ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Κηφισιά 210 80 80 878

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Κηφισιά 210 80 80 878

Απολυμάνσεις Κηφισιά 210 80 80 878

Απολυμάνσεις Κηφισιά - ΚΟΥΝΟΥΠΙ
Απολυμάνσεις Κηφισιά – ΚΟΥΝΟΥΠΙ

Απολυμάνσεις Κηφισιά: Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας, η Απολυμάνσεις Κηφισιά είναι μια οικογενειακή επιχείρηση ελέγχου των παρασίτων. Όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Είμαστε πολύ περήφανοι για τις εργασίες που παρέχουμε στους πελάτες μας αλλά και για την άριστη εξυπηρέτηση. Με πολύ σκληρή δουλειά καταφέραμε χάρη και στη δική σας αγάπη να γίνουμε μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο μας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών μας προέρχεται από ευχαριστημένους πελάτες που μας σύστησαν σε φίλους, γνωστούς και συγγενείς.

Οι κατσαρίδες, οι κοριοί, οι ψύλλοι, τα μυρμήγκια, οι σφήκες και οποιοδήποτε άλλο παράσιτο θα αποτελεί παρελθόν, όταν ένας τεχνικός από την εξειδικευμένη ομάδα μας έρθει στον χώρο σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να αντιμετωπίσουμε ότι και αν έχει διαταράξει την εύρυθμη λειτουργία της καθημερινότητας σας.

Απολυμάνσεις Κηφισιά
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

Επικοινωνήστε σήμερα με την Απολυμάνσεις Κηφισιά στο 210 80 80 878 για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • απολυμάνσεις για μονοκατοικίες
 • απολυμάνσεις για διαμερίσματα
 • απολυμάνσεις για πολυκατοικίες
 • απολυμάνσεις για γραφεία
 • απολυμάνσεις για σχολεία
 • απολυμάνσεις για νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Έχουμε λάβει τη μέγιστη προσοχή κατά την επιλογή των χημικών προϊόντων, τον τρόπο εφαρμογής, τη διαθεσιμότητα των αντιδότων, την τοξικότητα των χημικών ουσιών και άλλων παραμέτρων πριν από την εφαρμογή.

Θα είμαστε περισσότερο από ευτυχείς να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Οι επαγγελματικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας είναι πρόθυμοι να απαντήσουν σε οποιαδήποτε απορία σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να αντιμετωπίσουμε ότι και αν σας συμβαίνει.

Απολυμάνσεις Κηφισιά - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγουμε από τον χώρο σας αν δεν επιλύσουμε το πρόβλημα που έχετε. Θέλουμε φεύγοντας να είστε 100% ικανοποιημένοι. Θα σας αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο που θα αντιμετωπίζαμε και την δική μας οικογένεια.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται σε όλες τις εφαρμογές είναι πιστοποιημένα από το αρμόδιο υπουργείο και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται συνεχώς και παρακολουθούν σεμινάρια για να είναι ενημερωμένοι για τα νέα σκευάσματα και τις τεχνικές.

Απολυμάνσεις Κηφισιά – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Κηφισιά – 210 80 80 878
 • Απεντόμωση Κηφισιά – 210 80 80 878
 • Μυοκτονία Κηφισιά – 210 80 80 878
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Κηφισιά – 210 80 80 878

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Κηφισιά

Στην ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΒΛΑΧΟΣ, αναλαμβάνουμε απεντόμωσεις σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ  – 210 80 80 878
 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ  – 210 80 80 878
 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ  – 210 80 80 878
 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ  – 210 80 80 878
 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ  – 210 80 80 878
 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ  – 210 80 80 878
ΝΕΚΡΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ - Απολυμάνσεις Κηφισιά
ΝΕΚΡΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Παρέχουμε αποδεδειγμένα, περιβαλλοντικά ασφαλείς και οικονομικά αποδοτικές λύσεις για τα προβλήματα των παρασίτων σας. Η προσέγγισή μας στον έλεγχο παρασίτων στον επαγγελματικό σας χώρο έχει πολλά βήματα για να εξασφαλιστεί ο έλεγχος:

 • Θα εξαλείψουμε τα παράσιτα που αποτελούν άμεση απειλή για τη λειτουργία της επιχείρησής σας.
 • Προσδιορίζουμε τα σημεία εισόδου, τα θέματα αποχέτευσης και την κακή αποθήκευση για να εξαλείψουμε την πηγή ενδεχόμενων προσβολών από επιβλαβείς οργανισμούς. Τα ειδικά σκευάσματα είναι μόνο ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται σε μια επιτυχημένη στρατηγική καταπολέμησης των παρασίτων. Τα περισσότερα ζητήματα παρασίτων μπορούν να αποφευχθούν με το σωστό πρόγραμμα επιθεώρησης και αντιμετώπισης.
 • Συντάσσουμε συστάσεις συστηματικά για να βελτιώσουμε τα προγράμματα και τις υπηρεσίες μας για τους πελάτες μας

Αυτή είναι μια επαγγελματική σχέση. Αν δεν είμαστε ενωμένοι με τους πελάτες μας, τότε οποιοδήποτε πρόγραμμα ελέγχου παρασίτων τελικά θα αποτύχει. Πρέπει να κατανοήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας, αλλά πρέπει επίσης να εκπαιδεύσουμε τους πελάτες μας σχετικά με το τι μπορούν να κάνουν για να αποτρέψουν τις μολύνσεις.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από την Απεντομώσεις Κηφισιά ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και είναι φιλικά προς τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον. Στόχος μας είναι να παρέχουμε το καλύτερο στην υπηρεσία ελέγχου των παρασίτων. Εκπαιδεύουμε τους πελάτες μας σχετικά με το τι κάνουμε, γιατί το κάνουμε και τι πρέπει να περιμένουμε μετά από μια εφαρμογή, καθώς επίσης και παρέχοντας όλες τις προληπτικές συστάσεις για το τι θα πρέπει να προσέχετε μελλοντικά. Παραδίδουμε πάντα άμεση, επαγγελματική και ασφαλής υπηρεσία για εσάς, την οικογένειά σας, τα κατοικίδια ζώα σας και το περιβάλλον μας. Θέλουμε εσάς, τους πολύτιμους πελάτες μας να είστε ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες και τα αποτελέσματα από την αρχή μέχρι και το τέλος. Απεντόμωση Κηφισιά Βλάχος για να βρείτε λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε να φροντίσουμε για ένα πλήθος προβλημάτων επιβλαβών οργανισμών, όπως:

Μυρμήγκια

Η θεραπεία μας για τον έλεγχο των μυρμηγκιών είναι αξεπέραστη. Δεν έχει σημασία τι είδους μυρμήγκια έχετε. Οποιοδήποτε από τα δεκάδες είδη μυρμηγκιών, θα το εξαλείψουμε. Θα εντοπίσουμε, θα προσδιορίσουμε και θα καθορίσουμε την καλύτερη μέθοδο για την ιδιαίτερη κατάστασή σας. Καλέστε την Απολυμάνσεις Κηφισιάς για την καταπολέμηση παρασίτων για να απαλλάξετε το σπίτι ή την επιχείρησή σας από αυτά τα ενοχλητικά μυρμήγκια, μόνιμα.

Κατσαρίδες

Μετά την επιθεώρηση και την ανάλυση της κατάστασης της εγκατάστασής σας, θα σας συμβουλέψουμε σχετικά με τις ενέργειες που θα ελαχιστοποιήσουν την προσβολή από τα έντομα. Χρησιμοποιούμε ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό σύστημα δολώματος, καθώς και τα υγρά σκευάσματα για την ταχεία εξάλειψη των κατσαρίδων. Συνήθως δεν χρησιμοποιούμε καπνιστικά συστήματα, αλλά σε περιπτώσεις υπερπληθυσμού των παρασίτων, αυτό μπορεί να κριθεί απαραίτητο.

Μυοκτονίες Κηφισιά

Η εταιρεία μας ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΗΦΙΣΙΑ από το 1970 ειδικεύεται και στις μυοκτονίες στην Κηφισιά.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΗ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Τα χημικά σκευάσματα για τις μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται στην Κηφισιά είναι ασφαλή καθώς είναι  εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Μυοκτονία για ποντίκια στην Κηφισιά

Η παρουσία ποντικιών στο σπίτι μπορεί να προσδιοριστεί από διάφορα σημάδια που περιγράφονται παρακάτω:

Περιττώματα που μπορούν να εντοπιστούν κατά μήκος των διαδρόμων, ανάμεσα στις περιοχές σίτισης και το καταφύγιο τους. Η διαφοροποίηση μεταξύ των περιττωμάτων ποντικών και ορισμένων εντόμων μπορεί να είναι δύσκολη. Τα περιττώματα των ποντικιών είναι περίπου 6 χιλιοστά, ενώ αυτά των κατσαρίδων είναι συνήθως 3 έως 6 χιλιοστά και υπό ένα μεγεθυντικό φακό παρουσιάζουν ευδιάκριτες, κατά μήκος, καμπύλες και τετράγωνα άκρα. Συγκριτικά, τα περιττώματα των τρωκτικών θρυμματίζονται πιο εύκολα μεταξύ των δακτύλων.

ΝΕΚΡΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΝΕΚΡΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

Τα σημάδια, συμπεριλαμβανομένων των αποτυπωμάτων ή των ιχνών της ουράς, μπορεί να παρατηρηθούν σε σκονισμένες επιφάνειες ή σε λάσπη. Ένα μονοπάτι παρακολούθησης από λείο αλεύρι, μπορεί να τοποθετηθεί σε μονοπάτια κατά τη διάρκεια της νύχτας για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν τρωκτικά.

Τα ούρα, τόσο υγρά όσο και ξηρά, φανερώνονται υπό το υπεριώδες φως. Μπορεί να εμφανιστούν κηλίδες ούρων κατά μήκος των διαδρομών ή στις περιοχές σίτισης.

Μπορούν να εμφανιστούν μουντζούρες (σημάδια τριβής) σε δοκούς, στέγες, σωλήνες, τοίχους και άλλα μέρη του σπιτιού. Είναι αποτέλεσμα της συνήθειας των τρωκτικών να τρίβουν τη γούνα τους κατά μήκος συχνά των διαδρομών που ακολουθούν. Μπορεί να είναι λιγότερο εμφανή από τα σημάδια που αφήνουν οι αρουραίοι.

Μικροβιοκτονίες Κηφισιά

Η εταιρεία μας ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΗΦΙΣΙΑ από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες στην Κηφισιά.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις και ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΕΣ. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Μικροβιοκτονίες πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Απολυμάνσεις Κηφισιά – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

210 80 80 878 ,  14562

Κηφισιά

H Κηφισιά είναι δημοτική ενότητα και ιστορική έδρα του Δήμου Κηφισιάς. Συνορεύουσες με τη Κηφισιά περιοχές είναι προς Β η Νέα Ερυθραία, προς Α Δήμος Πεντέλης, προς ΝΑ τα Μελίσσια, προς Ν Δήμος Αμαρουσίου και η Πεύκη, προς ΝΔ Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και Δήμος Μεταμόρφωσης και τέλος προς Δ Δήμος Αχαρνών και ΒΔ οι Θρακομακεδόνες και η Βαρυμπόμπη.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμάνσεις Κηφισιά στα βόρεια προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις βόρεια προάστια”]

Δείτε περισσότερα για Απολυμάνση Κηφισιά

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση