ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Νέα Ιωνία 210 28 500 15

Απολυμάνσεις Νέα Ιωνία 210 28 500 15

Απολυμάνσεις Νέα Ιωνία 210 28 500 15

Απολυμάνσεις Νέα Ιωνία - ΨΥΛΛΟΣ
Απολυμάνσεις Νέα Ιωνία

Στην Απολυμάνσεις Νέα Ιωνία μας είμαστε περήφανοι για την παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών ελέγχου παρασίτων, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Έχουμε στηρίξει αυτή την ιδέα δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό, με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας σε όλες τις πτυχές του ελέγχου των παρασίτων! Εκτός από αυτό όλοι οι τεχνικοί μας είναι πλήρως καταρτισμένοι και πάντα έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα έχει παρουσιαστεί στον δικό σας χώρο, στον οικιακό, εμπορικό ή δημόσιο τομέα. Στόχος μας εκτός από την 100% ικανοποίηση σας είναι η υγεία και η ασφάλεια της οικογένειάς σας και των μελών της επιχείρησης σας.

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι τα πρότυπα των υπηρεσιών μας είναι ήδη τα καλύτερα που κάποιος μπορεί να βρει και είναι προγραμματισμένο να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και περισσότερο. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε σε όλες τις εφαρμογές είναι ασφαλή και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται συνεχώς και για αυτό παρακολουθούν συνεχώς σεμινάρια ώστε να είναι πάντα ενημερωμένοι για τις νέες τεχνολογίες και σκευάσματα.

ΚΟΡΙΟΙ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
ΚΟΡΙΟΙ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Νέα Ιωνία από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμάνσεις Νέα Ιωνία Βλάχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στη Νέα Ιωνία
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στη Νέα Ιωνία

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 210 28 500 15  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Νέα Ιωνία - ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Όλες οι υπηρεσίες μας είναι 100% εγγυημένες με προσιτές τιμές. Έχετε δοκιμάσει τα υπόλοιπα, δοκιμάστε τώρα τα καλύτερα!

Υπηρεσίες Απολυμάνσεις Νέα Ιωνία

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Νέα Ιωνία – 210 28 500 15
 • Απεντόμωση Νέα Ιωνία – 210 28 500 15
 • Μυοκτονία Νέα Ιωνία – 210 28 500 15
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Νέα Ιωνία – 210 28 500 15

Επίσης αναλαμβάνουμε:

Απολυμάνση Διαμερίσματος - Πολυκατοικίας

Απολυμάνση Διαμερίσματος - Πολυκατοικίας

Απολυμάνση Διαμερίσματος - Πολυκατοικίας Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε οικίες είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας ενός Διαμερίσματος ή μ...

Απολυμάνση Εργοταξίου

Απολυμάνση Εργοταξίου Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε εργασιακούς χώρους είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας μιας επιχείρησης ...
Απολυμάνση Μονοκατοικίας με κήπο

Απολυμάνση Μονοκατοικίας με κήπο

Απολυμάνση Μονοκατοικίας Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε οικίες είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας μιας οικίας με κήπο. Τα παράσιτα μπ...
ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ - 210 7622 111 ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ : Η ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ    είναι η μέθοδος που αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, και η συνηθέστερη είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών. Πραγματοποιήσ...
ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ - 210 76 22 111 ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ : Η εταιρεία μας σας δίνει λύση εφαρμόζοντας μυοκτονία για κάθε είδους τρωκτικού που σας ταλαιπωρεί. Η εξόντωση  τους ή μυοκτονίες  είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του πρ...
Τιμοκατάλογος Απολυμάνσεων

Τιμοκατάλογος Απολυμάνσεων

Τιμοκατάλογος Απολυμάνσεων Τιμοκατάλογος Απολυμάνσεων ΑΠΟ ΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΤΙΜΗ ΜΙΑΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ? ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ: α) επιθεώρηση του προβληματικού χώρου που αφορά την απολύμανση. β) ταυτοποίηση τ...

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συνεργασίας Απολύμανσης - Απεντόμωσης Μυοκτονίας

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   210 76 22 111 : ΒΥΡΩΝΑΣ - ΚΑΡΕΑΣ - ΥΜΗΤΤΟΣ - ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ - ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΙΛΙΣΣΙΑ - ΓΟΥΔΙ &...
.

Απεντομώσεις Νέα Ιωνία

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Μυοκτονίες Νέα Ιωνία

Μυοκτονίες Νέα Ιωνία: Η εταιρία μας Μυοκτονίες Νέα Ιωνία από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Απολυμανση μυοκτονια για ποντικια Νεα Ιωνια

Τα ποντίκια και οι αρουραίοι δημιουργούν πολλές απειλές για εσάς, την οικογένειά σας και το σπίτι σας. Όταν εισέρχονται σε μία κατοικία, σπάνια ταξιδεύουν μόνοι τους και συχνά μεταφέρουν ψύλλους, ακάρεα, τσιμπούρια και ψείρες. Τα μικρά σταγονίδια των ούρων των ποντικών μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις στα παιδιά. Οι αρουραίοι μασούν σχεδόν οτιδήποτε όταν φωλιάζουν, συμπεριλαμβανομένης της καλωδίωσης, το οποίο μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιές. Οι αρουραίοι είναι επίσης γνωστοί ότι ουρούν και τρώνε αποθηκευμένα τρόφιμα. Τόσο τα ποντίκια όσο και οι αρουραίοι μπορούν να μεταδώσουν πολλές, σοβαρές ασθένειες Προφανώς, ο έλεγχος των ποντικών και των αρουραίων είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα.

ΠΟΝΤΙΚΙ Απολυμάνσεις Νέα Ιωνία
ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Μικροβιοκτονίες Νέα Ιωνία

Μικροβιοκτονίες Νέα Ιωνία: Η εταιρία μας Μικροβιοκτονίες Νέα Ιωνία από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Απολυμάνσεις Νέα Ιωνία και στην Αθήνα

Η Νέα Ιωνία είναι προσφυγικός, βιοτεχνικός συνοικισμός στη νοτιοδυτική περιφέρεια του Βορείου Τομέα της Αττικής. Ο πληθυσμός του δήμου ανέρχεται σε 67.134 άτομα, η έκτασή του στα 4,421 τ.χμ. και η πυκνότητα στους 15.185 κατοίκους ανά τ.χμ.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμανσεις στα Κεντρικά προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις κεντρικά προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Νέα Ιωνία

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση