ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στο ΜΟΣΧΑΤΟ από τον «ΒΛΑΧΟ», τον ειδικό των αποχετεύσεων!

210 98 19 999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ. Η εταιρεία «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» σας προσφέρει μια ανταγωνιστική και αξιόπιστη επιλογή στις υπηρεσίες αποφράξεων και διατήρησης της ομαλής λειτουργίας του αποχετευτικού δικτύου. Αποστολή μας η αποπεράτωση άμεσων, ποιοτικών και οικονομικών εργασιών που αφορούν όλα τα προβλήματα που θα προκύψουν στην αποχέτευση σας. Παρακάτω μπορείτε να μάθετε όλους τους τρόπους που πραγματοποιούμε αποφράξεις στο Μοσχάτο και λύσεις για να αντιμετωπίσετε μόνοι σας το πρόβλημα. Επιπλέον, θα απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις. Για περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες που ξεκινούν από 15 ευρώ, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24/7 ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα αποχετευτικό δίκτυο μπορεί να παρουσιαστούν χωρίς καμία προειδοποίηση. Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ ΒΛΑΧΟΣ» έχουμε πλήρη επίγνωση της κατάστασης που μπορεί δημιουργηθεί εκτάκτως από κάποιο σχετικό συμβάν. Γι’ αυτό σας εξυπηρετούμε άμεσα οποιαδήποτε στιγμή στον χρόνο κριθεί απαραίτητη η απόφραξη της αποχέτευσης, η μετακίνηση υγρών λυμάτων και ο λεπτομερής έλεγχος του δικτύου.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι εύκολα προσβάσιμο ενώ μπορείτε να μας καλέσετε ή να μας παραπέμψετε να σας καλέσουμε εμείς. Είμαστε διαθέσιμοι όλο το 24ωρο, τις Κυριακές και όλες τις αργίες. Αν επείγουν αποφράξεις στο Μοσχάτο έχουμε ανταπόκριση συντομότερη των 20 λεπτών. Οι εργασίες επαναφοράς των αγωγών πραγματοποιούνται με πιστοποιημένα μέσα, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην αποφυγή προσωρινής αλλοίωσης του χώρου.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων στο ΜΟΣΧΑΤΟ | Συχνές ερωτήσεις

Χρειάζομαι απόφραξη στο Μοσχάτο, ποιο είναι το κόστος;

Ενδεικτικά η τιμή μιας απλής απόφραξης κυμαίνεται μεταξύ 40 και 60 ευρώ. Ωστόσο υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τη τιμή όπως η πολυπλοκότητα του προβλήματος και οι ώρες εργασιών.

Πρέπει να χρησιμοποιηθεί κάμερα διάγνωσης σε όλες τις περιπτώσεις απόφραξης;

Όχι απαραίτητα, αρκετές φορές ένας έμπειρος τεχνικός μπορεί να αντιληφθεί το πρόβλημα με γυμνό μάτι. Ωστόσο αν αυτό είναι αδύνατον η κάμερα μας αποτρέπει από το να επέμβουμε δυναμικά στον χώρο προκειμένου να εντοπίσουμε την ανωμαλία στο δίκτυο.

Γιατί βουλώνει συνέχεια η αποχέτευση και τι μπορώ να κάνω;

Αν η αποχέτευση σας φράζει τακτικά μπορεί να σημαίνει 3 πράγματα:
1) Υπάρχει πρόβλημα που δεν έχει εντωπιστεί βαθύτερα στο δίκτυο.
2) Το αποχετευτικό δίκτυο είναι παλαιωμένο ή έχει κατασκευαστικά προβλήματα.
3) Υπάρχει πρόβλημα στο γενικό δίκτυο (π.χ. βουλωμένα φρεάτια) που έχει αρνητικό αντίκτυπο στο δικό σας.
Αυτό που πρέπει να γίνει σε αυτή τη περίπτωση είναι να ελεγχθεί η αποχέτευση με εξειδικευμένα μέσα για να διαγνωστεί το πραγματικό πρόβλημα και αντίστοιχα να ενεργήσετε.

Παρέχετε αποφράξεις και στις γειτονικές εκτός από το Μοσχάτο;

Ναι, εξυπηρετούμε με την ίδια ευχέρεια την ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων.

Τι να κάνω για μην μυρίζει ο νεροχύτης;

Αδειάστε σε μια κούπα σε δύο ίσα μέρη φυσικό χυμό λεμονιού και λευκού ξυδιού. Αδειάστε το στο στόμιο του νεροχύτη και μην ρίξετε νερό για 5 λεπτά.

Πως μπορώ να σιγουρευτώ πως το πρόβλημα της αποχέτευσης λύθηκε;

Αρκετές φορές, κάποιο χρόνο μετά από μια απόφραξη το πρόβλημα επανέρχεται. Ο πιο σίγουρος τρόπος για να σιγουρευτείτε πως αυτό δεν θα ξανασυμβεί είναι πραγματοποιώντας έναν έλεγχο του δικτύου με κάμερα διάγνωσης. Με ζωντανή εικόνα υψηλής ανάλυσης δεν υπάρχει περιθώριο αστοχίας ή λάθους διάγνωσης.


  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ – ΠΟΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

  Για να γνωρίζετε ότι χρειάζεστε καθαρισμό των γραμμών αποχέτευσης να υποψιαστείτε όταν παρατηρήσετε τα παρακάτω σημάδια:

  Επαναλαμβανόμενα βουλώματα

  Αν ξεβουλώνετε τις αποχετεύσεις των εσωτερικών χώρων σας πιο συχνά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην έχει αφαιρεθεί τελείως το φράγμα. Εάν οι αποχετεύσεις του ντους και της μπανιέρας σας φράζουν πάντα, ήρθε η ώρα να καλέσετε έναν επαγγελματία τεχνικό αποχετεύσεων.

  Δυσάρεστες οσμές

  Η δυσάρεστη οσμή αποχέτευσης που αναδύεται από την αποχέτευσή σας υποδηλώνει πρόβλημα αποχέτευσης. Οι περισσότερες περιπτώσεις περιλαμβάνουν συσσώρευση στο εσωτερικό του συστήματος ή σπασμένο σωλήνα αποχέτευσης. Για να μάθετε τη βασική αιτία του προβλήματος, ζητήστε από έναν τεχνικό μας να ελέγξει τους σωλήνες αποχέτευσής σας.

  Πολλαπλές βουλωμένες αποχετεύσεις

  Εάν δύο ή περισσότερες αποχετεύσεις στο σπίτι σας μπλοκάρουν ταυτόχρονα, το πρόβλημα μπορεί να μην είναι τόσο απλό. Οποιαδήποτε από τις αποχετεύσεις σας μπορεί να επηρεαστεί: η μπανιέρα, η τουαλέτα, ο νεροχύτης ή η αποχέτευση του δαπέδου. Είναι πολύ πιθανόν να έχει βουλώσει η κύρια αποχετευτική γραμμή του κτιρίου σας. Καλέστε μας άμεσα!

  Αργή αποχέτευση

  Οι αργές αποχετεύσεις είναι επίσης ενδείξεις ενός προβλήματος ημιμπλοκαρισμένης αποχέτευσης. Εάν παρατηρήσετε ποτέ ότι το νερό χρειάζεται πολύ χρόνο για να εξαφανιστεί από το νεροχύτη, είναι πιθανό να υπάρχει ήδη συσσώρευση στους αγωγούς.

  Υπερχειλίσεις και λιμνάζοντα νερά

  Τα λύματα που βγαίνουν από τις αποχετεύσεις σας απαιτούν άμεση δράση. Τα λύματα υποτίθεται ότι ρέουν κατευθείαν στο δημόσιο αποχετευτικό δίκτυο ή παραμένουν στη σηπτική σας δεξαμενή. Οι επιστροφές λυμάτων από υπερχείλιση δεν θα σας προκαλέσουν μόνο μεγάλη ταλαιπωρία αλλά και να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία σας.

  ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΤΙΡΙΩΝ – Infographic

  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΛΟΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

  Πιστοποιημένες ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στο ΜΟΣΧΑΤΟ με τα πιο σύγχρονα μέσα

  Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ ΒΛΑΧΟΣ θα εξυπηρετηθείτε με χρήση των πιο εξελιγμένων μηχανημάτων και πιστοποιημένων μεθόδων στον χώρο της απόφραξης δικτύων. Πάντα προσαρμόζουμε τις εφαρμογές μας στις ανάγκες της δικής σας αποχέτευσης διαφυλάσσοντας πως θα την επαναφέρουμε χωρίς να την τραυματίσουμε. Οι τρόποι που πραγματοποιείται μια επαγγελματική απόφραξη της αποχέτευσης είναι οι τρεις παρακάτω.

  1. Με υδροβολή υψηλής πίεσης: Οι ισχυροί περιμετρικοί εκτοξευτήρες (μπεκ) νερού που διαθέτουν οι κεφαλές υδροβολής, παρέχουν μεγάλη εμβέλεια, καθαρίζοντας αποτελεσματικά τις σωλήνες μικρών και μεγάλων διαμέτρων. Αυτό μας επιτρέπει να επαναφέρουμε γρήγορα και οικονομικά τους φραγμένους σωλήνες και τα φρεάτια σας. Οι πίδακες νερού μπορούν να καθαρίσουν τις κύριες γραμμές αποχέτευσης κόβοντας λίπος, συντρίμμια, λάσπες, μπάζα και ρίζες δέντρων καθώς ξεπλένουν τον αγωγό.
  2. Με ηλεκτροκίνητη ατσαλίνα (αποφρακτήρας): Η ατσαλίνα χρησιμοποιεί μια περιστρεφόμενη κεφαλή κοπής που είναι προσαρτημένη σε ένα άκαμπτο, σπιράλ επιφάνειας καλώδιο. Μπορεί να τρυπήσει απευθείας μέσα στον συσσωρευμένο όγκο που έχει φράξει τη σωλήνα και να καθαρίσει ιδανικά τα τοιχώματα της.
  3. Με ριζοκοπτικά μηχανήματα: Οι ρίζες δέντρων είναι πολλές φορές η αιτία για το φράξιμο αλλά και την καταστροφή αγωγών της αποχέτευσης. Οι κεφαλές κοπής ριζών διαθέτουν ατσάλινες αλυσίδες. Καθώς στροβιλίζονται από το μηχάνημα κόβουν ρίζες κάθε μεγέθους εσωτερικά των σωλήνων της αποχέτευσης.

  Τρόποι που πραγματοποιούνται οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στο ΜΟΣΧΑΤΟ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στο ΜΟΣΧΑΤΟ | Ότι πρέπει να γνωρίζετε

  Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ ΒΛΑΧΟΣ θα βρείτε γρήγορες και οικονομικές λύσεις για κάθε περίπτωση που χρειάζεται το ξεβούλωμα της αποχέτευσης. Παρακάτω θα δούμε τις πιο κοινές περιπτώσεις αποφράξεων και λύσεις για να τις αντιμετωπίσετε μόνοι σας.


  Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας στο Μοσχάτο

  Ο νεροχύτης της κουζίνας βουλώνει συνήθως από μαγειρικά λίπη, απορρυπαντικό πιάτων, υπολείμματα τροφών και διάφορα σκουπίδια. Με τον καιρό στερεοποιούνται στις σωληνώσεις και τις φράζουν. Η απόφραξη νεροχύτη κουζίνας, σε οποιοδήποτε βάθος και αν βρίσκεται, μπορεί να γίνει μια πολύ σύντομη υπόθεση με τη χρήση ενός εξειδικευμένου ηλεκτρικού αποφρακτήρα.

  Πως να ξεβουλώσω τον νεροχύτη της κουζίνας;


  Χρησιμοποιήστε ένα σύρμα ή μια συρμάτινη κρεμάστρα. Διαμορφώστε στην άκρη του σύρματος ένα μικρό άγκιστρο και εισχωρήστε το στο στόμιο του σιφωνιού και έπειτα πιο βαθιά στην αποχέτευση. Προσπαθήστε να τραβήξτε έξω τα εμπόδια που θα συναντήσετε στη διαδρομή του σωλήνα. Στο τέλος αδειάστε 3 λίτρα ζεστό νερό.


  Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στο Μοσχάτο

  Η λεκάνη της τουαλέτας βουλώνει από ρίψη χαρτιών, ειδών καλλωπισμού, τρίχες, μωρομάντηλα, οργανικά λύματα και κάθε είδους σκουπιδάκι που μπορεί να ρίξουμε στην αποχέτευση. Αρκετές φορές η κακή αρχιτεκτονική της αποχέτευσης συντελεί στο να φράζει πιο εύκολα. Οι στενές σωληνώσεις και απότομες γωνίες στη σχεδίαση του δικτύου είναι ένας σοβαρός λόγος για να να αντιμετωπίζουμε πιο συχνά πρόβλημα.

  Οι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ ΒΛΑΧΟΣ μπορούν να διαγνώσουν εύκολα το πρόβλημα και να το αντιμετωπίσουν σε λίγα λεπτά. Αν το φράξιμο έχει διαμορφωθεί πιο βαθιά στην αποχέτευση μπορούμε να το ανακαλύψουμε και πραγματοποιώντας έλεγχο ακριβείας με ειδική κάμερα διάγνωσης.

  Πως να ξεβουλώσω τη λεκάνη της τουαλέτας;


  Για το ξεβούλωμα λεκάνης θα χρειαστείτε μόνο ένα ζευγάρι γάντια και πλαστική μεμβράνη τροφίμων. Καλύψτε πλήρως την λεκάνη με την μεμβράνη έτσι ώστε να μην διαφεύγει καθόλου αέρας. Ίσως χρειαστεί να περάσετε 3-4 στρώσεις κάλυψης. Ενώ έχετε κλείσει αεροστεγώς τη λεκάνη πιέστε με τα χέρια σας τη μεμβράνη μερικές φορές με την ίδια λογική που χρησιμοποιούμε τη βεντούζα. Όταν ακούσετε το νερό να διαφεύγει ομαλά στην αποχέτευση βγάλτε τη μεμβράνη και ρίξτε ζεστό νερό στη λεκάνη.


  Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου στο Μοσχάτο

  Οι τρίχες, το σαπούνι, τα προϊόντα περιποίησης και η οδοντόκρεμα είναι μερικοί από τους λόγους που δημιουργείται φράξιμο στον νιπτήρα. Η απόφραξη νιπτήρα όπως και αυτή του νεροχύτη είναι οι πιο κοινές περιπτώσεις προβλημάτων της αποχέτευσης. Η επαγγελματική προσέγγιση μπορεί να σας δώσει αποτέλεσμα, χωρίς φασαρία και επέμβαση στον χώρο, μέσα σε λίγα λεπτά με τη χρήση ειδικής ατσαλίνας. Επιπλέον αν αντιμετωπίζετε τακτικά πρόβλημα με τον νιπτήρα σας μπορείτε να βασιστείτε σε μας για να εντοπίσουμε ένα ενδεχόμενο βαθύτερο πρόβλημα.

  Πως να ξεβουλώσω τον νιπτήρα του μπάνιου;


  Για το ξεβούλωμα νιπτήρα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μείγμα από μαγειρική σόδα και αλάτι. Γεμίστε μια κούπα με τα δυο συστατικά σε ίσα μέρη, φορέστε γάντια και αδειάστε το στο σιφώνι του νιπτήρα. Αφήστε το μείγμα να ενεργήσει για περίπου 10-15 λεπτά. Το αλάτι και η σόδα θα έχουν διαβρώσει – μαλακώσει τα στερεοποιημένα λύματα που έχουν φράξει την αποχέτευση. Εσείς θα αδειάστε 4 λίτρα ζεστό νερό για να παρασυρθούν βαθιά στην αποχέτευση.


  Απόφραξη σιφωνιού στο Μοσχάτο

  Σιφώνια υπάρχουν σε πολλά σημεία σε ένα σπίτι και η εύρυθμη λειτουργία τους είναι απαραίτητη. Μέσω του σιφωνιού απομακρύνουμε υγρά λύματα από το σπίτι μας αλλά κάτι που ίσως δεν είναι ευρέως γνωστό είναι πως τα σιφώνια φιλτράρουν και τις μυρωδιές της αποχέτευσης. Επιπλέον τα σιφώνια συνδέουν την δική μας αποχέτευση με το κεντρικό δίκτυο.

  Η απόφραξη σιφωνιού μπορεί να συμβεί στο δάπεδο της τουαλέτας, στη μπανιέρα, στον νεροχύτη – νιπτήρα και στη βεράντα. Αν διαπιστώσετε δυσάρεστες μυρωδιές ή υπερχείλιση του σιφωνιού σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα με την απομάκρυνση των λυμάτων.

  Οι αιτίες που βουλώνει το σιφώνι είναι όπως και στις άλλες περιπτώσεις οι τρίχες, τα λίπη, το χαρτί, το σαπούνι, το χώμα, διάφορα σκουπιδάκια κ.λπ. Επίσης τα υλικά κατασκευής και η παλαιότητα του σιφωνιού παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο.

  Πως να ξεβουλώσω το σιφώνι;


  Για το ξεβούλωμα σιφωνιού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα και οξυζενέ. Αδειάστε σε ένα μικρό φλυτζάνι μια κουταλιά μαγειρική σόδα και γεμίστε το υπόλοιπο με οξυζενέ. Φορέστε τα γάντια σας και αδειάστε το στο σιφώνι και περιμένετε για 15 λεπτά. Θα δείτε πως το μείγμα θα αρχίσει να αφρίζει κάτι που σημαίνει πως οι διαβρωτικές του ιδιότητες έχουν ενεργοποιηθεί. Στο τέλος αδειάστε 3-4 λίτρα ζεστό νερό στο σιφώνι. Αν το πρόβλημα είναι σε σιφώνι του δαπέδου μπορείτε προαιρετικά να το βγάλετε με ένα απλό κατσαβίδι και πριν ρίξετε νερό να το καθαρίσετε με μια παλιά οδοντόβουρτσα.


  Απόφραξη μπανιέρας στο Μοσχάτο

  Η μπανιέρα βουλώνει επί το πλείστο από τρίχες, σαπούνι και ήδη μπάνιου που με τον καιρό στερεοποιούνται στις σωλήνες της αποχέτευσης. Είναι καλό στα πρώτα σημάδια κακής αποστράγγισης του νερού να μην αφήσουμε το πρόβλημα να διογκωθεί.

  Αν χρειάζεστε ένα πολύ σύντομο και αξιόπιστο ξεβούλωμα μπανιέρας που θα σας κρατήσει μακριά από προβλήματα για πολύ καιρό, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ ΒΛΑΧΟΣ μπορεί να σας το παρέχει χωρίς τη παραμικρή φασαρία.


  Πως να ξεβουλώσω τη μπανιέρα;


  Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν μικρό γάντζο σε ένα σύρμα για να τραβήξετε έξω τα σκουπίδια που φράζουν την αποχέτευση. Επιπλέον η κοινή βεντούζα πολλές φορές μπορεί να μας δώσει λύση. Καλύψτε το στόμιο του σιφωνιού της μπανιέρας με τη βεντούζα. Αφήστε να τρέξει η βρύση μέχρι να καλύψει το χείλος της βεντούζας. Πιέστε εναλλάξ πάνω κάτω τη βεντούζα μέχρι να καταλάβετε πως το νερό απελευθερώνεται βαθύτερα στο δίκτυο. Προλήπτικα αδειάστε ζεστό νερό στην αποχέτευση.


  Απόφραξη φρεατίου στο Μοσχάτο

  Η χρησιμότητα των φρεατίων στο γενικό αποχετευτικό σύστημα είναι θεμελιώδης. Μέσω των φρεατίων τα νερά και τα λύματα των κτιρίων και της βροχής μεταφέρονται στο κεντρικό δίκτυο. Αν τα φρεάτια είναι βουλωμένα δυστυχώς είναι πιθανό να αντιμετωπίσουμε οξύτατα προβλήματα πλημυρών ιδιαίτερα στις περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων.

  Τα φρεάτια βουλώνουν από κάθε είδους σκουπίδια, χώμα, φύλλα, ρίζες, πέτρες, μπάζα, λάσπη και άλλα. Τα φρεάτια της πόλης δεν είναι επιμελώς συντηρημένα με αποτέλεσμα να εντοπίζουμε το πρόβλημα όταν είναι ήδη αργά.

  Η απόφραξη φρεατίου πραγματοποιείται συνήθως με χρήση πιεστικού υδροβολής. Σε σπάνιες περιπτώσεις που ρίζες δέντρων προκαλούν το πρόβλημα χρησιμοποιούνται ριζοκοπτικά μηχανήματα.

  Έχει βουλώσει το φρεάτιο τι να κάνω;


  Να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες στις αποφράξεις αποχετεύσεων. Για να πραγματοποιηθεί η απόφραξη του φρεατίου επιβάλλεται η χρήση ισχυρών πιεστικών μηχανημάτων και σχετική εμπειρία. Στην εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ ΒΛΑΧΟΣ μπορείτε να εξυπηρετηθείτε ακόμη και στα πιο δύσβατα σημεία.


  Απόφραξη κάθετης και οριζόντιας υδρορροής στο Μοσχάτο

  Οι υδρορροές των κατοικιών και των κτιρίων γενικότερα είναι εκτεθειμένες στις εξωτερικές καιρικές συνθήκες. Με τον καιρό αν δεν καθαρίζονται τακτικά οι συσσωρεύουν σκουπίδια, χώμα, φύλλα δέντρων, περιττώματα πουλιών και άλλα. Η δίοδος για τα ύδατα μπλοκάρει και έτσι δημιουργούνται προβλήματα και στο υπόλοιπο δίκτυο της αποχέτευσης.

  Το φράξιμο συνήθως δημιουργείται σε περιπτώσεις βροχοπτώσεων καθώς τα νερά παρασέρνουν τα σκουπίδια π.χ. του μπαλκονιού ή της ταράτσας φράζοντας την υδρορροή.

  Η απόφραξη και ο καθαρισμός της υδρορροής από επαγγελματίες μπορεί να πραγματοποιηθεί με πιεστικό υδροβολής ή με ηλεκτροκίνητο περιστροφικό αποφρακτήρα σε λίγα μόλις λεπτά επαναφέροντας την σε άριστη κατάσταση.

  Τι να κάνω για να μην βουλώνει η υδρορροή;


  Ο τακτικός καθαρισμός της ταράτσας, του μπαλκονιού και όλων των σημείων που αποβάλλουν νερά στις υδρορροές είναι καθοριστικής σημασίας. Αν το φράξιμο έχει ήδη διαμορφωθεί βαθιά στην υδρορροή είναι αδύνατον να το αντιμετωπίσετε με απλά μέσα.


  Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

  Αρχικά δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση μας, με το καιρό χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι με τον καιρό να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται φραγή στην αποχέτευση.

  Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

  Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση. Τέλος είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

  Προληπτικές ενέργειες για την αποχέτευση

  Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά για την απόφραξη της αποχέτευσης

  Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά ιδιαίτερα όσον αφορά τη ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση. Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δεν σας προτείνουμε.

  Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ ΒΛΑΧΟΣ» σας προτείνει τρόπους να ξεβουλώσετε την αποχέτευση


  Με σύρμα ή συρμάτινη κρεμάστρα

  Δημιουργήστε έναν μικρό άγκιστρο στην άκρη του σύρματος και εισχωρήστε το στην αποχέτευση. Κάντε κινήσεις εμπρός και πίσω για να τραβήξετε έξω τα σκουπίδια που βρίσκεται εμπόδιο στην διαδρομή.

  Με ζεστό νερό και υγρό πιάτων

  Ζεστάνετε 3 λίτρα νερό και ρίξτε μέσα μια κουταλιά του γλυκού υγρό πιάτων. Φορέστε τα γάντια σας και αδειάστε το νερό στο σιφώνι της αποχέτευσης. Το υγρό πιάτων σε συνδυασμό με το ζεστό νερών θα μαλακώσουν τα λύματα που έχουν κολλήσει στα τοιχώματα των σωλήνων. Επαναλάβετε μόνο με ζεστό νερό.


  Καθαρίστε τη σωλήνα μόνοι σας

  Τοποθετήστε έναν κουβά κάτω από τον νεροχύτη( ή νιπτήρα). Με ένα κλειδί χαλαρώστε τα παξιμάδια και αφαιρέστε τη σωλήνα που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το σιφώνι. Η σωλήνα θα αδειάσει στον κουβά και εσείς θα μετακινήσετε τα σκουπίδια εσωτερικά. Επανατοποθετήστε τη σωλήνα.

  Με ζεστό νερό και αλάτι

  Γεμίστε μια κατσαρόλα με νερό και βάλτε τη να ζεσταθεί ενώ πρώτα έχετε ρίξει τρεις κουταλιές της σούπας αλάτι. Μόλις ζεσταθεί αδειάστε το νερό προσεκτικά στην αποχέτευση. Το αλάτι σε συνδυασμό με το ζεστό νερό θα διαβρώσει λίπη και βρωμιές στις σωληνώσεις.


  Με μαγειρική σόδα και ξύδι

  Αδειάστε σε ένα φλυτζάνι μαγειρική σόδα και λευκό ξύδι σε δυο ίσα μέρη. Αδειάστε το μείγμα στο στόμιο του σιφωνιού για να πέσει μέσα στην αποχέτευση και τοποθετήστε μια υφασμάτινη πετσέτα από πάνω σαν πώμα. Το μείγμα θα αρχίσει να αφρίζει ενώ την ίδια στιγμή θα διαλύει τις βρωμιές από τις σωληνώσεις της αποχέτευσης σας. Στο τέλος αδειάστε ζεστό νερό.

  Με κόκα κόλα

  Αδειάστε 2 μεγάλα μπουκάλια κόκα κόλα στην αποχέτευση το βράδυ πριν κοιμηθείτε. Ο λόγος είναι πως δεν θέλετε να τρέξει νερό στην αποχέτευση. Η κόκα κόλα περιέχει φωσφορικό οξύ. Οι διαβρωτικές του ιδιότητες θα μαλακώσουν τα λίπη και τις βρωμιές στις σωληνώσεις. Εσείς το πρωί θα αδειάσετε 3 λίτρα ζεστό νερό για να τα καθαρίσετε εντελώς.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ και έλεγχος δικτύων με κάμερα στο ΜΟΣΧΑΤΟ

  Η απόφραξη της αποχέτευσης έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Στο παρελθόν για να ανακαλύψουμε το σημείο που έχει φράξει έπρεπε να να σκάψουμε αλλοιώνοντας προσωρινά τον χώρο. Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει, μπορούμε να ανακαλύψουμε το φράξιμο χωρίς να επέμβουμε καθόλου στον χώρο, πραγματοποιώντας έλεγχο με κάμερα.

  Αναλαμβάνουμε έρευνες με κάμερες υψηλής ανάλυσης στο εσωτερικό των σωληνώσεων και έτσι μπορούμε να εντοπίσουμε την ακριβή θέση στην οποία εναπόκειται το πρόβλημα. Με αυτόν τον τρόπο γλιτώνετε από σκαψίματα και διάφορες εργασίες που θα σας επιβαρύνουν οικονομικά. Οι εργασίες πραγματοποιούνται λαπαροσκοπικά, απευθείας στο επίκεντρο του προβλήματος.

  Εκτός όμως από τις πολύ αποτελεσματικές υπηρεσίες απόφραξης που σας εξασφαλίζει η χρήση κάμερας, σας δίνει και μια ξεκάθαρη εικόνα του δικτύου σας. Στο τέλος κάθε ελέγχου σας παρέχουμε το βίντεο λήψης σε USB ή σε SD κάρτα μνήμης για να κρατάτε ένα πλήρες ιστορικό. Στην Αποφράξεις Μοσχάτο Βλάχος θα βρείτε διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς αν χρειαστεί με 100% αποτελεσματικότητα.

  Η κάμερα ελέγχου (CCTV) έχει μέγεθος κάμερας κινητού και είναι ενωμένη με ένα ελαστικό καλώδιο. Διαθέτει πάνω της ισχυρό φωτισμό LED και είναι αδιάβροχη. Διοχετεύεται στο εσωτερικό των σωληνώσεων σε οποιοδήποτε βάθος χρειαστεί, δίνοντας μας ζωντανή εικόνα. Καθορίζεται, έτσι, με απόλυτη σαφήνεια η θέση και το είδος του ζητήματος. Η χρήση της μας παρέχει τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Συντομεύει κατά πολύ τον χρόνο απόφραξης
  • Εκμηδενίζει τη πιθανότητα λάθους εκτίμησης
  • Δεν επεμβαίνουμε στον χώρο σας
  • Πιο καθαρές και ανώδυνες εργασίες
  • Αποκάλυψη πιθανών προβλημάτων που δεν γνωρίζουμε όπως διαρροές, ρωγμές σε σωλήνες, ύπαρξη ριζών, κ.λπ.

  Οι πελάτες μπορούν επίσης να έχουν από το συνεργείο μας σε κάρτα SD ή σε USB stick όλο το βίντεο που έχουμε καταγράψει. Έτσι μπορείτε να έχετε ένα πλήρες ιστορικό της κατάστασης της αποχέτευσης σας.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ με κάμερα στο ΜΟΣΧΑΤΟ

  Άμεση απόφραξη αποχέτευσης και στις γύρω περιοχές

  Εκτός από αποφράξεις στο Μοσχάτο μπορείτε να εξυπηρετηθείτε καλώντας και από τις γύρω περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στη κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή των νοτίων προαστίων.

  Οι πιο δημοφιλείς κοντινές περιοχές που εξυπηρετούμε είναι οι παρακάτω:

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΑΥΡΟΣ | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης μας στη κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο που χρειαστεί. Μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης. Έτσι πραγματοποιούμε αποφράξεις σε κατοικίες, επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία, νοσοκομεία, βιομηχανίες, στρατόπεδα, πλοία και κάθε είδους κτηριακή εγκατάσταση.

  Μοσχάτο

  Το Μοσχάτο είναι νότιο προάστιο της Αθήνας, δημοτική ενότητα και έδρα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών.

  Οριοθετείται δυτικά από τον Κηφισό και ανατολικά από την τεχνητή κοίτη του Ιλισσού, ενώ νοτίως βρέχεται από τον Φαληρικό όρμο. Το βόρειο τμήμα του διασχίζουν οι γραμμές του Ηλεκτρικού και η οδός Πειραιώς που χωρίζουν την περιοχή κατοικίας από τη βιομηχανική περιοχή του Μοσχάτου, η οποία περιλαμβάνει βιοτεχνίες υποδημάτων, ενδυμάτων, τροφίμων, κεραμικών και οικοδομικών υλικών.

  Συνδέεται οδικά με το κέντρο της Αθήνας και τον Πειραιά μέσω της οδού Πειραιώς και μέσω της λεωφόρου Ποσειδώνος με τα άλλα προάστια. Ο δήμος εξυπηρετείται από το σιδηροδρομικό δίκτυο του Ηλεκτρικού και του τραμ (γραμμή 1), και αστικές λεωφορειακές γραμμές.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ «ΒΛΑΧΟΣ» στη Google

  Ανακαλύψτε μας στους χάρτες της Google, δείτε τα νέα μας και τις αξιολογήσεις μας.

  Άλλες χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευση σας

  Όταν χρειαζόμαστε απόφραξη της αποχέτευσης πολλές φορές είναι η κορυφή του παγόβουνου σε σχέση με τα γενικότερα ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει το δίκτυο μας. Οι πιο χρήσιμες επιπλέον υπηρεσίες που μπορεί να σας εξυπηρετήσουν σε κάποιο ζήτημα με το αποχετευτικό σας δίκτυο είναι η προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης και η άντληση υδάτων. Ποιοι είναι όμως οι πιο σημαντικοί λόγοι που δημιουργούνται αποφράξεις, διαρροές και βλάβες γενικότερα και δεν έχουν άμεση σχέση με εμάς;

  Η κακή ποιότητα κατασκευής είναι ένας σημαντικός λόγος που το δίκτυο μας μπορεί να μας προκαλεί συνεχώς πρόβλημα. Κακή σχεδίαση, με διαμόρφωση γωνιών που δυσκολεύουν τη ροή του νερού, στενοί αγωγοί κ.λπ.

  Ένας άλλος σημαντικός λόγος είναι η παλαιότητα του δικτύου. Παρωχημένα υλικά κατασκευής, ταλαιπωρημένοι αγωγοί και πολλές παθογένειες που έχουν παρουσιαστεί με τον καιρό.

  Τέλος η κακή συντήρηση του γενικού ή του δικού μας δικτύου πολλές φορές είναι η αιτία των ζητημάτων που αντιμετωπίζουμε. Οι ανωμαλίες στο δίκτυο διαμορφώνονται προσθετικά, έτσι η καλή συντήρηση του είναι ζωτικής σημασίας.

  Προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης

  Αν το αποχετευτικό σας σύστημα σας προκαλεί συχνά προβλήματα μπορείτε να βρείτε λύση. Με τιμές της τάξης των 15 ευρώ τον μήνα μπορείτε να διαφυλάξετε την ομαλή λειτουργία της αποχέτευσης σας προγραμματίζοντας την προληπτική συντήρηση της.

  Ένα προσεκτικά προγραμματισμένο, προληπτικό πρόγραμμα συντήρησης εμποδίζει επίσης τις διακοπές λειτουργίας μίας επιχείρησης. Έτσι σας επιτρέπει να προγραμματίσετε ευκολότερα τη ροή των εργασιών σας και κατά συνέπεια να αποφύγετε τις διακοπές λειτουργίας για την αποκατάσταση της αποχέτευσης.

  Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την αρτιότητα κατασκευής.

  Τα προγραμματισμένα προγράμματα συντήρησης σας διασφαλίζουν την αποφυγή δαπανηρών επισκευών και άλλων κινδύνων που σχετίζονται με προβληματικά συστήματα αποχέτευσης.

  Προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ ΒΛΑΧΟΣ

  Ποιες είναι οι συνέπειες μιας κακώς συντηρημένης αποχέτευσης

  Μια μη επιμελώς συντηρημένη αποχέτευση μπορεί να σας προκαλέσει αρκετά προβλήματα. Αρχικά τα λύματα που παγιδεύονται σταδιακά στο δίκτυο μπορεί να προκαλέσουν εκτός από εμπλοκή και την διάβρωση των αγωγών. Ένας κατεστραμμένος αγωγός σε μεγάλο βάθος μπορεί να σημαίνει ένα αξιοσημείωτο οικονομικό ποσό σε επισκευαστικές εργασίες.

  Οι μονίμως βουλωμένοι αγωγοί διατηρούν τα λύματα στάσιμα με αποτέλεσμα τη συσσώρευση ρύπων και την ανάπτυξη επικίνδυνων για την υγεία βακτηρίων. Επιπλέον μπορεί να αναπτυχθεί μούχλα στους τοίχους και μύκητες.

  Παράγωγο της στασιμότητας των λυμάτων είναι και οι πολύ δυσάρεστες οσμές από τα σιφώνια της αποχέτευσης ή τη λεκάνης της τουαλέτας.

  Άντληση υδάτων - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ ΒΛΑΧΟΣ

  Άντληση υδάτων στο Μοσχάτο

  Το αποχετευτικό σύστημα της πόλης δεν είναι επιμελώς συντηρημένο, επιπλέον έχει πολλά κατασκευαστικά λάθη και παθογένειες. Οι αδυναμίες του φαίνονται κυρίως στις περιπτώσεις έντονων βροχοπτώσεων. Τα νερά και τα λύματα δεν απορροφούνται από τα φρεάτια, καθώς είναι πολλές φορές βουλωμένα, παραμένουν στην επιφάνεια και πλημμυρίζουν κατοικίες και επιχειρήσεις.

  Γνωρίζοντας αυτή την ανάγκη, η εταιρεία μας έχει εξοπλιστεί με ισχυρές αντλίες αναρρόφησης και σας παρέχει και άντληση υδάτων.

  Ωστόσο πολλές φορές ο λόγος που πλημμυρίζει κάποιος χώρος δεν είναι οι βροχοπτώσεις. Μια σχετική ανωμαλία μπορεί να δημιουργηθεί από κάποιο φραγμένο σωλήνα ή κάποια διαρροή στο δίκτυο κάτι που θα πρέπει να ελεγχθεί.

  Ποιοι χώροι πλημμυρίζουν και γιατί

  Οι χώροι πλημμυρίζουν για δυο βασικούς λόγους. Ο ένας έχει να κάνει με κάποια εσωτερική διαρροή από κάποιον ελαττωματικό ή φραγμένο σωλήνα στο δίκτυο σας. Ο δεύτερος που είναι και ο πιο συνηθισμένος έχει να κάνει με ένα γενικότερο πρόβλημα του κεντρικού δικτύου να συγκρατήσει τα νερά μετά από έντονες νεροποντές (βουλωμένα φρεάτια).

  Πρόβλημα αντιμετωπίζουν συνήθως οι υπόγειοι χώροι όπως υπόγεια πάρκινγκ και αποθήκες, ανελκυστήρες, φωταγωγοί, αντλιοστάσια, αποθήκες, βιομηχανίες κ.α.