ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στο ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ο ειδικός των αποχετεύσεων!

210 98 19 999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ. Η εταιρεία «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» δραστηριοποιείται στον κλάδο των αποφρακτικών υπηρεσιών από το 1978. Καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε γρήγορα και αποτελεσματικά για ζητήματα που αφορούν την απόφραξη αγωγών, την αποσυμφόρηση υδάτων από κλειστούς χώρους και τη διαφύλαξη της ομαλής λειτουργία της αποχέτευσης σας όλο τον χρόνο. Επιπλέον, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις πολύ οικονομικές προσφερόμενες υπηρεσίες που ξεκινούν από τα 15 ευρώ. Αν χρειάζεστε αποφράξεις στο Παλαιό Φάληρο, παρακάτω θα απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις και θα σας προτείνουμε γρήγορες τεχνικές για να λύσετε μόνοι σας το πρόβλημα.

Η επιστροφή λυμάτων και νερών από τις γραμμές αποχέτευσης είναι ο χειρότερος εφιάλτης ενός ιδιοκτήτη σπιτιού. Όταν η γραμμή αποχέτευσης υπερχειλίζει, αναγκάζει τα λύματα να ρέουν πίσω στις αποχετεύσεις του σπιτιού σας. Τα λύματα ξεχύνονται από τις τουαλέτες και τις μπανιέρες σας, προκαλώντας ζημιές χιλιάδων δολαρίων σε δάπεδα, τοίχους, μοκέτες και ηλεκτρικά συστήματα. Ο μόνος τρόπος για να αποτρέψετε αυτήν την καταστροφή είναι να βεβαιωθείτε ότι οι αποχετεύσεις σας είναι καθαρές. Ο τακτικός προληπτικός καθαρισμός των σωληνώσεών σας είναι μία κίνηση η οποία θα σας αποζημιώσει μελλοντικά. Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ» αναλαμβάνει να συντηρεί καθαρές τις αποχετεύσεις σας με συμβόλαιο συντήρησης ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις σας.

Περιεχόμενα Εμφάνιση
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ | ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΒΛΑΧΟΣ» αναλαμβάνουμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας οποιαδήποτε στιγμή προκύψουν. Για κάθε έκτακτο πρόβλημα φραγμένων αγωγών, πλημμυρισμένων χώρων από έντονα καιρικά φαινόμενα ή διαρροής, που επιβάλλεται εντοπισμός του σημείου, ανταποκρινόμαστε άμεσα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο όλο το 24ωρο, τις Κυριακές και τις αργίες.

Η ποιότητα των εργασιών μας παραμένει σε υψηλά επίπεδα είτε μας καλέσετε μέρα ή βράδυ. Επιλέξτε μας για αξιόπιστες και με ακρίβεια στο αποτέλεσμα, αποφράξεις στο Παλαιό Φάληρο. Οι εργασίες μας δεν είναι θορυβώδεις και δεν προκαλούν καμία αναστάτωση στον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στο ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ | Συχνές ερωτήσεις

Πόσο χρεώνονται οι αποφράξεις;

Η μέση τιμή μιας απόφραξης είναι 40-60 ευρώ, ωστόσο υπάρχουν πολλοί παράγοντες που τη διαμορφώνουν. Η τεχνικές δυσκολίες και η χρήση επιπλέον εξοπλισμού, είναι μερικά παραδείγματα.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να ανταποκριθείτε για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στο ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ;

Έχουμε ανά πάσα στιγμή τουλάχιστον 2 συνεργεία αποφράξεων σε κάθε προάστιο των νοτίων προαστίων. Έτσι μπορούμε να ανταποκριθούμε στη κλήση σας εντός 20 λεπτών.

Ο νεροχύτης μου είναι συνθετικός, να ρίξω χημικά απόφραξης;


Όχι, τα χημικά έχουν πολύ ισχυρές διαβρωτικές ικανότητες και μπορεί να καταστρέψουν τον νεροχύτη σας. Το ίδιο ισχύει και για τις συνθετικές σωληνώσεις της αποχέτευσης.

Παρέχετε και πακέτα συντήρησης της αποχέτευσης;

Ναι, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Στα συγκεκριμένα προνομιακά πακέτα μπορείτε να απολαμβάνετε ως και δωρεάν υπηρεσίες απόφραξης.

Θα δημιουργηθούν δυσάρεστες οσμές κατά τις εργασίες απόφραξης;

Όχι, οι εργασίες πλέον είναι κυρίως επιφανειακές, χωρίς να εκτεθούμε σε οποιοδήποτε ρίσκο αστοχίας και πρόκλησης οσμών. Η χρήση σύγχρονων διαγνωστικών μέσων και εμπειρίας μας το εξασφαλίζει.

Έχω υγρασία στο τοίχο του μπάνιου, έχει σχέση με την αποχέτευση;

Είναι πολύ πιθανό, πολλές φορές το φράξιμο ή η διαρροή ενός αγωγού που βρίσκεται εσωτερικά του τοίχου, μπορεί να δημιουργήσει υγρασία. Σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να ενημερωθείτε αν είναι σωλήνα της αποχέτευσης και αντίστοιχα να γίνει έλεγχος του προβλήματος.


  Πρόγραμμα Καθαρισμού Γραμμής Αποχέτευσης από την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» στο ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

  Ο εμπειρικός κανόνας για τον καθαρισμό της γραμμής αποχέτευσης είναι ότι πρέπει να γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες. Εάν το σπίτι σας είναι σχετικά καινούργιο και δεν είχατε προηγούμενα προβλήματα με απόφραξη αποχέτευσης, υπερχειλίσεις ή διείσδυση ρίζας δέντρου, τότε η γραμμή αποχέτευσης είναι πιθανώς σε καλή κατάσταση. Ωστόσο, εάν αρχίσετε να παρατηρείτε σημάδια ότι η γραμμή αποχέτευσης βουλώνει, προγραμματίστε έναν επαγγελματικό καθαρισμό της γραμμής αποχέτευσης αμέσως για να αποκατασταθεί πλήρως.

  Σημάδια Αποχέτευσης που πρόκειται να βουλώσει

  • Γουργουρίσματα που προέρχονται από αποχετεύσεις
  • Συσσώρευση νερού ή συγκέντρωση νερού γύρω από αποχετεύσεις ή τουαλέτες
  • Δυσοσμία ακατέργαστων λυμάτων που προέρχεται από αποχετεύσεις

  Ηλικία γραμμής αποχέτευσης

  Εάν το σπίτι σας (ή η γραμμή αποχέτευσης) είναι άνω των 40 ετών, θα πρέπει να το επιθεωρήσετε. Η γραμμή αποχέτευσης μπορεί να είναι χωρίς σημάδια απόφραξης ή υπερχείλισης, αλλά 40 χρόνια είναι πολύς χρόνος ώστε θα υπάρχουν συσσωρεύσεις και εναποθέσεις ορυκτών, λίπη, τρίχες, τρόφιμα και άλλα εμπόδια μέσα στις γραμμές αποχέτευσης. 

  Αποχετευτικές γραμμές υψηλού κινδύνου

  Οι γραμμές αποχέτευσης που έχουν ιστορικό απόφραξης, υπερχείλισης, αργής αποστράγγισης ή διείσδυσης από ριζικά συστήματα δέντρων θεωρούνται υψηλού κινδύνου για μελλοντικές φραγές. Εάν κάποιο από αυτά αφορά τη γραμμή αποχέτευσης σας, θα πρέπει να εκτελείτε συχνότερους καθαρισμούς της γραμμής αποχέτευσης.

  ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΤΙΡΙΩΝ – Infographic

  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΛΟΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

  Πιστοποιημένες ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στο ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ με τα πιο σύγχρονα μέσα

  Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΒΛΑΧΟΣ το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η αποχέτευση σας θα αντιμετωπιστεί με τη χρήση των πιο εξελιγμένων μηχανημάτων απόφραξης. Οι εργασίες που σας παρέχονται είναι προσαρμοσμένες τις ιδιαίτερες ανάγκες του δικού σας αποχετευτικού δικτύου. Λαμβάνουμε υπόψιν μας την παλαιότητα και την γενικότερη κατάσταση της αποχέτευσης και αντίστοιχα δραστηριοποιούμαστε. Οι βασικές μέθοδοι αποφράξεων είναι οι παρακάτω:

  1. Με υδροβολή υψηλής πίεσης: Οι ισχυροί περιμετρικοί εκτοξευτήρες (μπεκ) νερού που διαθέτουν οι κεφαλές υδροβολής, παρέχουν μεγάλη εμβέλεια, καθαρίζοντας αποτελεσματικά τις σωλήνες μικρών και μεγάλων διαμέτρων. Αυτό μας επιτρέπει να επαναφέρουμε γρήγορα και οικονομικά τους φραγμένους σωλήνες και τα φρεάτια σας. Οι πίδακες νερού μπορούν να καθαρίσουν τις κύριες γραμμές αποχέτευσης κόβοντας λίπος, συντρίμμια, λάσπες, μπάζα και ρίζες δέντρων καθώς ξεπλένουν τον αγωγό.
  2. Με ηλεκτροκίνητη ατσαλίνα (αποφρακτήρας): Η ατσαλίνα χρησιμοποιεί μια περιστρεφόμενη κεφαλή κοπής που είναι προσαρτημένη σε ένα άκαμπτο, σπιράλ επιφάνειας καλώδιο. Μπορεί να τρυπήσει απευθείας μέσα στον συσσωρευμένο όγκο που έχει φράξει τη σωλήνα και να καθαρίσει ιδανικά τα τοιχώματα της.
  3. Με ριζοκοπτικά μηχανήματα: Οι ρίζες δέντρων είναι πολλές φορές η αιτία για το φράξιμο αλλά και την καταστροφή αγωγών της αποχέτευσης. Οι κεφαλές κοπής ριζών διαθέτουν ατσάλινες αλυσίδες. Καθώς στροβιλίζονται από το μηχάνημα κόβουν ρίζες κάθε μεγέθους εσωτερικά των σωλήνων της αποχέτευσης.

  Τρόποι που πραγματοποιούνται οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στο ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στο ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ | Ότι πρέπει να γνωρίζετε

  Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΒΛΑΧΟΣ θα βρείτε γρήγορες και οικονομικές λύσεις για κάθε περίπτωση που χρειάζεται το ξεβούλωμα της αποχέτευσης. Παρακάτω θα δούμε τις πιο κοινές περιπτώσεις αποφράξεων και λύσεις για να τις αντιμετωπίσετε μόνοι σας.


  Αποφράξεις νεροχύτη κουζίνας στο Παλαιό Φάληρο

  Ο νεροχύτης της κουζίνας βουλώνει συνήθως από μαγειρικά λίπη, απορρυπαντικό πιάτων, υπολείμματα τροφών και διάφορα σκουπίδια. Με τον καιρό στερεοποιούνται στις σωληνώσεις και τις φράζουν. Η απόφραξη νεροχύτη, σε οποιοδήποτε βάθος και αν βρίσκεται, μπορεί να γίνει μια πολύ σύντομη υπόθεση με τη χρήση ενός εξειδικευμένου ηλεκτρικού αποφρακτήρα.

  Πως να ξεβουλώσω τον νεροχύτη της κουζίνας;


  Χρησιμοποιήστε ένα σύρμα ή μια συρμάτινη κρεμάστρα. Διαμορφώστε στην άκρη του σύρματος ένα μικρό άγκιστρο και εισχωρήστε το στο στόμιο του σιφωνιού και έπειτα πιο βαθιά στην αποχέτευση. Προσπαθήστε να τραβήξτε έξω τα εμπόδια που θα συναντήσετε στη διαδρομή του σωλήνα. Στο τέλος αδειάστε 3 λίτρα ζεστό νερό.


  Αποφράξεις λεκάνης τουαλέτας στο Παλαιό Φάληρο

  Η λεκάνη της τουαλέτας βουλώνει από ρίψη χαρτιών, ειδών καλλωπισμού, τρίχες, μωρομάντηλα, οργανικά λύματα και κάθε είδους σκουπιδάκι που μπορεί να ρίξουμε στην αποχέτευση. Αρκετές φορές η κακή αρχιτεκτονική της αποχέτευσης συντελεί στο να φράζει πιο εύκολα. Οι στενές σωληνώσεις και απότομες γωνίες στη σχεδίαση του δικτύου είναι ένας σοβαρός λόγος για να να αντιμετωπίζουμε πιο συχνά πρόβλημα.

  Οι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΒΛΑΧΟΣ μπορούν να διαγνώσουν εύκολα το πρόβλημα και να το αντιμετωπίσουν σε λίγα λεπτά. Αν το φράξιμο έχει διαμορφωθεί πιο βαθιά στην αποχέτευση μπορούμε να το ανακαλύψουμε και πραγματοποιώντας έλεγχο ακριβείας με ειδική κάμερα διάγνωσης.

  Πως να ξεβουλώσω τη λεκάνη της τουαλέτας;


  Για το ξεβούλωμα λεκάνης θα χρειαστείτε μόνο ένα ζευγάρι γάντια και πλαστική μεμβράνη τροφίμων. Καλύψτε πλήρως την λεκάνη με την μεμβράνη έτσι ώστε να μην διαφεύγει καθόλου αέρας. Ίσως χρειαστεί να περάσετε 3-4 στρώσεις κάλυψης. Ενώ έχετε κλείσει αεροστεγώς τη λεκάνη πιέστε με τα χέρια σας τη μεμβράνη μερικές φορές με την ίδια λογική που χρησιμοποιούμε τη βεντούζα. Όταν ακούσετε το νερό να διαφεύγει ομαλά στην αποχέτευση βγάλτε τη μεμβράνη και ρίξτε ζεστό νερό στη λεκάνη.


  Αποφράξεις νιπτήρα μπάνιου στο Παλαιό Φάληρο

  Οι τρίχες, το σαπούνι, τα προϊόντα περιποίησης και η οδοντόκρεμα είναι μερικοί από τους λόγους που δημιουργείται φράξιμο στον νιπτήρα. Η απόφραξη νιπτήρα όπως και αυτή του νεροχύτη είναι οι πιο κοινές περιπτώσεις προβλημάτων της αποχέτευσης. Η επαγγελματική προσέγγιση μπορεί να σας δώσει αποτέλεσμα, χωρίς φασαρία και επέμβαση στον χώρο, μέσα σε λίγα λεπτά με τη χρήση ειδικής ατσαλίνας. Επιπλέον αν αντιμετωπίζετε τακτικά πρόβλημα με τον νιπτήρα σας μπορείτε να βασιστείτε σε μας για να εντοπίσουμε ένα ενδεχόμενο βαθύτερο πρόβλημα.

  Πως να ξεβουλώσω τον νιπτήρα του μπάνιου;


  Για το ξεβούλωμα νιπτήρα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μείγμα από μαγειρική σόδα και αλάτι. Γεμίστε μια κούπα με τα δυο συστατικά σε ίσα μέρη, φορέστε γάντια και αδειάστε το στο σιφώνι του νιπτήρα. Αφήστε το μείγμα να ενεργήσει για περίπου 10-15 λεπτά. Το αλάτι και η σόδα θα έχουν διαβρώσει – μαλακώσει τα στερεοποιημένα λύματα που έχουν φράξει την αποχέτευση. Εσείς θα αδειάστε 4 λίτρα ζεστό νερό για να παρασυρθούν βαθιά στην αποχέτευση.


  Αποφράξεις σιφωνιού στο Παλαιό Φάληρο

  Σιφώνια υπάρχουν σε πολλά σημεία σε ένα σπίτι και η εύρυθμη λειτουργία τους είναι απαραίτητη. Μέσω του σιφωνιού απομακρύνουμε υγρά λύματα από το σπίτι μας αλλά κάτι που ίσως δεν είναι ευρέως γνωστό είναι πως τα σιφώνια φιλτράρουν και τις μυρωδιές της αποχέτευσης. Επιπλέον τα σιφώνια συνδέουν την δική μας αποχέτευση με το κεντρικό δίκτυο.

  Η απόφραξη σιφωνιού μπορεί να συμβεί στο δάπεδο της τουαλέτας, στη μπανιέρα, στον νεροχύτη – νιπτήρα και στη βεράντα. Αν διαπιστώσετε δυσάρεστες μυρωδιές ή υπερχείλιση του σιφωνιού σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα με την απομάκρυνση των λυμάτων.

  Οι αιτίες που βουλώνει το σιφώνι είναι όπως και στις άλλες περιπτώσεις οι τρίχες, τα λίπη, το χαρτί, το σαπούνι, το χώμα, διάφορα σκουπιδάκια κ.λπ. Επίσης τα υλικά κατασκευής και η παλαιότητα του σιφωνιού παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο.

  Πως να ξεβουλώσω το σιφώνι;


  Για το ξεβούλωμα σιφωνιού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα και οξυζενέ. Αδειάστε σε ένα μικρό φλυτζάνι μια κουταλιά μαγειρική σόδα και γεμίστε το υπόλοιπο με οξυζενέ. Φορέστε τα γάντια σας και αδειάστε το στο σιφώνι και περιμένετε για 15 λεπτά. Θα δείτε πως το μείγμα θα αρχίσει να αφρίζει κάτι που σημαίνει πως οι διαβρωτικές του ιδιότητες έχουν ενεργοποιηθεί. Στο τέλος αδειάστε 3-4 λίτρα ζεστό νερό στο σιφώνι. Αν το πρόβλημα είναι σε σιφώνι του δαπέδου μπορείτε προαιρετικά να το βγάλετε με ένα απλό κατσαβίδι και πριν ρίξετε νερό να το καθαρίσετε με μια παλιά οδοντόβουρτσα.


  Αποφράξεις μπανιέρας στο Παλαιό Φάληρο

  Η μπανιέρα βουλώνει επί το πλείστο από τρίχες, σαπούνι και ήδη μπάνιου που με τον καιρό στερεοποιούνται στις σωλήνες της αποχέτευσης. Είναι καλό στα πρώτα σημάδια κακής αποστράγγισης του νερού να μην αφήσουμε το πρόβλημα να διογκωθεί.

  Αν χρειάζεστε ένα πολύ σύντομο και αξιόπιστο ξεβούλωμα μπανιέρας που θα σας κρατήσει μακριά από προβλήματα για πολύ καιρό, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΒΛΑΧΟΣ μπορεί να σας το παρέχει χωρίς τη παραμικρή φασαρία.


  Πως να ξεβουλώσω τη μπανιέρα;


  Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν μικρό γάντζο σε ένα σύρμα για να τραβήξετε έξω τα σκουπίδια που φράζουν την αποχέτευση. Επιπλέον η κοινή βεντούζα πολλές φορές μπορεί να μας δώσει λύση. Καλύψτε το στόμιο του σιφωνιού της μπανιέρας με τη βεντούζα. Αφήστε να τρέξει η βρύση μέχρι να καλύψει το χείλος της βεντούζας. Πιέστε εναλλάξ πάνω κάτω τη βεντούζα μέχρι να καταλάβετε πως το νερό απελευθερώνεται βαθύτερα στο δίκτυο. Προλήπτικα αδειάστε ζεστό νερό στην αποχέτευση.


  Αποφράξεις φρεατίου στο Παλαιό Φάληρο

  Η χρησιμότητα των φρεατίων στο γενικό αποχετευτικό σύστημα είναι θεμελιώδης. Μέσω των φρεατίων τα νερά και τα λύματα των κτιρίων και της βροχής μεταφέρονται στο κεντρικό δίκτυο. Αν τα φρεάτια είναι βουλωμένα δυστυχώς είναι πιθανό να αντιμετωπίσουμε οξύτατα προβλήματα πλημυρών ιδιαίτερα στις περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων.

  Τα φρεάτια βουλώνουν από κάθε είδους σκουπίδια, χώμα, φύλλα, ρίζες, πέτρες, μπάζα, λάσπη και άλλα. Τα φρεάτια της πόλης δεν είναι επιμελώς συντηρημένα με αποτέλεσμα να εντοπίζουμε το πρόβλημα όταν είναι ήδη αργά.

  Η απόφραξη φρεατίου πραγματοποιείται συνήθως με χρήση πιεστικού υδροβολής. Σε σπάνιες περιπτώσεις που ρίζες δέντρων προκαλούν το πρόβλημα χρησιμοποιούνται ριζοκοπτικά μηχανήματα.

  Έχει βουλώσει το φρεάτιο τι να κάνω;


  Να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες στις αποφράξεις αποχετεύσεων. Για να πραγματοποιηθεί η απόφραξη του φρεατίου επιβάλλεται η χρήση ισχυρών πιεστικών μηχανημάτων και σχετική εμπειρία. Στην εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΒΛΑΧΟΣ μπορείτε να εξυπηρετηθείτε ακόμη και στα πιο δύσβατα σημεία.


  Αποφράξεις κάθετης και οριζόντιας υδρορροής στο Παλαιό Φάληρο

  Οι υδρορροές των κατοικιών και των κτιρίων γενικότερα είναι εκτεθειμένες στις εξωτερικές καιρικές συνθήκες. Με τον καιρό αν δεν καθαρίζονται τακτικά οι συσσωρεύουν σκουπίδια, χώμα, φύλλα δέντρων, περιττώματα πουλιών και άλλα. Η δίοδος για τα ύδατα μπλοκάρει και έτσι δημιουργούνται προβλήματα και στο υπόλοιπο δίκτυο της αποχέτευσης.

  Το φράξιμο συνήθως δημιουργείται σε περιπτώσεις βροχοπτώσεων καθώς τα νερά παρασέρνουν τα σκουπίδια π.χ. του μπαλκονιού ή της ταράτσας φράζοντας την υδρορροή.

  Η απόφραξη και ο καθαρισμός της υδρορροής από επαγγελματίες μπορεί να πραγματοποιηθεί με πιεστικό υδροβολής ή με ηλεκτροκίνητο περιστροφικό αποφρακτήρα σε λίγα μόλις λεπτά επαναφέροντας την σε άριστη κατάσταση.

  Τι να κάνω για να μην βουλώνει η υδρορροή;


  Ο τακτικός καθαρισμός της ταράτσας, του μπαλκονιού και όλων των σημείων που αποβάλλουν νερά στις υδρορροές είναι καθοριστικής σημασίας. Αν το φράξιμο έχει ήδη διαμορφωθεί βαθιά στην υδρορροή είναι αδύνατον να το αντιμετωπίσετε με απλά μέσα.


  Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

  Αρχικά δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση μας, με το καιρό χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι με τον καιρό να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται φραγή στην αποχέτευση.

  Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

  Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση. Τέλος είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

  Προληπτικές ενέργειες για την αποχέτευση

  Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά για την απόφραξη της αποχέτευσης

  Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά ιδιαίτερα όσον αφορά τη ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση. Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δεν σας προτείνουμε.

  Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – Βλάχος» σας προτείνει τρόπους να ξεβουλώσετε την αποχέτευση


  Με σύρμα ή συρμάτινη κρεμάστρα

  Δημιουργήστε έναν μικρό άγκιστρο στην άκρη του σύρματος και εισχωρήστε το στην αποχέτευση. Κάντε κινήσεις εμπρός και πίσω για να τραβήξετε έξω τα σκουπίδια που βρίσκεται εμπόδιο στην διαδρομή.

  Με ζεστό νερό και υγρό πιάτων

  Ζεστάνετε 3 λίτρα νερό και ρίξτε μέσα μια κουταλιά του γλυκού υγρό πιάτων. Φορέστε τα γάντια σας και αδειάστε το νερό στο σιφώνι της αποχέτευσης. Το υγρό πιάτων σε συνδυασμό με το ζεστό νερών θα μαλακώσουν τα λύματα που έχουν κολλήσει στα τοιχώματα των σωλήνων. Επαναλάβετε μόνο με ζεστό νερό.


  Καθαρίστε τη σωλήνα μόνοι σας

  Τοποθετήστε έναν κουβά κάτω από τον νεροχύτη( ή νιπτήρα). Με ένα κλειδί χαλαρώστε τα παξιμάδια και αφαιρέστε τη σωλήνα που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το σιφώνι. Η σωλήνα θα αδειάσει στον κουβά και εσείς θα μετακινήσετε τα σκουπίδια εσωτερικά. Επανατοποθετήστε τη σωλήνα.

  Με ζεστό νερό και αλάτι

  Γεμίστε μια κατσαρόλα με νερό και βάλτε τη να ζεσταθεί ενώ πρώτα έχετε ρίξει τρεις κουταλιές της σούπας αλάτι. Μόλις ζεσταθεί αδειάστε το νερό προσεκτικά στην αποχέτευση. Το αλάτι σε συνδυασμό με το ζεστό νερό θα διαβρώσει λίπη και βρωμιές στις σωληνώσεις.


  Με μαγειρική σόδα και ξύδι

  Αδειάστε σε ένα φλυτζάνι μαγειρική σόδα και λευκό ξύδι σε δυο ίσα μέρη. Αδειάστε το μείγμα στο στόμιο του σιφωνιού για να πέσει μέσα στην αποχέτευση και τοποθετήστε μια υφασμάτινη πετσέτα από πάνω σαν πώμα. Το μείγμα θα αρχίσει να αφρίζει ενώ την ίδια στιγμή θα διαλύει τις βρωμιές από τις σωληνώσεις της αποχέτευσης σας. Στο τέλος αδειάστε ζεστό νερό.

  Με κόκα κόλα

  Αδειάστε 2 μεγάλα μπουκάλια κόκα κόλα στην αποχέτευση το βράδυ πριν κοιμηθείτε. Ο λόγος είναι πως δεν θέλετε να τρέξει νερό στην αποχέτευση. Η κόκα κόλα περιέχει φωσφορικό οξύ. Οι διαβρωτικές του ιδιότητες θα μαλακώσουν τα λίπη και τις βρωμιές στις σωληνώσεις. Εσείς το πρωί θα αδειάσετε 3 λίτρα ζεστό νερό για να τα καθαρίσετε εντελώς.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ και έλεγχος δικτύων με κάμερα στο ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

  Η απόφραξη της αποχέτευσης έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Στο παρελθόν για να ανακαλύψουμε το σημείο που έχει φράξει έπρεπε να να σκάψουμε αλλοιώνοντας προσωρινά τον χώρο. Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει, μπορούμε να ανακαλύψουμε το φράξιμο χωρίς να επέμβουμε καθόλου στον χώρο, πραγματοποιώντας έλεγχο με κάμερα.

  Αναλαμβάνουμε έρευνες με κάμερες υψηλής ανάλυσης στο εσωτερικό των σωληνώσεων και έτσι μπορούμε να εντοπίσουμε την ακριβή θέση στην οποία εναπόκειται το πρόβλημα. Οι εργασίες πραγματοποιούνται λαπαροσκοπικά, απευθείας στο επίκεντρο του προβλήματος.

  Στο τέλος κάθε ελέγχου σας παρέχουμε το βίντεο λήψης σε USB ή σε SD κάρτα μνήμης για να κρατάτε ένα πλήρες ιστορικό. Στην Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο Βλάχος θα βρείτε διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, με 100% αποτελεσματικότητα.

  Η κάμερα ελέγχου (CCTV) έχει μέγεθος κάμερας κινητού και είναι ενωμένη με ένα ελαστικό καλώδιο. Διαθέτει πάνω της ισχυρό φωτισμό LED και είναι αδιάβροχη. Με την επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη και ξέρουμε εξαρχής ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσουμε έτσι ώστε να επαναφέρουμε την ομαλή ροή των υδάτων. Η χρήση της μας παρέχει τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Συντομεύει κατά πολύ τον χρόνο απόφραξης
  • Εκμηδενίζει τη πιθανότητα λάθους εκτίμησης
  • Δεν επεμβαίνουμε στον χώρο σας
  • Πιο καθαρές και ανώδυνες εργασίες
  • Αποκάλυψη πιθανών προβλημάτων που δεν γνωρίζουμε όπως διαρροές, ρωγμές σε σωλήνες, ύπαρξη ριζών, κ.λπ.

  Οι πελάτες μπορούν επίσης να έχουν από το συνεργείο μας σε κάρτα SD ή σε USB stick όλο το βίντεο που έχουμε καταγράψει. Έτσι μπορείτε να έχετε ένα πλήρες ιστορικό της κατάστασης της αποχέτευσης σας.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ με κάμερα στο ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

  Άμεση απόφραξη αποχέτευσης και στις γύρω περιοχές

  Εκτός από αποφράξεις στο Παλαιό Φάληρο μπορείτε να εξυπηρετηθείτε καλώντας και από τις γύρω περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στη κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή των νοτίων προαστίων.

  Οι πιο δημοφιλείς κοντινές περιοχές που εξυπηρετούμε είναι οι παρακάτω:

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟ | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης μας στη κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε όποιον χώρο χρειαστεί. Μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης. Έτσι πραγματοποιούμε αποφράξεις σε κατοικίες, επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία, νοσοκομεία, βιομηχανίες, στρατόπεδα, πλοία και κάθε είδους κτηριακή εγκατάσταση.

  Παλαιό Φάληρο

  Το Φάληρο, μέχρι το 1920 περίπου, ήταν ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό. Τα σπίτια ήταν πολύ αραιά ενώ υπήρχαν απέραντες εκτάσεις σπαρμένες με σιτάρι, κριθάρι και βρόμη όπως και πολλοί αμπελώνες. Κάποιοι κάτοικοι ήταν ψαράδες ενώ οι περισσότεροι ήταν γεωργοί, κτηνοτρόφοι και βοσκοί.

  Το 1914 μεταφέρθηκε στο Παλαιό Φάληρο η πρώτη αεροπορική σχολή από την Ελευσίνα. Επίσης στο Φάληρο έγινε η πρώτη σχολή τεχνικών αεροπορίας ενώ το 1925 ιδρύθηκε το πρώτο κρατικό εργοστάσιο αεροπλάνων (Κ.Ε.Α.) από την Αγγλική εταιρία Μπλάκμπερν. Στο φαληρικό Δέλτα δημιουργήθηκε και ο πρώτος Αερολιμένας για υδροπλάνα, εγκαινιάζοντας παράλληλα, την 1η Αυγούστου 1926, την πρώτη διεθνή αεροπορική γραμμή Μπρίντεζι – Φάληρο – Κωνσταντινούπολη.

  Το αποχετευτικό δίκτυο του Παλαιού Φαλήρου επεκτείνεται ακόμη και σήμερα συνδέοντας και άλλα σπίτια και κτιριακές εγκαταστάσεις.

  «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ» στη Google

  Ανακαλύψτε μας στους χάρτες της Google, δείτε τα νέα μας και τις αξιολογήσεις μας.

  Άλλες χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευση σας

  Όταν χρειαζόμαστε απόφραξη της αποχέτευσης πολλές φορές είναι η κορυφή του παγόβουνου σε σχέση με τα γενικότερα ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει το δίκτυο μας. Οι πιο χρήσιμες επιπλέον υπηρεσίες που μπορεί να σας εξυπηρετήσουν σε κάποιο ζήτημα με το αποχετευτικό σας δίκτυο είναι η προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης και η άντληση υδάτων. Ποιοι είναι όμως οι πιο σημαντικοί λόγοι που δημιουργούνται αποφράξεις, διαρροές και βλάβες γενικότερα και δεν έχουν άμεση σχέση με εμάς;

  Η κακή ποιότητα κατασκευής είναι ένας σημαντικός λόγος που το δίκτυο μας μπορεί να μας προκαλεί συνεχώς πρόβλημα. Κακή σχεδίαση, με διαμόρφωση γωνιών που δυσκολεύουν τη ροή του νερού, στενοί αγωγοί κ.λπ.

  Ένας άλλος σημαντικός λόγος είναι η παλαιότητα του δικτύου. Παρωχημένα υλικά κατασκευής, ταλαιπωρημένοι αγωγοί και πολλές παθογένειες που έχουν παρουσιαστεί με τον καιρό.

  Τέλος η κακή συντήρηση του γενικού ή του δικού μας δικτύου πολλές φορές είναι η αιτία των ζητημάτων που αντιμετωπίζουμε. Οι ανωμαλίες στο δίκτυο διαμορφώνονται προσθετικά, έτσι η καλή συντήρηση του είναι ζωτικής σημασίας.

  Προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης

  Αν το αποχετευτικό σας σύστημα σας προκαλεί συχνά προβλήματα μπορείτε να βρείτε λύση. Με τιμές της τάξης των 15 ευρώ τον μήνα μπορείτε να διαφυλάξετε την ομαλή λειτουργία της αποχέτευσης σας προγραμματίζοντας την προληπτική συντήρηση της.

  Ένα προσεκτικά προγραμματισμένο, προληπτικό πρόγραμμα συντήρησης εμποδίζει επίσης τις διακοπές λειτουργίας μίας επιχείρησης. Έτσι σας επιτρέπει να προγραμματίσετε ευκολότερα τη ροή των εργασιών σας και κατά συνέπεια να αποφύγετε τις διακοπές λειτουργίας για την αποκατάσταση της αποχέτευσης.

  Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την αρτιότητα κατασκευής.

  Τα προγραμματισμένα προγράμματα συντήρησης σας διασφαλίζουν την αποφυγή δαπανηρών επισκευών και άλλων κινδύνων που σχετίζονται με προβληματικά συστήματα αποχέτευσης.

  Προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

  Ποιες είναι οι συνέπειες μιας κακώς συντηρημένης αποχέτευσης

  Μια μη επιμελώς συντηρημένη αποχέτευση μπορεί να σας προκαλέσει αρκετά προβλήματα. Αρχικά τα λύματα που παγιδεύονται σταδιακά στο δίκτυο μπορεί να προκαλέσουν εκτός από εμπλοκή και την διάβρωση των αγωγών. Ένας κατεστραμμένος αγωγός σε μεγάλο βάθος μπορεί να σημαίνει ένα αξιοσημείωτο οικονομικό ποσό σε επισκευαστικές εργασίες.

  Οι μονίμως βουλωμένοι αγωγοί διατηρούν τα λύματα στάσιμα με αποτέλεσμα τη συσσώρευση ρύπων και την ανάπτυξη επικίνδυνων για την υγεία βακτηρίων. Επιπλέον μπορεί να αναπτυχθεί μούχλα στους τοίχους και μύκητες.

  Παράγωγο της στασιμότητας των λυμάτων είναι και οι πολύ δυσάρεστες οσμές από τα σιφώνια της αποχέτευσης ή τη λεκάνης της τουαλέτας.

  Άντληση υδάτων - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

  Άντληση υδάτων στο Παλαιό Φάληρο

  Το αποχετευτικό σύστημα της πόλης δεν είναι επιμελώς συντηρημένο, επιπλέον έχει πολλά κατασκευαστικά λάθη και παθογένειες. Οι αδυναμίες του φαίνονται κυρίως στις περιπτώσεις έντονων βροχοπτώσεων. Τα νερά και τα λύματα δεν απορροφούνται από τα φρεάτια, καθώς είναι πολλές φορές βουλωμένα, παραμένουν στην επιφάνεια και πλημμυρίζουν κατοικίες και επιχειρήσεις.

  Γνωρίζοντας αυτή την ανάγκη, η εταιρεία μας έχει εξοπλιστεί με ισχυρές αντλίες αναρρόφησης και σας παρέχει και άντληση υδάτων.

  Ωστόσο πολλές φορές ο λόγος που πλημμυρίζει κάποιος χώρος δεν είναι οι βροχοπτώσεις. Μια σχετική ανωμαλία μπορεί να δημιουργηθεί από κάποιο φραγμένο σωλήνα ή κάποια διαρροή στο δίκτυο, κάτι που θα πρέπει να ελεγχθεί.

  Ποιοι χώροι πλημμυρίζουν και γιατί

  Οι χώροι πλημμυρίζουν για δυο βασικούς λόγους. Ο ένας έχει να κάνει με κάποια εσωτερική διαρροή από κάποιον ελαττωματικό ή φραγμένο σωλήνα στο δίκτυο σας. Ο δεύτερος που είναι και ο πιο συνηθισμένος έχει να κάνει με ένα γενικότερο πρόβλημα του κεντρικού δικτύου να συγκρατήσει τα νερά μετά από έντονες νεροποντές (βουλωμένα φρεάτια).

  Πρόβλημα αντιμετωπίζουν συνήθως οι υπόγειοι χώροι όπως υπόγεια πάρκινγκ και αποθήκες, ανελκυστήρες, φωταγωγοί, αντλιοστάσια, αποθήκες, βιομηχανίες κ.α.