που έχουν φτάσει στη γραμμή αποχέτευσης. Το ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα είναι το πρώτο βήμα στην αποδέσμευση της αποχέτευσης και την επίλυση αυτού του προβλήματος.

ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

Πώς λειτουργεί το ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα;

Το ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα χρησιμοποιεί μια περιστρεφόμενη κεφαλή κοπής που είναι προσαρτημένη σε ένα άκαμπτο καλώδιο για να τρυπήσει απευθείας μέσα από το μπλοκάρισμα στην αποχέτευσή σας, βοηθώντας την να ξεβουλώσει. Ένας από τους τεχνικούς μας θα σπρώξει το περιστροφικό μηχάνημα μέσω της κύριας γραμμής αποχέτευσης σας, συνήθως μέσα από ένα καθαρό έξω στο υπόγειο, μέχρι να γίνει μια τρύπα στο φράγμα όπου μπορεί να αποστραγγίσει το νερό. Στη συνέχεια, χρησιμοποιούμε άλλες μεθόδους για να διασφαλίσουμε ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή, αλλά πρέπει να έχουμε λίγο νερό που ρέει μέσω του συστήματος, πριν να ξεκινήσουμε. Οι τεχνικοί μας μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν ένα ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα, σε μικρότερη κλίμακα, για να καθαρίσουν τις μικρότερες αποχετεύσεις στο σπίτι ή στο γραφείο σας, όπως ένα βουλωμένο νεροχύτη κουζίνας ή μια τουαλέτα.

Το ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα είναι μόνο το πρώτο βήμα όταν πλημμυρίζει το υπόγειό σας ή η αποχέτευση είναι φραγμένη. Μπορεί να προσφέρει άμεση ανακούφιση για ένα πλημμυρισμένο υπόγειο ή ένα βουλωμένο νεροχύτη, αλλά δεν μπορεί να αποκαταστήσει τη ροή του νερού κατά 100%, γι ‘αυτό και αυτή η μέθοδος είναι προσωρινή λύση. Δεν μπορεί να διορθώσει μια πλήρως βουλωμένη γραμμή αποχέτευσης, αλλά είναι η κύρια επιλογή για την αποδέσμευση ενός πλήρως φραγμένου αποχετευτικού αγωγού και πλημμυρισμένου υπογείου – εκτός από το σκάψιμο ολόκληρου του σωλήνα.

Για πλημμυρισμένα υπόγεια και αποφράξεις αποχέτευσης, σκεφτείτε την Αποφραξεις Μοσχάτο.

Εάν το υπόγειό σας είναι πλημμυρισμένο, οι αποχετεύσεις σας τρέχουν αργά ή θα θέλατε να έχετε μία τακτική, προληπτική συντήρηση στην κύρια γραμμή αποχέτευσης, καλέστε την Αποφράξεις Μοσχάτου. Με 40 χρόνια εμπειρίας, έχουμε την τεχνογνωσία και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να το κάνουμε σωστά. Όχι μόνο διορθώνουμε το πρόβλημα σας, αλλά δίνουμε επίσης οδηγίες για το πώς θα διατηρήσουμε καθαρό το αποχετευτικό σας δίκτυο για πολύ καιρό.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 40 05 111 – 210 90 29 667

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές της Αττικής για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Μοσχατο και Νότια Προάστια

Γνωρίζουμε πόσο αγχωτική μπορεί να γίνει μια κατάσταση όταν έχει βουλώσει η αποχέτευση σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το κάθε αποχετευτικό σας πρόβλημα έχει γίνει η προτεραιότητα μας, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Χρησιμοποιούμε τον πιο εξειδικευμένο εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των μηχανημάτων υδροβολής υψηλής πίεσης, κάμερες υψηλής ευκρίνειας CCTV.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Μοσχάτο

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 40 05 111 – 210 90 29 667

Συντηρήσεις Αποφράξεις Μοσχατο

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στο Μοσχατο, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Μοσχατο

Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων:

Σχόλια

σχόλια

Post a Reply

Or

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top