ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Σεπόλια 210 28 500 15

Απολυμάνσεις Σεπόλια 210 28 500 15

Απολυμάνσεις Σεπόλια 210 28 500 15

Απολυμάνσεις Σεπόλια
Απολυμάνσεις Βλάχος

Αν έχετε οποιαδήποτε θέματα που σχετίζονται με τα παράσιτα, τότε επικοινωνήστε με την Απολυμάνσεις Βλάχος. Έχουμε ασχοληθεί και έχουμε την εμπειρία να διαχειριστούμε όλα τα είδη των παρασίτων όπως σφήκες, κοριούς, ψύλλους, τρωκτικά, κατσαρίδες, μυρμήγκια, σαρανταποδαρούσες και άλλα. Εδώ και 40 περίπου χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης σε όλες τις περιοχές της Αττικής.

Εκτός από τις έκτακτες επισκέψεις μας, πραγματοποιούμε και τακτικές επισκέψεις, όπως ακριβώς προβλέπεται από τις νομοθετικές διατάξεις σε εργοστάσια τροφίμων, εστιατόρια, μπαρ και ότι έχει σχέση με επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.

ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ 

Προσφέρουμε μια σειρά από υπηρεσίες που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας. της επιχείρησής σας. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και ως εκ τούτου καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να θέλετε να προστατεύσετε την οικογένειά σας και την επιχείρησή σας.

Η εταιρία μας ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ Σεπόλια από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα για απολυμάνσεις, ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ και ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στα Σεπόλια
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στα Σεπόλια

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 210 28 500 15 για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Σεπόλια - ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Έχοντας παράσιτα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις, είτε για την φήμη της επιχείρησής σας είτε για την προσωπική σας ηρεμία.

Οι τεχνικοί της εταιρείας μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και συνδυάζεται με εμπειρία πολλών ετών. Ως μια οικογενειακή επιχείρηση βασικός μας στόχος είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Θέλουμε οι πελάτες μας να είναι ευχαριστημένοι και αυτό το επιτυγχάνουμε με την σκληρή δουλειά και την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεις Σεπόλια

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις – 210 28 500 15
 • Απεντόμωση – 210 28 500 15
 • Μυοκτονία – 210 28 500 15
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Σεπόλια – 210 28 500 15

Επίσης αναλαμβάνουμε:

Απολυμάνση Διαμερίσματος - Πολυκατοικίας

Απολυμάνση Διαμερίσματος - Πολυκατοικίας

Απολυμάνση Διαμερίσματος - Πολυκατοικίας Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε οικίες είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας ενός Διαμερίσματος ή μ...

Απολυμάνση Εργοταξίου

Απολυμάνση Εργοταξίου Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε εργασιακούς χώρους είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας μιας επιχείρησης ...
Απολυμάνση Μονοκατοικίας με κήπο

Απολυμάνση Μονοκατοικίας με κήπο

Απολυμάνση Μονοκατοικίας Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε οικίες είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας μιας οικίας με κήπο. Τα παράσιτα μπ...
ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ - 210 7622 111 ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ : Η ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ    είναι η μέθοδος που αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, και η συνηθέστερη είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών. Πραγματοποιήσ...
ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ - 210 76 22 111 ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ : Η εταιρεία μας σας δίνει λύση εφαρμόζοντας μυοκτονία για κάθε είδους τρωκτικού που σας ταλαιπωρεί. Η εξόντωση  τους ή μυοκτονίες  είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του πρ...
Τιμοκατάλογος Απολυμάνσεων

Τιμοκατάλογος Απολυμάνσεων

Τιμοκατάλογος Απολυμάνσεων Τιμοκατάλογος Απολυμάνσεων ΑΠΟ ΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΤΙΜΗ ΜΙΑΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ? ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ: α) επιθεώρηση του προβληματικού χώρου που αφορά την απολύμανση. β) ταυτοποίηση τ...

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συνεργασίας Απολύμανσης - Απεντόμωσης Μυοκτονίας

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   210 76 22 111 : ΒΥΡΩΝΑΣ - ΚΑΡΕΑΣ - ΥΜΗΤΤΟΣ - ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ - ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΙΛΙΣΣΙΑ - ΓΟΥΔΙ &...
.

Απεντομώσεις Σεπόλια

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απολυμανση απεντόμωση για κατσαριδες Σεπολια

Εάν έχετε πρόβλημα κατσαρίδας στο σπίτι σας, το γερμανικό είδος είναι πιθανώς ο ένοχος, καθώς είναι το πιο συνηθισμένο είδος στην Ελλάδα. Τους αρέσει να κρύβονται στις σκοτεινές γωνιές κατά τη διάρκεια της ημέρας και να τρέχουν τη νύχτα για να εντοπίσουν φαγητά και υπολείμματα ποτών.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΠΟΛ
ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΠΟΛ 

Εάν εντοπίσετε μία κατά τη διάρκεια της ημέρας, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο πληθυσμός να είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που φαντάζεστε. Ένα από τα αγαπημένα τους μέρη για κατοίκηση είναι τα ντουλάπια και αν βλέπετε μια ομάδα διασποράς σε περιοχές χωρίς φαγητό, πιθανόν να έχετε μία πολύ σοβαρή προσβολή από κατσαρίδες.

Ο καθαρισμός του σπιτιού σας είναι το πρώτο βήμα για την αποφυγή αυτών των παρασίτων, αλλά συνιστούμε τον επαγγελματικό έλεγχο από την Απολυμάνσεις … Περάστε ένα βήμα μπροστά από αυτά τα αόρατα παράσιτα με έναν προληπτικό έλεγχο κατσαρίδων.

Μυοκτονίες Σεπόλια

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Σεπόλια

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Εκτός από τις απολυμάνσεις η εταιρία μας πρωταγωνιστεί και στις αποφράξεις Σεπόλια

Απολυμάνσεις Σεπόλια και στην Αθήνα

Τα Σεπόλια είναι συνοικία της Αθήνας που βρίσκεται βορειοδυτικά της Ομόνοιας. Συνορεύει με τις συνοικίες των Κάτω Πατησίων του Αγίου Νικολάου και του Κολωνού. Διασχίζεται από την οδό Λιοσίων. Από τα Σεπόλια διέρχεται η γραμμή 2 του μετρό και η περιοχή εξυπηρετείται από τον σταθμό Σεπολίων.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμάνσεις στα Κεντρικά προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις κεντρικά προάστια”]

Δείτε περισσότερα για Απολυμάνσεις Σεπόλια

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση