ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Κολωνάκι 210 76 22 111

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Κολωνάκι 210 76 22 111

Απολυμάνσεις Κολωνάκι 210 76 22 111

Απολυμάνσεις Κολωνάκι - ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
Απολυμάνσεις Βλάχος

Ο έλεγχος παρασίτων της Απολυμάνσεις Βλάχος εστιάζεται στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και στην ικανοποίηση των πελατών. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ θα κάνουν τα πάντα για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας.

Όλο το χρόνο τα παράσιτα βρίσκονται σε αναζήτηση τροφίμων και καταφυγίων. Δυστυχώς, το σπίτι σας είναι το ιδανικό μέρος για να μολύνουν. Αν δεν αντιμετωπιστούν σωστά, οι προσβολές θα επιδεινωθούν με την πάροδο του χρόνου και θα έχουν ως αποτέλεσμα περιττό κόστος. Έτσι, βρίσκεστε να ρωτάτε: “Τι να κάνω;” Η απάντηση είναι απλή! Φροντίστε τον εαυτό σας με την επαγγελματική προστασία από την Απολυμάνσεις Βλάχος. Είναι ο πιο έξυπνος και εύκολος τρόπος για να προστατεύσετε το σπίτι σας.

ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ - Απολυμάνσεις Κολωνάκι
ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ

Με μια ποικιλία από προσφορές για να διαλέξετε, είμαστε σίγουροι ότι θα είστε ευτυχείς να συνεργαστείτε μαζί μας

Κοιτάξτε γύρω από την ιστοσελίδα μας και εάν έχετε οποιεσδήποτε παρατηρήσεις ή ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο.

Η Απολυμάνσεις Βλάχος είναι μια εταιρεία που παρέχει οικονομικά αποδοτικές λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στον έλεγχο των επιβλαβών οργανισμών με αποδεδειγμένα υψηλά ποσοστά επιτυχίας σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς που έχουν εκτενώς εκπαιδευτεί και έχουν επιτυχώς εξολοθρεύσει όλων των ειδών των παρασίτων. Για περισσότερα από 20 χρόνια τώρα έχουμε κερδίσει πολύτιμη εμπειρία μελετώντας όλες τις βέλτιστες πρακτικές και προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Εξυπηρετούμε όλου του είδους τα οικήματα όπως ξενοδοχεία, ξενώνες, μπαρ, εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, καταστήματα τροφίμων, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, σχολεία. Μπορούμε να εγγυηθούμε ότι όλες οι μέθοδοι εφαρμόζονται με συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών και λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες και πλήρως συμβατές με την νομοθεσία και τα πρότυπα των επιχειρήσεων.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε σε όλες τις εφαρμογές είναι εγκεκριμένα και πιστοποιημένα από το αρμόδιο υπουργείο και οι απολυμαντές μας παρακολουθούν σεμινάρια ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα σκευάσματα και τις τεχνικές αλλά και για την βελτίωση των υπηρεσιών μας.

 ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΠΟΝΤΙΚΟΙ

Η εταιρία μας από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμάνσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 • απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Απολυμάνσεις Κολωνάκι
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμάνσεις Βλάχος στο 210 76 22 111 για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Με τα χρόνια έχουμε αποκτήσει εμπειρία και βαθιά γνώση όλων των επιβλαβών εντόμων και τρωκτικών που προκαλούν ενόχληση σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Αξιολογώντας τις πληροφορίες που συλλέγουμε μετά από κάθε εφαρμογή, παράλληλα με τις σπουδές και την έρευνα καινοτόμων μεθόδων για την καταπολέμηση των παρασίτων, σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Προσεγγίζουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά, ακολουθώντας τις βέλτιστες πρακτικές για τον αποτελεσματικό και φιλικό προς το περιβάλλον έλεγχο επιβλαβών οργανισμών.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεων 

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις – 210 76 22 111
 • Απεντόμωση – 210 76 22 111
 • Μυοκτονία – 210 76 22 111

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″ image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στην  ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕΡΜΑ- Απολυμάνσεις Κολωνάκι
ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕΡΜΑ

Μυοκτονίες

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Απολυμάνσεις και στην Αθήνα

Το Κολωνάκι είναι συνοικία στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με την επικρατούσα άποψη, το Κολωνάκι ξεκινά από την λεωφόρο Πανεπιστημίου (νοτιοδυτικά) και εκτείνεται βόρεια-βορειανατολικά μέχρι το μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου και από περίπου την λεωφόρο Λυκαβηττού (δυτικά) μέχρι την λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας (ανατολικά). Το Κολωνάκι ονομάστηκε έτσι λόγω μιας παλαιάς μαρμάρινης κυλινδρικής στήλης ύψους 2 μέτρων και διαμέτρου 30 εκατοστών που βρέθηκε στη περιοχή και αναστηλώθηκε στην δεξιά σκάλα της Δεξαμενής.

πηγή: https://el.wikipedia.org/wiki/Κολωνάκι

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμάνσεις στα Κεντρικά προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις κεντρικά προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση