ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ 22940 28060

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ 22940 28060

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ 22940 28060

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ - ΠΑΡΑΣΙΤΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – ΠΑΡΑΣΙΤΑ

Καλωσορίσατε στον ιστότοπο της εταιρείας μας, της Απολυμανσεις Αναβυσσος. Είμαστε μια τοπική επιχείρηση που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών εδώ και 30 περίπου χρόνια. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1970 και έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του ελέγχου των παρασίτων, παρέχοντας τις εργασίες της σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Η εταιρεία παρέχει θωράκιση και εξολοθρεύει όλους τους τύπους των παρασίτων, συμπεριλαμβανομένων κοριούς, κατσαρίδες, σφήκες, αρουραίους και ποντίκια, κουνούπια, κ.α. Κινούμαστε διακριτικά εξασφαλίζοντας την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

Η εταιρεία μας εξυπηρετεί όλων των ειδών τα οικήματα στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι έτσι σχεδιασμένες για να παρέχουμε μια σειρά από εφαρμογές σε ανταγωνιστικές τιμές σε όλες τις περιόδους, έχοντας ως στόχο την απαλλαγή από επιβλαβείς οργανισμούς. Η επιχείρηση διατηρεί μια θετική και κατατοπιστική στάση όλων των υπαλλήλων μας, που είναι ευγενικοί και καλά ενημερωμένοι και έχουν ως στόχο να παρέχουν ένα αξεπέραστο επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών. Αυτό που εμείς θέλουμε, είναι να αισθάνεστε εσείς ότι βρίσκεστε σε ασφαλή χέρια.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στην Ανάβυσσο

Η εταιρία μας Απεντομώσεις Βλάχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών.

Στην ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 22940 28060  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ - ΚΟΡΙΟΙ

Με την σκληρή δουλειά έχουμε κερδίσει την φήμη ως μια από τις πιο αξιόπιστες και απαράμιλλης ηθικής εταιρεία, προσφέροντας υψηλού επιπέδου επαγγελματικές υπηρεσίες. Το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών μας προέρχεται από ευχαριστημένους πελάτες που με την σειρά τους μας έχουν συστήσει σε συγγενείς, φίλους και γείτονες. Καλέστε στο 22940 28060 και εμείς θα έρθουμε άμεσα στον χώρο σας.

Υπηρεσίες – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Ανάβυσσος – 22940 28060
 • Απεντόμωση Ανάβυσσος – 22940 28060
 • Μυοκτονία Ανάβυσσος – 22940 28060
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Ανάβυσσος – 22940 28060

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απεντόμωση για κοριούς – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ

Οι κοριοί μπορούν να ζήσουν σε σχεδόν οποιαδήποτε ρωγμή ή χαραμάδα. Συνήθως θα παραμείνουν κοντά στην πηγή τροφής (αίμα), αλλά μπορούν να εξαπλωθούν γρήγορα μέσω μίας πολυκατοικίας, ενός ξενοδοχείου ή άλλων καταλυμάτων. Το πιο συνηθισμένο μέρος για να τους βρείτε είναι το κρεβάτι. Οι κοριοί συχνά κρύβονται μέσα σε ραφές, στρώματα, πλαίσια κρεβατιών και κεφαλάρια.

Ορισμένα συμπτώματα κοριών δεν είναι εμφανή σε ένα μη εκπαιδευμένο μάτι. Ένας λεπτομερής έλεγχος απαιτεί την αποσυναρμολόγηση του κρεβατιού και την τοποθέτηση των εξαρτημάτων στην άκρη. Τα πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε είναι οι ίδιοι οι κοριοί και τα καφέ δέρματα των νυμφών. Τα σκούρα σημάδια των αποξηραμένων περιττωμάτων των κοριών βρίσκονται συχνά ατά μήκος των ραφών του στρώματος ή όπου βρίσκονται οι κοριοί. Πολλές φορές το ύφασμα που βρίσκεται κάτω από το ελατήριο του στρώματος πρέπει να αφαιρεθεί για να αποκτήσουμε πρόσβαση για επιθεώρηση και πιθανή επεξεργασία. Ωστόσο, η επιτυχής αντιμετώπιση των στρωμάτων και των ελατηρίων είναι δύσκολη και τα μολυσμένα υλικά μπορεί να χρειαστεί να πεταχτούν.

Πρέπει να εξεταστούν τα πλαίσια του κρεβατιού, ειδικά εάν το πλαίσιο είναι ξύλινο. (οι κοριοί έχουν προτίμηση στο ξύλο και το ύφασμα περισσότερο από το μέταλλο ή το πλαστικό). Τα κεφαλάρια που στερεώνονται στους τοίχους θα πρέπει επίσης να αφαιρούνται και να επιθεωρούνται. Στα ξενοδοχεία και τα μοτέλ, η περιοχή πίσω από το κεφαλάρι είναι συχνά η πρώτη θέση που ψάχνουμε για κοριούς. Οι κοριοί κρύβονται επίσης ανάμεσα στα στοιχεία που είναι αποθηκευμένα κάτω από τα κρεβάτια.

ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΚΟΡΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ
ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΚΟΡΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ

Οι ντουλάπες και τα ερμάρια πρέπει να αδειάσουν και να εξεταστούν μέσα και έξω και στη συνέχεια να επιθεωρηθεί το ξύλο από κάτω. Πολλές φορές οι κοριοί κρύβονται σε ρωγμές, γωνίες και εσοχές.

Θα πρέπει να ελέγχονται οι ταπετσαρισμένες καρέκλες και οι καναπέδες, ειδικά οι ραφές, οι σούστες και τα σημεία κάτω από τα μαξιλάρια. Οι καναπέδες μπορούν να αποτελέσουν καίρια σημεία για τους κοριούς όταν χρησιμοποιούνται για ύπνο.

Άλλα κοινά σημεία για να βρείτε κοριούς είναι: χαλιά (ειδικά πίσω από τα κρεβάτια και τα έπιπλα), ρωγμές στο ξύλο, σημεία σύνδεσης οροφής-τοίχου. Πίσω από κορνίζες εικόνων, διακοπτες, ταπετσαρίες τοίχου, μεταξύ των ενδυμάτων που αποθηκεύονται σε ντουλάπες και μέσα σε ρολόγια, τηλέφωνα, τηλεοράσεις και ανιχνευτές καπνού.

Η πρόκληση είναι να βρούμε και να αντιμετωπίζουμε όλα τα σημεία όπου μπορεί να υπάρχουν οι κοριοί και τα αυγά τους. Οι κοριοί τείνουν να συγκεντρώνονται σε ορισμένες περιοχές, αλλά είναι πιθανό να βρούμε μεμονωμένα παράσιτα ή κάποια αυγά διάσπαρτα εδώ και εκεί. Η επιμονή και η σχολαστικότητα είναι απαραίτητα για την επιτυχία. Οι επαγγελματίες επιθεωρητές της Απολυμάνσεις Ανάβυσσος μερικές φορές επίσης ρίχνουν έναν “παράγοντα έκπλυσης” σε ρωγμές για να βοηθήσουν να αποκαλυφθούν τα σημεία όπου οι κοριοί μπορεί να κρύβονται. Μια προσεκτική θεραπεία ενός σπιτιού, ενός ξενοδοχείου ή ενός διαμερίσματος μπορεί να διαρκέσει μέχρι και αρκετές ώρες και να ολοκληρωθεί σε παραπάνω από μία επισκέψεις.

Απεντομωση για ψυλλους

Οι ψύλλοι συνδέονται με τους ανθρώπους και τα άλλα ζώα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ένα βακτήριο (Yersinia pestis) που εξαπλώθηκε από ψύλλους σκότωσε 25 εκατομμύρια ανθρώπους, περισσότερο από το ένα τέταρτο του ευρωπαϊκού πληθυσμού, στην Ευρώπη του 14 ου αιώνα. Αυτή ήταν η “μαύρη πανούκλα”. Επιδημίες εμφανίστηκαν επίσης στην Αίγυπτο, την Αφρική, την Κίνα, την Ινδία και ακόμη και τις Η.Π.Α., πριν από την ανακάλυψη αντιβιοτικών. Πιστεύεται ότι 200 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει από πανώλη – περισσότεροι από ότι έχουν πεθάνει σε όλους τους πολέμους της ιστορίας.

ΨΥΛΛΟΣ ΣΕ ΤΡΙΧΩΜΑ ΣΚΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ
ΨΥΛΛΟΣ ΣΕ ΤΡΙΧΩΜΑ ΣΚΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ

Μυοκτονίες

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ

Η Ανάβυσσος βρίσκεται μεταξύ της Σαρωνίδας (κατεύθυνση προς Πειραιά) και της Παλαιάς Φώκαιας (κατεύθυνση προς Σούνιο). Στην Ανάβυσσο βρίσκεται και το Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού Μάκης Αγκούτογλου.

πηγή: Wikipedia

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 22940 28060 Τ.Κ. 19013

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμανσεις στα ανατολικά προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις ανατολικά προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Ανάβυσσος

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση