ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Αγία Παρασκευή 210 66 65 999

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Αγία Παρασκευή 210 66 65 999

Απολυμάνσεις Αγία Παρασκευή 210 66 65 999

Η εταιρεία  μας διατηρεί πολλές νέες επιχειρηματικές τεχνικές και μια φανταστική φήμη που προέρχεται από ευχαριστημένους πελάτες οι οποίοι με την σειρά τους μας έχουν συστήσει σε φίλους, γνωστούς και στην οικογένειά τους.

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, μυοκτονίας και απεντόμωσης εδώ και πολλά χρόνια στην Αγία Παρασκευή και σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Σας προσφέρουμε τον έλεγχο και την πρόληψη σε ένα πλήρες φάσμα παρασίτων όπως, κοριούς, ψύλλους, κατσαρίδες, μυρμήγκια, ποντικούς και τρωκτικά, σφήκες, κ.α., στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα, ανάλογα με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι μας τεχνικοί σας παρέχουν ποιοτικές λύσεις και επαγγελματικές συμβουλές, αφού με τις ικανότητες που διαθέτουν είναι δεδομένο ότι μπορούν να επιλύσουν παρασιτολογικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Ενώ οι προσβολές από επιβλαβείς οργανισμούς αποτελούν συνηθισμένο φαινόμενο στα σπίτια, πολλοί άνθρωποι ξεχνούν το γεγονός ότι μπορούν επίσης να είναι παρόντες σε γραφεία και εμπορικά κτίρια. Γι ‘αυτό στην ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ Βλάχου , προσφέρουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες ελέγχου παρασίτων τόσο σε οικιακούς, όσο και επαγγελματικούς χώρους.

ΝΕΚΡΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ Απολυμάνσεις Αγία Παρασκευή
ΝΕΚΡΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ –

Είμαστε η λύση

Δεν είναι μόνο ότι αποσπούν την προσοχή, μπορεί επίσης να είναι και επικίνδυνη. Αν πιστεύετε ότι τα παράσιτα έχουν προσβάλει την επιχείρησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό. Θα επιθεωρήσουμε το κτίριό σας και τη γύρω περιοχή, για να διαπιστώσετε αν έχετε πρόβλημα με παράσιτα και τη σοβαρότητα του. Στη συνέχεια, θα εξετάσουμε τις επιλογές σας και θα αρχίσουμε να εργαζόμαστε αμέσως για μια λύση, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σας με ηρεμία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στην Αγία Παρασκευή
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος

Η εταιρία μας  από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

  • μυρμήγκια
  • κατσαρίδες
  • σκόρο
  • ψύλλοι
  • κουνούπια
  • μύγες
  • ποντίκια

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

  • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
  • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
  •  απωθητικά ερπετών
  • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολύμανση  Βλάχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 210 66 65 999  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Αγία Παρασκευή - ΨΥΛΛΟΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕΡΜΑ

Έχοντας ως βασικό μας γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας, προσφέρουμε πάντα άριστη, ευγενική και επαγγελματική εξυπηρέτηση. Η ομάδα μας είναι άρτια εκπαιδευμένη και όλα τα μέλη της συμμορφώνονται με τα υψηλότερα πρότυπα που απαιτούνται για την αξιολόγηση και τη διεξαγωγή των εργασιών ελέγχου και πρόληψης των παρασίτων. Η ασφάλεια και η υγιεινή της οικογένειάς και των υπαλλήλων σας είναι πρωτεύον σκοπός μας.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεων

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

  • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ 
  • Απεντόμωση 
  • Μυοκτονία 
  • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία 

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

  • μονοκατοικίες
  • διαμερίσματα
  • πολυκατοικίες
  • γραφεία
  • σχολεία
  • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

  • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
  • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
  • δεν λεκιάζουν
  • δεν μυρίζουν
  • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απολύμανση – απεντόμωση για ψύλλους

Οι ψύλλοι είναι συνηθέστερα συνδεδεμένοι με σκύλους και γάτες και άλλα κατοικίδια ζώα. Ωστόσο, οι ψύλλοι δεν είναι ένα πρόβλημα μόνο για τα κατοικίδια ζώα. Οι ψύλλοι μπορούν να μεταφερθούν στον άνθρωπο αρκετά εύκολα και να τους δαγκώσουν, αναζητώντας ένα γεύμα αίματος. Τα δαγκώματα του ψύλλου προκαλούν φαγούρα και μπορούν να κάνουν τη ζωή σας άβολη, συν το ότι είναι γνωστό ότι μεταφέρουν ποικίλες ασθένειες. Αυτός είναι μόνο ένας λόγος, για τον οποίο ο έλεγχος των ψύλλων είναι ιδιαίτερα σημαντικός.

Αυτό που κάνει τους ψύλλους τόσο δυνητικά επικίνδυνους είναι ότι τρέφονται με αίμα. Αυτό σημαίνει ότι εάν δαγκώσουν ένα ζώο που είναι μολυσμένο από μια αιμορραγική ασθένεια, αυτό μπορεί να μεταδοθεί σε οποιονδήποτε ή οτιδήποτε άλλο δαγκώσει.

ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΟΡΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΟΡΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΕΡΙ

Μια μόλυνση από ψύλλους είναι απογοητευτική γιατί μόλις φτάσουν στο σπίτι σας είναι πολύ δύσκολο να τους ξεφορτωθείτε. Έτσι, αν βρείτε τους ψύλλους γύρω από το σπίτι σας, η πρώτη σας κίνηση πρέπει να είναι να καλέσετε τους επαγγελματίες της Απολυμανσεις Αγια Παρασκευη που ξέρουν πώς να ξεφορτωθούν τους ψύλλους αποτελεσματικά.

Έχετε πρόβλημα ψύλλων; Επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία ελέγχου ψύλλων της Απολυμάνσεις Αγίας Παρασκευής για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού.

Είμαστε εμπειρογνώμονες στην απομάκρυνση των ψύλλων και γνωρίζουμε πώς να βρούμε και να αφαιρέσουμε αποτελεσματικά τους ψύλλους από το σπίτι σας.

Απολυμάνσεις Αγία Παρασκευή - ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ
Απολυμάνσεις Αγία Παρασκευή

Ο κύκλος ζωής των ψύλλων

Μάθετε σχετικά με το πώς ένας ψύλλος ξεκινά τη ζωή του και τα στάδια που περνά

Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε τους ψύλλους μόνοι σας, αλλά είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν και μόλις βρεθούν σε ρούχα, έπιπλα, άλλα κατοικίδια ζώα και την οικογένειά σας χρειάζονται ειδικές θεραπείες και μεθόδους για να τους εξολοθρεύσετε.

Για να ελέγξετε αποτελεσματικά τους ψύλλους, μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε μερικά πράγματα:

  • Σκουπίστε όλο το σπίτι σας με ηλεκτρική σκούπα
  • Αντικαταστήστε και πλύνετε όλα τα κλινοσκεπάσματα
  • Εξαλείψτε τους ψύλλους από τα κατοικίδια ζώα
  • Καθαρίστε καλά εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπου τα κατοικίδια ζώα κοιμούνται.

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι όπως οι συσκευές θορύβου και άλλες λύσεις ελέγχου ψύλλων διαθέσιμες σε καταστήματα λιανικού εμπορίου που ισχυρίζονται ότι απομακρύνουν όλους τους ψύλλους από το σπίτι σας. Η εμπειρία μας λέει ότι αυτές οι μέθοδοι αφαίρεσης μπορεί να μην εξαλείψουν εντελώς την προσβολή από το σπίτι σας επειδή σκοτώνουν τους ενήλικες αλλά δεν αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα αυγά και τις προνύμφες.

Οι εμπειρογνώμονες ελέγχου των παρασίτων μας εκπαιδεύονται για να μάθουν τα πάντα για τους ψύλλους και τον κύκλο ζωής τους. Αυτό μας επιτρέπει να βρούμε όλες τις περιοχές όπου οι ψύλλοι θα μπορούσαν να κρυφτούν και πού θα μπορούσαν να αναπαραχθούν. Με αυτόν τον τρόπο σκοτώνουμε όχι μόνο τους ενήλικους ψύλλους, αλλά εξαλείφουμε τα αυγά και τις προνύμφες. Αυτό είναι το κλειδί για να βεβαιωθείτε ότι οι ψύλλοι δε θα επιστρέψουν μόλις εξαλειφθούν.

Μυοκτονίες

Η εταιρία μας ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Απεντομωσεις Αγια Παρασκευη
Απεντομωσεις Αγια Παρασκευη

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

  • λεπτοσπείρωση
  • πανώλη
  • τύφο
  • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Μυοκτονίες Αγία Παρασκευή η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

  • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
  • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
  • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
  • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
  • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμανσεις στα ανατολικά προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις ανατολικά προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση

απολυμάνσεις Αγία Παρασκευή