ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Μεταξουργείο 210 76 22 111

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Μεταξουργείο 210 76 22 111

Απολυμάνσεις Μεταξουργείο 210 76 22 111

Απολυμάνσεις Μεταξουργείο - ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
Απολυμάνσεις Μεταξουργείο

Δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε, μπορείτε να έχετε ένα σοβαρό πρόβλημα με τον έλεγχο των παρασίτων. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της Απολυμάνσεις Μεταξουργείο προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, μυοκτονίας και απεντόμωσης σε ολόκληρη την περιοχή της Αττικής. Εργαζόμαστε σκληρά και ανεξάρτητα από το πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζετε, οι υψηλά εξειδικευμένοι απολυμαντές μας είναι σε θέση να το επιλύσουν χωρίς καμιά καθυστέρηση. Απολυμάνσεις Μεταξουργείο

Η αντιμετώπιση των παρασίτων είναι μια εξαιρετικά σοβαρή κρίση και είναι σίγουρο ότι θα θέλετε να το λύσουμε το συντομότερο δυνατόν. Ακόμη και να έχετε την υπόνοια ότι κάτι έχει εισέλθει στον χώρο σας, καλέστε μας αμέσως. Μην διακινδυνεύσετε σε καμιά περίπτωση να αφήσετε την εξάπλωσή τους.

ΚΟΡΙΟΙ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ Απολυμάνσεις Μεταξουργείο
ΚΟΡΙΟΙ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Μεταξουργείο από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα για ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ, ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ και ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 210 76 22 111  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Μεταξουργείο - ΠΟΝΤΙΚΙ

Βασικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας εξαιρετικές και αξιόπιστες υπηρεσίες χρησιμοποιώντας μόνο εγκεκριμένα σκευάσματα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο και όλοι οι επαγγελματίες μας έχουν λάβει σεμινάρια κατάρτισης, ώστε να γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν και πώς να ολοκληρώσουν αποτελεσματικά κάθε εργασία. Μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι κάθε ένας από τους επαγγελματίες μας είναι ικανοί να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία σας. Δεν είναι μόνο οι τεχνικοί μας που είναι γνώστες κάθε κατάστασης και περίστασης αλλά και τα μέλη του διοικητικού μας προσωπικού που θα σας απαντήσουν με ευγένεια και θα σας εξυπηρετήσουν με χαμόγελο.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στο Μεταξουργείο
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στο Μεταξουργείο

Υπηρεσίες Απολυμάνσεων Μεταξουργείο

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Μεταξουργείο – 210 76 22 111
 • Απεντόμωση Μεταξουργείο – 210 76 22 111
 • Μυοκτονία Μεταξουργείο – 210 76 22 111
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Μεταξουργείο – 210 76 22 111

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Μεταξουργείο

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Μυοκτονίες Μεταξουργείο

Η εταιρία μας Μυοκτονίες Μεταξουργείο από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Μυοκτονίες Μεταξουργείο η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Απολυμανση μυοκτονια για ποντικια Μεταξουργειο

Αυτά τα μανιώδη πλάσματα μπορούν να εισέλθουν σε κτήρια μέσα από πολύ μικρά ανοίγματα. Ένα ποντίκι χρειάζεται μόνο ένα άνοιγμα διαμέτρου 3 χιλιοστών και ένας αρουραίος μπορεί να συμπιεστεί μέσα από ένα άνοιγμα μέγεθος 7 χιλιοστών. Επιπλέον, οι αρουραίοι είναι άριστοι αναρριχητές και μπορούν να βρουν το δρόμο τους για ένα σπίτι μέσα από τα σημεία εισόδου κατά μήκος της οροφής επίσης. Ο αρουραίος στέγης δεν εντοπιζόταν συχνά πριν από 20 χρόνια, αλλά τώρα είναι ένας από τους πιο συχνούς εισβολείς. Μόλις εισέλθουν, αυτά τα παράσιτα θα αναπαραχθούν γρήγορα και οι πληθυσμοί μπορούν να υπερβούν τα 200 τρωκτικά μέσα σε λίγους μήνες.

ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ
ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

Μικροβιοκτονίες Μεταξουργείο

Η εταιρία μας Μικροβιοκτονίες Μεταξουργείο από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στη ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Απολυμάνσεις Μεταξουργείο και στην Αθήνα

Το Μεταξουργείο είναι δυτική συνοικία της Αθήνας που εκτείνεται μεταξύ της λεωφόρου Κωνσταντινουπόλεως, των οδών Θερμοπυλών, Γερμανικού, Λεοννάτου, Κολωνού και Μ. Αλεξάνδρου, της πλατείας Καραϊσκάκη και των οδών Δεληγιάννη και Ανδρομάχης.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμανσεις στα Κεντρικά προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις κεντρικά προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Μεταξουργείο

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση