ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στο ΒΥΡΩΝΑ, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 76 22 111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ. Έχοντας σαράντα χρόνια και πλέον εμπειρία στις υπηρεσίες αποχέτευσης, δίνουμε οριστικό τέλος στα αποφρακτικά προβλήματα και τα βουλώματα του οικιακού ή επαγγελματικού αποχετευτικού σας δικτύου. Όλες οι δυσλειτουργίες των σωληνώσεων λύνονται σε λίγα μόλις λεπτά, μόνο με ένα τηλεφώνημα. Οικονομικά – σίγουρα – οριστικά όλο το χρόνο δίπλα σας.

Όταν μας καλείτε, μπορείτε να είστε σίγουροι για γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση. Ο συνδυασμός τεχνογνωσίας και εμπειρίας που διαθέτουμε σας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αποχέτευσης. Διαθέτουμε πλούσιο στόλο από πλήρως εξοπλισμένα οχήματα και τεχνικούς. Όταν χρειάζεστε μία εταιρεία που ασχολείται με τις αποχετεύσεις, συνήθως τη χρειάζεστε γρήγορα γιατί έτσι μειώνονται και οι πιθανότητες να δημιουργηθεί ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ | Γιατί πρέπει να καθαρίζουμε τακτικά τις αποχετεύσεις

Πιθανότατα έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που έχετε πραγματοποιήσει καθαρισμό αποχέτευσης. Όταν το αποχετευτικό σας σύστημα λειτουργεί καλά, δεν φαίνεται να υπάρχει λόγος να σκεφτείτε να κάνετε καθαρισμό αποχέτευσης. Ωστόσο, η έλλειψη τακτικού καθαρισμού της αποχέτευσης μπορεί να οδηγήσει σε ορισμένα σημαντικά προβλήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων. Αυτά τα ζητήματα περιλαμβάνουν μυρωδιές, φράγματα, υπερχείλιση νερού, ακριβές επισκευές στο σπίτι, ακόμη και προβλήματα υγείας.

Όταν μια γραμμή αποχέτευσης ή αποχέτευσης βουλώσει μερικώς, μπορεί να προκαλέσει το νερό να καθίσει και να λιμνάσει στα σιφώνια και στις διαδρομές. Με τον καιρό, το νερό μπορεί να αρχίσει να μυρίζει σαν σάπιο αυγό. Η μυρωδιά αυτή μπορεί να αναδυθεί πίσω στα αποχετευτικά σημεία μέσα στο σπίτι.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΠΙΕΣΤΙΚΟ

Εάν μια αποχέτευση είναι εντελώς φραγμένη και πέσει πολύ νερό στις γραμμές αποχέτευσης, το νερό θα αρχίσει να επιστρεφει και δεν θα αποστραγγίζεται. Το νερό θα υπερχειλίζει από την τουαλέτα ή το νεροχύτη και θα αρχίσει να ρέει σε όλο το πάτωμα. Στην καλύτερη περίπτωση, θα χρειαστεί να καθαρίσετε το νερό και να αποστειρώσετε το πάτωμα μόλις συμβεί υπερχείλιση. Στη χειρότερη περίπτωση, μπορεί να έχετε εκτεταμένες ζημιές στα δάπεδά σας.

Οι υπερχειλισμένες αποχετεύσεις μπορούν να πλημμυρίσουν με νερό το σπίτι πριν μπορέσετε να σταματήσετε τη ροή. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι το δάπεδό σας πέρα ​​από τον καθαρισμό θέλει και επισκευή. Εάν το νερό είναι αρκετό, οι σανίδες και οι γυψοσανίδες σας θα μπορούσαν να υποστούν ζημιά. Εάν η υπερχείλιση συμβεί στον επάνω όροφο, το νερό μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην οροφή, τους τοίχους και τα δάπεδα από κάτω. Μια απλή υπερχείλιση μπορεί να καταλήξει να σας κοστίσει χιλιάδες ευρώ σε επισκευές. Ο προληπτικός καθαρισμός σωλήνων και αποχέτευσης μπορεί να σας εξοικονομήσει το κόστος αυτών των ακριβών επισκευών.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στο ΒΥΡΩΝΑ για κάθε πρόβλημα απόφραξης αποχέτευσης καθ’ όλη την διάρκεια του 24ώρου. Παρέχουμε και συμβουλευτική υποστήριξη για αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Με την πολύτιμη εμπειρία και τις γνώσεις που έχουμε αποκτήσει ικανοποιούμε και καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας. Δεν μας φοβίζει τίποτα. Οι αποφράξεις  είναι  δική μας δουλειά και ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε σε κάθε περίπτωση. Επενδύουμε στην καλύτερη και πιο σύγχρονη τεχνολογία, με τους καλύτερους τεχνικούς στο είδος τους. Με αυτόν τον τρόπο μειώνουμε το κόστος και επαναφέρουμε την φυσιολογική ροή των υδάτων. Σε κάθε πρόβλημα σχετικά με τις Αποφράξεις, μην διστάζετε!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στο Βύρωνα
 • Απόφραξη Νεροχύτη στο Βύρωνα
 • Απόφραξη Υδρορροής στο Βύρωνα
 • Απόφραξη Τουαλετών στο Βύρωνα
 • Απόφραξη Σιφωνιού στο Βύρωνα
 • Καθαρισμός Φρεατίων στο Βύρωνα
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στο Βύρωνα
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στο Βύρωνα
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στο Βύρωνα

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Σκοπός της εταιρείας αποφράξεις Βύρωνας Βλάχος είναι να αντιμετωπίσουμε, με απόλυτη επιτυχία, οποιοδήποτε πρόβλημα στο σύστημα της αποχέτευσής σας, γρήγορα και αποτελεσματικά στην Αθήνα και σε ολόκληρη την περιοχή των νοτίων προαστίων της Αττικής. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών αποχετευτικών δικτύων σε προσιτές τιμές, έτσι ώστε να μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματά σας άμεσα και χωρίς να επιπλέον ταλαιπωρίες για εσάς.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ | Συχνές ερωτήσεις

Γιατί είναι καλό να αποφεύγετε την απόφραξη ή τον καθαρισμό της αποχέτευσης με τη χρήση Χημικών;

Είναι επικίνδυνα για εσάς και την οικογένειά σας. Τα χημικά καθαριστικά αποχέτευσης είναι κυρίως οξέα με την ισχύ και την ικανότητα διάλυσης πραγμάτων. Το οξύ μπορεί να προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα και ακόμη και μόνιμη παραμόρφωση, εάν εκτεθείτε σε αυτό πολύ ώρα.

Τι διαλύει γρήγορα τα περιττώματα;

Ξίδι και μαγειρική σόδα. Θα χρειαστείτε μια κατσαρόλα με ζεστό νερό, ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα και ένα φλιτζάνι ξίδι. Ρίξτε τη μαγειρική σόδα στη λεκάνη της τουαλέτας σας. Στη συνέχεια προσθέστε λίγο λίγο το ξίδι με το νερό για να μην ξεχειλίσει. Το μείγμα πρέπει να αρχίσει να αφρίζει και να αναβράζει αμέσως.

Ποια είναι τα κύρια συμπτώματα μιας βουλωμένης αποχέτευσης νεροχύτη;

Το πρώτο πρόβλημα που είναι πιθανό να παρατηρήσετε είναι η αργή αποστράγγιση. Όταν ανοίγετε τη βρύση, το νερό θα αργεί να κατεβαίνει στην αποχέτευση. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, εάν αυτό δεν επιλυθεί, το νερό θα αρχίσει να ανεβαίνει και η αποστράγγιση τελικά θα σταματήσει εντελώς.

Αποφράξεις στο Βύρωνα, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Η μέση τιμή μιας απλής απόφραξης γενικότερα στον κλάδο είναι 40-50 ευρώ.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στο Βύρωνα;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στο Βύρωνα και σε όλα τα ανατολικά προάστια.


  ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΤΙΡΙΩΝ – Infographic

  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

  Στην Αποφράξεις Βλάχος επενδύουμε συνεχώς στον εξοπλισμό μας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας επιτρέποντάς μας να πραγματοποιούμε τις εργασίες γρήγορα και αποτελεσματικά. Παρακολουθούμε τη διαδικασία της κάθε εργασίας από την αρχή έως και το τέλος. Καλέστε μας και άμεσα θα είμαστε στον χώρο σας. Από την πρώτη στιγμή που θα έρθουμε στον χώρο σας θα γίνει η δουλειά σωστά και να είστε σίγουροι ότι θα λύσουμε το οποιοδήποτε πρόβλημα του αποχετευτικού σας δικτύου. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι αποχετεύσεις θα παραμείνουν σε άριστη λειτουργία και θα αποφύγετε την ταλαιπωρία μελλοντικών προβλημάτων.

  Το ειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας θα εκτιμήσει την κατάσταση, θα σας ενημερώσει περί τίνος πρόκειται και θα προβεί στην επίλυση του προβλήματος του αποχετευτικού σας δικτύου καθαρά, γρήγορα και αποτελεσματικά. Όλες οι εργασίες στα συστήματα αποχέτευσης που αναλαμβάνουμε στην εταιρεία μας είναι εγγυημένες για την αποτελεσματικότητά τους καθώς και τα μηχανήματα και τα υλικά που χρησιμοποιούμε, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και το πιο σημαντικό χρήματα.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  Τι προκαλεί το βούλωμα στην κύρια γραμμή της αποχέτευσης;

  Τα απλά βουλώματα μπορεί να μετατραπούν σε μεγάλες αναταραχές στην κύρια γραμμή αποχέτευσης, γι’ αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι προκαλεί φράξιμο στο αποχετευτικό σας σύστημα και να είστε περισσότερο ενήμεροι προτού αφήσετε ορισμένα πράγματα να φθάσουν στην αποχέτευση. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι προκαλεί τη φραγή της κύριας γραμμής αποχέτευσης, ώστε να αποφύγετε να σας συμβεί.
  Τα φράγματα της κύριας γραμμής αποχέτευσης είναι από τα κορυφαία προβλήματα που σχετίζονται με τα υδραυλικά και την αποχέτευση, τα οποία θα αντιμετωπίσετε κάποια στιγμή ως ιδιοκτήτης σπιτιού.

  Ωστόσο, τέτοια βουλώματα είναι κοινά αλλά μπορεί να προκαλέσουν ζημιές που είναι δύσκολο ή δαπανηρό να διορθωθούν. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τα φράγματα αποχέτευσης, αν δεν ξέρετε γιατί συνέβησαν.

  Διάφορες αιτίες που προκαλούν βούλωμα στην κύρια γραμμή αποχέτευσης.

  Ρίζες δέντρων

  Οι ρίζες των δέντρων είναι ένας από τους κύριους ένοχους. Εάν οι ρίζες των δέντρων είναι αρκετά μεγάλες και δυνατές, μπορούν να διεισδύσουν στις γραμμές αποχέτευσης και να σχηματίσουν ρίζες που προκαλούν απόφραξη των υπονόμων. Οι ρίζες των δέντρων μπορούν επίσης να τυλιχτούν γύρω από μια γραμμή αποχέτευσης και να τη συνθλίψουν.

  ΛΥΣΕΙΣ
  Υπάρχουν χημικές ουσίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σκοτώσετε τις ρίζες και να τις αφαιρέσετε από τους σωλήνες. Αλλά μην τις χρησιμοποιείτε επανειλημμένα γιατί μπορούν να σκοτώσουν το δέντρο.

  Μπορείτε επίσης να αποτρέψετε αυτό το πρόβλημα με το να απαλλαγείτε από δέντρα ακριβώς πάνω ή κοντά στη γραμμή αποχέτευσης. Η φύτευση δέντρων μακριά από τη γραμμή αποχέτευσης βοηθά στην αποφυγή του προβλήματος.

  Ξένα αντικείμενα

  Αυτές είναι συνήθως η πιο κοινή αιτία βουλώματος της κύριας αποχέτευσης. Οι βρεφικές πάνες, τα ταμπόν και άλλα αντικείμενα που ξεπλένονται στην αποχέτευση θα οδηγήσουν σε φράξιμο.

  Για να το αποτρέψετε αυτό, πετάξτε τέτοια αντικείμενα στα σκουπίδια.

  Παλιές ή αδύναμες γραμμές αποχέτευσης

  Όταν οι σωλήνες αποχέτευσης παλιώνουν, ραγίζουν, σπάνε και καταρρέουν εύκολα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα αποχέτευσης. Εάν οι σωλήνες σας είναι παλιοί, αντικαταστήστε τους το συντομότερο δυνατό για να αποφύγετε τέτοια προβλήματα. Αυτό όχι μόνο αποτρέπει τα μπλοκαρίσματα, αλλά κάνει τη γραμμή αποχέτευσης πιο αποτελεσματική.

  Λίπη, Λάδι & Γράσο

  Το γράσο, τα λάδια και τα λίπη προκαλούν συνήθως φράξιμο της αποχέτευσης αποχέτευσης.

  Αν και ξεκινά ως υγρό όταν εισέρχεται σε μια γραμμή αποχέτευσης, το FOG τελικά σκληραίνει και κολλάει μέσα στη γραμμή. Η συμπαγής ΟΜΙΧΛΗ παγιδεύει συντρίμμια που οδηγούν σε μαζικές αποφράξεις αποχετεύσεων.

  ΛΥΣΕΙΣ
  Μη ρίχνετε λάδια στην αποχέτευση. Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε στην επίλυση αυτού του προβλήματος με τακτικό καθαρισμό αποχέτευσης ή επενδύοντας σε μια παγίδα λίπους (λιποσυλλέκτες), μια ορθογώνια συσκευή που βοηθά στην αποτροπή της εισόδου λαδιών, λιπών και λίπους στη γραμμή αποχέτευσης.

  Υδραυλικές συνδέσεις

  Το φράξιμο της αποχέτευσης μπορεί επίσης να προκληθεί από κακές συνδέσεις υδραυλικών εγκαταστάσεων.

  Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την αποχέτευση, προγραμματίστε ένα ραντεβού με τους ειδικούς τεχνικούς μας να ελέγξουν το αποχετευτικό σας δίκτυο.

  Τι να κάνετε

  Τα φράγματα της κύριας γραμμής αποχέτευσης μπορεί να είναι ακριβά για να επισκευαστούν και μπορούν να μειώσουν την αξία του σπιτιού σας. Για το λόγο αυτό, φροντίστε να κάνετε ό,τι είναι δυνατό για να τα αποτρέψετε. Εάν η ζημιά έχει ήδη συμβεί, καλέστε έναν ικανό και έμπειρο ειδικό αποχετεύσεων. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 6944 388 277 και να μιλήσετε με ειδικό για να σας λύσει τις απορίες ή να σας συμβουλεύσει.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ

  Παρακολουθώντας συνεχώς τις τεχνολογικές εξελίξεις, ανανεώνουμε διαρκώς τον εξοπλισμό μας μέχρι σήμερα, διασφαλίζοντας την κατάρτιση και τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Τι είναι ο πιεστικός μηχανισμός υδροβολής για την αποχέτευση;

  Προσφέρουμε ολοκληρωμένη επιθεώρηση με κάμερα σε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο σας. Όλες οι πληροφορίες σχετικά με το αποχετευτικό σύστημα παρέχονται από τις υπερσύγχρονες κάμερες μας. Το λογισμικό μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε την κάμερα για να εξετάσουμε τις εικόνες σε οθόνη, στο κινητό μας συνεργείο. Οι τεχνικοί μας μπορούν να επιθεωρήσουν τις σωληνώσεις από ζημιές και ρωγμές στο σύστημα αποχέτευσης. Οι πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν θα δώσουν μια σαφή εικόνα της κατάστασης των σωληνώσεων και τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζεται να γίνουν.

  Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης αναλαμβάνουμε να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση. Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, προλαβαίνετε τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό και ανεπιθύμητο κόστος επισκευής. Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

  Διαθέτουμε πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας όσο βαθιά και αν βρίσκεται στο δίκτυό σας.

  Πραγματοποιούμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό στην περιοχή σας εξοπλισμένο όχημα.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΒΥΡΩΝΑ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Άγιος ΕλευθέριοςΝέα ΙωνίαΑγία Παρασκευή Γλυφάδα

  Εκτός από αποφράξεις στο Βύρωνα εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Τι δεν πρέπει να ρίχνετε στην αποχέτευση

  Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που συνήθως οι άνθρωποι ρίχνουν στις αποχετεύσεις τους αλλά δεν πρέπει. Οτιδήποτε, εκτός του νερού, κατεβαίνει στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου του σπιτιού σας αυξάνει τις πιθανότητες βουλώματος.

  Κατακάθια καφέ

  Οι περισσότεροι άνθρωποι υποθέτουν ότι τα κατακάθια του καφέ είναι αρκετά μικρά ώστε να μην κολλάνε στους σωλήνες σας, αλλά αυτό δε συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι τεχνικοί μας λένε ότι το κατακάθι του καφέ είναι μια από τις πιο πιθανές πηγές βουλώματος στους σωλήνες της κουζίνας σας.

  Κελύφη αυγών

  Τα ίδια τα τσόφλια αυγών μπορεί να φαίνονται αβλαβή, αλλά όταν τα στέλνετε στην αποχέτευση, ο «σκουπιδοφάγος» τα τρίβει σε μικρά κομμάτια και στη συνέχεια κολλάνε σε λίπος και άλλες ελαιώδεις ουσίες για να δημιουργήσουν μία παχύρρευστη μάζα που μπορεί εύκολα να φράξει τους σωλήνες σας. Καλύτερα να πετάξετε τα τσόφλια των αυγών στον κάδο απορριμμάτων.

  Λίπος και λάδια

  Αυτές οι ουσίες συνδυάζονται και λειτουργούν ως συνδετικό υλικό για όλα τα είδη υλικών, όπως τα τσόφλια αυγών που αναφέρθηκαν προηγουμένως, και δημιουργούν χοντρές, κολλώδεις σφαίρες που μπορούν να επικαλύψουν τους σωλήνες μέχρι να μην περάσει τίποτα μέσα από αυτά. Έτσι, όταν πρόκειται για λίπος μπέικον, λίπος κρέατος και άλλες ουσίες σαν αυτές, ο καλύτερος εμπειρικός κανόνας είναι να τα τοποθετήσετε σε ένα βάζο ή σε κονσέρβα για να τα αφήσετε να κρυώσουν και μετά να τα τοποθετήσετε στα σκουπίδια σας.

  Aυτοκόλλητα σε προϊόντα και φρούτα

  Αυτά τα φαινομενικά αβλαβή αυτοκόλλητα μπορούν πραγματικά να προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα στο εσωτερικό των σωλήνων σας. Ακόμη και η μικρή κόλλα που είναι πάνω τους μπορεί να είναι αρκετή για να τα κάνει να κολλήσουν στο εσωτερικό των σωλήνων. Εάν περάσουν από τους σωλήνες σας, μπορεί επίσης να παγιδευτούν σε σωλήνες και φίλτρα επεξεργασίας λυμάτων, προκαλώντας προβλήματα με τον εξοπλισμό που έχει σχεδιαστεί για την επεξεργασία του νερού σας. Αν με κάποιο τρόπο ξεπεράσουν και τα δύο αυτά εμπόδια, μπορεί να καταλήξουν στην παροχή νερού. Όπως και να το δεις, αυτό απλώς δημιουργεί πρόβλημα.

  Βαμβακερές μπάλες και χαρτοπετσέτες

  Ακριβώς επειδή οι χαρτοπετσέτες και οι μπάλες από βαμβάκι είναι βιοδιασπώμενα δε σημαίνει ότι θα διαλυθούν αμέσως. Είναι σχεδιασμένα να είναι απορροφητικά, γεγονός που τα καθιστά τον τέλειο ένοχο για να φράξουν τους σωλήνες. Εάν πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε, πετάξτε τα στα σκουπίδια όταν τελειώσετε. Ωστόσο, συνιστούμε να μεταβείτε σε υφασμάτινες πετσέτες, ειδικά στην κουζίνα όπου οι άνθρωποι τείνουν να χρησιμοποιούν πολλές χαρτοπετσέτες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  Προφυλακτικά

  Τα προφυλακτικά είναι κατασκευασμένα από καουτσούκ. Το καουτσούκ δεν είναι βιοδιασπώμενο. Δεν διαλύεται στο νερό. Είτε θα κολλήσει στα υδραυλικά σας είτε, αν καταφέρει με κάποιο τρόπο να περάσει τους σωλήνες σας, πιθανότατα θα καταλήξει να επιπλέει κάπου στην παροχή νερού και κανείς δεν θέλει να το συναντήσει.

  Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής

  Ακριβώς όπως τα προφυλακτικά, έτσι και οι σερβιέτες, τα ταμπόν, τα ντεμακιγιάζ, οι μπατονέτες αυτιών, τα οδοντονήματα δεν πρέπει να τα ρίχνουμε στις αποχετεύσεις καθώς περιπλέκονται μεταξύ τους. Επίσης μαζί με αλλά υλικά δημιουργούν άμορφες μάζες και συσσωματώσεις οι οποίες μερικές φορές είναι αρκετά δύσκολο να αφαιρεθούν.

  Περιττώματα γάτας

  Τα απορρίμματα γάτας είναι γνωστό ότι φράζουν τις αποχετεύσεις και δημιουργούν τεράστια προβλήματα στα σηπτικά συστήματα. Εκτός αυτού, τα κόπρανα γάτας μπορούν να μαζέψουν βακτήρια τα οποία είναι ανθεκτικά στις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται συνήθως για την επεξεργασία του νερού, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί τελικά να βρει το δρόμο του στην παροχή νερού όπου μπορεί να αποτελέσει απειλή για πολλά ζώα.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Πώς να απαλλαγείτε από τις μυρωδιές του νεροχύτη της κουζίνας

  Γιατί εμφανίζονται μυρωδιές από την αποχέτευση της κουζίνας

  Υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι για τους οποίους η αποχέτευση της κουζίνας σας μπορεί να μυρίζει:

  1. Συσσώρευση τροφής και υπολειμμάτων στον αγωγό αποχέτευσης. Οτιδήποτε ρίχνετε στο νεροχύτη σας, εκτός από το νερό, μπορεί να κολλήσει στα πλαϊνά των σωλήνων ή να καθίσει στο σιφώνι. Και με την πάροδο του χρόνου, τα βακτήρια θα το κάνουν να αποσυντεθεί και να μυρίσει.
  2. Μυρίζουν οι σωλήνες σας από την αποχέτευση. Εάν δεν υπάρχει νερό στο σιφώνι (το σωλήνα κάτω από το νεροχύτη σε σχήμα U) λόγω διαρροής ή εξάτμισης, τα αέρια αποχέτευσης θα απελευθερωθούν από τον σωλήνα σας. Η λύση είναι να διερευνήσετε το σιφώνι για διαρροές ή εμπόδια. Για να το διορθώσετε, μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε το σιφώνι και να το καθαρίσετε.
  3. Μούχλα. Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, οι μυρωδιές της κουζίνας προκαλούνται από μούχλα.

  Πώς να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά

  Παρακάτω είναι μια λίστα με διάφορες μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές του νεροχύτη της κουζίνας.

  Για μυρωδιές φαγητού που σαπίζουν, δοκιμάστε μία από τις παρακάτω μεθόδους καθαρισμού μόνοι σας. Για μυρωδιές αερίων αποχέτευσης κάνετε έλεγχο στο σιφώνι σας.

  1. Ζεστό νερό

  1. Βράζουμε ένα μπρίκι γεμάτο νερό, το αφήνουμε λίγο για να φθάσει στους 80 βαθμούς Κελσίου.
  2. Χύστε το αργά στην οπή του νεροχύτη
  3. Περίμενε 5 λεπτά
  4. Ανοίξτε την κρύα βρύση για να αναγκάσετε το υπόλοιπο λίπος να πήξει και να ξεπλυθεί

  2. Λευκό ξύδι

  1. Ρίξτε μια μικρή ποσότητα λευκού ξιδιού στην οπή του νεροχύτη
  2. Αφήστε το να σταθεί για 30 λεπτά
  3. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό

  3. Μαγειρική σόδα και ξύδι

  1. Ρίξτε μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα στην οπή του νεροχύτη
  2. Ρίξτε 1 φλιτζάνι ξύδι στην τρύπα
  3. Αφήστε το διάλυμα να αφρίσει και αφήστε το να σταθεί για μερικές ώρες
  4. Ρίξτε λίγο ζεστό νερό στην οπή για να ξεπλύνετε τα πάντα

  Ελέγξτε το σιφώνι

  Το σιφώνι κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας σας το οποίο είναι επίσης γνωστό και ως παγίδα αερίων αποχέτευσης. Αυτή η κάμψη σε σχήμα U πρέπει να είναι πάντα γεμάτη νερό και να λειτουργεί ως φράγμα για να σταματά τις μυρωδιές της αποχέτευσης να διαφεύγουν προς τα πάνω.

  Ελέγξτε τα ακόλουθα:

  Έχει εξατμιστεί το νερό στην καμπή U; Αυτό μπορεί να συμβεί αν έχετε πάει διακοπές και δεν τρέχεει το νερό για κάποιο διάστημα. Η απλή λύση είναι να τρέξετε λίγο νερό για να γεμίσετε το σιφώνι.

  Υπάρχει διαρροή στο σιφώνι; Ελέγξτε για σταγόνες ή υγρές κηλίδες κάτω από το νεροχύτη. Εάν υπάρχει διαρροή, καλέστε έναν επαγγελματία.

  Υπάρχει εμπόδιο στο σιφώνι; Εάν εξακολουθεί να υπάρχει απόφραξη μετά τον καθαρισμό, αφαιρέστε το U-bend με ένα κλειδί και καθαρίστε το με μια συρμάτινη βούρτσα.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ – Video