ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Καισαριανή – 210 76 22 111

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Καισαριανή – 210 76 22 111

Απολυμάνσεις Καισαριανής – 210 76 22 111

Απολυμάνσεις Καισαριανή - ΤΡΩΚΤΙΚΑ
Απολυμάνσεις Βλάχος – ΤΡΩΚΤΙΚΑ

Η Απολυμάνσεις Βλάχος βασίζεται στην πεποίθηση ότι οι ανάγκες των πελατών μας είναι υψίστης σημασίας. Όλη η ομάδα μας έχει δεσμευτεί να εκπληρώσει τις ανάγκες αυτές. Ως αποτέλεσμα, ένα μεγάλο ποσοστό του πελατολογίου της επιχείρησής μας προέρχεται από τους επαναλαμβανόμενους πελάτες και τις συστάσεις τους.

Η Απολυμάνσεις Βλάχος χρησιμοποιεί φιλικά προς το περιβάλλον και τους ανθρώπους προϊόντα για την εξυπηρέτηση του σπιτιού σας. Η υγεία της οικογένειάς σας είναι σημαντική για εμάς. Σε σύγκριση με άλλες μεγάλες εταιρείες, η εταιρία μας θα συνεργαστεί μαζί σας σε προσωπικό επίπεδο. Υπάρχει επίσης ανταγωνιστική τιμολόγηση. Οι υπηρεσίες ελέγχου παρασίτων της Απολυμάνσεις Βλάχος θα εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας και να σας παραδώσουν τις καλύτερες υπηρεσίες στον κλάδο.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΡΟΥΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΡΟΥΤΟ

Με 40 χρόνια εμπειρίας στην βιομηχανία ελέγχου των παρασίτων η εταιρεία μας παρέχει επαγγελματικές εργασίες καταπολέμησης παρασίτων σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις όλων αυτών των ετών με το ευγενικό και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, η εταιρεία μας είναι σε θέση να προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες απολύμανσης, μυοκτονίας και απεντόμωσης σε όλου του είδους τα οικήματα στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα. Έχουμε ως στόχο να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, επιτρέποντας στους πελάτες μας να εργαστούν, να ζήσουν και να χαλαρώσουν σε ένα καθαρό και προστατευμένο περιβάλλον.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΞΥΛΙΝΟ ΡΑΦΑΚΙ - Απολυμάνσεις Καισαριανής
ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΞΥΛΙΝΟ ΡΑΦΑΚΙ

Επικοινωνήστε σήμερα με την ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στο 210 76 22 111  για κάθε είδους απολύμανση!

Οι Απολυμάνσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • απολυμάνσεις για μονοκατοικίες
 • απολυμάνσεις για διαμερίσματα
 • απολυμάνσεις για πολυκατοικίες
 • απολυμάνσεις για γραφεία
 • απολυμάνσεις για σχολεία
 • απολυμάνσεις για νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμάνσεις Βλάχος σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στην Καισαριανή
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στην Καισαριανή

Απολυμάνσεις Καισαριανή - ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες ελέγχου των παρασίτων που δεν συγκρίνεται της ποιότητας και της απαράμιλλης εξυπηρέτησης. Τα προϊόντα είναι εγκεκριμένα από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ακολουθώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Το ευγενικό, καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό μας θα επιθεωρήσει τον χώρο σας και θα ακολουθήσει την εφαρμογή που απαιτούν οι δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες.

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 76 22 111, θα σας βοηθήσουμε σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις

Η εταιρία μας Απεντομώσεις Βλαχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απεντομώσεων σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους . Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στην Απεντομώσεις εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσης:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες οικιστικές και εμπορικές υπηρεσίες απεντόμωσης των παρασίτων όπως μυρμήγκια, κατσαρίδες, αράχνες, σφήκες, ψύλλους, τσιμπούρια και πολλά άλλα. Μην διστάσετε να μας καλέσετε, θα λύσουμε κάθε σας απορία.

Μυοκτονίες

Η εταιρία μας Μυοκτονίες Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται και στις ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ .

Τα προβλήματα των τρωκτικών, όταν αφεθούν χωρίς επίβλεψη, μπορούν να προκαλέσουν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία σας και το περιβάλλον σας. Όχι μόνο είναι φορείς για ασθένειες, αλλά είναι επίσης υπεύθυνοι για την πρόκληση συμπτωμάτων άσθματος και αλλεργίας στα παιδιά, μπορούν να μεταδώσουν ψύλλους και ακάρεα και μπορούν να βλάψουν τη δομή του σπιτιού σας. Μην συνεχίζετε να ζείτε με ένα πρόβλημα τρωκτικών. Αποκτήστε επαγγελματική βοήθεια σήμερα με τις υπηρεσίες ελέγχου των τρωκτικών της Απολυμάνσεις Βλάχος.

ΠΟΝΤΙΚΙ ΤΡΩΕΙ ΤΥΡΙ
ΠΟΝΤΙΚΙ ΤΡΩΕΙ ΤΥΡΙ

Για την συνεχιζόμενη προστασία ενάντια στα τρωκτικά, όπως τα ποντίκια και τους αρουραίους, τα ειδικά προγράμματά εξόντωσης τρωκτικών της εταιρίας μας καλύπτει εσάς και το χώρο σας. Όχι μόνο θα σας απαλλάξουμε από τους ενοχλητικούς αυτούς επισκέπτες, αλλά θα λαμβάνετε προστασία καθ ‘όλη τη διάρκεια του χρόνου ενάντια στα τρωκτικά, αν ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες μας

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Για την ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ Βλάχος η ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι μυοκτονίες και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες

Η εταιρία μας  από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές μικροβιοκτονίες. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Μικροβιοκτονίες πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού. Απολυμάνση – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210 76 22 111

Δείτε άλλες περιοχές στα Κεντρικά προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις κεντρικά προάστια”]

Δείτε περισσότερα για ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση