ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Αμαρουσίου – 210 80 80 878

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Αμαρουσίου – 210 80 80 878

Απολυμάνσεις Αμαρουσίου – 210 80 80 878

Απολυμάνσεις Αμαρουσίου - ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
Απολυμάνσεις Αμαρουσίου – ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Εδώ και 40 περίπου έτη η Απολυμάνσεις Βλάχος προσφέρει τις υπηρεσίες απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Η ομάδα της εταιρίας μας έχει μοχθήσει και εργάζεται πολύ σκληρά για να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη ζήτηση στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα. Είμαστε πολύ περήφανοι γιατί με την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε και να εξολοθρεύσουμε κάθε παράσιτο που σας ταλαιπωρεί. Κανείς μας δεν θέλει να ζει με παράσιτα.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Απολυμάνσεις Αμαρουσίου
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς

Επικοινωνήστε σήμερα  στο 210 80 80 878 για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • απολυμάνσεις για μονοκατοικίες
 • απολυμάνσεις για διαμερίσματα
 • απολυμάνσεις για πολυκατοικίες
 • απολυμάνσεις για γραφεία
 • απολυμάνσεις για σχολεία
 • απολυμάνσεις για νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Έχουμε λάβει τη μέγιστη προσοχή κατά την επιλογή των χημικών προϊόντων, τον τρόπο εφαρμογής, τη διαθεσιμότητα των αντιδότων, την τοξικότητα των χημικών ουσιών και άλλων παραμέτρων πριν από την εφαρμογή.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται σε όλες τις εφαρμογές είναι πιστοποιημένα από το αρμόδιο υπουργείο και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται συνεχώς και παρακολουθούν σεμινάρια για να είναι ενημερωμένοι για τα νέα σκευάσματα και τις τεχνικές.Απολυμάνσεις Μαρούσι - ΜΥΡΜΥΓΚΙ

Αν θέλετε να πάρετε τον έλεγχο των παρασίτων που έχουν εισβάλλει, πριν αναλάβουν εκείνα τον έλεγχο της ζωής ή της επιχείρησής σας, επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορούμε να σας παρέχουμε όσες πληροφορίες θέλετε σχετικά με τα προγράμματα ελέγχου των παρασίτων. Γιατί να αφήσετε την υγεία και την ασφάλεια της οικογένειας σας, των υπαλλήλων σας ή των πελατών σας στην τύχη;

Μην προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα των παρασίτων μόνοι σας. Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι αν δεν είστε ειδικός ελέγχου παρασίτων κανένα σπρέι του σούπερ μάρκετ δεν θα λύσει το πρόβλημά σας. Ένας από τους τεχνικούς μας θα το λύσει μια για πάντα. Μην διστάσετε να μας καλέσετε, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Απολυμάνσεις Αμαρουσίου – Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις – 210 80 80 878
 • Απεντόμωση – 210 80 80 878
 • Μυοκτονία – 210 80 80 878
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία – 210 80 80 878

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Αμαρουσίου

Στην ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΒΛΑΧΟΣ, αναλαμβάνουμε απεντόμωσεις σε όλες τις εγκαταστάσεις:

Παρέχουμε αποδεδειγμένα, περιβαλλοντικά ασφαλείς και οικονομικά αποδοτικές λύσεις για τα προβλήματα των παρασίτων σας. Η προσέγγισή μας στον έλεγχο παρασίτων στον επαγγελματικό σας χώρο έχει πολλά βήματα για να εξασφαλιστεί ο έλεγχος:

 • Θα εξαλείψουμε τα παράσιτα που αποτελούν άμεση απειλή για τη λειτουργία της επιχείρησής σας.
 • Προσδιορίζουμε τα σημεία εισόδου, τα θέματα αποχέτευσης και την κακή αποθήκευση για να εξαλείψουμε την πηγή ενδεχόμενων προσβολών από επιβλαβείς οργανισμούς. Τα ειδικά σκευάσματα είναι μόνο ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται σε μια επιτυχημένη στρατηγική καταπολέμησης των παρασίτων. Τα περισσότερα ζητήματα παρασίτων μπορούν να αποφευχθούν με το σωστό πρόγραμμα επιθεώρησης και αντιμετώπισης.
 • Συντάσσουμε συστάσεις συστηματικά για να βελτιώσουμε τα προγράμματα και τις υπηρεσίες μας για τους πελάτες μας

Αυτή είναι μια επαγγελματική σχέση. Αν δεν είμαστε ενωμένοι με τους πελάτες μας, τότε οποιοδήποτε πρόγραμμα ελέγχου παρασίτων τελικά θα αποτύχει. Πρέπει να κατανοήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας, αλλά πρέπει επίσης να εκπαιδεύσουμε τους πελάτες μας σχετικά με το τι μπορούν να κάνουν για να αποτρέψουν τις μολύνσεις.

ΖΩΝΤΑΒΟΣ ΚΟΡΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΕΡΙ - Απολυμάνσεις Μαρούσι
ΖΩΝΤΑΒΟΣ ΚΟΡΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΕΡΙ

Απεντόμωση για κοριούς

Ένας τεχνικός της Απολυμάνσεις Μαρούσι εκτελεί εκτενή επιθεώρηση του σπιτιού σας, συμπεριλαμβανομένων των επίπλων και των κλινοσκεπασμάτων. Εξολοθρεύει άμεσα τους ορατούς κοριούς και επιθεωρεί την περιοχή για να εξαλείψει τυχόν κρυμμένους κοριούς και τα αυγά τους.

Μπορούμε να καθορίσει με ακρίβεια εάν υπάρχουν κοριοί στο σπίτι σας. Προσφέρουμε λύσεις γρήγορες, αποτελεσματικές και μη τοξικές. Αν νομίζετε ότι μπορεί να έχετε κοριούς και χρειάζεστε μια επαγγελματική βοήθεια, καλέστε την Απεντομώσεις Μαρούσι σήμερα και προγραμματίστε μια επιθεώρηση για κοριούς άμεσα.

Ψάχνετε για γρήγορη, αποτελεσματική απεντόμωση κοριών;

Μην ανησυχείτε, η Απεντομώσεις Αμαρουσίου σας καλύπτει. Θα προσαρμόσει μια θεραπεία σύμφωνα με τις ανάγκες σας για να εξαλείψει γρήγορα και με ασφάλεια τους κοριούς από το μολυσμένο δωμάτιο ή την περιοχή.

Όσο περισσότερα γνωρίζετε για τους κοριούς, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε για να τους αποφύγετε.

Αυτό το παράσιτο συνήθως βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από κρεβάτια. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα ζωύφια χρειάζονται το αίμα των θερμόαιμων οργανισμών για να επιβιώσουν.

Δυστυχώς, οι κοριοί μπορούν να ωριμάσουν σε περίπου 35 ημέρες και ζουν περίπου από 7 έως 12 μήνες. Αυτό καθιστά δύσκολη την απομάκρυνση των κοριών χωρίς τη βοήθεια ενός επαγγελματία.

Οι κοριοί τρέφονται κυρίως από ανθρώπους που κοιμούνται στο κρεβάτι το βράδυ. Το δάγκωμα είναι ανώδυνο και το γεύμα του αίματος διαρκεί περίπου 10 λεπτά.

Πώς οι κοριοί βρίσκουν οικοδεσπότες ενώ κοιμούνται; Η θερμότητα του σώματος, το διοξείδιο του άνθρακα από την εκπνοή, βοηθούν τους κοριούς να εστιάσουν σε ανυποψίαστους ξενιστές.

Οι κοριοί τρέφονται και στη συνέχεια επιστρέφουν πίσω στο καταφύγιό τους για μέρες ή και εβδομάδες πριν επιστρέψουν. Αυτό μπορεί να κάνει την ανίχνευση δύσκολη έως ότου η μόλυνση εξαπλωθεί για τα καλά. Οι κοριοί είναι εξειδικευμένοι ταξιδιώτες. Στην πραγματικότητα, μεταφέρονται κυρίως από ανθρώπους και ανθρώπινα αντικείμενα όπως βαλίτσες.

Μυοκτονίες Αμαρουσίου

ΝΕΚΡΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Απολυμάνσεις Μαρούσι
ΝΕΚΡΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

Η εταιρεία μας ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ από το 1970 ειδικεύεται και στις μυοκτονίες .

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων. Απολυμάνσεις Αμαρουσίου στο  210 80 80 878

ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΗ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

Τα χημικά σκευάσματα για τις μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται  είναι ασφαλή καθώς είναι  εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Απολυμάνσεις Αμαρουσίου στο  210 80 80 878

Μυοκτονία για ποντίκια

Όταν κατοικούν ποντίκια μέσα ή γύρω από τις κατοικίες, σχεδόν πάντα προκαλούν οικονομικές ζημιές. Σε σπίτια και εμπορικά κτίρια, μπορούν να τρέφονται με διάφορα αποθηκευμένα είδη διατροφής ή τροφές για κατοικίδια ζώα. Επιπλέον, συνήθως μολύνουν τα τρόφιμα με τα ούρα, τα περιττώματα και τις τρίχες τους. Στις γεωργικές μονάδες, μπορεί να προκαλέσουν βλάβες στις εγκαταστάσεις αποθήκευσης και στον εξοπλισμό μεταφοράς ζωοτροφών. Ένα μόνο ποντίκι τρώει μόνο 3 γραμμάρια τροφής ημερησίως (σχεδόν 1 κιλό το χρόνο), αλλά καταστρέφει σημαντικά πολύ περισσότερα τρόφιμα από αυτά που καταναλώνει.

Τα οικιακά ποντίκια που ζουν σε χωράφια μπορεί να σκάψουν και να τρέφονται με νεοσύστατους σπόρους ή να προκαλέσουν κάποια βλάβη στις καλλιέργειες πριν από τη συγκομιδή. Αλλά οι απώλειες σε αποθηκευμένα τρόφιμα είναι σημαντικά μεγαλύτερες. Τα ποντίκια συνήθως βλάπτουν τα δοχεία και τα υλικά συσκευασίας στις αποθήκες όπου αποθηκεύονται τα τρόφιμα και οι ζωοτροφές. Μεγάλο μέρος αυτής της απώλειας οφείλεται σε μόλυνση με περιττώματα και ούρα, καθιστώντας τα τρόφιμα ακατάλληλα για κατανάλωση από τον άνθρωπο.

Μικροβιοκτονίες Αμαρουσίου

Η εταιρεία μας ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΕΣ Μαρούσι από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις και ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΕΣ. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Μικροβιοκτονίες πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού. Απολυμάνσεις Αμαρουσίου άμεσα στο 210 80 80 878

Απολυμάνσεις Αμαρουσίου – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210 80 80 878

Δείτε άλλες περιοχές  στα βόρεια προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις βόρεια προάστια”]

Εκτός από απολυμάνσεις διενεργούμε και Αποφράξεις Μαρούσι

Δείτε περισσότερα για

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

Απολυμάνσεις Μαρούσι

ψύλλος αντιμετώπιση