ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ 210 28 500 15

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ 210 28 500 15

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ 210 28 500 15

Απολυμανσεις Αττικη
Απολυμάνσεις Αττική

Σας καλωσορίζουμε στην ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που κρατά τις οικίες και τις επιχειρήσεις ασφαλή από από ενοχλητικά και βλαβερά παράσιτα. Καλώντας μας και αναλαμβάνοντας την δουλειά θα σας αποδείξουμε γιατί αξίζουμε την επιλογή σας. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να σας παρέχουμε άριστες και εξαιρετικές υπηρεσίες. Αυτό βέβαια μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν και χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες που με την σειρά τους μας συστήνουν σε φίλους, συγγενείς και γείτονες. Απολυμάνσεις Αττική 24 ώρες.

Όποιο και αν είναι το πρόβλημα παρασίτων που αντιμετωπίζετε, καλέστε μας και θα διώξουμε κάθε σας ανησυχία μακριά. Είμαστε περήφανοι για την αξιοπιστία, τις γνώσεις και την εμπειρία. Οι τεχνικοί μας επιθεωρώντας και ελέγχοντας τον χώρο σας θα χειριστούν και θα αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχετε.

ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ - Απολυμανσεις Αττικη
ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Οι Απολυμάνσεις Αττική έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • απολυμάνσεις για μονοκατοικίες
 • απολυμάνσεις για διαμερίσματα
 • απολυμάνσεις για πολυκατοικίες
 • απολυμάνσεις για γραφεία
 • απολυμάνσεις για σχολεία
 • απολυμάνσεις για νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στην Αττική
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στην Αττική

Επικοινωνήστε σήμερα με τις ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ στο 210 28 500 15  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΤΡΩΚΤΙΚΟ

Λόγω της πολύχρονης εμπειρίας, οι τεχνικοί – απολυμαντές μας είναι εξαιρετικά πεπειραμένοι και εξακολουθούν να παρακολουθούν τακτικά σεμινάρια για τα νέα σκευάσματα που κυκλοφορούν και τις νέες τεχνικές που εφαρμόζονται.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ

Η εταιρία μας Απεντομώσεις Βλαχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απεντομώσεων σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

 • απεντόμωση για μυρμήγκια
 • απεντόμωση για κατσαρίδες
 • απεντόμωση για σκόρο
 • απεντόμωση για ψύλλους
 • απεντόμωση για κουνούπια
 • απεντόμωση για μύγες

Στην Απεντομώσεις Αττική εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσης:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες οικιστικές και εμπορικές υπηρεσίες απεντόμωσης των παρασίτων όπως μυρμήγκια, κατσαρίδες, αράχνες, σφήκες, ψύλλους, τσιμπούρια και πολλά άλλα. Μην διστάσετε να μας καλέσετε, θα λύσουμε κάθε σας απορία.

Απεντομώσεις για κοριούς στην Αττική

Η αναζωπύρωση των κοριών τα τελευταία χρόνια έχει αναβιώσει ένα παλιό εφιάλτη. Σχεδόν εξαφανισμένοι μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, η απαγόρευση του DDT (ενός ισχυρού εντομοκτόνου του 19ου αιώνα) και η αύξηση των διεθνών μετακινήσεων είναι σε μεγάλο βαθμό οι κύριες αιτίες για την επανεμφάνιση τους. Αυτά τα ενοχλητικά έντομα, μπορούν πλέον να βρεθούν σχεδόν οπουδήποτε, συμπεριλαμβανομένων νοσοκομείων, αεροπλάνων, κινηματογράφων και ακόμη και πολυκαταστημάτων.

Αν υποψιάζεστε ότι έχετε προσβληθεί από κοριούς, πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με έναν εξουσιοδοτημένο τεχνικό της Απολυμανσεις Αττική. Θα διεξάγει λεπτομερή επιθεώρηση των κοριών για το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Εάν εντοπιστεί μόλυνση, θα σχεδιάσουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την πλήρη απομάκρυνση και τον έλεγχο των κοριών. Ο αποτελεσματικός έλεγχος των κοριών είναι ζωτικής σημασίας, και οι επαγγελματίες τεχνικοί μας θα κάνουν τη δουλειά σωστά. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗ

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Αττική από το 1970 ειδικεύεται και στις μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Για την Μυοκτονίες Αττική η εξόντωσή των τρωκτικών είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της μυοκτονίας γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗ

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις μικροβιοκτονίες σε όλη την Αττική.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές μικροβιοκτονίες. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Μικροβιοκτονίες πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Σχετικά με την Πλατεία Αττικής

Η Αττική ή Πλατεία Αττικής είναι μια από τις συνοικίες του Δήμου Αθηναίων που εκτείνεται γύρω από την εκεί ομώνυμη πλατεία. Η Αττική αποτελεί την ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αττικής και κυρίως δεξιά και αριστερά επί της οδού Λιοσίων και γειτονεύει με τις συνοικίες Σταθμός ΛαρίσηςΚολωνόςΣεπόλιαΆγιος ΝικόλαοςΑγίου Μελετίου Άγιος ΠαντελεήμοναςΠλατεία ΒικτωρίαςΛόφος ΣκουζέΘυμαράκια.

wikipedia

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210 280 500 15 Τ.Κ. 10440

Δείτε άλλες περιοχές ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ στα Κεντρικά προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις κεντρικά προάστια”]

Δείτε περισσότερα για ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση