ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Διόνυσος 210 80 80 878

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Διόνυσος 210 80 80 878

Απολυμάνσεις Διόνυσος 210 80 80 878

Απολυμάνσεις Διόνυσος - ΠΑΡΑΣΙΤΑ
Απολυμάνσεις Διόνυσος

Απολυμάνσεις Διόνυσος: Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο της Απολυμάνσεις Διόνυσος. Είμαστε μια επαγγελματική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ελέγχου των παρασίτων, αφιερωμένη στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών. Έχουμε πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην καταπολέμηση των παρασίτων και είμαστε πολύ περήφανοι για την φροντίδα που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Γιατί Απολυμάνσεις Διόνυσος

Γιατί Απολυμάνσεις Διόνυσος: Στην Απολυμάνσεις Διόνυσος προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας σε όλες τις περιοχές της Αττικής σε κάθε είδους οίκημα στον ιδιωτικό, εμπορικό και δημόσιο τομέα. Παρέχοντας όλες αυτές τις εργασίες καταπολέμησης των παρασίτων είναι απαραίτητο να διασφαλίσουμε ότι τα προβλήματα αυτά άμεσα θα αντιμετωπιστούν. Η κάθε κατάσταση είναι διαφορετική, για αυτό και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην προσωπική σας εξυπηρέτηση και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Θέλουμε όλοι οι πελάτες μας να απολαύσουν την φροντίδα που τους αξίζει.

Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών ελέγχου των παρασίτων που συνοδεύονται από διάφορες μέθοδοι και τεχνικές αλλά και ασφαλή σκευάσματα που είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Για εμάς η υγεία και η ασφάλεια σας είναι πρωτεύον στόχος.

Η εταιρία μας ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ Διόνυσος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμάνσεις Βλάχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Απολυμάνσεις Διόνυσος
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Απολυμάνσεις Διόνυσος

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμάνσεις Διόνυσος στο 210 80 80 878  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Διόνυσος - ΠΑΡΑΣΙΤΑ

Επισκεπτόμενοι τον χώρο σας θα κάνουμε τα πάντα για να νιώσετε άνετα, αντιμετωπίζοντας σας όπως και τα μέλη των δικών μας οικογενειών. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών μας προέρχεται από ευχαριστημένους πελάτες που μας σύστησαν σε συγγενείς, φίλους και γείτονες. Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Καλέστε μας και θα απαντήσουμε σε κάθε σας απορία.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεις Διόνυσος

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ Διόνυσος – 210 80 80 878
 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ Διόνυσος – 210 80 80 878
 • ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ Διόνυσος – 210 80 80 878
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Διόνυσος – 210 80 80 878

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Διόνυσος

Απεντομώσεις Διόνυσος: Οι Απεντομώσεις Διόνυσος έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά. Στις ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απεντομώσεις Διόνυσος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απολύμανση  και απεντόμωση για μυρμηγκιά Διόνυσος

Οι αποικίες των μυρμηγκιών, όπως αυτές των μελισσών και των σφηκών, λειτουργούν με μηχανική απόδοση για να επιτύχουν ένα στόχο: την αναπαραγωγή. Οι εργάτες δεν παράγουν απογόνους. “Θυσιάζουν” τη δική τους αναπαραγωγή για να μεγιστοποιήσουν τον αριθμό και την επιβίωση των απογόνων που παράγει η βασίλισσα. Αυτή η “στρατηγική” έχει νόημα, επειδή οι εργάτες μέσα σε μια αποικία μυρμηγκιών είναι τόσο στενά συνδεδεμένοι με τη βασίλισσα που στην ουσία, ανυψώνοντας τους απογόνους της βασίλισσας είναι σαν να αυξάνουν τους δικούς τους.

Τα μυρμήγκια-εργάτες μπορούν να ζήσουν για μερικά χρόνια, ενώ οι βασίλισσες για δώδεκα ή ίσως και παραπάνω. Οι αποικίες των μυρμηγκιών μπορούν να διατηρηθούν επί δεκαετίες με τους εργάτες να τις εφοδιάζουν συνεχώς με τροφή, να καθορίζουν και να ακολουθούν χημικά μονοπάτια στις τροφοδοτικές πηγές, να υπερασπίζονται τις αποικίες από αρπακτικά και αντίπαλες αποικίες, να εκτρέφουν περισσότερους εργάτες και να επεκτείνουν την αποικία. Τα αναπαραγωγικά μυρμήγκια φεύγουν για να δημιουργήσουν τις δικές τους αποικίες.

ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ - Απολυμάνσεις Διόνυσος
ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ

Ενώ τα μυρμήγκια συμβάλλουν θετικά με την προετοιμασία του εδάφους και την εξόντωση άλλων παρασίτων, τα ίδια συχνά γίνονται παράσιτα. Οι φωλιές των μυρμηγκιών εντός των κτηρίων μπορούν να βλάψουν περιουσιακά στοιχεία. Τα μυρμήγκια καταναλώνουν και μολύνουν τα τρόφιμα και κάποια είδη τσιμπάνε τους ανθρώπους και τα κατοικίδια ζώα , προκαλώντας μερικές φορές ακόμα και το θάνατο.

Μυοκτονίες Διόνυσος

Μυοκτονίες Διόνυσος: Η εταιρία μας Μυοκτονίες Διόνυσος από το 1970 ειδικεύεται και στις  ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ. Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Μυοκτονίες Διόνυσος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις  ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός για καταπολέμηση και ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΑ γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Διόνυσος

Μικροβιοκτονίες Διόνυσος: Η εταιρία μας Μικροβιοκτονίες Διόνυσος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΕΣ. Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές μικροβιοκτονίες . Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Απολυμάνσεις Διόνυσος και στα βόρεια προάστια

Ο Διόνυσος είναι δημοτική ενότητα του ομώνυμου Δήμου τον οποίον απαρτίζουν οι πρώην δήμοι Άνοιξη, ΄Δροσιά, Κρυονέρι, Ροδόπολη, Σταμάτα και ο Άγιος Στέφανος όπου βρίσκεται και η έδρα του. Ο οικισμός έχει πληθυσμό 6.458 κατοίκους και έκταση 21,41 τ.χμ., ενώ αναπτύσσεται σε υψόμετρο 480 μ.. Κομμάτι του Διονύσου αποτελεί και η συνοικία Αναγέννηση στα σύνορα με την Εκάλη.

πηγή: Wikipedia

Διόνυσος στα βόρεια προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις βόρεια προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Διόνυσος

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση