ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Λυκαβηττός 210 76 22 111

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Λυκαβηττός 210 76 22 111

Απολυμάνσεις Λυκαβηττός 210 76 22 111

Απολυμάνσεις Λυκαβηττός - ΤΡΩΚΤΙΚΟ
Απολυμάνσεις Λυκαβηττός

Πιστεύουμε ακράδαντα στην παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης στους πελάτες μας διατηρώντας ένα δημιουργικό περιβάλλον, στην μεγάλη ποικιλία, στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ανταγωνιστικές τιμές και στην διαρκή εκπαίδευση. Απολυμάνσεις Λυκαβηττός

Είμαστε από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης παρασίτων και αποσκοπούμε στην ευημερία και πάνω από όλα στην προστασία της υγείας όλων μας.

Για να εξασφαλιστεί αυτό, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα σκευάσματα και εξοπλισμό που κατασκευάζονται από τις κορυφαίες εταιρείες του κόσμου. Είναι σαφές ότι όλα είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

ΨΥΛΛΟΣ ΣΕ ΤΡΙΧΩΜΑ ΣΚΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ
ΨΥΛΛΟΣ ΣΕ ΤΡΙΧΩΜΑ ΣΚΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ

Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο στις πιο πρόσφατες τεχνικές, χρησιμοποιώντας εξελιγμένα μηχανήματα. Οι τεχνικοί μας είναι πιστοποιημένοι με εμπειρία και τεχνογνωσία στον οικιστικό, εμπορικό και δημόσιο τομέα και είναι σε θέση να λύσουν οποιαδήποτε προβλήματα γρήγορα και αποτελεσματικά. Έτσι, αν έχετε κάποιο πρόβλημα παρασίτων ή νομίζετε ότι μπορεί να έχετε, καλέστε μας και άμεσα κάποιος από τους τεχνικούς – απολυμαντές μας θα έρθει άμεσα στον χώρο σας.

Μέχρι σήμερα έχουμε εξυπηρετήσει χιλιάδες πελάτες, προσφέροντας 100% ικανοποίηση.

Για πολλά χρόνια οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται και μας επιλέγουν να εξολοθρεύσουμε κάθε ανεπιθύμητο παράσιτο που εισβάλλει στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα για ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ, ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ και ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στον Λυκαβηττό
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στον Λυκαβηττό

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 210 76 22 111  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Λυκαβηττός - ΤΡΩΚΤΙΚΟ

Εξυπηρετούμε ολόκληρη την περιοχή της Αττικής και είμαστε ειδικοί να αντιμετωπίσουμε και να καταπολεμήσουμε κάθε παράσιτο, καθώς η ανταπόκρισή μας είναι άμεση, κρατώντας κάθε επιβλαβείς οργανισμούς έξω από τον χώρο σας.

Έχουμε λάβει τη μέγιστη προσοχή κατά την επιλογή των χημικών προϊόντων, τον τρόπο εφαρμογής, τη διαθεσιμότητα των αντιδότων, την τοξικότητα των χημικών ουσιών και άλλων παραμέτρων πριν από την εφαρμογή.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συστηθούμε ως πρωτοπόροι στον τομέα των παρασίτων. Το έχουμε αποδείξει και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεις Λυκαβηττός

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Λυκαβηττός – 210 76 22 111
 • Απεντόμωση Λυκαβηττός – 210 76 22 111
 • Μυοκτονία Λυκαβηττός – 210 76 22 111
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Λυκαβηττός – 210 76 22 111

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Λυκαβηττός

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Μυοκτονίες Λυκαβηττός

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Λυκαβηττός

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Απολυμάνσεις Λυκαβηττός και στην Αθήνα

Ο Λυκαβηττός είναι λόφος της Αθήνας πέριξ του οποίου έχει αναπτυχθεί η ομώνυμη συνοικία. Η συνοικία του Λυκαβηττού βρίσκεται στα ανατολικά της Πλατείας Μαβίλη, στα βορειοδυτικά του Κολωνακίου και στα βόρεια του Τέρματος Ιπποκράτους. Πήρε το όνομά της από τον ομώνυμο λόφο, γύρω από τον οποίο αναπτύχθηκε. Πρόκειται για σχετικά μικρής έκτασης συνοικία.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμανσεις στα Κεντρικά προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις κεντρικά προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Λυκαβηττός

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση