ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Πετράλωνα 210 90 29 667

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Πετράλωνα 210 90 29 667

Απολυμάνσεις Πετράλωνα 210 90 29 667

Απολυμάνσεις Πετράλωνα - ΠΑΡΑΣΙΤΑ
Απολυμάνσεις Πετράλωνα

Εάν στο σπίτι ή στο γραφείο σας έχουν εισβάλει ανεπιθύμητα παράσιτα τότε δεν έχετε παρά να καλέσετε την Απολυμάνσεις Πετράλωνα. Είμαστε ειδικοί στον τομέα της εξολόθρευσης κάθε παρασίτου, όπως κατσαρίδες, κοριούς, τρωκτικά, ψύλλους, σαρανταποδαρούσες, κ.α. Η βοήθειά μας είναι ανεκτίμητη για την εξάλειψη και την πρόληψη μολύνσεων. Οι απολυμαντές μας στην Αττική είναι πλήρως ασφαλισμένοι και έχουν χρόνια εμπειρία στην αντιμετώπιση κάθε παρασίτου. Προσφέρουμε μια προσωπική προσέγγιση σε κάθε πελάτη. Έχουμε καθιερωθεί ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο μας και έχουμε κερδίσει την εκτίμηση όλων των πελατών μας.

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΠΙΑΤΟ Απολυμάνσεις Πετράλωνα
ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΠΙΑΤΟ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΟΠΙΡΟΥΝΟ 

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 210 90 29 667  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Πετράλωνα - ΤΡΩΚΤΙΚΑ

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για την εξάλειψη των παρασίτων, τα οποία είναι ειδικά προσαρμοσμένα ανάλογα με τον τύπο των παρασίτων και τη σοβαρότητα της προσβολής. Μόλις οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας επιθεωρήσουν το ακίνητό σας, θα σας συμβουλεύσουν σχετικά με τις καλύτερες μεθόδους που απαιτείται να εφαρμοστούν.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεων Πετράλωνα

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Πετράλωνα – 210 90 29 667
 • Απεντόμωση Πετράλωνα – 210 90 29 667
 • Μυοκτονία Πετράλωνα – 210 90 29 667
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Πετράλωνα – 210 90 29 667

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Πετράλωνα

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στα Πετράλωνα
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στα Πετράλωνα

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Μυοκτονίες Πετράλωνα

Η εταιρία μας Μυοκτονίες Πετράλωνα από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονία.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Μυοκτονίες Πετράλωνα  η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Απολυμανση μυοκτονια για ποντικια Πετραλωνα

Τα τρωκτικά όπως τα ποντίκια και οι αρουραίοι, μπορεί να φαίνονται λούτρινα και χαριτωμένα κάποιες φορές, αλλά δεν είναι ευπρόσδεκτα σε κανένα σπίτι. Πάντα σε αναζήτηση τροφής και καταφυγίου, αυτά τα παράσιτα μπορούν να προκαλέσουν κάποια πραγματική βλάβη σε ένα σπίτι και επίσης να μεταδώσουν ασθένειες. Επιπλέον, τα τρωκτικά αναπαράγονται πολύ γρήγορα, και ένα ή δύο μπορούν να μετατραπούν σε μολυσματική πληγή σε διάστημα λίγων εβδομάδων. Σημάδια που ενδεχομένως δείχνουν ότι τα τρωκτικά έχουν εγκατασταθεί στο σπίτι σας, περιλαμβάνουν ασυνήθιστους θορύβους στη σοφίτα ή τους τοίχους ή και περιττώματα που βρίσκονται κοντά στα ντουλάπια, κατά μήκος των σανίδων ή τη σοφίτα. Εάν υποπτεύεστε ότι τα τρωκτικά έχουν εγκατασταθεί στο σπίτι σας, καλέστε έναν επαγγελματία τεχνικό εξόντωσης τρωκτικών της Απολυμάνσεις Πετράλωνα για να τα βγάλει και να τα κρατήσει έξω.

ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΞΥΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Απολυμάνσεις Πετράλωνα
ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΞΥΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 

Μικροβιοκτονίες Πετράλωνα

Η εταιρία μας Μικροβιοκτονίες Πετράλωνα από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Μικροβιοκτονίες Πετράλωνα πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Απολυμάνσεις Πετράλωνα και στην Αθήνα

Τα Πετράλωνα είναι συνοικία της Αθήνας. Εκτείνονται από την οδό Πειραιώς μέχρι το λόφο Φιλοπάππου και από την οδό Χαμοστέρνας μέχρι τη γέφυρα Πουλόπουλου. Βρίσκονται βόρεια του Ταύρου και της Καλλιθέας. Στα ανατολικά συνορεύουν με το Κουκάκι, βορειοανατολικά με το Θησείο και στα βορειοδυτικά με το Γκάζι.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμανσεις στα Κεντρικά προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις κεντρικά προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Πετράλωνα

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση