ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Ιλίσια – 210 76 22 111

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Ιλίσια – 210 76 22 111

Απολυμάνσεις Ιλίσια – 210 76 22 111

Απολυμάνσεις Ιλίσια - ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ
Απολυμάνσεις Ιλίσια – ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ

Η Απολυμάνσεις Βλάχος, είμαστε μια εταιρεία που έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε υψηλής ποιότητα υπηρεσιών ελέγχου παρασίτων σε όλες τις περιοχές της Αττικής με εγγυημένα ποσοστά επιτυχίας και βιώσιμα αποτελέσματα. Προσφέρουμε λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες, εφαρμόζοντας μόνο τις καλύτερες μεθόδους και τεχνικές για την εξάλειψη των επιβλαβών οργανισμών, ανίχνευσης και ελέγχου. Αυτές οι μέθοδοι έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους και εξασφαλίζουν μακροπρόθεσμη λύση στο πρόβλημα των παρασίτων.

Εδώ στην Απολυμάνσεις Ιλίσια , η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας προσφέρει μια ποιοτική και επαγγελματική υπηρεσία καταπολέμησης επιβλαβών οργανισμών για εταιρείες που πάσχουν από εισβολές παρασίτων. Η εκτεταμένη εξυπηρέτησή της Απολυμάνσεις Βλάχος δεν περιλαμβάνει μόνο την αντιμετώπιση των επιβλαβών οργανισμών, αλλά περιλαμβάνει και την πλήρη αξιολόγηση της περιοχής για την εστίαση της αιτίας, τη θεραπεία καθώς και την πρόληψη μελλοντικών περιστατικών. Οι πελάτες μας μπορούν να είναι βέβαιοι ότι η περιουσία τους θα είναι απολύτως ασφαλής και προστατευμένη για το μέλλον.

Προσφέρουμε υπηρεσίες απολύμανσης σε όλα τα Ιλίσια καθώς και στις γύρω περιοχές

Είτε έχετε μικρή μόλυνση ή ένα σχετικά μεγάλο πρόβλημα παρασίτων, η επαγγελματική μας ομάδα είναι εξοπλισμένη για κάθε περίσταση. Τα συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις προσωπικές σας ανάγκες και προσδοκίες. Η Απολυμάνσεις Βλάχος αποτελείται από έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς παρασίτων που έχουν εκπαιδευτεί και συνεχίζουν να παρακολουθούν σεμινάρια για να είναι πάντα ενημερωμένοι για τα νέα σκευάσματα που κυκλοφορούν και τις τεχνικές. Έχουμε απαλλάξει με επιτυχία όλα τα είδη των επιβλαβών παρασίτων σε όλες τις περιοχές της Αττικής εδώ και τέσσερις δεκαετίες.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Απολυμάνσεις Ιλίσια
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στα Ιλίσια

Οι Απολυμάνσεις Βλάχος έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • απολυμάνσεις για μονοκατοικίες
 • απολυμάνσεις για διαμερίσματα
 • απολυμάνσεις για πολυκατοικίες
 • απολυμάνσεις για γραφεία
 • απολυμάνσεις για σχολεία
 • απολυμάνσεις για νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμάνσεις Ιλίσια σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμάνσεις Ιλίσια στο 210 76 22 111  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Ιλίσια - ΔΑΓΚΩΜΑΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ

Απολυμάνσεις Ιλίσια: Μπορούμε να εγγυηθούμε την αξιοπιστία και την διαφάνεια και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ελέγχου των παρασίτων, επιτυγχάνοντας την 100% ικανοποίησή όλων των πελατών μας.

Απολυμάνσεις Ιλίσια – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Ιλίσια

ΚΟΡΙΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΑΛΛΙΝΟ ΥΦΑΣΜΑ - Απολυμάνσεις Ιλίσια
ΚΟΡΙΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΑΛΛΙΝΟ ΥΦΑΣΜΑ

Η εταιρία μας Απεντομώσεις Βλαχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα για  ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους στα Ιλίσια. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στην Απεντομώσεις Ιλίσια εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσης:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες οικιστικές και εμπορικές υπηρεσίες απεντόμωσης των παρασίτων όπως μυρμήγκια, κατσαρίδες, αράχνες, σφήκες, ψύλλους, τσιμπούρια και πολλά άλλα. Μην διστάσετε να μας καλέσετε, θα λύσουμε κάθε σας απορία.

Μυοκτονίες Ιλίσια

Η εταιρία μας Μυοκτονίες Βλαχος ειδικεύεται στις μυοκτονίες στα Ιλίσια.

Απολυμάνσεις Ιλίσια
Απεντομωσεις

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Ιλίσια η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι μυοκτονίες και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Ιλίσια

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Ιλίσια από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στη ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές μικροβιοκτονίες. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Μικροβιοκτονίες πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Απολυμάνσεις Ιλίσια και στην Αθήνα

Τα Ιλίσια είναι συνοικία της Αθήνας που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του δήμου Αθηνών, ανάμεσα στους Αμπελόκηπους, του Γουδή, τον Δήμο Ζωγράφου, την Καισαριανή και το Παγκράτι. Ένα τμήμα των Ιλισίων, τα Κουπόνια ή Καμπούνια ή ΄Άνω Ιλίσια ανήκει στον Δήμο Ζωγράφου, ενώ το κατώτερο (δυτικό) τμήμα ενώνεται με τη λεγόμενη “περιοχή Χίλτον“.

πηγή: Wikipedia

Εκτός από απολυμάνσεις αναλαμβάνουμε και αποφράξεις Ιλίσια

Απολυμάνσεις Ιλίσια – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210 76 22 111 

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμάνσεις Ιλίσια στα Κεντρικά προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις κεντρικά προάστια”]

Δείτε περισσότερα για Απολυμάνσεις Ιλίσια

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση