ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στη ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ο ειδικός των αποχετεύσεων!

210 90 29 667

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ. Η εταιρεία «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» ανταποκρίνεται στις έκτακτες ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων για την άμεση απόφραξη και επαναφορά της αποχέτευσης. Με την παροχή εξαιρετικά οικονομικών προγραμμάτων που σας προσφέρουμε μπορείτε να συντηρείτε ένα απόλυτα λειτουργικό αποχετευτικό δίκτυο, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις, όλο τον χρόνο. Αν χρειάζεστε αποφράξεις στη Νέα Σμύρνη, παρακάτω θα σας επισημάνουμε ότι πρέπει να γνωρίζετε απαντώντας σε όλες σας τις ερωτήσεις. Επιπλέον, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εύκολα, για να σας δώσουμε πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας που ξεκινούν από τα 15 ευρώ.

Ο καθαρισμός της αποχέτευσης είναι σημαντικός σε κάθε οικία και επιχείρηση. Θα πρέπει να αποτελεί μέρος της συντήρησης των αποχετευτικών εγκαταστάσεων κάθε κατασκευής για πολλούς σημαντικούς λόγους. Πρώτον, το καθαρό σύστημα αποχέτευσης αποτρέπει μολύνσεις και καθιστά ευάλωτη την υγιεινή των σπιτιών. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο πρέπει να διατηρείτε τις γραμμές αποχέτευσης καθαρές είναι ότι με αυτόν τον τρόπο θα διατηρηθούν χωρίς φράξιμο. Πρέπει να γνωρίζετε επίσης, ότι μπορεί να προκύψουν μια ολόκληρη σειρά προβλημάτων όταν βουλώσουν οι αποχετεύσεις, όπως για παράδειγμα φθορά των δομικών υλικών του κτιρίου λόγω υγρασίας.

Εάν η αποχετευτική σας γραμμή επιστρέφει νερά, είναι βουλωμένη, αργεί να αποστραγγίσει ή έχει διαρροή, τότε είναι καλύτερο να καλέσετε έναν από τους ειδικούς αποχετεύσεων χωρίς καθυστέρηση. Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» στη ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ προσφέρει ένα πλήρες φάσμα αποχετευτικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών καθαρισμού και απόφραξης αποχετεύσεων. Με την υπηρεσία επιθεώρησης με κάμερα αποχέτευσης προσδιορίζουμε την ακριβή θέση του προβλήματος, έτσι σας δίνουμε τη δυνατότητα για την πιο οικονομική πορεία δράσης σας ώστε να λύσετε τα δύσκολα προβλήματα της αποχέτευσης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 1978

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΒΛΑΧΟΣ» βρίσκεται στον χώρο της απόφραξης από το 1978. Η καλή γνώση στο αντικείμενο και η χρήση του πιο σύγχρονου εξοπλισμού διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα στις εργασίες μας. Δίνουμε πολύ προσοχή κατά τις εργασίες απόφραξης, στην αποφυγή επέμβασης στον περιβάλλοντα χώρο. Οι μέθοδοι καθαρισμού των σωληνώσεων είναι οικολογικοί δίνοντας σας απόλυτα αποτελέσματα.

Οι ανωμαλίες στο δίκτυο της αποχέτευσης μπορεί να προκύψουν από κάποιο φυσικό φαινόμενο (βροχές), από μια έκτακτη διαρροή ή από φράξιμο κάποιας σωλήνας. Δυστυχώς λίγες φορές αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα πριν να έχουμε έντονα συμπτώματα. Έχοντας αντιληφθεί αυτό το ζήτημα μπορούμε να σας παρέχουμε αποφράξεις στη Νέα Σμύρνη 24 ώρες τη μέρα, τις Κυριακές και όλες τις αργίες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων στη ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ | Συχνές ερωτήσεις

Χρειάζομαι απόφραξη στη Νέα Σμύρνη, πόσο θα μου κοστίσει;

Εξαρτάται το είδος της απόφραξης, την πολυπλοκότητα των εργασιών και άλλους παράγοντες. Ενδεικτικά μια απλή περίπτωση απόφραξης κοστίζει 40-60 ευρώ.

Η αποχέτευση μου είναι παλιά, μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα κατά την απόφραξη;

Με τα μέσα που υπάρχουν πλέον είναι αδύνατον να προκληθεί ζημιά στο δίκτυο. Η σωστή διάγνωση προβλήματος και η αντιμετώπιση του με την κατάλληλη μέθοδο είναι πλέον δεδομένη.

Πόσο χρόνο θα χρειαστείτε για την απόφραξη;


Εξαρτάται τη φύση της κάθε περίπτωσης. Μπορεί να διαρκέσει από 20 λεπτά ως κάποιες ώρες. Πρώτο μέλημα μας στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΒΛΑΧΟΣ είναι να σας παρέχουμε μια μόνιμη λύση.

Παρέχετε και συμβόλαια συντήρησης αποχέτευσης;

Ναι, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Στα συγκεκριμένα συμβόλαια μπορείτε να απολαμβάνετε και υπηρεσία δωρεάν απόφραξης αν κριθεί απαραίτητο.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για απόφραξη στη Νέα Σμύρνη;

Έχουμε άμεση διαθεσιμότητα συνεργείων στη περιοχή της Νέας Σμύρνης και όλων των γύρω προαστίων.

Μπορώ να ξεβουλώσω μόνος/η την αποχέτευση;

Συνήθως αν το πρόβλημα είναι βαθύτερα στην αποχέτευση ή αν ένα δύσκολο αντικείμενο έχει φράξει τον αγωγό είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί με απλά μέσα. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι εύκολοι τρόποι αντιμετώπισης που σας αναφέρουμε παρακάτω, και έχουν αποτέλεσμα.


  ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΤΙΡΙΩΝ – Infographic

  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΛΟΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

  Πιστοποιημένες ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στη ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ με τα πιο σύγχρονα μέσα

  Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΒΛΑΧΟΣ το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η αποχέτευση σας θα αντιμετωπιστεί με τη χρήση των πιο εξελιγμένων μηχανημάτων απόφραξης. Οι εργασίες που σας παρέχονται είναι προσαρμοσμένες τις ιδιαίτερες ανάγκες του δικού σας αποχετευτικού δικτύου. Λαμβάνουμε υπόψιν μας την παλαιότητα και την γενικότερη κατάσταση της αποχέτευσης και αντίστοιχα δραστηριοποιούμαστε. Οι βασικές μέθοδοι αποφράξεων είναι οι παρακάτω:

  1. Με υδροβολή υψηλής πίεσης: Οι ισχυροί περιμετρικοί εκτοξευτήρες (μπεκ) νερού που διαθέτουν οι κεφαλές υδροβολής, παρέχουν μεγάλη εμβέλεια, καθαρίζοντας αποτελεσματικά τις σωλήνες μικρών και μεγάλων διαμέτρων. Αυτό μας επιτρέπει να επαναφέρουμε γρήγορα και οικονομικά τους φραγμένους σωλήνες και τα φρεάτια σας. Οι πίδακες νερού μπορούν να καθαρίσουν τις κύριες γραμμές αποχέτευσης κόβοντας λίπος, συντρίμμια, λάσπες, μπάζα και ρίζες δέντρων καθώς ξεπλένουν τον αγωγό.
  2. Με ηλεκτροκίνητη ατσαλίνα (αποφρακτήρας): Η ατσαλίνα χρησιμοποιεί μια περιστρεφόμενη κεφαλή κοπής που είναι προσαρτημένη σε ένα άκαμπτο, σπιράλ επιφάνειας καλώδιο. Μπορεί να τρυπήσει απευθείας μέσα στον συσσωρευμένο όγκο που έχει φράξει τη σωλήνα και να καθαρίσει ιδανικά τα τοιχώματα της.
  3. Με ριζοκοπτικά μηχανήματα: Οι ρίζες δέντρων είναι πολλές φορές η αιτία για το φράξιμο αλλά και την καταστροφή αγωγών της αποχέτευσης. Οι κεφαλές κοπής ριζών διαθέτουν ατσάλινες αλυσίδες. Καθώς στροβιλίζονται από το μηχάνημα κόβουν ρίζες κάθε μεγέθους εσωτερικά των σωλήνων της αποχέτευσης.

  Τρόποι που πραγματοποιούνται οι αποφράξεις στη Νέα Σμύρνη

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στη ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ | Ότι πρέπει να γνωρίζετε

  Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΒΛΑΧΟΣ θα βρείτε γρήγορες και οικονομικές λύσεις για κάθε περίπτωση που χρειάζεται το ξεβούλωμα της αποχέτευσης. Παρακάτω θα δούμε τις πιο κοινές περιπτώσεις αποφράξεων και λύσεις για να τις αντιμετωπίσετε μόνοι σας.


  Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας στη Νέα Σμύρνη

  Ο νεροχύτης της κουζίνας βουλώνει συνήθως από μαγειρικά λίπη, απορρυπαντικό πιάτων, υπολείμματα τροφών και διάφορα σκουπίδια. Με τον καιρό στερεοποιούνται στις σωληνώσεις και τις φράζουν. Η απόφραξη νεροχύτη κουζίνας, σε οποιοδήποτε βάθος και αν βρίσκεται, μπορεί να γίνει μια πολύ σύντομη υπόθεση με τη χρήση ενός εξειδικευμένου ηλεκτρικού αποφρακτήρα.

  Πως να ξεβουλώσω τον νεροχύτη της κουζίνας;


  Χρησιμοποιήστε ένα σύρμα ή μια συρμάτινη κρεμάστρα. Διαμορφώστε στην άκρη του σύρματος ένα μικρό άγκιστρο και εισχωρήστε το στο στόμιο του σιφωνιού και έπειτα πιο βαθιά στην αποχέτευση. Προσπαθήστε να τραβήξτε έξω τα εμπόδια που θα συναντήσετε στη διαδρομή του σωλήνα. Στο τέλος αδειάστε 3 λίτρα ζεστό νερό.


  Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στη Νέα Σμύρνη

  Η λεκάνη της τουαλέτας βουλώνει από ρίψη χαρτιών, ειδών καλλωπισμού, τρίχες, μωρομάντηλα, οργανικά λύματα και κάθε είδους σκουπιδάκι που μπορεί να ρίξουμε στην αποχέτευση. Αρκετές φορές η κακή αρχιτεκτονική της αποχέτευσης συντελεί στο να φράζει πιο εύκολα. Οι στενές σωληνώσεις και απότομες γωνίες στη σχεδίαση του δικτύου είναι ένας σοβαρός λόγος για να να αντιμετωπίζουμε πιο συχνά πρόβλημα.

  Οι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΒΛΑΧΟΣ μπορούν να διαγνώσουν εύκολα το πρόβλημα και να το αντιμετωπίσουν σε λίγα λεπτά. Αν το φράξιμο έχει διαμορφωθεί πιο βαθιά στην αποχέτευση μπορούμε να το ανακαλύψουμε και πραγματοποιώντας έλεγχο ακριβείας με ειδική κάμερα διάγνωσης.

  Πως να ξεβουλώσω τη λεκάνη της τουαλέτας;


  Για το ξεβούλωμα λεκάνης θα χρειαστείτε μόνο ένα ζευγάρι γάντια και πλαστική μεμβράνη τροφίμων. Καλύψτε πλήρως την λεκάνη με την μεμβράνη έτσι ώστε να μην διαφεύγει καθόλου αέρας. Ίσως χρειαστεί να περάσετε 3-4 στρώσεις κάλυψης. Ενώ έχετε κλείσει αεροστεγώς τη λεκάνη πιέστε με τα χέρια σας τη μεμβράνη μερικές φορές με την ίδια λογική που χρησιμοποιούμε τη βεντούζα. Όταν ακούσετε το νερό να διαφεύγει ομαλά στην αποχέτευση βγάλτε τη μεμβράνη και ρίξτε ζεστό νερό στη λεκάνη.


  Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου στη Νέα Σμύρνη

  Οι τρίχες, το σαπούνι, τα προϊόντα περιποίησης και η οδοντόκρεμα είναι μερικοί από τους λόγους που δημιουργείται φράξιμο στον νιπτήρα. Η απόφραξη νιπτήρα όπως και αυτή του νεροχύτη είναι οι πιο κοινές περιπτώσεις προβλημάτων της αποχέτευσης. Η επαγγελματική προσέγγιση μπορεί να σας δώσει αποτέλεσμα, χωρίς φασαρία και επέμβαση στον χώρο, μέσα σε λίγα λεπτά με τη χρήση ειδικής ατσαλίνας. Επιπλέον αν αντιμετωπίζετε τακτικά πρόβλημα με τον νιπτήρα σας μπορείτε να βασιστείτε σε μας για να εντοπίσουμε ένα ενδεχόμενο βαθύτερο πρόβλημα.

  Πως να ξεβουλώσω τον νιπτήρα του μπάνιου;


  Για το ξεβούλωμα νιπτήρα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μείγμα από μαγειρική σόδα και αλάτι. Γεμίστε μια κούπα με τα δυο συστατικά σε ίσα μέρη, φορέστε γάντια και αδειάστε το στο σιφώνι του νιπτήρα. Αφήστε το μείγμα να ενεργήσει για περίπου 10-15 λεπτά. Το αλάτι και η σόδα θα έχουν διαβρώσει – μαλακώσει τα στερεοποιημένα λύματα που έχουν φράξει την αποχέτευση. Εσείς θα αδειάστε 4 λίτρα ζεστό νερό για να παρασυρθούν βαθιά στην αποχέτευση.


  Απόφραξη σιφωνιού στη Νέα Σμύρνη

  Σιφώνια υπάρχουν σε πολλά σημεία σε ένα σπίτι και η εύρυθμη λειτουργία τους είναι απαραίτητη. Μέσω του σιφωνιού απομακρύνουμε υγρά λύματα από το σπίτι μας αλλά κάτι που ίσως δεν είναι ευρέως γνωστό είναι πως τα σιφώνια φιλτράρουν και τις μυρωδιές της αποχέτευσης. Επιπλέον τα σιφώνια συνδέουν την δική μας αποχέτευση με το κεντρικό δίκτυο.

  Η απόφραξη σιφωνιού μπορεί να συμβεί στο δάπεδο της τουαλέτας, στη μπανιέρα, στον νεροχύτη – νιπτήρα και στη βεράντα. Αν διαπιστώσετε δυσάρεστες μυρωδιές ή υπερχείλιση του σιφωνιού σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα με την απομάκρυνση των λυμάτων.

  Οι αιτίες που βουλώνει το σιφώνι είναι όπως και στις άλλες περιπτώσεις οι τρίχες, τα λίπη, το χαρτί, το σαπούνι, το χώμα, διάφορα σκουπιδάκια κ.λπ. Επίσης τα υλικά κατασκευής και η παλαιότητα του σιφωνιού παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο.

  Πως να ξεβουλώσω το σιφώνι;


  Για το ξεβούλωμα σιφωνιού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα και οξυζενέ. Αδειάστε σε ένα μικρό φλυτζάνι μια κουταλιά μαγειρική σόδα και γεμίστε το υπόλοιπο με οξυζενέ. Φορέστε τα γάντια σας και αδειάστε το στο σιφώνι και περιμένετε για 15 λεπτά. Θα δείτε πως το μείγμα θα αρχίσει να αφρίζει κάτι που σημαίνει πως οι διαβρωτικές του ιδιότητες έχουν ενεργοποιηθεί. Στο τέλος αδειάστε 3-4 λίτρα ζεστό νερό στο σιφώνι. Αν το πρόβλημα είναι σε σιφώνι του δαπέδου μπορείτε προαιρετικά να το βγάλετε με ένα απλό κατσαβίδι και πριν ρίξετε νερό να το καθαρίσετε με μια παλιά οδοντόβουρτσα.


  Απόφραξη μπανιέρας στη Νέα Σμύρνη

  Η μπανιέρα βουλώνει επί το πλείστο από τρίχες, σαπούνι και ήδη μπάνιου που με τον καιρό στερεοποιούνται στις σωλήνες της αποχέτευσης. Είναι καλό στα πρώτα σημάδια κακής αποστράγγισης του νερού να μην αφήσουμε το πρόβλημα να διογκωθεί.

  Αν χρειάζεστε ένα πολύ σύντομο και αξιόπιστο ξεβούλωμα μπανιέρας που θα σας κρατήσει μακριά από προβλήματα για πολύ καιρό, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΒΛΑΧΟΣ μπορεί να σας το παρέχει χωρίς τη παραμικρή φασαρία.


  Πως να ξεβουλώσω τη μπανιέρα;


  Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν μικρό γάντζο σε ένα σύρμα για να τραβήξετε έξω τα σκουπίδια που φράζουν την αποχέτευση. Επιπλέον η κοινή βεντούζα πολλές φορές μπορεί να μας δώσει λύση. Καλύψτε το στόμιο του σιφωνιού της μπανιέρας με τη βεντούζα. Αφήστε να τρέξει η βρύση μέχρι να καλύψει το χείλος της βεντούζας. Πιέστε εναλλάξ πάνω κάτω τη βεντούζα μέχρι να καταλάβετε πως το νερό απελευθερώνεται βαθύτερα στο δίκτυο. Προλήπτικα αδειάστε ζεστό νερό στην αποχέτευση.


  Απόφραξη φρεατίου στη Νέα Σμύρνη

  Η χρησιμότητα των φρεατίων στο γενικό αποχετευτικό σύστημα είναι θεμελιώδης. Μέσω των φρεατίων τα νερά και τα λύματα των κτιρίων και της βροχής μεταφέρονται στο κεντρικό δίκτυο. Αν τα φρεάτια είναι βουλωμένα δυστυχώς είναι πιθανό να αντιμετωπίσουμε οξύτατα προβλήματα πλημυρών ιδιαίτερα στις περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων.

  Τα φρεάτια βουλώνουν από κάθε είδους σκουπίδια, χώμα, φύλλα, ρίζες, πέτρες, μπάζα, λάσπη και άλλα. Τα φρεάτια της πόλης δεν είναι επιμελώς συντηρημένα με αποτέλεσμα να εντοπίζουμε το πρόβλημα όταν είναι ήδη αργά.

  Η απόφραξη φρεατίου πραγματοποιείται συνήθως με χρήση πιεστικού υδροβολής. Σε σπάνιες περιπτώσεις που ρίζες δέντρων προκαλούν το πρόβλημα χρησιμοποιούνται ριζοκοπτικά μηχανήματα.

  Έχει βουλώσει το φρεάτιο τι να κάνω;


  Να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες στις αποφράξεις αποχετεύσεων. Για να πραγματοποιηθεί η απόφραξη του φρεατίου επιβάλλεται η χρήση ισχυρών πιεστικών μηχανημάτων και σχετική εμπειρία. Στην εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΒΛΑΧΟΣ μπορείτε να εξυπηρετηθείτε ακόμη και στα πιο δύσβατα σημεία.


  Απόφραξη κάθετης και οριζόντιας υδρορροής στη Νέα Σμύρνη

  Οι υδρορροές των κατοικιών και των κτιρίων γενικότερα είναι εκτεθειμένες στις εξωτερικές καιρικές συνθήκες. Με τον καιρό αν δεν καθαρίζονται τακτικά οι συσσωρεύουν σκουπίδια, χώμα, φύλλα δέντρων, περιττώματα πουλιών και άλλα. Η δίοδος για τα ύδατα μπλοκάρει και έτσι δημιουργούνται προβλήματα και στο υπόλοιπο δίκτυο της αποχέτευσης.

  Το φράξιμο συνήθως δημιουργείται σε περιπτώσεις βροχοπτώσεων καθώς τα νερά παρασέρνουν τα σκουπίδια π.χ. του μπαλκονιού ή της ταράτσας φράζοντας την υδρορροή.

  Η απόφραξη και ο καθαρισμός της υδρορροής από επαγγελματίες μπορεί να πραγματοποιηθεί με πιεστικό υδροβολής ή με ηλεκτροκίνητο περιστροφικό αποφρακτήρα σε λίγα μόλις λεπτά επαναφέροντας την σε άριστη κατάσταση.

  Τι να κάνω για να μην βουλώνει η υδρορροή;


  Ο τακτικός καθαρισμός της ταράτσας, του μπαλκονιού και όλων των σημείων που αποβάλλουν νερά στις υδρορροές είναι καθοριστικής σημασίας. Αν το φράξιμο έχει ήδη διαμορφωθεί βαθιά στην υδρορροή είναι αδύνατον να το αντιμετωπίσετε με απλά μέσα.


  Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

  Αρχικά δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση μας, με το καιρό χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι με τον καιρό να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται φραγή στην αποχέτευση.

  Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

  Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση. Τέλος είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

  Προληπτικές ενέργειες για την αποχέτευση

  Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά για την απόφραξη της αποχέτευσης

  Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά ιδιαίτερα όσον αφορά τη ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση. Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δεν σας προτείνουμε.

  Η «Αποφράξεις Νέα Σμύρνη Βλάχος» σας προτείνει τρόπους να ξεβουλώσετε την αποχέτευση


  Με σύρμα ή συρμάτινη κρεμάστρα

  Δημιουργήστε έναν μικρό άγκιστρο στην άκρη του σύρματος και εισχωρήστε το στην αποχέτευση. Κάντε κινήσεις εμπρός και πίσω για να τραβήξετε έξω τα σκουπίδια που βρίσκεται εμπόδιο στην διαδρομή.

  Με ζεστό νερό και υγρό πιάτων

  Ζεστάνετε 3 λίτρα νερό και ρίξτε μέσα μια κουταλιά του γλυκού υγρό πιάτων. Φορέστε τα γάντια σας και αδειάστε το νερό στο σιφώνι της αποχέτευσης. Το υγρό πιάτων σε συνδυασμό με το ζεστό νερών θα μαλακώσουν τα λύματα που έχουν κολλήσει στα τοιχώματα των σωλήνων. Επαναλάβετε μόνο με ζεστό νερό.


  Καθαρίστε τη σωλήνα μόνοι σας

  Τοποθετήστε έναν κουβά κάτω από τον νεροχύτη( ή νιπτήρα). Με ένα κλειδί χαλαρώστε τα παξιμάδια και αφαιρέστε τη σωλήνα που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το σιφώνι. Η σωλήνα θα αδειάσει στον κουβά και εσείς θα μετακινήσετε τα σκουπίδια εσωτερικά. Επανατοποθετήστε τη σωλήνα.

  Με ζεστό νερό και αλάτι

  Γεμίστε μια κατσαρόλα με νερό και βάλτε τη να ζεσταθεί ενώ πρώτα έχετε ρίξει τρεις κουταλιές της σούπας αλάτι. Μόλις ζεσταθεί αδειάστε το νερό προσεκτικά στην αποχέτευση. Το αλάτι σε συνδυασμό με το ζεστό νερό θα διαβρώσει λίπη και βρωμιές στις σωληνώσεις.


  Με μαγειρική σόδα και ξύδι

  Αδειάστε σε ένα φλυτζάνι μαγειρική σόδα και λευκό ξύδι σε δυο ίσα μέρη. Αδειάστε το μείγμα στο στόμιο του σιφωνιού για να πέσει μέσα στην αποχέτευση και τοποθετήστε μια υφασμάτινη πετσέτα από πάνω σαν πώμα. Το μείγμα θα αρχίσει να αφρίζει ενώ την ίδια στιγμή θα διαλύει τις βρωμιές από τις σωληνώσεις της αποχέτευσης σας. Στο τέλος αδειάστε ζεστό νερό.

  Με κόκα κόλα

  Αδειάστε 2 μεγάλα μπουκάλια κόκα κόλα στην αποχέτευση το βράδυ πριν κοιμηθείτε. Ο λόγος είναι πως δεν θέλετε να τρέξει νερό στην αποχέτευση. Η κόκα κόλα περιέχει φωσφορικό οξύ. Οι διαβρωτικές του ιδιότητες θα μαλακώσουν τα λίπη και τις βρωμιές στις σωληνώσεις. Εσείς το πρωί θα αδειάσετε 3 λίτρα ζεστό νερό για να τα καθαρίσετε εντελώς.

  Αποφράξεις και έλεγχος δικτύων με κάμερα στη Νέα Σμύρνη

  Η απόφραξη της αποχέτευσης έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Στο παρελθόν για να ανακαλύψουμε το σημείο που έχει φράξει έπρεπε να να σκάψουμε αλλοιώνοντας προσωρινά τον χώρο. Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει, μπορούμε να ανακαλύψουμε το φράξιμο χωρίς να επέμβουμε καθόλου στον χώρο, πραγματοποιώντας έλεγχο με κάμερα.

  Αναλαμβάνουμε έρευνες με κάμερες υψηλής ανάλυσης στο εσωτερικό των σωληνώσεων και έτσι μπορούμε να εντοπίσουμε την ακριβή θέση στην οποία εναπόκειται το πρόβλημα. Με αυτόν τον τρόπο γλιτώνετε από σκαψίματα και διάφορες εργασίες που θα σας επιβαρύνουν οικονομικά. Οι εργασίες πραγματοποιούνται λαπαροσκοπικά, απευθείας στο επίκεντρο του προβλήματος.

  Εκτός όμως από τις πολύ αποτελεσματικές υπηρεσίες απόφραξης που σας εξασφαλίζει η χρήση κάμερας, σας δίνει και μια ξεκάθαρη εικόνα του δικτύου σας. Στο τέλος κάθε ελέγχου σας παρέχουμε το βίντεο λήψης σε USB ή σε SD κάρτα μνήμης για να κρατάτε ένα πλήρες ιστορικό. Στην Αποφράξεις Νέα Σμύρνη Βλάχος θα βρείτε διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς αν χρειαστεί, με 100% αποτελεσματικότητα.

  Η κάμερα ελέγχου (CCTV) έχει μέγεθος κάμερας κινητού και είναι ενωμένη με ένα ελαστικό καλώδιο. Διαθέτει πάνω της ισχυρό φωτισμό LED και είναι αδιάβροχη. Με την επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη και ξέρουμε εξαρχής ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσουμε έτσι ώστε να επαναφέρουμε την ομαλή ροή των υδάτων. Η χρήση της μας παρέχει τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Συντομεύει κατά πολύ τον χρόνο απόφραξης
  • Εκμηδενίζει τη πιθανότητα λάθους εκτίμησης
  • Δεν επεμβαίνουμε στον χώρο σας
  • Πιο καθαρές και ανώδυνες εργασίες
  • Αποκάλυψη πιθανών προβλημάτων που δεν γνωρίζουμε όπως διαρροές, ρωγμές σε σωλήνες, ύπαρξη ριζών, κ.λπ.

  Οι πελάτες μπορούν επίσης να έχουν από το συνεργείο μας σε κάρτα SD ή σε USB stick όλο το βίντεο που έχουμε καταγράψει. Έτσι μπορείτε να έχετε ένα πλήρες ιστορικό της κατάστασης της αποχέτευσης σας.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ με κάμερα στη ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

  Άμεση απόφραξη αποχέτευσης και στις γύρω περιοχές

  Εκτός από αποφράξεις στη Νέα Σμύρνη μπορείτε να εξυπηρετηθείτε καλώντας και από τις γύρω περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στη κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή των νοτίων προαστίων.

  Οι πιο δημοφιλείς κοντινές περιοχές που εξυπηρετούμε είναι οι παρακάτω:

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟ | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης μας στη κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε όποιον χώρο χρειαστεί. Μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης. Έτσι πραγματοποιούμε αποφράξεις σε κατοικίες, επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία, νοσοκομεία, βιομηχανίες, στρατόπεδα, πλοία και κάθε είδους κτηριακή εγκατάσταση.

  Νέα Σμύρνη

  Ο Δήμος Νέας Σμύρνης καταλαμβάνει 3.520 στρέμματα γής, τα οποία απλώνονται στα νότια της πόλης των Αθηνών. Στα δυτικά συνορεύει με το Δήμο Καλλιθέας, στα νότια με το Δήμο παλαιού Φαλήρου, στα ανατολικά με το Δήμο Αγίου Δημητρίου και στα βόρεια με τους Δήμους Δάφνης και Αθηναίων. Έχει υψόμετρο 59 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, γεωγραφικό μήκος 23.7141069546 και γεωγραφικό πλάτος 37.9429516694.

  Το Άλσος Νέας Σμύρνης έχει έκταση 50 στρεμμάτων και ο χώρος ορίζεται από τις οδούς Ελευθερίου Βενιζέλου, Εφέσου, Κορδελιού και Πατριάρχου Ιωακείμ Γ. Το Άλσος της Νέας Σμύρνης αποτελείται από δέντρα, δασικά κυρίως. Το φυτικό υλικό του Άλσους χαρακτηρίζεται σχεδόν από μονοκαλλιέργεια και ξηρόφυτο πράσινο φυτεμένο σε πολύ μεγάλη πυκνότητα. Αν και τα τελευταία χρόνια ο ξηροφυτικός χαρακτήρας έχει αλλοιωθεί λόγω αρδεύσεως με αυλάκια.

  Αποφράξεις Νέα Σμύρνη Βλάχος στη Google

  Ανακαλύψτε μας στους χάρτες της Google, δείτε τα νέα μας και τις αξιολογήσεις μας.

  Άλλες χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευση σας

  Όταν χρειαζόμαστε απόφραξη της αποχέτευσης πολλές φορές είναι η κορυφή του παγόβουνου σε σχέση με τα γενικότερα ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει το δίκτυο μας. Οι πιο χρήσιμες επιπλέον υπηρεσίες που μπορεί να σας εξυπηρετήσουν σε κάποιο ζήτημα με το αποχετευτικό σας δίκτυο είναι η προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης και η άντληση υδάτων. Ποιοι είναι όμως οι πιο σημαντικοί λόγοι που δημιουργούνται αποφράξεις, διαρροές και βλάβες γενικότερα και δεν έχουν άμεση σχέση με εμάς;

  Η κακή ποιότητα κατασκευής είναι ένας σημαντικός λόγος που το δίκτυο μας μπορεί να μας προκαλεί συνεχώς πρόβλημα. Κακή σχεδίαση, με διαμόρφωση γωνιών που δυσκολεύουν τη ροή του νερού, στενοί αγωγοί κ.λπ.

  Ένας άλλος σημαντικός λόγος είναι η παλαιότητα του δικτύου. Παρωχημένα υλικά κατασκευής, ταλαιπωρημένοι αγωγοί και πολλές παθογένειες που έχουν παρουσιαστεί με τον καιρό.

  Τέλος η κακή συντήρηση του γενικού ή του δικού μας δικτύου πολλές φορές είναι η αιτία των ζητημάτων που αντιμετωπίζουμε. Οι ανωμαλίες στο δίκτυο διαμορφώνονται προσθετικά, έτσι η καλή συντήρηση του είναι ζωτικής σημασίας.

  Προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης

  Αν το αποχετευτικό σας σύστημα σας προκαλεί συχνά προβλήματα μπορείτε να βρείτε λύση. Με τιμές της τάξης των 15 ευρώ τον μήνα μπορείτε να διαφυλάξετε την ομαλή λειτουργία της αποχέτευσης σας προγραμματίζοντας την προληπτική συντήρηση της.

  Ένα προσεκτικά προγραμματισμένο, προληπτικό πρόγραμμα συντήρησης εμποδίζει επίσης τις διακοπές λειτουργίας μίας επιχείρησης. Έτσι σας επιτρέπει να προγραμματίσετε ευκολότερα τη ροή των εργασιών σας και κατά συνέπεια να αποφύγετε τις διακοπές λειτουργίας για την αποκατάσταση της αποχέτευσης.

  Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την αρτιότητα κατασκευής.

  Τα προγραμματισμένα προγράμματα συντήρησης σας διασφαλίζουν την αποφυγή δαπανηρών επισκευών και άλλων κινδύνων που σχετίζονται με προβληματικά συστήματα αποχέτευσης.

  Προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

  Ποιες είναι οι συνέπειες μιας κακώς συντηρημένης αποχέτευσης

  Μια μη επιμελώς συντηρημένη αποχέτευση μπορεί να σας προκαλέσει αρκετά προβλήματα. Αρχικά τα λύματα που παγιδεύονται σταδιακά στο δίκτυο μπορεί να προκαλέσουν εκτός από εμπλοκή και την διάβρωση των αγωγών. Ένας κατεστραμμένος αγωγός σε μεγάλο βάθος μπορεί να σημαίνει ένα αξιοσημείωτο οικονομικό ποσό σε επισκευαστικές εργασίες.

  Οι μονίμως βουλωμένοι αγωγοί διατηρούν τα λύματα στάσιμα με αποτέλεσμα τη συσσώρευση ρύπων και την ανάπτυξη επικίνδυνων για την υγεία βακτηρίων. Επιπλέον μπορεί να αναπτυχθεί μούχλα στους τοίχους και μύκητες.

  Παράγωγο της στασιμότητας των λυμάτων είναι και οι πολύ δυσάρεστες οσμές από τα σιφώνια της αποχέτευσης ή τη λεκάνης της τουαλέτας.

  Άντληση υδάτων - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

  Άντληση υδάτων στη Νέα Σμύρνη

  Το αποχετευτικό σύστημα της πόλης δεν είναι επιμελώς συντηρημένο, επιπλέον έχει πολλά κατασκευαστικά λάθη και παθογένειες. Οι αδυναμίες του φαίνονται κυρίως στις περιπτώσεις έντονων βροχοπτώσεων. Τα νερά και τα λύματα δεν απορροφούνται από τα φρεάτια, καθώς είναι πολλές φορές βουλωμένα, παραμένουν στην επιφάνεια και πλημμυρίζουν κατοικίες και επιχειρήσεις.

  Γνωρίζοντας αυτή την ανάγκη, η εταιρεία μας έχει εξοπλιστεί με ισχυρές αντλίες αναρρόφησης και σας παρέχει και άντληση υδάτων.

  Ωστόσο πολλές φορές ο λόγος που πλημμυρίζει κάποιος χώρος δεν είναι οι βροχοπτώσεις. Μια σχετική ανωμαλία μπορεί να δημιουργηθεί από κάποιο φραγμένο σωλήνα ή κάποια διαρροή στο δίκτυο, κάτι που θα πρέπει να ελεγχθεί.

  Ποιοι χώροι πλημμυρίζουν και γιατί

  Οι χώροι πλημμυρίζουν για δυο βασικούς λόγους. Ο ένας έχει να κάνει με κάποια εσωτερική διαρροή από κάποιον ελαττωματικό ή φραγμένο σωλήνα στο δίκτυο σας. Ο δεύτερος που είναι και ο πιο συνηθισμένος έχει να κάνει με ένα γενικότερο πρόβλημα του κεντρικού δικτύου να συγκρατήσει τα νερά μετά από έντονες νεροποντές (βουλωμένα φρεάτια).

  Πρόβλημα αντιμετωπίζουν συνήθως οι υπόγειοι χώροι όπως υπόγεια πάρκινγκ και αποθήκες, ανελκυστήρες, φωταγωγοί, αντλιοστάσια, αποθήκες, βιομηχανίες κ.α.