ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Αμπελόκηποι 210 66 65 999

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Αμπελόκηποι 210 66 65 999

Απολυμάνσεις Αμπελόκηποι – 210 66 65 999

Απολυμάνσεις Αμπελόκηποι - ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ
Απολυμάνσεις Βλάχος

Καλώς ήρθατε στην ιστοδελίδα της Απολυμάνσεις Βλάχος. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να βρεθούμε άμεσα κοντά σας. Εδώ και τέσσερις και πλέον δεκαετίες προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, μυοκτονίας και απεντόμωσης σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Αν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα με τα παράσιτα και χρειάζεστε μια επαγγελματική εταιρεία για να εξασφαλιστεί ότι το πρόβλημά σας έχει λυθεί δεν χρειάζεται να ψάξετε παραπάνω.

Γιατί Απολυμάνσεις Αμπελόκηποι

Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Η εταιρεία μας διαθέτει άριστα καταρτισμένους επαγγελματίες τεχνικούς που ειδικεύονται όχι μόνο στην καταπολέμηση των παρασίτων,αλλά και στην διασφάλιση ποιοτικής εξυπηρέτησης όλων των πελατών.

Αντιλαμβανόμαστε ότι οι πελάτες μας είναι ο λόγος για τον οποίο μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, την καταπολέμηση παρασίτων. Η εταιρεία μας έχει καθιερωθεί ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο μας. Αυτό το έχουμε επιτύχει με την σκληρή δουλειά και την εμπιστοσύνη που εσείς μας έχετε δείξει. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών μας προέρχεται από ευχαριστημένους πελάτες που με την σειρά τους μας έχουν συστήσει σε συγγενείς, φίλους και γείτονες.

ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ - Απολυμάνσεις Αμπελόκηποι
ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Αμπελόκηποι από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμάνσεις Αμπελόκηποι εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

  • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
  • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
  •  απωθητικά ερπετών
  • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμάνσεις Βλάχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Απολυμάνσεις Αμπελόκηποι
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στους Αμπελόκηπους

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 210 66 65 999  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Αμπελόκηποι - ΤΡΩΚΤΙΚΑ

Κάνουμε τα πάντα για τους πελάτες μας, προκειμένου να εξασφαλιστεί σωστά η κάθε εργασία. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα παρασίτων, επικοινωνήστε μαζί μας. Θα είμαστε περισσότερο από ευτυχείς να συζητήσουμε μαζί σας τον κατάλληλο τρόπο για την αντιμετώπιση των ανεπιθύμητων επισκεπτών σας. Η ομάδα μας είναι άριστα εκπαιδευμένη να σας προσφέρει άψογες υπηρεσίες.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεις Αμπελόκηποι

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

  • Απολυμάνσεις Αμπελόκηποι – 210 66 65 999
  • Απεντόμωση Αμπελόκηποι – 210 66 65 999
  • Μυοκτονία Αμπελόκηποι – 210 66 65 999
  • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Αμπελόκηποι – 210 66 65 999

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Αμπελόκηποι

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στην ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

  • μονοκατοικίες
  • διαμερίσματα
  • πολυκατοικίες
  • γραφεία
  • σχολεία
  • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

  • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
  • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
  • δεν λεκιάζουν
  • δεν μυρίζουν
  • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απολύμανση και απεντόμωση για κοριούς

Ο κοριός (Cimex lectularius) υπήρξε παράσιτο των ανθρώπων σε όλη την ιστορία. Η προσαρμογή του στον άνθρωπο είναι τόσο πλήρης, ώστε το δάγκωμα του να γίνει αντιληπτό, αρκετά αργότερα από την προσβολή του στο θύμα. Ελκύεται από τη ζεστασιά του σώματός μας και το διοξείδιο του άνθρακα που εκπνέουμε. Οι κοριοί παραμένουν συνήθως τη νύχτα στις κρυψώνες τους, αναζητώντας ανθρώπινο αίμα. Ενώ παθογόνα μικρόβια έχουν βρεθεί σε κοριούς, δεν μεταδίδουν ασθένειες στους ανθρώπους.

ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ
ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 

Πριν από τη γενίκευση των συνθετικών εντομοκτόνων, αυτό το μικρό, καφέ έντομο ήταν ίσως το πιο ανεπιθύμητο παράσιτο στην Ευρώπη. Το ύπουλο αυτό παράσιτο ήταν απείθαρχο, περισσότερο ακόμα και από την κατσαρίδα. Παρόλο που ο αντίκτυπος του κοριού μειώθηκε σημαντικά από τα εντομοκτόνα κατά τη δεκαετία του 1940 και του 1950, παρέμεινε ένας περιστασιακός εισβολέας σπιτιών και ξενοδοχείων. Οι επαγγελματίες διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών συμφωνούν τώρα ότι οι κοριοί έχουν γίνει το πιο δύσκολο παράσιτο για την αντιμετώπισή του.

Μυοκτονίες Αμπελόκηποι

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχοςαπό το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

  • λεπτοσπείρωση
  • πανώλη
  • τύφο
  • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

  • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
  • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
  • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
  • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
  • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Αμπελόκηποι

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Απολυμάνσεις Αμπελόκηποι και στην Αθήνα

Οι Αμπελόκηποι είναι συνοικία της Αθήνας στα ανατολικά της λεωφόρου Κηφισίας και Αλεξάνδρας. Συνορεύει με τις περιοχές του Γκύζη, του Νέου Ψυχικού και του Γουδή και διασχίζεται από τις λεωφόρους Μεσογείων και Κατεχάκη. Είναι η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Αθήνας μαζί με την Κυψέλη. Η περιοχή οικοδομήθηκε ταχύτατα κυρίως τις δεκαετίες του 1960 και 1970. Εξυπηρετείται από την γραμμή 3 του μετρό και συγκεκριμένα από τους σταθμούς Αμπελοκήπων και Πανόρμου.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμανσεις στα Κεντρικά προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις κεντρικά προάστια”]

Δείτε περισσότερα για Απολυμάνσεις Αμπελόκηποι

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση