ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Γκάζι 210 76 22 111

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Γκάζι 210 76 22 111

Απολυμάνσεις Γκάζι 210 76 22 111

Απολυμάνσεις Γκάζι - ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΤΟ ΨΩΜΙ
Απολυμάνσεις Γκάζι

Απολυμάνσεις Γκάζι: Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τους ανθρώπους που αγαπάτε και έρχεστε σε επαφή στην καθημερινότητά σας. Για αυτό και αξίζουν την επαγγελματική προστασία που παρέχεται από την ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ. Θα κρατήσουμε τους εισβολείς έξω από τον χώρο σας. Εδώ και 40 και πλέον χρόνια, προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, μυοκτονίας και απεντόμωσης σε όλες τις περιοχές της Αττικής.

Οι απολυμαντές της εταιρείας μας θα επιθεωρήσουν και θα εντοπίσουν το είδος παρασίτου και θα διαμορφώσουν ένα πρόγραμμα για την εξάλειψη του προβλήματος γρήγορα και καθαρά που ανταποκρίνεται στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες. Θα σας απαλλάξουμε άμεσα από τους επιβλαβείς οργανισμούς για να μπορείτε να απολαύσετε και πάλι την ηρεμία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας.

ΚΟΡΙΟΙ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ - Απολυμάνσεις Γκάζι
ΚΟΡΙΟΙ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμάνσεις Γκάζι εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 210 76 22 111  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Γκάζι - ΤΡΩΚΤΙΚΟ

Η φήμη μας για την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση συνοδεύεται από την εγγύηση της 100% ικανοποίησης σας. Μια μόνο κλήση σας απέχει για την προστασία της οικογένειας σας και της επιχείρησής σας. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από το αρμόδιο υπουργείο και η εταιρεία μας σαφώς και διαθέτει την απαραίτητη άδεια απεντόμωσης και μυοκτονίας.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεων Γκάζι

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Γκάζι – 210 76 22 111
 • Απεντόμωση Γκάζι – 210 76 22 111
 • Μυοκτονία Γκάζι – 210 76 22 111
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Γκάζι – 210 76 22 111

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Γκάζι

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Απολυμάνσεις Γκάζι
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στο Γκάζι

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απολυμανση απεντομωση για κοριους Γκαζι

Οι κοριοί τρέφονται με το αίμα των ανθρώπων τις νυχτερινές ιδίως ώρες που κοιμάστε με ηρεμία στο κρεβάτι σας. Τρυπώνουν μέσα στα στρώματα, στα κεφαλάρια των κρεβατιών, στα ρούχα, στους καναπέδες και σε πολλά άλλα μέρη στο σπίτι. Συνήθως μεταφέρονται από εμάς τους ίδιους στα σπίτι είτε με τα ρούχα μας, είτε από κάποιο ταξίδι που έχουμε πάει, από κάποιο ξενοδοχείο που έχουμε μείνει, ακόμη και από τα μέσα μεταφοράς που κινούμαστε. Η πρώτη ένδειξη ότι έχουμε κοριούς είναι τα τσιμπήματα που θα δει κάποιος στο σώμα του το πρωί. Κατόπιν και κηλίδες στο σεντόνι σας. Ο κοριός είναι ένα ύπουλο παράσιτο. Απαιτεί επαγγελματική μεταχείριση για την καταπολέμησή του για αυτό μην προσπαθήσετε να κάνετε κάτι μόνοι σας, δεν θα καταφέρετε τίποτα απλά θα ταλαιπωρηθείτε. Με την Απολυμάνσεις Γκάζι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε!

ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΕ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ - Απολυμάνσεις Γκάζι
ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΕ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ

Η εταιρία μας ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ Γκάζι από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Γκάζι

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Γκάζι από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Απολυμάνσεις Γκάζι και στην Αθήνα

Το Γκάζι (παλ. Γκαζοχώρι ή και Φωταέριο) είναι συνοικία της Αθήνας, η οποία εντοπίζεται νοτιοδυτικά της διασταύρωσης της Ιεράς Οδού με την Οδό Πειραιώς. Οφείλει την ονομασία της στις γειτονικές εγκαταστάσεις του φωταερίου.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές και στα Κεντρικά προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις κεντρικά προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Γκάζι

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση